Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
kakvo pišanje po vučeviću i brbiću a pogotovo ovo:
"ali mi isto nije išlo u glavu zašto njih dvojica, koji su u klubu imali lijepe plaće, nisu za Hajduk radili iz ljubavi. Što će im novci?"
"ali mi isto nije išlo u glavu zašto njih dvojica, koji su u klubu imali lijepe plaće, nisu za Hajduk radili iz ljubavi. Što će im novci?"
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:kakvo pišanje po vučeviću i brbiću a pogotovo ovo:
sitting_bull-
2015-09-28
U ovom slučaju ja razumin jednu i drugu stranu.
Naravno da Hajduk mora biti oprezan, ove sezone su povečali trošak za plače igrača i s novcem treba biti oprezan, jer puno je bitnije pozitivno poslovati i osigurati da su plače redovite, nego pitanje ostanka jednog igrača, ma tko on bija. I naravno da Ohandzi nudi fiksni dio + bonuse ovisno o broju nastupa zato jer je previše bio ozljeđen.
S druge strane, Ohandza više nije mladić i nema 20, nego 25 godina i sigurno želi zaraditi neki novac, i sam je svjestan svojih problema s ozljedama,želi sigurnost. Ako negdi drugdi (posebno inozemstvo) može dobiti dosta više, nek ide i nek mu je s srećom. Nema nikakve potrebe da mu se zviždi, niti da ga se osuđuje.
Zato ne razumin njegovog menađera zbog nekorektnog i neprofesionalnog istupa i kritika, spominjanja brojki što nije u redu. Ipak su mu u Hajduku vjerovali cijelo vrijeme, nisu ga se odrekli i kad 7 mjeseci nije igra, i danas nude puno bolji ugovor. Ako nije dovoljno, sve ok, zašto se nebi prijateljski rastali?
Naravno da Hajduk mora biti oprezan, ove sezone su povečali trošak za plače igrača i s novcem treba biti oprezan, jer puno je bitnije pozitivno poslovati i osigurati da su plače redovite, nego pitanje ostanka jednog igrača, ma tko on bija. I naravno da Ohandzi nudi fiksni dio + bonuse ovisno o broju nastupa zato jer je previše bio ozljeđen.
S druge strane, Ohandza više nije mladić i nema 20, nego 25 godina i sigurno želi zaraditi neki novac, i sam je svjestan svojih problema s ozljedama,želi sigurnost. Ako negdi drugdi (posebno inozemstvo) može dobiti dosta više, nek ide i nek mu je s srećom. Nema nikakve potrebe da mu se zviždi, niti da ga se osuđuje.
Zato ne razumin njegovog menađera zbog nekorektnog i neprofesionalnog istupa i kritika, spominjanja brojki što nije u redu. Ipak su mu u Hajduku vjerovali cijelo vrijeme, nisu ga se odrekli i kad 7 mjeseci nije igra, i danas nude puno bolji ugovor. Ako nije dovoljno, sve ok, zašto se nebi prijateljski rastali?
Guest- Guest
Šta će mu novci, to sam siguran da nisu rekli. Najlakše srati kad odeš, otiša si zbog toga što je Rijeka nudila više i sve 5. S ovakvim izjavama piša sam po sebi, jer u prvom redu zadrži neke stvari za sebe, nitko te nije proziva ni ništa, danas-sutra će tako i o nekim drugima pričati...
Guest- Guest
Današnja naslovnica SN:
Filip Bradarić: Kakav Dinamo? Rijeka je klasa iznad
http://sportske.jutarnji.hr/
Jeli i ovo pišanje?
Filip Bradarić: Kakav Dinamo? Rijeka je klasa iznad
http://sportske.jutarnji.hr/
Jeli i ovo pišanje?
Guest- Guest
tko se zadnjih godina prijateljski rastao s hajdukom?amper1950 wrote:
ono, otišla je cijela jedna ekipa, došla cijela nova ekipa pa koliko se njih, onda, prijateljski rastalo s hajdukom?
kiš, maglica, maloča, milović, bradarić, mikanović, vršajević, Andrijašević, pašalić, balić, caktaš, maloku, gotal, abduholikov, Blažević, elez, ozobić, oremuš, plazonić, jonjić, ivan vuković, tomas...
ne'š ti kadrovske politike...
sitting_bull-
2015-09-28
Elvir Maloku se zahvalio i oprostio od Hajduka kojemu je zaželio sve najbolje...
