Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
Page 17 of 25
Page 17 of 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
Re: Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
Zato ste dobili onu 7 godina kasnije kod nikopolja zajedno sa turcimadzango wrote:Nije ni čudo da smo izgubili bitku na Kosovu kada su šiptarska braća ustaše bili u našim redovima i radile za drugu stranu.kolerik wrote:Braćala wrote:kolerik wrote:ko 1389. da se borimo za Kosovo za vas.
tada ste jos normalni bili, ne znam koji je djavo usao u vas...
Vidjeli koliki ste cigani na Kosovom polju. Lijepo ste nas kostali, jedva zaustavili Turke, na Sigetu i Karlovcu.
Guest- Guest
On je navodno dobio nekom toljagom prije toga u glavu pa mu se sve pomutilo..kolerik wrote:Braćala wrote:dzango wrote:Jebiga kada nemaju ništa svoje pa prisvajaju Kosovsku bitku, Teslu. Novaka, Dražena. Jednom su napisali i da je Divac Hrvat.Braćala wrote:hrvatska mitomanija...
ima toga jos, prisvajaju milankovica, mihajla pupina...
gadni ljudi.
Nismo mi, oni sami pisali da su Jugosloveni.
Pa tko je lud da prizna da je Srbin, a da bas ne mora? Osim Andrica.
Guest- Guest
Eh to su bili dani. .kako vasi kod Staljingrada odsluzise?tre911 wrote:Zato ste dobili onu 7 godina kasnije kod nikopolja zajedno sa turcimadzango wrote:Nije ni čudo da smo izgubili bitku na Kosovu kada su šiptarska braća ustaše bili u našim redovima i radile za drugu stranu.kolerik wrote:Braćala wrote:kolerik wrote:ko 1389. da se borimo za Kosovo za vas.
tada ste jos normalni bili, ne znam koji je djavo usao u vas...
Vidjeli koliki ste cigani na Kosovom polju. Lijepo ste nas kostali, jedva zaustavili Turke, na Sigetu i Karlovcu.
Guest- Guest
Da, takozvani avioni gusjeničaridzango wrote:Daj onui sa avionima kada ste bombardovali izbegličku kolonu.kolerik wrote:dzango wrote:Daj neku sliku iz Bosne.kolerik wrote:Vidite komsije, tako vam izgledaju definitivne, konacne pobjede u slici ;)
Evo, srpski izbjeglice ispred Banja Luke:
Operacija Ljeto '95:
I zavrsno (a ovo stvarno se mora moci znati izgubiti)
Guest- Guest
dobro,osvojili su Moskvu ali su ih saveznici izdali,jebiga
2014-04-14
Srećom pa vas gazda vezao na vreme.marcellus wrote:dzango wrote:Da ovi nisu dobili zeleno svetlo, još bi sedeli na granici RSK, jeli muda svoja i snivali "tisućljetnji san".kaja_333 wrote:Nemaš realnu predodžbu o tadašnjoj situaciji. Da su im slali pomoć samo bi poginuli. Vama se " pustite ih da pobjegnu" čini kao nesreća a u biti je sreća. Da su naredili " ne pustite ih da pobjegnu" pojeli bi ih.dzango wrote:Jeli bi kurac svoj kao i do tada da im nisu serviralli Srbe na gotovo.kaja_333 wrote:
Moguće ali isto tako je rekao ne dirajte ih i pustite ih da pobjegnu.
Pa pojeli bi vas čovječe nakon 4 godine. Da je netko naredio zaustavi kolonu klali bi vas zubima , 200 000 ljudi od 20-40 godina, maksimalno nabrijanih nakon 4 godine rata.
Dobro ste prošli vjeruj nam.
da nam ti isti nisu naredili da stanemo dodik bi sad raspisivao referendume po čačku
Nije ga pregazio nego pucao iz zasjede i poginulo je par ljudi, većina se izvuklaBraćala wrote:steta sto je kupres olako poklonjen nazad ustasama, kako je slavko lisica pregazio onaj cuveni turbo vod iz vukovara '92.
Guest- Guest
pustice ih opet sa lanca ne brinidzango wrote:Srećom pa vas gazda vezao na vreme.marcellus wrote:dzango wrote:Da ovi nisu dobili zeleno svetlo, još bi sedeli na granici RSK, jeli muda svoja i snivali "tisućljetnji san".kaja_333 wrote:Nemaš realnu predodžbu o tadašnjoj situaciji. Da su im slali pomoć samo bi poginuli. Vama se " pustite ih da pobjegnu" čini kao nesreća a u biti je sreća. Da su naredili " ne pustite ih da pobjegnu" pojeli bi ih.dzango wrote:
Jeli bi kurac svoj kao i do tada da im nisu serviralli Srbe na gotovo.
da nam ti isti nisu naredili da stanemo dodik bi sad raspisivao referendume po čačku
2014-04-14
tre911 wrote:Nije ga pregazio nego pucao iz zasjede i poginulo je par ljudi, većina se izvuklaBraćala wrote:steta sto je kupres olako poklonjen nazad ustasama, kako je slavko lisica pregazio onaj cuveni turbo vod iz vukovara '92.
kako se to iz zasede osvaja, zivota ti?
Guest- Guest
Ma jes ti pajdo sljive pokupio a? S cim se mazat protiv isijasa?:ptre911 wrote:Nije ga pregazio nego pucao iz zasjede i poginulo je par ljudi, većina se izvuklaBraćala wrote:steta sto je kupres olako poklonjen nazad ustasama, kako je slavko lisica pregazio onaj cuveni turbo vod iz vukovara '92.
Guest- Guest
Pa trebao bi svojim očima, avioni kad raketraju kolonu onda bude palež i dim i svi ostanu na cesti. Kada to tenkovi urade kao ovdje onda bude pregaženih i zgužvanih auta i prikolica i izguranih sa ceste i nema požara...Braćala wrote:Noor wrote:dzango wrote:
Daj onui sa avionima kada ste bombardovali izbegličku kolonu.
evo.....stiže
ups, nema aviona
al, ima srpskih tenkova.
trebamo verovati hrvatskoj kameri i spikeru?
Guest- Guest
To je zato što ste ćoravi i glupi pa ne vidite očitodzango wrote:Šta ti je ustaška istina za naciju idiota koja veruje da su Srbi tenkovima gazili vlastitu decu i to još postoju ostalima na svoju sramotuNoor wrote:kolerik wrote:Bravo norchi...sta je herojstvo, nema brale.
jebalo nanu, šta ti je srpska istina, a???
Guest- Guest
Tenkovi HV nisu bili ni blizu tog dana gdje se ovo dogodilo. Izvješća UNa jasno o tome govore, čak ni onaj mutavi savo štrbac šuti o ovome kao zaliven.Braćala wrote:kolerik wrote:Braćala wrote:a ko ih je izgazio i izgurao?
Tenkovi vojske RSK, jebem im porod, mogli su da ostave tenkove i da pomognu civilima u koloni. Oni isli preko djece i zena.
Kukavice, nema rijeci.
a naravno da su ih izgurali tenkovi HV...
Guest- Guest
mene je isto zgazio tenk u kome je licno bio martic,sreca pa je ispod bila zemlja a ne asfalt pa me samo malo nabilo u zemlju,kasnije dosli milostivi hrvati pa me nekako lopatama iskopali dali mi da jedem i da pijem a meni bjese milo pa se samo smijem
2014-04-14
Tebe ne bi, ti si dvorska luda a takvih je uvijek deficit.debotoijusto wrote:Milanović se u Vukovaru osvrnuo i na uhićenje navodnog hrvatskog špijuna u Beogradu, javlja Martinović za Novu TV.
"Ne znam što bi hrvatski špijun radio u Beogradu - osim tražio recept za ćevape", kratko se Milanović osvrnuo na cijelu priču.
sto bi desnicari dali za jednog ovako elokventnog lika
Guest- Guest
Nista ne kapiram.
Sve nesto kao mi sila, mi ovo, mi ono, pa se mislim, kako oni lokalni seljaci drzali tu silu godinama i te teritorije pod kontrolom.
Sve nesto kao mi sila, mi ovo, mi ono, pa se mislim, kako oni lokalni seljaci drzali tu silu godinama i te teritorije pod kontrolom.
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Vukovar demolirali ko Bugarsku Skupstinu, koliko su neki bili jaki.
Sreca Kaju da nisu do'vatili.
Sreca Kaju da nisu do'vatili.
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
A zašto ne piše da se srpska vojska provlačila kroz kolonu i i tako se sakrivala? Osim toga ovo je drugo mjesto od onoga gdje su srpski tenkovi pregazili srpsku kolonu.dzango wrote:U najtežem zločinu „Oluje“, kada su hrvatski „migovi“ bombardovali kolonu srpskih izbeglica, u dva minuta ubijeno je devetoro civila, a među njima četvoro dece stare od šest do 13 godina.Noor wrote:tenkovi Mileta Novakovića u povlačenju, kolona civila ih je štopala, pa je "rešili po kratkom postupku".Braćala wrote:a ko ih je izgazio i izgurao?
aleluja!
Kilometarska kolona ljudi, uglavnom starih, žena i dece, koji su u strahu od hrvatske vojske napustili svoje domove u južnoj Liki i severnoj Dalmaciji, gađana je 7. avgusta 1995. godine na Petrovačkoj cesti kod mesta Bravsko na teritoriji Republike Srpske.
U naletu hrvatskih „zračnih vitezova“ poginuli su Darinka Drča (68) i njeni unuci Jovica Drča (6) i Mirjana Dubajić (21), brat i sestra Nevenka (11) i Žarko (9) Rajić, Krstan Vuković (44) i njegov sin Darko (13), Branko Stjelja (72) i njegov sin Mirko (34).
Pedesetak osoba je ranjeno, od čega najviše dece, dok su među starijima mnogi ostali doživotni invalidi.
Jebem li vam "zračne vitezove" koji bombarduju izbegličke kolone.
Guest- Guest
Marcelus bi pisao za Informer.Braćala wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Da ovi nisu dobili zeleno svetlo, još bi sedeli na granici RSK, jeli muda svoja i snivali "tisućljetnji san".kaja_333 wrote:Nemaš realnu predodžbu o tadašnjoj situaciji. Da su im slali pomoć samo bi poginuli. Vama se " pustite ih da pobjegnu" čini kao nesreća a u biti je sreća. Da su naredili " ne pustite ih da pobjegnu" pojeli bi ih.dzango wrote:
da '91 nama nisu naredili da stanemo, sada bi se cirilicne table sijale po zagrebu...
dzango wrote:Marcelus bi pisao za Informer.Braćala wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Da ovi nisu dobili zeleno svetlo, još bi sedeli na granici RSK, jeli muda svoja i snivali "tisućljetnji san".kaja_333 wrote:
Nemaš realnu predodžbu o tadašnjoj situaciji. Da su im slali pomoć samo bi poginuli. Vama se " pustite ih da pobjegnu" čini kao nesreća a u biti je sreća. Da su naredili " ne pustite ih da pobjegnu" pojeli bi ih.
da '91 nama nisu naredili da stanemo, sada bi se cirilicne table sijale po zagrebu...
pa marcel i jeste hdz-ov bot...
nesto tipa hrvatski pizzon, ali za razliku od ovog naseg nesrecnika-ima mozga...
Guest- Guest
Ko vam je naredio??? Pa tri mjeseca niste mogli Vukovar u okruženju zauzeti a kamoli dalje krenuti.Braćala wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Da ovi nisu dobili zeleno svetlo, još bi sedeli na granici RSK, jeli muda svoja i snivali "tisućljetnji san".kaja_333 wrote:Nemaš realnu predodžbu o tadašnjoj situaciji. Da su im slali pomoć samo bi poginuli. Vama se " pustite ih da pobjegnu" čini kao nesreća a u biti je sreća. Da su naredili " ne pustite ih da pobjegnu" pojeli bi ih.dzango wrote:
Guest- Guest
Page 17 of 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
Similar topics
» U Srbiji se hvale da ih zovu Arapi i čestitaju na dobro obavljenom poslu oko migranata
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
Page 17 of 25