Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
Page 25 of 25
Page 25 of 25 • 1 ... 14 ... 23, 24, 25
Re: Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
[quote="dzango"]
Je, nama su kraljevi Karagjorgjeviqi, a premijer šiptarsko kopile.jasambrend wrote:Una faca una razza.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:Kompleksi koji su nastali prouzročeni su srbijanskim unitarizmom i velikosrbskom agresijom pa kad se posljedice toga slegnu, moći ćemo racionalnije gledati u budućnost.Braćala wrote:kofein wrote:Regoč wrote:To su nam prvi susjedi , a hrvatskim naraštajima koji dolaze ne treba ostavljati napete situacije. Jedan od naših problema je što ne ignoriramo udice koje zabacuju.
ja se najiskrenije nadam da ce moja i mladje generacije malo racionalnije i normalnije pristupati odnosima dveju zemalja i naroda kada ova iskompleksirana govna sjasu sa vlasti...
ne prouzreconi su paranojom o ,,srpskom unitarizmu i velikosprskom agresijom''...
Guest- Guest
Je, u Škabrnji su se sami poklali, na Ovčari su sami skakali u jamu, a Čađo se omotan eksplozivomiz dosade bacio na kamion petnaest metarah od svoje kuće. Nećemo sad o Radićevu ubojstvu usred skupštine ili ubojstvu Milana Šufflaya usred biela dana.Braćala wrote:Regoč wrote:Kompleksi koji su nastali prouzročeni su srbijanskim unitarizmom i velikosrbskom agresijom pa kad se posljedice toga slegnu, moći ćemo racionalnije gledati u budućnost.Braćala wrote:kofein wrote:Regoč wrote:To su nam prvi susjedi , a hrvatskim naraštajima koji dolaze ne treba ostavljati napete situacije. Jedan od naših problema je što ne ignoriramo udice koje zabacuju.
ja se najiskrenije nadam da ce moja i mladje generacije malo racionalnije i normalnije pristupati odnosima dveju zemalja i naroda kada ova iskompleksirana govna sjasu sa vlasti...
ne prouzreconi su paranojom o ,,srpskom unitarizmu i velikosprskom agresijom''...
Page 25 of 25 • 1 ... 14 ... 23, 24, 25
Similar topics
» U Srbiji se hvale da ih zovu Arapi i čestitaju na dobro obavljenom poslu oko migranata
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
Page 25 of 25