ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..

Page 21 of 25 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next

Go down

Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji.. - Page 21 Empty Re: Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..

Post by Winter is coming Sat 3 Sep - 16:45

[size=42]HRVATSKE REAKCIJE NA HVATANJE ŠPIJUNA: Odaće nam recept za leskovačke pljeskavice?

14:54   03.09.2016.
2

[/size]

Podeli na Fejsbuku
 [url=https://twitter.com/intent/tweet?text=HRVATSKE REAKCIJE NA HVATANJE %C5%A0PIJUNA: Oda%C4%87e nam recept za leskova%C4%8Dke pljeskavice?&url=http%3A%2F%2Fsrbin.info%2F2016%2F09%2F03%2Fhrvatske-reakcije-na-hvatanje-spijuna-odace-nam-recept-za-leskovacke-pljeskavice%2F&via=srbininfo][/url]
Objavi na Tviteru
[url=https://twitter.com/intent/tweet?text=HRVATSKE REAKCIJE NA HVATANJE %C5%A0PIJUNA: Oda%C4%87e nam recept za leskova%C4%8Dke pljeskavice?&url=http%3A%2F%2Fsrbin.info%2F2016%2F09%2F03%2Fhrvatske-reakcije-na-hvatanje-spijuna-odace-nam-recept-za-leskovacke-pljeskavice%2F&via=srbininfo][/url] 

Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji.. - Page 21 Srpska-i-hrvatska-zastava

Скоро сличан став заузео је и одлазећи хрватски министар спољних и европских послова Миро Ковач, истакавши да Хрватска досад није добила никакво званично обавештење од Србије о хапшењу хрватског држављанина под оптужбом за шпијунирање, изјавио је данас у Братислави.
ADVERTISING

inRead invented by Teads
[size]
Орешковић је у интервјуу за ХРТ рекао да га је о случају хапшења обавестио директор Безбедносно-обавештајне агенције Данијел Мркић.
– Знамо да је био мајор ЈНA и да се у време Домовинског рата борио на српској страни – рекао је Орешковић за ХРТ.
„Циркус Колорадо“, „јефтина сапуница“ – речи су одлазећег хрватског министра спољних и европских послова Мира Ковача за вест о шпиунажи.
-Будући да је то пласирано у медије, а не нашој хрватској страни, испада да је то нека врста трећеразредне епизоде у овој сапуници која се нама у Хрватској сервира већ седмицама. То је нека врста ‘“циркуса Колорадо“ – рекао је Ковач у изјави хрватским новинарима у Братислави, пренела је агенција Хина.
Он је нагласио да је Хрватска од јуче поподне у сталном контакту с хрватском амбасадом у Србији и да је покушала да сазна од релевантних српских државних тела о чему је реч.
– Могу вам рећи да све до сад никакву информацију наша амбасада, упрос томе што је инсистирала, није добила од Владе Републике Србије и ми о томе службено не знамо ништа – додао је Ковач.
Министар је рекао да је то за њега неозбиљно и изразио уверење да ће се страсти у Србији смирити. Додао је да је исто рекао и српском министру спољних послова Ивици Дачићу који у суботу у Братислави учествује на састанку шефова дипломатије чланица ЕУ с министрима из земаља кандидата.
– Ја сам рекао исту ствар свом колеги Дачићу, да не желимо учествовати у некаквој јефтиној сапуници. Идемо озбиљно радити. Ја се тако понашам, а то очекујемо и од колега у Србији – рекао је Ковач и додао да се с Дачићем „видео и синоћ и јутрос“.
И председник СДП-а и некадашњи хрватски премијер Зоран Милановић огласио се на ову тему, рекавши да не може да коментарише хапшење хрватског агента у Београду, наводећи да не зна какве би тајне он могао да ода.
– Можда рецепт како се праве лесковачке пљескавице – рекао је Милановић.[/size]

Winter is coming

2014-04-14

Back to top Go down

Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji.. - Page 21 Empty Re: Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..

Post by L'âme Sat 3 Sep - 17:05

dzmrdz wrote:
maggie13 wrote:
dzmrdz wrote:
maggie13 wrote:
dzmrdz wrote:
Ja nisam maliciozan ma koliko ti mislila da jesam, niti stremim necijoj propasti kao vlastitom uspehu. Tvrdim samo da ste subjektivni a time i neobjektivni cesto i u nekim bitnim detaljima 
Ma Bzvz je uopce svaki dan provoditi na ovaj nacin...
apsolutno je neistinita pretpostavka kako ja mislim da si ti maliciozan..također, jasna sam u stajalistu da smo svi subjektivni, sto je i normalno, ali i u onom da su neke cinjenice nepobitne..
Ja se sad prikljucila, prije sam uzivala ;D
Izvini, mislim maliciozan u smislu da zelim da opravdavam zlocine kroz neku vrstu retorike koja se ovde popularno imputira pod nazivom izjednacavanje krivnje. Ja ne znam da li se moze krivnja uopce izmeriti u nasim krajevima vise a kao sto Oluju vi tvrdite da se ne moze posmatrati kao dogadjaj sam po sebi bez osvrta na 91 tako i da 91 se ne moze bez 41 i tako redom.
Mozemo jedino nastaviti kulturno razgovarati i truditi se da bez preke potrebe ne koristimo pretnje i sl.
Ja se groZim nekih izjava iz Srbije i samog rukovodstva ali nee sme to biti prepreka izmedju obicnih ljudi.
napisem cijeli odgovor i izbaci me.
Ne trebas mi pojasnjavat, shvatila sam odmah sve.
Krivnja se , naravno, ne 'vaze'. Krivnja postoji ili ne, samo su cinjenice meritorne.
Osobne tragedije i individualne kruvnje su prica za sebe.
A, prijetnje vidim u perfidnim vuckovim porukama i igranju 'rata'.
Cinjenice gledane sa moje i tvoje strane nisu iste i nazalost nema nacina da ih odbacimo ili potvrdimo sporazumno jos skoro . Vucko iz srbije nailazi na plodno tlo u hr. Neki samo reagiraju na njegova sranja a neki se vesele jer zele da jebu srbima mater enivej..evtakve ljude trebas da prepoznas medju hrvatima.
Jednostavno mnogi prizeljkuju da srpsko rukovodstvo odvede srbe u rat samo da bi ispunili svoje fantazije o totalnom slomu srbije i srba koje datiraju poodavno..u to me niko ne moze razuveriti.
Ima svaka nacija jedan deo koji ne zeli mir i iskoristice svaku priliku da uveca sanse za rat. E ja tvrdim da u hr isto postoje takvi a vama se cini da ih ima vise kod nas a nama kid vas i tako u krug..
ti i ja mozemo ovako cijelu noc, pretakat iz supljeg u prazno..cinjenice su uvijek cinjenice, a subjektivan je dozivljaj istih..
Vuckove izjave su vazne za Srbiju. Ne za Hrvatsku. I simptomaticna je podrska njemu kao takvom u Srbiji.
Ponavljam, u Hrvatskoj postoje. Na razini statisticke greske. Nebitni su, nemocni.
Da ne govorim da su sposobni doci na vlast samo u Sf filmu.
Wake up :)

L'âme

2014-04-11

Back to top Go down

Post by L'âme Sat 3 Sep - 17:15

dzmrdz wrote:
maggie13 wrote:
marcellus wrote:
maggie13 wrote:
dzmrdz wrote:
Ja nisam maliciozan ma koliko ti mislila da jesam, niti stremim necijoj propasti kao vlastitom uspehu. Tvrdim samo da ste subjektivni a time i neobjektivni cesto i u nekim bitnim detaljima 
Ma Bzvz je uopce svaki dan provoditi na ovaj nacin...
apsolutno je neistinita pretpostavka kako ja mislim da si ti maliciozan..također, jasna sam u stajalistu da smo svi subjektivni, sto je i normalno, ali i u onom da su neke cinjenice nepobitne..
Ja se sad prikljucila, prije sam uzivala ;D

ne, on stvarno i nije maliciozan. Za razliku od recimo crvenkastog.
nitko nije maliciozan. Nesto drugo je u pitanju.
Ovde stvarno padnu jakonteske reci i ja se pitam cesto koji mi klinac ovo treba a navdrugu stranu opet bitno je popricati o nekim stvarima. Mi moramo nauciti postovati jedni druge...aj ne moramo al bilo bi korisno
da, neki se ne mogu suzdrzat..narav, valjda, kucni odgoj..treba uvijek tezit zadrzavanju pristojne razine komunikacije.

L'âme

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Winter is coming Sat 3 Sep - 17:18

ja sam uznemiren ovim prijetnjama da ce se razotkriti recept za Leskovacku pljeskavicu

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Sat 3 Sep - 19:25

Winter is coming wrote:ja sam uznemiren ovim prijetnjama da ce se razotkriti recept za Leskovacku pljeskavicu

niko nikada nije otkrio pravi recept za leskovacku pljeskavicu, to je stroze cuvana tajna od sifara za americko nuklearno naoruzanje... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sat 3 Sep - 19:55

Dobro čuli smo sto je špijunirao , srpsko velebno naoružanje i svemirski program koji im ostao od Tita ali kako su ga raskrinkali , imao je pištolj nalivpero  s čepom na šahovnicu koji je držao u čarapi ?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sat 3 Sep - 20:12

kaja_333 wrote:Dobro čuli smo sto je špijunirao , srpsko velebno naoružanje i svemirski program koji im ostao od Tita ali kako su ga raskrinkali , imao je pištolj nalivpero  s čepom na šahovnicu koji je držao u čarapi ?
Kapsulu cijanida pod zubom u obliku slova U :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 3 Sep - 21:44

kolerik wrote:Dalmaciju (gdje su, po svemu sudeci, pocetkom XX. st. Srbi cak imali i blagu vecinu)
Ni po čem to ne možemo zaključiti. Udjel pravoslavacah bio je 1900. 16,2 % pa kad bismo ih sve označili Srbima, očito je da Srbi nisu ni blizu da budu većina.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 3 Sep - 21:47

Dakle, još ne znamo jesu li ikoga uhitili ili Srbi preuranjeno slave prvi travnja.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Sat 3 Sep - 22:11

dzango wrote:Kako da kažeš ljudima da si ih prodao kao na pijaci?

Vi ste svoje za džabe na nemilost ostavili nama, da ih pojedemo. Nije bilo čak ni "protesta".    To je fenomen srpske nezainteresiranosti za braću... naravno, netko je drugi kriv što ste ispali pizde prema "prečanima".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sat 3 Sep - 22:13

Niste ih pojeli, samo bacali bombe na izbeglicku kolonu iz migova 21.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest Sat 3 Sep - 22:14

Serbinho-3 wrote:Niste ih pojeli, samo bacali bombe na izbeglicku kolonu iz migova 21.
i bacali nejač lavovima, da se ne zaboravi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 3 Sep - 22:15

Serbinho-3 wrote:Niste ih pojeli, samo bacali bombe na izbeglicku kolonu iz migova 21.

Vi ste ih izdali.  Kako to?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 3 Sep - 22:18

tre911 wrote:
I pokrstili 40.000 srbske djece u Zagrebu.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Sat 3 Sep - 22:19

Bata Serbinjo, ostavili ste nejač na nemilost "ustašama", ne mrdnuste ni malim prstom.  Zli Hrvati genocidišu Srbe, a vi posmatrate.  Da sam krajiški velikosrbin, bio bih mnogo ljut na vas.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 3 Sep - 22:20

Regoč wrote:
tre911 wrote:
minimum
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 3 Sep - 22:22

Veliku Srbiju bi pravili iz sofe gledajući Pink TV.  Takva "država" zahtijeva veći angažman.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 3 Sep - 22:23

kofein wrote:Bata Serbinjo, ostavili ste nejač na nemilost "ustašama", ne mrdnuste ni malim prstom.  Zli Hrvati genocidišu Srbe, a vi posmatrate.  Da sam krajiški velikosrbin, bio bih mnogo ljut na vas.
Da su Glinjani ljudi, za parstos bi povješali one koji su im obećavali da će živjeti u Srbiji. Iako, žive u Srbiji, zapravo im i nisu slagali.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 3 Sep - 22:24

tre911 wrote:
Regoč wrote:
tre911 wrote:
minimum
I to još 90. Reko Pupovac 91.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Sat 3 Sep - 22:25

I NATO je bombardovao nejač po Srbiji, pa svejedno primaš platu od agresora.  Pa kako bi tek braća "prečani" mogli očekivati pomoć od takvih salonskh Srba.  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 3 Sep - 22:26

kofein wrote:

I NATO je bombardovao nejač po Srbiji, pa svejedno primaš platu od agresora.  Pa kako bi tek braća "prečani" mogli očekivati pomoć od takvih salonskh Srba.  :)
I još se guraju služiti agresora.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 25 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next

Back to top

- Similar topics