UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Zagy wrote:Zasto lady ne nadjes sezonski posao?
Jer se svaki drugi dan budim sa vrtoglavicama pa me netko mora pod ruku drzati da mogu hodati.
Imam jako slabi protok krvi do mozga pa sada cekamo magnetnu da nije nesto na mozgu.
Isla sam na jedno od testiranja za multiplu sklerozu (VEP) i imam produzene neke latence necega... sto nije dobar znak...
Kada se bude tocno saznalo sto je i dala mi terapija ili slicno moci cu naci posao. Do tada cekam... :/
Uostalom ne smijem se zaposlit preko studentskog servisa jer sam zbog zdravlja uzela mirovanje. Saznaju li da radim, mirovanje se ukida i sto problema uz to.
Pokusala sam na crno u suvenirnici pitat, ali nije nitko htio bez papira :/ ni na standovima sa tim glupostima od lancica, prstena, cega vec niti u suvenirnici.
Na zalost tako je :(
Guest- Guest
Lady_D wrote:danas mama cijeli dan place jer nije imala niti 50kn da bratu da za rodendan...
i onda ja krenem plakati jer ne znam kuda cu vise sama sa sobom
a sutra imam jako bitno usmeno ispitivanje pred covjekom koji mi nije bas simpatican...jos cu mu se slomit tamo...
Pa jasno da place kad ne moze djetetu dati nesto za rodjendan.kao i svaki drugi roditelj
I bez ljubomornih prica kako on sve dobiva bla bla
A ovo drugo..sretno i dobrodosla u svijet odraslih gdje ces suradjivati s ljudima koje ne podnosis
Guest- Guest
Slazem se sa tobom za ovo prvo. To jako osobu pogodi... cijeli dan je kod kolegice, sad je dosla kuci to mi reklaM3tzTli wrote:Lady_D wrote:danas mama cijeli dan place jer nije imala niti 50kn da bratu da za rodendan...
i onda ja krenem plakati jer ne znam kuda cu vise sama sa sobom
a sutra imam jako bitno usmeno ispitivanje pred covjekom koji mi nije bas simpatican...jos cu mu se slomit tamo...
Pa jasno da place kad ne moze djetetu dati nesto za rodjendan.kao i svaki drugi roditelj
I bez ljubomornih prica kako on sve dobiva bla bla
I zamolila me da se ne selim sa deckom jer zna sto se tamo odvija...
Ma nisam te ljubomorne price niti spominjala u ovakvoj situaciji. Priustilo mu se jest puno. Ali on i ima takav karakter da trazi puno, a daje malo. I psihicki i fizicki daje malo. Sve u svemu je kako je... dok baka ne krene plakati, tada poludim... ona veliku razliku radi...
Jebiga boli me kada takvo sto vidim...nisam roditelj, ali mogu zamisliti kako boli...
Tati se auto pokvario. Moze ga sada samo po gradi voziti... "jos koji dan"
Guest- Guest
Ja znam da ja kad krenem radit, da cu odvajati i za njih.
Pogotovo, ako odem iz hr
Pogotovo, ako odem iz hr
Guest- Guest
Bas si razmisljam uz pivo ^^ kako moji promasaji i grjeske su zapravo ispali dobra stvar na kraju za mene ^^
Tko bi rekao da treba vremena da uvid postane totalno drugaciji zbog realizacije svojih mogucnosti
Tko bi rekao da treba vremena da uvid postane totalno drugaciji zbog realizacije svojih mogucnosti
Guest- Guest
iz svakog sranja treba izvući nešto dobro i to stvarno jest tako...problem je kod ljudi što dugo trpe sranja i ponavljaju iste greške...
jednostavno, nakon nekog vremena dođeš u godine kad shvatiš da sve što ti ne paše treba odrezati kao skalpelom...
to sam ja napokon naučio prije godinu dana, nakon toga sam postao bolja osoba...
jednostavno, nakon nekog vremena dođeš u godine kad shvatiš da sve što ti ne paše treba odrezati kao skalpelom...
to sam ja napokon naučio prije godinu dana, nakon toga sam postao bolja osoba...
