ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 9 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by medication 23/6/2015, 18:56

Čišćenje mi je ok za sad.
Kuhanje isto, al oduzima previše vremena.

Peglanje me najviše nervira. Da mogu imat moć, izabrala bi moć uvijek ispeglanih košulja.

medication

2014-04-14

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 9 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 23/6/2015, 18:58

Ni jedno, ni drugo, ni treće me ne privlači :D

hvala bogu na tituli :^

košulje su fucked up za peglat, ali kute, omfg ...whole different level of agony
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 23/6/2015, 19:06

Nađi neku kemijsku čistionicu koja ima i uslugu peglanja, opeglat će ti kutu za 15 kuna cca. (ne znam jel je sam peglaš)
Košulje su uglavnom 10 po komadu.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 23/6/2015, 19:20

:trlja Znam , ali hvala
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 23/6/2015, 19:23

kakav dan danas, ljudi mooooji :D
jedva sam ga izdržala, jed va
mada sam bila svjesna da mi ovaj edukacijski napeti dan nakon tri slobodna lijena debela neće leći, no opet se nisam mogla naviknut... ostala malo duže na poslu...  ni pola toga nisam dovršila
  No

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 23/6/2015, 22:19

Zagy wrote:Lady takvi dani dodju,samo ih proguraš pod dekom.....;)

Shenell sta mu daješ? 

Moja djeca su imala grčeve i spašavali su nas čepici od kima...navečer sam im davala da bar noć odmore...nisam sigurna da to tu ima,potrazi...i uvijek je pomagao i jastučić onaj sa trešnjinim košticama,ugrijan...
Pokusavam skrenut misli.

Jučer bas kad sam legla nisam ni umorna bila...i sto lady onda radi? Krene mislit...

Pa mislim na to dali cu proći ispit, dali cu stići seminar predat, sta ako mi odbije seminar, sta ako završim na medugodini (sto je 90% da cu), hoće li me sutra zvati iz referade da vratim index, kada moram sve potpise pokupit, sta ako neki profesor mi se zamjeri, koliko cu ispita dati, koje usmene imam, kada su sve ti usmeni, jesam li prijavila sve predmete, kada cu do referade, sto ih moram pitati, sto ce mi reci...

Izgleda da cu Morat vanredno se prebacit i krenut Radit inace nece biti novaca za moj studij. Sta onda ako ne budem mogla Radit...

Blablabla. :(

Sva sam se izgubila. Ne znam sto prije pohvatat. I sjetila sam se da nisam zvala da se naručim na magnetnu :(

Ajme moram sutra to za magnetnu valjda neću zaboravit bounce
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/6/2015, 22:21

Postoji u Dm i ogrlica koja bebama ublažava bolove kada im zubići izbijaju. Zene kazu da valja pa eto :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jolie 23/6/2015, 23:32

Opet ste upalili motore. Ne mogu vas popratit 🐰

Female
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2015, 06:12

Zbog Betty sam sanjala da kasnim......Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2015, 07:09

Mrak ... kako mi se spava  Sleep trebati ce izdrzati jos 8h posla  sunny
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 24/6/2015, 07:14

zagy, ali kad si se probudila, shvatila si da ne kasnis i to je najvaznije

nema na cemu :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2015, 07:55

Kebo ti to,sto puta sam se budila i gledala na sat nakon toga...:D 

Al dobro,radni dan počinje...na vrijeme....:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 24/6/2015, 09:33

ne znam jesam danas cijeli dan... ili nisam...
to me izludi
više bi voljela da imamo svatko svoj određeni dan za dežuranje u drugoj, i onda si znaš rasporedit vrijeme i dane.. a ne ovo Suspect

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2015, 10:09

Meni bliske osobe sele u Ameriku. Ne znam u koju tocno državicu tamo.

Tu nemaju uvjete za život a oboje su fakultetski obrazovane osobe.

Roditeljima je tesko, ali kazu neka idu samo da je njima dobro.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2015, 10:14

Da vi znate koliko ja osoba znam koje su otišle i preporodile se. 
A ima ih puno koji sada odlaze.

Sretno im bilo.
Nadam se da cu jednoga dana i ja tako.

Medicinsko osoblje je premalo plaćeno za svoj posao! 

Prijatelj je pred dvije tri godine otišao u Njemačku. Režije gotovo iste. Hrana isto tu negdje. Kupili su stan od 70 kvadrata u Njemačkoj, a prije je njih 3 živjelo u stanu od 30kvadrata i jedva krpalo kraj s krajem. Kupili su auto, kuću u Slavoniji kod svojih i redovito idu na ljetovanje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jolie 24/6/2015, 11:00

Ma tko može i mora neka se seli. Ja to podržavam  🐰
Doma je doma, ali jebiga.  bounce

Female
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2015, 11:02

da mogu ovu klimu i prirodu/otoke odnijeti sa sobom, rado bih. lijepa je hrvatska samo jbg...od ljepote se ne zivi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 24/6/2015, 11:25

ja se čudim frendici što je u austriji
a onda se sjetim da je  njen tata cijeli život tamo, najstariji brat barem 15-20 godina, drugi brat barem 10 godina, sestra par godina tamo, najmlađi brat... SVI osim mame i  bolesne seke
zna jezik dakle
ima muža s kojim je skupa otišla

ah, i ja bi tako... :D
inače - not :D samo s nekim

usranka. :W

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2015, 11:29

os samnom :shy
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 24/6/2015, 11:35

ajmo nas dv'e :W
tim :W

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2015, 11:46

Modra lady ..kombinacija od koje se ledi krv u zilama :D

Modra bi padala u nesvijest od straha kad god bi lady prelazila cestu ... a lady bi bjezala od kuce kad modra u naletu bijesa pocne razbijati vage ^^ 

Jos vam fali samo  kiconja ^^ da gleda voayeur
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics