ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 47 Empty Re: Hajduk Split

Post by jalnirajko 17/11/2016, 21:53

muckodjubre wrote:onda nije fora,sad bi im bilo fora uzeti ga i dati lokosima neka se kali tamo
a i da ih opet spasimo sa jedno pol milje eura  :coffee

jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2016, 21:56

kuracodigraca wrote:
Tommy Ramone wrote:A sramote. 17 tisuća kn nisu mogli platit i još se cigane.
to TATA zaljepi ciganima za 2 pjesme

Nek mu otpjevaju koju na uho pa bude im Mamić podmirio dug prema Pevecu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 17/11/2016, 22:58

a je.

š.d.d. sve više liči na farmu...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 18/11/2016, 01:18

"Dva mjeseca sam bio u klubu sve, trener, ali i sportski direktor i predsjednik, ispunio sam doslovno sve zadatke, a za nagradu sam dobio nogu u guzicu" veli burić.

"S Kosom nisam imao što pričati o nogometu, jednostavno je, on nije moj partner za razgovor o ‘balunu’, nije moj nivo. On je neiskusan, ne znam koji mu je plan i je li ga uopće imao kad je dolazio u Hajduk."

valjda dečki s ceste znaju...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by nowitzki 18/11/2016, 04:43

Zolja je dobrodosao i u rijeku, i ovako nam fali drugi napadac.....treba vidjet moze li ga kek spremit za vise od pola sata igre
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 05:15

Svi se ka nesto rugate sa Zoljom, a svi bi ga tili dovest u svoj mali klub, lol...
:D
Btw. na Franinoj san strani, nek mi dignu ugovor na razinu zadnjih prevara sta su došli u klub...
Zaslužija je to...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 18/11/2016, 09:36

"Čovjek koji je godinama u fokusu interesa antimafijaških istražitelja sada slobodno šeće, jer je u Italiji odslužio kaznu od deset godina i osam mjeseci zatvora zbog optužbi da je od 2005. do 2007. godine bio šef krijumčarskog narko-lanca."

Hajduk Split - Page 47 Prnjat-5

dovodi li ljubo novog direktora hajduka?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 18/11/2016, 10:49

kuracodigraca wrote:nek dođe u dinamo, taman nam fali igrač za zadnjih 10 minuta.  :coffee
Ma daj ... dečko ima staklena koljena ... jedna utakmica LP i ode karijera ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 11:53

sat2 wrote:
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/velika-sramota-za-male-novce-hajdukovci-jeli-i-pili-a-nisu-platili-redale-se-butelje-dingaca-grickali-se-sirevi-s-plemenitom-plijesni.../5275059/
Jeli to iz vremena kad su u klubu bili Kerumovi ljudi koji su radili mukti?  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 11:54

muckodjubre wrote:onda nije fora,sad bi im bilo fora uzeti ga i dati lokosima neka se kali tamo
Je, baš je fora što Dinamo kupuje igrače za lokose...  cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 11:57

fridrih_niche wrote:Svi se ka nesto rugate sa Zoljom, a svi bi ga tili dovest u svoj mali klub, lol...
Btw. na Franinoj san strani, nek mi dignu ugovor na razinu zadnjih prevara sta su došli u klub...
Zaslužija je to...
;)
Ja bi zolji ponudija 150 tisuća eura + bonusi ako bude zdrav tj. ako odigra bar 80% službenih utakmica - da može doći do največeg ugovora kakav ima Kalinić ili mađar. Ipak triba biti oprezan - previše je puta do sad bija ozljeđen.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 12:05

amper1950 wrote:
fridrih_niche wrote:Svi se ka nesto rugate sa Zoljom, a svi bi ga tili dovest u svoj mali klub, lol...
Zaslužija je to...
;)
Ja bi zolji ponudija 150 tisuća eura + bonusi ako bude zdrav tj. ako odigra bar 80% službenih utakmica - da može doći do največeg ugovora kakav ima Kalinić ili mađar. Ipak triba biti oprezan - previše je puta do sad bija ozljeđen.
Slažen se s tobon...
(Y)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 12:10

fridrih_niche wrote:
amper1950 wrote:
Zaslužija je to...
;)
Slažen se s tobon...
(Y)
Triba uzeti u obzir da je ukupni budžet za plače ove sezone povečan, pa uzeti u obzir i lančanu reakciju. Daš veliki ugovor Ohandzi, javit će se ostali tražiti više. To tako ide... Treba imati neku računicu i postaviti nekakav limit.
Ja bi volija da Ohandza ostane, bez obzira na ozljede je zaslužija je doba ugovor, no ako mu daš veliki ugovor, a on opet bude ozljeđen, onda će se postavljati pitanje zašto su igraču sklonom ozljedama dali takav ugovor i opet neće valjati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 12:32

[size=49]HAJDUK I JUNAK POTPISALI UGOVOR O POSLOVNO-SPORTSKOJ SURADNJI[/size]

http://hajduk.hr/vijest/hajduk-i-junak-potpisali-ugovor-o-poslovno-sportskoj-suradnji/7987

[size=49]HAJDUK UGOVORIO POSLOVNO-SPORTSKU SURADNJU SA ZMAJEM IZ MAKARSKE[/size]

http://hajduk.hr/vijest/hajduk-ugovorio-poslovno-sportsku-suradnju-sa-zmajem-iz-makarske/7991
Ovo je samo početak suradnje s dalmatinskim klubovima, a Junaku i Zmaju će se priključiti još nekolicina klubova s kojima se razgovaralo, a sve u svrhu jačanja razvoja nogometa na ovim prostorima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 12:39

Daniel Križek iz Slatine donirao je 2000 kuna, te će njegovo ime biti na trećem dresu.
I možda ništa ne bi bilo neobično da Daniel nije stopostotni invalid Domovinskog rata koji je cijelu noć putovao kako bi došao u Split i donirao novac voljenom klubu. U ratu je pogođen metkom u glavu.
Objasnili su Danielu kako je donaciju mogao mnogo lakše izvršiti i uplatnicom, iz Slatine. Bez dolaska u Split. Odgovorio im je kako je znao za to, ali da je baš želio doći na Poljud, donirati na licu mjesta novac kako bi podržao projekt “Ili jesmo ili nismo”, da klub zauvijek ostane naš, hrvatski.
BRAVO MAJSTORE!

Hajduk Split - Page 47 15037245_859129387557308_9021287781407831505_n

______________________________________________________________________________________---

Joško Vlašić podržao je narodni Hajduk, te je donirao 1911 kuna. Na trećem dresu će biti ime supruge Venere.
"Čast mi je pripadati velikom broju onih koji podržavaju ovu akciju izražavajući nedvojbenu želju da ovaj veliki klub, sportski simbol grada i Dalmacije te otpora spram svim nepravdama, opstane u okrilju svojih navijača. Mi, Splićani i Dalmatinci, uvijek smo s poštovanjem prihvaćali ljude sa svih strana koji su donosili svoje ideje i oplemenjivali nas, ali vjerujem da kada kažem da Hajduk ipak mora imati splitski, dalmatinski i hrvatski štih, dijelim mišljenje mnogih. Ima nas i možemo."
"Ime na dresu bit će ime moje supruge Venere. Kada smo dobili naše treće dijete, Luku, pomislio sam: 'To je to', a onda je Venera na moje veliko iznenađenje htjela još jedno. Rodio se Nikola, mamina velika nagrada, današnji prvotimac Hajduka na radost svih nas u obitelji, ali i na radost svih navijača. Stoga Venerino ime zaslužuje biti na dresu Hajduka."
BRAVO JOŠKO!