Guest- Guest
Mici je VEP za multiplu? Jer tako su mi rekli...i doktorica i sestra na neurologiji
Guest- Guest
lady, pročitam dosta ovoga što napišeš, uzmi i ti skalpel...nisi loša a puno govana jedeš koja nisu tvoja, ne treba ti to, potrošiti će ti energiju prerano...
Guest- Guest
M3tzTli wrote:Bas si razmisljam uz pivo ^^ kako moji promasaji i grjeske su zapravo ispali dobra stvar na kraju za mene ^^
i kod mene :D
samim tim nisu greske
betty.boop-
2015-01-23
Tako sam i ja poceo prije 2 godinesnakebite wrote:
jednostavno sam prestao trositi energiju na ono sto te izjeda ...i ne samo sto sam postao bolji u svemu ... osjecam se puno slobodniji i sretniji
Guest- Guest
Touche .betty.boop wrote:M3tzTli wrote:Bas si razmisljam uz pivo ^^ kako moji promasaji i grjeske su zapravo ispali dobra stvar na kraju za mene ^^
i kod mene :D
samim tim nisu greske
valjda moras vise puta ugaziti u govno da bi ga mogao kasnije namirisati i izbjeci
Guest- Guest
M3tzTli wrote:Tako sam i ja poceo prije 2 godinesnakebite wrote:
jednostavno sam prestao trositi energiju na ono sto te izjeda ...i ne samo sto sam postao bolji u svemu ... osjecam se puno slobodniji i sretniji
blago ti se, na vrijeme si shvatio to, meni je trebalo dobrih 10 godina autodestrukcije da dođem do te točke...
Guest- Guest
Ja nisam jos na toj duhovnoj razini.
A i mislim da sam odvratno losa osoba, samo to vješto skrivam.
Guest- Guest
Jedna od pretraga uz lumbalnu punkciju , MR etcLady_D wrote:Mici je VEP za multiplu? Jer tako su mi rekli...i doktorica i sestra na neurologiji
S obzirom da je opticki neuritis ( laicki slikovito receno -upalno stanje koje uzrokuje gubitak u vidnom polju) najcesce prvi znak multiple cesto se rade vidni evocirani potencijali
Guest- Guest
Lady_D wrote:Ja nisam jos na toj duhovnoj razini.
Slazem se odvratna si osoba ali lose to skrivas
Guest- Guest
snakebite wrote:
Jbt, ista stvar i kod mene, isto prije godinu dana.
Skužila sam da je to dolazak u 30-te.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
snakebite wrote:
blago ti se, na vrijeme si shvatio to, meni je trebalo dobrih 10 godina autodestrukcije da dođem do te točke...
I meni otprilike ..mozda koja godina manje,puno ispijenog alkohola
Guest- Guest
I knowM3tzTli wrote:Lady_D wrote:Ja nisam jos na toj duhovnoj razini.
Slazem se odvratna si osoba ali lose to skrivas
Guest- Guest
Lady, nije ti lako...
Žao mi je što ti ovo nije neka faza života.
Al samo pomalo, proći će i to...
Žao mi je što ti ovo nije neka faza života.
Al samo pomalo, proći će i to...
2014-04-14
medication wrote:
Jbt, ista stvar i kod mene, isto prije godinu dana.
Skužila sam da je to dolazak u 30-te.
doduše, treba to gledati kroz neku logiku (new age seronje vole tu rečenicu), krive te osobe nauče prave stvari...
potrebna je bila ta jedna osoba i neka veza kroz koju sam introspektivno shvatio jako puno o sebi i zaključio da moram prvo i osnovno voditi računa o sebi a onda o drugima i njihovim sranjima. uz najbolju želju i trud ne možeš riješiti tuđe probleme ako ih oni ne želi riješiti, samo se trošiš...
sad sam jako sebičan i gledam samo na sebe...doduše plačem na mostove okruga madison kao što vidite na onoj temi ali jebiga...
Guest- Guest
I da, točno ovo što je Snejk napisao.
Morat ćeš se naučit distancirat i emotivno i fizički od tuđih govana.
Morat ćeš se naučit distancirat i emotivno i fizički od tuđih govana.
2014-04-14
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)