Guest- Guest
Ok nema se novaca, sve pet...ali čemu opet voditi klub kao tranzitni kolodvor za igrače? Koliko vidim iz Hajduka, a posebno zadnjih godina, odlaze kvalitetni igrači doslovce s ispisnicom, a da praktički u klubu nisu ni pravu šansu dobili... Čemu takvo lutanje po pitanju sastava momčadi i čemu uopće gomilanje igrača istog ili sličnog profila, a problem je pronaći iole kvalitetnog beka/stopera... zašto se nikad nije dogodilo da je prije priprema isprofiliran kostur momčadi, nego se svake godine cirkusira sa nedefiniranim roosterom igrača do zadnjeg trenutka pa se pola prvenstva potroši na uigravanje momčadi... previše se diletantski pristupa stvaranju momčadi i nema neke sustavnosti, već samo improvizacije...ne znam zašto se Šoltu ili prije njega Tudora nije pustilo da rade svoj posao i omogućilo im se dolazak profila igrača kakve su tražili, nego se vječito neka topla voda izmišlja...puno je tu nedorečenosti i previše kontradiktornosti da bi klub postao uspješan, ali najviše zamjeram nedostatak sustava...sve je prepušteno stihiji...i od tuda i sad problemi sa Zoljom, bivšim igračima, trenerima...
darth_vader-
2014-04-17
Največi problem nove Uprave na čelu s Kosom, tj. največa greška je što nisu ostavili Burića, zato jer je bija stručan, dobar i što je već napravio pripremu za sljedeću sezonu. Druga greška je što su nagomilali igrače u ofenzivi, a nisu doveli desnog beka i jednog kvalitetnog stopera, šta si napisa.jasambrend wrote:Ok nema se novaca, sve pet...ali čemu opet voditi klub kao tranzitni kolodvor za igrače? Koliko vidim iz Hajduka, a posebno zadnjih godina, odlaze kvalitetni igrači doslovce s ispisnicom, a da praktički u klubu nisu ni pravu šansu dobili... Čemu takvo lutanje po pitanju sastava momčadi i čemu uopće gomilanje igrača istog ili sličnog profila, a problem je pronaći iole kvalitetnog beka/stopera... zašto se nikad nije dogodilo da je prije priprema isprofiliran kostur momčadi, nego se svake godine cirkusira sa nedefiniranim roosterom igrača do zadnjeg trenutka pa se pola prvenstva potroši na uigravanje momčadi... previše se diletantski pristupa stvaranju momčadi i nema neke sustavnosti, već samo improvizacije...ne znam zašto se Šoltu ili prije njega Tudora nije pustilo da rade svoj posao i omogućilo im se dolazak profila igrača kakve su tražili, nego se vječito neka topla voda izmišlja...puno je tu nedorečenosti i previše kontradiktornosti da bi klub postao uspješan, ali najviše zamjeram nedostatak sustava...sve je prepušteno stihiji...i od tuda i sad problemi sa Zoljom, bivšim igračima, trenerima...
Kad se priča o Tudoru, on je tražija pojačanja koja Hajduk nije moga dovesti, a i neke koje su doveli koje je on tražija, vrlo brzo ih je otpisa. Tudorov problem je bija šta nije bija svjestan situacije u kojoj je klub, tada goroj situaciji nego danas. A on je na kraju sam otiša.
Guest- Guest
ajde da je nas bradarić popišao, nećemo mu to oprostiti kao našem bivšem tiču. premda nažalost nije niti lagao kao što nije niti za svoj hajduk
2015-08-19
http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Matic-Crnic-nakon-dolaska-u-Rijeku-Potpisao-sam-ugovor-s-najvecim-hrvatskim-klubom
Kakvo samaranje
Kakvo samaranje
nowitzki-
2014-04-27
Ovo je jako...nowitzki wrote:http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Matic-Crnic-nakon-dolaska-u-Rijeku-Potpisao-sam-ugovor-s-najvecim-hrvatskim-klubom
Kakvo samaranje
Guest- Guest
[size=31]Gibonni i Oliver doniraju za ime i prezime na Hajdukovom dresu![/size]
Ljudine...
Guest- Guest
Amper jesi znao da giboni ima upalu?
nowitzki-
2014-04-27
Sad svi za Rijeku navijamo...neka i mali klubovi osjete kako je to osvojiti naslov...treba raditi na popularizaciji nogometa i u drugim gradovima...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Sad svi za Rijeku navijamo...neka i mali klubovi osjete kako je to osvojiti naslov...treba raditi na popularizaciji nogometa i u drugim gradovima...
2015-08-19
jebeni igrač, legendanowitzki wrote:http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Matic-Crnic-nakon-dolaska-u-Rijeku-Potpisao-sam-ugovor-s-najvecim-hrvatskim-klubom
Kakvo samaranje
2015-08-19
jasambrend wrote:Sad svi za Rijeku navijamo...neka i mali klubovi osjete kako je to osvojiti naslov...treba raditi na popularizaciji nogometa i u drugim gradovima...
Guest- Guest
To ti dovoljno govori o našoj "stručnosti"...kuracodigraca wrote:sad bez zajebancije ali meni se čini da vaši uvijek režu i treniraju strogoću na najboljimafridrih_niche wrote:To mi je sramota...kuracodigraca wrote:zolja igračina, legenda, najbolji igrač lige, ukrali ga mamiću, zabio toliko ključnih golova a sad mu fučkaju jer svaka šuša buša ima veću plaću od njega. kakva sramota, kako jadan klub
Nije zaslužija takvo ponašanje, a klub je tu ispa totalno govno...
Ponili su se odvratno prema Zolji...
I jos koriste medije da nahuškaju Torcu na njega...
Jeben i Kosu mater u usta, i svim strancima na poziciji u klubu...
;)
Levatima sve daju, a zaslužne jebu kako stignu...
;)
Guest- Guest
Ok, njegov menadžer je neprofesionalno izletija s ciframa van...amper1950 wrote:Nisi u pravu niche...fridrih_niche wrote:
To mi je sramota...
Nije zaslužija takvo ponašanje, a klub je tu ispa totalno govno...
Ponili su se odvratno prema Zolji...
I jos koriste medije da nahuškaju Torcu na njega...
Jeben i Kosu mater u usta, i svim strancima na poziciji u klubu...
;)
Menađer ohanzde (ili zolje ) je prvi počeja u medijima iznositi informacije, brojke i to još, po riječima sportskog direktora, netočne. Zašto? Zašto nije moga reći: nismo se još dogovorili i sve 5.
Ja razumin ohandzu i njegovog zastupnika kad traže više (jer i oni žive od novaca), ali nije u redu u medijima izlaziti onako kako je njegov menađer izaša, a izjave sportskog direktora su samo reakcija na sve to...
To mi je ionako nebitno u ovom slučaju...
Daj coviku ugovor koji imaju i drugi u najvišem rangu!
I točka...
A ne tu cici mici ovo ono pa mu uvalit sicu...
Zaslužija je...
;)
Guest- Guest
Brend najbolje piše...jasambrend wrote:Ok nema se novaca, sve pet...ali čemu opet voditi klub kao tranzitni kolodvor za igrače? Koliko vidim iz Hajduka, a posebno zadnjih godina, odlaze kvalitetni igrači doslovce s ispisnicom, a da praktički u klubu nisu ni pravu šansu dobili... Čemu takvo lutanje po pitanju sastava momčadi i čemu uopće gomilanje igrača istog ili sličnog profila, a problem je pronaći iole kvalitetnog beka/stopera... zašto se nikad nije dogodilo da je prije priprema isprofiliran kostur momčadi, nego se svake godine cirkusira sa nedefiniranim roosterom igrača do zadnjeg trenutka pa se pola prvenstva potroši na uigravanje momčadi... previše se diletantski pristupa stvaranju momčadi i nema neke sustavnosti, već samo improvizacije...ne znam zašto se Šoltu ili prije njega Tudora nije pustilo da rade svoj posao i omogućilo im se dolazak profila igrača kakve su tražili, nego se vječito neka topla voda izmišlja...puno je tu nedorečenosti i previše kontradiktornosti da bi klub postao uspješan, ali najviše zamjeram nedostatak sustava...sve je prepušteno stihiji...i od tuda i sad problemi sa Zoljom, bivšim igračima, trenerima...
(Y)
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50