Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
a i da ih opet spasimo sa jedno pol milje euramuckodjubre wrote:onda nije fora,sad bi im bilo fora uzeti ga i dati lokosima neka se kali tamo
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:to TATA zaljepi ciganima za 2 pjesmeTommy Ramone wrote:A sramote. 17 tisuća kn nisu mogli platit i još se cigane.
Nek mu otpjevaju koju na uho pa bude im Mamić podmirio dug prema Pevecu.
Guest- Guest
a je.
š.d.d. sve više liči na farmu...
š.d.d. sve više liči na farmu...
sitting_bull-
2015-09-28
"Dva mjeseca sam bio u klubu sve, trener, ali i sportski direktor i predsjednik, ispunio sam doslovno sve zadatke, a za nagradu sam dobio nogu u guzicu" veli burić.
"S Kosom nisam imao što pričati o nogometu, jednostavno je, on nije moj partner za razgovor o ‘balunu’, nije moj nivo. On je neiskusan, ne znam koji mu je plan i je li ga uopće imao kad je dolazio u Hajduk."
valjda dečki s ceste znaju...
"S Kosom nisam imao što pričati o nogometu, jednostavno je, on nije moj partner za razgovor o ‘balunu’, nije moj nivo. On je neiskusan, ne znam koji mu je plan i je li ga uopće imao kad je dolazio u Hajduk."
valjda dečki s ceste znaju...
sitting_bull-
2015-09-28
Zolja je dobrodosao i u rijeku, i ovako nam fali drugi napadac.....treba vidjet moze li ga kek spremit za vise od pola sata igre
nowitzki-
2014-04-27
Svi se ka nesto rugate sa Zoljom, a svi bi ga tili dovest u svoj mali klub, lol...
:D
Btw. na Franinoj san strani, nek mi dignu ugovor na razinu zadnjih prevara sta su došli u klub...
Zaslužija je to...
;)
Btw. na Franinoj san strani, nek mi dignu ugovor na razinu zadnjih prevara sta su došli u klub...
Zaslužija je to...
;)
Guest- Guest
"Čovjek koji je godinama u fokusu interesa antimafijaških istražitelja sada slobodno šeće, jer je u Italiji odslužio kaznu od deset godina i osam mjeseci zatvora zbog optužbi da je od 2005. do 2007. godine bio šef krijumčarskog narko-lanca."
dovodi li ljubo novog direktora hajduka?
dovodi li ljubo novog direktora hajduka?
sitting_bull-
2015-09-28
Ma daj ... dečko ima staklena koljena ... jedna utakmica LP i ode karijera ...kuracodigraca wrote:nek dođe u dinamo, taman nam fali igrač za zadnjih 10 minuta.
sat2-
2015-09-28
Jeli to iz vremena kad su u klubu bili Kerumovi ljudi koji su radili mukti?sat2 wrote:
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/velika-sramota-za-male-novce-hajdukovci-jeli-i-pili-a-nisu-platili-redale-se-butelje-dingaca-grickali-se-sirevi-s-plemenitom-plijesni.../5275059/
Guest- Guest
Je, baš je fora što Dinamo kupuje igrače za lokose...muckodjubre wrote:onda nije fora,sad bi im bilo fora uzeti ga i dati lokosima neka se kali tamo
Guest- Guest
Ja bi zolji ponudija 150 tisuća eura + bonusi ako bude zdrav tj. ako odigra bar 80% službenih utakmica - da može doći do največeg ugovora kakav ima Kalinić ili mađar. Ipak triba biti oprezan - previše je puta do sad bija ozljeđen.fridrih_niche wrote:Svi se ka nesto rugate sa Zoljom, a svi bi ga tili dovest u svoj mali klub, lol...
Zaslužija je to...
;)
Guest- Guest
Slažen se s tobon...amper1950 wrote:Ja bi zolji ponudija 150 tisuća eura + bonusi ako bude zdrav tj. ako odigra bar 80% službenih utakmica - da može doći do največeg ugovora kakav ima Kalinić ili mađar. Ipak triba biti oprezan - previše je puta do sad bija ozljeđen.fridrih_niche wrote:Svi se ka nesto rugate sa Zoljom, a svi bi ga tili dovest u svoj mali klub, lol...
Zaslužija je to...
;)
(Y)
Guest- Guest
Triba uzeti u obzir da je ukupni budžet za plače ove sezone povečan, pa uzeti u obzir i lančanu reakciju. Daš veliki ugovor Ohandzi, javit će se ostali tražiti više. To tako ide... Treba imati neku računicu i postaviti nekakav limit.fridrih_niche wrote:Slažen se s tobon...amper1950 wrote:Ja bi zolji ponudija 150 tisuća eura + bonusi ako bude zdrav tj. ako odigra bar 80% službenih utakmica - da može doći do največeg ugovora kakav ima Kalinić ili mađar. Ipak triba biti oprezan - previše je puta do sad bija ozljeđen.fridrih_niche wrote:Svi se ka nesto rugate sa Zoljom, a svi bi ga tili dovest u svoj mali klub, lol...
Zaslužija je to...
;)
(Y)
Ja bi volija da Ohandza ostane, bez obzira na ozljede je zaslužija je doba ugovor, no ako mu daš veliki ugovor, a on opet bude ozljeđen, onda će se postavljati pitanje zašto su igraču sklonom ozljedama dali takav ugovor i opet neće valjati.
Guest- Guest
[size=49]HAJDUK I JUNAK POTPISALI UGOVOR O POSLOVNO-SPORTSKOJ SURADNJI[/size]
http://hajduk.hr/vijest/hajduk-i-junak-potpisali-ugovor-o-poslovno-sportskoj-suradnji/7987
[size=49]HAJDUK UGOVORIO POSLOVNO-SPORTSKU SURADNJU SA ZMAJEM IZ MAKARSKE[/size]
http://hajduk.hr/vijest/hajduk-ugovorio-poslovno-sportsku-suradnju-sa-zmajem-iz-makarske/7991
Ovo je samo početak suradnje s dalmatinskim klubovima, a Junaku i Zmaju će se priključiti još nekolicina klubova s kojima se razgovaralo, a sve u svrhu jačanja razvoja nogometa na ovim prostorima
http://hajduk.hr/vijest/hajduk-i-junak-potpisali-ugovor-o-poslovno-sportskoj-suradnji/7987
[size=49]HAJDUK UGOVORIO POSLOVNO-SPORTSKU SURADNJU SA ZMAJEM IZ MAKARSKE[/size]
http://hajduk.hr/vijest/hajduk-ugovorio-poslovno-sportsku-suradnju-sa-zmajem-iz-makarske/7991
Ovo je samo početak suradnje s dalmatinskim klubovima, a Junaku i Zmaju će se priključiti još nekolicina klubova s kojima se razgovaralo, a sve u svrhu jačanja razvoja nogometa na ovim prostorima
Guest- Guest
Daniel Križek iz Slatine donirao je 2000 kuna, te će njegovo ime biti na trećem dresu.
I možda ništa ne bi bilo neobično da Daniel nije stopostotni invalid Domovinskog rata koji je cijelu noć putovao kako bi došao u Split i donirao novac voljenom klubu. U ratu je pogođen metkom u glavu.
Objasnili su Danielu kako je donaciju mogao mnogo lakše izvršiti i uplatnicom, iz Slatine. Bez dolaska u Split. Odgovorio im je kako je znao za to, ali da je baš želio doći na Poljud, donirati na licu mjesta novac kako bi podržao projekt “Ili jesmo ili nismo”, da klub zauvijek ostane naš, hrvatski.
BRAVO MAJSTORE!
______________________________________________________________________________________---
Joško Vlašić podržao je narodni Hajduk, te je donirao 1911 kuna. Na trećem dresu će biti ime supruge Venere.
"Čast mi je pripadati velikom broju onih koji podržavaju ovu akciju izražavajući nedvojbenu želju da ovaj veliki klub, sportski simbol grada i Dalmacije te otpora spram svim nepravdama, opstane u okrilju svojih navijača. Mi, Splićani i Dalmatinci, uvijek smo s poštovanjem prihvaćali ljude sa svih strana koji su donosili svoje ideje i oplemenjivali nas, ali vjerujem da kada kažem da Hajduk ipak mora imati splitski, dalmatinski i hrvatski štih, dijelim mišljenje mnogih. Ima nas i možemo."
"Ime na dresu bit će ime moje supruge Venere. Kada smo dobili naše treće dijete, Luku, pomislio sam: 'To je to', a onda je Venera na moje veliko iznenađenje htjela još jedno. Rodio se Nikola, mamina velika nagrada, današnji prvotimac Hajduka na radost svih nas u obitelji, ali i na radost svih navijača. Stoga Venerino ime zaslužuje biti na dresu Hajduka."
BRAVO JOŠKO!
___________________________________________________________________________________
I možda ništa ne bi bilo neobično da Daniel nije stopostotni invalid Domovinskog rata koji je cijelu noć putovao kako bi došao u Split i donirao novac voljenom klubu. U ratu je pogođen metkom u glavu.
Objasnili su Danielu kako je donaciju mogao mnogo lakše izvršiti i uplatnicom, iz Slatine. Bez dolaska u Split. Odgovorio im je kako je znao za to, ali da je baš želio doći na Poljud, donirati na licu mjesta novac kako bi podržao projekt “Ili jesmo ili nismo”, da klub zauvijek ostane naš, hrvatski.
BRAVO MAJSTORE!
______________________________________________________________________________________---
Joško Vlašić podržao je narodni Hajduk, te je donirao 1911 kuna. Na trećem dresu će biti ime supruge Venere.
"Čast mi je pripadati velikom broju onih koji podržavaju ovu akciju izražavajući nedvojbenu želju da ovaj veliki klub, sportski simbol grada i Dalmacije te otpora spram svim nepravdama, opstane u okrilju svojih navijača. Mi, Splićani i Dalmatinci, uvijek smo s poštovanjem prihvaćali ljude sa svih strana koji su donosili svoje ideje i oplemenjivali nas, ali vjerujem da kada kažem da Hajduk ipak mora imati splitski, dalmatinski i hrvatski štih, dijelim mišljenje mnogih. Ima nas i možemo."
"Ime na dresu bit će ime moje supruge Venere. Kada smo dobili naše treće dijete, Luku, pomislio sam: 'To je to', a onda je Venera na moje veliko iznenađenje htjela još jedno. Rodio se Nikola, mamina velika nagrada, današnji prvotimac Hajduka na radost svih nas u obitelji, ali i na radost svih navijača. Stoga Venerino ime zaslužuje biti na dresu Hajduka."
BRAVO JOŠKO!
___________________________________________________________________________________
Guest- Guest
To nije bio Hajduk ...amper1950 wrote:Jeli to iz vremena kad su u klubu bili Kerumovi ljudi koji su radili mukti?sat2 wrote:
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/velika-sramota-za-male-novce-hajdukovci-jeli-i-pili-a-nisu-platili-redale-se-butelje-dingaca-grickali-se-sirevi-s-plemenitom-plijesni.../5275059/
sat2-
2015-09-28
Križek je inače iz Čađavice ...amper1950 wrote:Daniel Križek iz Slatine donirao je 2000 kuna, te će njegovo ime biti na trećem dresu.
BRAVO MAJSTORE!
BRAVO JOŠKO!
sat2-
2015-09-28
Konačno ...amper1950 wrote:[size=49]HAJDUK I JUNAK POTPISALI UGOVOR O POSLOVNO-SPORTSKOJ SURADNJI[/size]
sat2-
2015-09-28
Hajduk je uvijek Hajduk, bez obzira na neka smeća koju su dobar dio novije povijesti instalirani u klub. Ta smeća moraju sad čistiti neki drugi ljudi (ne nećemo pobjeći od smeća i osnovati nešto drugo), izabrani od članova, pardon od ulice...sat2 wrote:To nije bio Hajduk ...amper1950 wrote:Jeli to iz vremena kad su u klubu bili Kerumovi ljudi koji su radili mukti?sat2 wrote:
Guest- Guest
Ne, vi ćete se problikovati ...amper1950 wrote:Hajduk je uvijek Hajduk, bez obzira na neka smeća koju su dobar dio novije povijesti instalirani u klub. Ta smeća moraju sad čistiti neki drugi ljudi (ne nećemo pobjeći od smeća i osnovati nešto drugo), izabrani od članova, pardon od ulice...sat2 wrote:To nije bio Hajduk ...amper1950 wrote:Jeli to iz vremena kad su u klubu bili Kerumovi ljudi koji su radili mukti?sat2 wrote:
sat2-
2015-09-28
Mislim da je najmanje bitan detalj...sat2 wrote:Križek je inače iz Čađavice ...amper1950 wrote:Daniel Križek iz Slatine donirao je 2000 kuna, te će njegovo ime biti na trećem dresu.
BRAVO MAJSTORE!
BRAVO JOŠKO!
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50