Hajduk Split - Page 47 15032653_858807764256137_231357480198242748_n

___________________________________________________________________________________

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 18/11/2016, 14:13

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/velika-sramota-za-male-novce-hajdukovci-jeli-i-pili-a-nisu-platili-redale-se-butelje-dingaca-grickali-se-sirevi-s-plemenitom-plijesni.../5275059/
To nije bio Hajduk ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 18/11/2016, 14:14

amper1950 wrote:Daniel Križek iz Slatine donirao je 2000 kuna, te će njegovo ime biti na trećem dresu.
I možda ništa ne bi bilo neobično da Daniel nije stopostotni invalid Domovinskog rata koji je cijelu noć putovao kako bi došao u Split i donirao novac voljenom klubu. U ratu je pogođen metkom u glavu.
Objasnili su Danielu kako je donaciju mogao mnogo lakše izvršiti i uplatnicom, iz Slatine. Bez dolaska u Split. Odgovorio im je kako je znao za to, ali da je baš želio doći na Poljud, donirati na licu mjesta novac kako bi podržao projekt “Ili jesmo ili nismo”, da klub zauvijek ostane naš, hrvatski.
BRAVO MAJSTORE!

______________________________________________________________________________________---

Joško Vlašić podržao je narodni Hajduk, te je donirao 1911 kuna. Na trećem dresu će biti ime supruge Venere.
"Čast mi je pripadati velikom broju onih koji podržavaju ovu akciju izražavajući nedvojbenu želju da ovaj veliki klub, sportski simbol grada i Dalmacije te otpora spram svim nepravdama, opstane u okrilju svojih navijača. Mi, Splićani i Dalmatinci, uvijek smo s poštovanjem prihvaćali ljude sa svih strana koji su donosili svoje ideje i oplemenjivali nas, ali vjerujem da kada kažem da Hajduk ipak mora imati splitski, dalmatinski i hrvatski štih, dijelim mišljenje mnogih. Ima nas i možemo."
"Ime na dresu bit će ime moje supruge Venere. Kada smo dobili naše treće dijete, Luku, pomislio sam: 'To je to', a onda je Venera na moje veliko iznenađenje htjela još jedno. Rodio se Nikola, mamina velika nagrada, današnji prvotimac Hajduka na radost svih nas u obitelji, ali i na radost svih navijača. Stoga Venerino ime zaslužuje biti na dresu Hajduka."
BRAVO JOŠKO!

___________________________________________________________________________________

Križek je inače iz Čađavice ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 18/11/2016, 14:15

amper1950 wrote:[size=49]HAJDUK I JUNAK POTPISALI UGOVOR O POSLOVNO-SPORTSKOJ SURADNJI[/size]

http://hajduk.hr/vijest/hajduk-i-junak-potpisali-ugovor-o-poslovno-sportskoj-suradnji/7987

[size=49]HAJDUK UGOVORIO POSLOVNO-SPORTSKU SURADNJU SA ZMAJEM IZ MAKARSKE[/size]

http://hajduk.hr/vijest/hajduk-ugovorio-poslovno-sportsku-suradnju-sa-zmajem-iz-makarske/7991
Ovo je samo početak suradnje s dalmatinskim klubovima, a Junaku i Zmaju će se priključiti još nekolicina klubova s kojima se razgovaralo, a sve u svrhu jačanja razvoja nogometa na ovim prostorima
Konačno ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 14:16

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
To nije bio Hajduk ...
Hajduk je uvijek Hajduk, bez obzira na neka smeća koju su dobar dio novije povijesti instalirani u klub. Ta smeća moraju sad čistiti neki drugi ljudi (ne nećemo pobjeći od smeća i osnovati nešto drugo), izabrani od članova, pardon od ulice...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 18/11/2016, 14:17

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
To nije bio Hajduk ...
Hajduk je uvijek Hajduk, bez obzira na neka smeća koju su dobar dio novije povijesti instalirani u klub. Ta smeća moraju sad čistiti neki drugi ljudi (ne nećemo pobjeći od smeća i osnovati nešto drugo), izabrani od članova, pardon od ulice...  ;)
Ne, vi ćete se problikovati ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 14:22

sat2 wrote:
amper1950 wrote:Daniel Križek iz Slatine donirao je 2000 kuna, te će njegovo ime biti na trećem dresu.
BRAVO MAJSTORE!

BRAVO JOŠKO!

Križek je inače iz Čađavice ...
Mislim da je najmanje bitan detalj...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics