ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 48 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest Fri 18 Nov - 13:22

sat2 wrote:
amper1950 wrote:Daniel Križek iz Slatine donirao je 2000 kuna, te će njegovo ime biti na trećem dresu.
I možda ništa ne bi bilo neobično da Daniel nije stopostotni invalid Domovinskog rata koji je cijelu noć putovao kako bi došao u Split i donirao novac voljenom klubu. U ratu je pogođen metkom u glavu.
Objasnili su Danielu kako je donaciju mogao mnogo lakše izvršiti i uplatnicom, iz Slatine. Bez dolaska u Split. Odgovorio im je kako je znao za to, ali da je baš želio doći na Poljud, donirati na licu mjesta novac kako bi podržao projekt “Ili jesmo ili nismo”, da klub zauvijek ostane naš, hrvatski.
BRAVO MAJSTORE!

Hajduk Split - Page 48 15037245_859129387557308_9021287781407831505_n

______________________________________________________________________________________---

Joško Vlašić podržao je narodni Hajduk, te je donirao 1911 kuna. Na trećem dresu će biti ime supruge Venere.
"Čast mi je pripadati velikom broju onih koji podržavaju ovu akciju izražavajući nedvojbenu želju da ovaj veliki klub, sportski simbol grada i Dalmacije te otpora spram svim nepravdama, opstane u okrilju svojih navijača. Mi, Splićani i Dalmatinci, uvijek smo s poštovanjem prihvaćali ljude sa svih strana koji su donosili svoje ideje i oplemenjivali nas, ali vjerujem da kada kažem da Hajduk ipak mora imati splitski, dalmatinski i hrvatski štih, dijelim mišljenje mnogih. Ima nas i možemo."
"Ime na dresu bit će ime moje supruge Venere. Kada smo dobili naše treće dijete, Luku, pomislio sam: 'To je to', a onda je Venera na moje veliko iznenađenje htjela još jedno. Rodio se Nikola, mamina velika nagrada, današnji prvotimac Hajduka na radost svih nas u obitelji, ali i na radost svih navijača. Stoga Venerino ime zaslužuje biti na dresu Hajduka."
BRAVO JOŠKO!

Hajduk Split - Page 48 15032653_858807764256137_231357480198242748_n

___________________________________________________________________________________

Križek je inače iz Čađavice ...
Mislim da je najmanje bitan detalj...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 18 Nov - 13:24

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/velika-sramota-za-male-novce-hajdukovci-jeli-i-pili-a-nisu-platili-redale-se-butelje-dingaca-grickali-se-sirevi-s-plemenitom-plijesni.../5275059/
Jeli to iz vremena kad su u klubu bili Kerumovi ljudi koji su radili mukti?  :D
To nije bio Hajduk ...
Hajduk je uvijek Hajduk, bez obzira na neka smeća koju su dobar dio novije povijesti instalirani u klub. Ta smeća moraju sad čistiti neki drugi ljudi (ne nećemo pobjeći od smeća i osnovati nešto drugo), izabrani od članova, pardon od ulice...  ;)
Ne, vi ćete se problikovati ...
Preoblikovanje (ako si na to mislija) je zakonski proces u koji Hajduk ušao s svim obavezama, za razliku od nekih koji su bili prijavljeni i za natjecanje u hnl-u dd iako nije ni postojao zakon o sportskim klubovima dd-a ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 18 Nov - 13:36

Hajduk Split - Page 48 15085585_859161300887450_3885749165594429389_n
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 20 Nov - 0:17

Branco, sportski direktor Hajduka: - Ponavljam, nama Franck vrijedi, mi ga cijenimo. Ponudili smo mu iznos koji može premašiti ono što spominje njegov menadžer, ali se on može ostvariti kroz nastupe, pogotke i asistencije. ožda je Portugalac baš ovdje pogodio 'u sridu'. Franck garantirano vrijedi 15.000 eura brutto, koliko Konig traži, čak i više, ali samo ako se to veže uz broj nastupa. Gotovo da je već krenuo prema glavnom ulazu kad smo ga direktno upitali bi li klub pristao na iznos koji je iznio menadžer...
- Mislite '15 brutto i ni centa više troška za klub'? (ovdje se i nasmijao op.a). Samo ću kazati da ako su to što ste objavili svi zahtjevi prema klubu, onda ih pozivam da dođu u moj ured i odmah potpišu takav ugovor. U konačnici je to za klub povoljnije od uvjeta koje smo ponudili - zaključio je Branco

Dakle, ponudili sumu ugovor + bonusi za nastupe, golove. Otprilike ono što sam priča da bi tribali. Vrlo vjerovatno Ohandza od sljedeče sezone nije igrač Hajduka, nakon onakvog istupa njegovo menađera teško da se išta može dogovoriti:
- Neprihvatljivo mi je da menadžer ucjenjuje klub i putem medija licitira, pogotovo netočnim iznosima i poluinformacijama. Nije to način na koji ćemo komunicirati i pregovarati s Franckom, niti bilo kim drugim. 
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko Sun 20 Nov - 9:33

http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/450847/torcida-izvizdala-ohandzu-i-poslala-jasnu-poruku-upravi-na-13-je-hladnije-nego-u-sibiru-hocemo-igru-a-ne-obecanja

[size=49] Torcida izviždala Ohandzu  :facepalm[/size]
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko Sun 20 Nov - 9:36

zolja igračina, legenda, najbolji igrač lige, ukrali ga mamiću, zabio toliko ključnih golova a sad mu fučkaju jer svaka šuša buša ima veću plaću od njega. kakva sramota, kako jadan klub  Hajduk Split - Page 48 3985450148
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Sun 20 Nov - 9:37

kuracodigraca wrote:zolja igračina, legenda, najbolji igrač lige, ukrali ga mamiću, zabio toliko ključnih golova a sad mu fučkaju jer svaka šuša buša ima veću plaću od njega. kakva sramota, kako jadan klub  Hajduk Split - Page 48 3985450148

posle kmece kako mamic nece da ih pusti, a pusta reku...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 20 Nov - 9:44

Rad'iša Trajković wrote:
kuracodigraca wrote:zolja igračina, legenda, najbolji igrač lige, ukrali ga mamiću, zabio toliko ključnih golova a sad mu fučkaju jer svaka šuša buša ima veću plaću od njega. kakva sramota, kako jadan klub  Hajduk Split - Page 48 3985450148

Idiote, kakvo kmećanje? Kakvo puštanje Hajduku, kakvo traženje puštanja?

Jebe mi se za Rijeku i Dinamo, i tko će biti prvak. Nisam opterečen ni s jednim ni drugima (ko npr.iskompleksiranih riječani) jer će se Hajduk prije ili kasnije vratiti tamo di mu je misto, a ondns Rijeke i Dinama je samo smiješan i ironičan. Dinamovo razbacivanje, darivanje koje ih je dovelo do toga da su upali u probleme s financijama pa morali odjednom prodati najbolje igrače (umisto da su puno pametnije trošili novac) i još više i brutalnije dudlanje malene riječice...

Šta se tiće Ohandze, žrtva je svog menađera. Ja mu nebi zviždija,mislim da ipak nije zaslužija, kao što mu nije zvižda cijeli stadion, nego jedan dio. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, dobro da ima tko zviždati...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 20 Nov - 9:46

amper1950 wrote:
Rad'iša Trajković wrote:

Jebe mi se za Rijeku i Dinamo, i tko će biti prvak. Nisam opterečen ni s jednim ni drugima (ko npr.iskompleksiranih riječani) jer će se Hajduk prije ili kasnije vratiti tamo di mu je misto, a ondns Rijeke i Dinama je samo smiješan i ironičan. Dinamovo razbacivanje, darivanje koje ih je dovelo do toga da su upali u probleme s financijama pa morali odjednom prodati najbolje igrače (umisto da su puno pametnije trošili novac) i još više i brutalnije dudlanje malene riječice...

idiot te napravio, jebem li ti milosnu majku u picku da ti jebem.
jebo ti pas majku u picku tvoju bezobraznu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 20 Nov - 9:50

Rad'iša Trajković wrote:
amper1950 wrote:
Rad'iša Trajković wrote:

idiot te napravio, jebem li ti milosnu majku u picku da ti jebem.
jebo ti pas majku u picku tvoju bezobraznu...

Bezobrazan si ti kad pišeš ono što pišeš, "idiote" ti je samo odgovor na te tvoje gluposti i laži. Prije bi ugasio klub nego tražio da mi Mamić i(li) Dinamo pušta,idiote glupi. Razmisli malo prije nego nešto pišeš, pa možda budeš malo manji idiot...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko Sun 20 Nov - 10:38

sad više nije frane zolja nego ohandza  :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Sun 20 Nov - 10:51

To mi je sramota...
Nije zaslužija takvo ponašanje, a klub je tu ispa totalno govno...
Ponili su se odvratno prema Zolji...
I jos koriste medije da nahuškaju Torcu na njega...
Jeben i Kosu mater u usta, i svim strancima na poziciji u klubu...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko Sun 20 Nov - 11:30

fridrih_niche wrote:
To mi je sramota...
;)
sad bez zajebancije ali meni se čini da vaši uvijek režu i treniraju strogoću na najboljima
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Sun 20 Nov - 11:46

fridrih_niche wrote:
To mi je sramota...
;)
Nisi u pravu niche...

Menađer ohanzde (ili zolje  :D) je prvi počeja u medijima iznositi informacije, brojke i to još, po riječima sportskog direktora, netočne. Zašto? Zašto nije moga reći: nismo se još dogovorili i sve 5.

Ja razumin ohandzu i njegovog zastupnika kad traže više (jer i oni žive od novaca), ali nije u redu u medijima izlaziti onako kako je njegov menađer izaša, a izjave sportskog direktora su samo reakcija na sve to...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 20 Nov - 11:48

amper1950 wrote:
fridrih_niche wrote:
To mi je sramota...
;)
Nisi u pravu niche...

Menađer ohanzde (ili zolje  :D) je prvi počeja u medijima iznositi informacije, brojke i to još, po riječima sportskog direktora, netočne. Zašto? Zašto nije moga reći: nismo se još dogovorili i sve 5.

Ja razumin ohandzu i njegovog zastupnika kad traže više (jer i oni žive od novaca), ali nije u redu u medijima izlaziti onako kako je njegov menađer izaša, a izjave sportskog direktora su samo reakcija na sve to...

tako je bre, torcida i hajduk ni za sta nikada nisu kiriv... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko Sun 20 Nov - 11:54

Rad'iša Trajković wrote:

:)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Sun 20 Nov - 12:29

Rad'iša Trajković wrote:

Nitko to nije rekao. No probaj pročitati što sam napisa.

Notorna činjenica je da je ohandzin menađer prvi izlazija s informacijama po medijima (to možeš provjeriti), iznosio brojke što nije nimalo profesionalno. Uostalom, sportski direktor Branco je na to reka, između ostalog, da ako je to što menađer od zolje priča po medijima jedino što oni traže, nek sutra dođu kod njega na potpis ugovora...  :) Pa sad, što se čeka?  cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull Sun 20 Nov - 12:38

čitao sam kako je i bradarić komentirao kako se u hajduku odnose prema igračima: najbolje je kad igrači igraju zabadava...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko Sun 20 Nov - 12:47

sitting_bull wrote:čitao sam kako je i bradarić komentirao kako se u hajduku odnose prema igračima: najbolje je kad igrači igraju zabadava...
laže džubre jedno  :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko Sun 20 Nov - 12:49

Za Hajduk sam igrao za mjesečnu plaću od 10 tisuća kuna brutto. Znam da me trener Igor Tudor cijenio, jer mi je to rekao u našem razgovoru, dok smo još obojica bili u klubu. I kad je došlo vrijeme za produženje ugovora, sjeo sam za stol s predsjednikom Marinom Brbićem i sportskim direktorom Goranom Vučevićem. Njih dvojica su mi tijekom tog razgovora rekli da za Hajduka moram igrati iz ljubavi i pitali su me što će meni novci. Ja sam im rekao da ne želim ništa, ali mi isto nije išlo u glavu zašto njih dvojica, koji su u klubu imali lijepe plaće, nisu za Hajduk radili iz ljubavi. Što će im novci? Rekao sam im da i ja od nečega moram živjeti i tu je završio naš razgovor - prisjeća se Bradarić.

:lol:
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko Sun 20 Nov - 12:51

kakvo pišanje po vučeviću i brbiću a pogotovo ovo:

"ali mi isto nije išlo u glavu zašto njih dvojica, koji su u klubu imali lijepe plaće, nisu za Hajduk radili iz ljubavi. Što će im novci?"
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics