ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 42 Empty Re: Hajduk Split

Post by vuksadinare 14/11/2016, 08:25

fridrih_niche wrote:
vuksadinare wrote:
fridrih_niche wrote:Dvi trećine su iz Splita?
Lol!
:D
Vuče, zašto pišeš agenturske bedastoće?
Aj lipo na ViP, tamo ionako 99 % likova piše bedastoće...
Jer ovaj forum očigledno nije za tebe...
;)
da..u pravu si znam par zagrepcana koji su clanovi...e da znam cak jednog iz bapske i cak pet iz karlovca...fine brojke
Iz same Mokosice ih ima skoro 500...
Lažove...
;)
u jebote cak 500....nemozes ni pola brigade popunit

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/11/2016, 08:26

fridrih_niche wrote:I izjasni se vise ka Tattin vojnik, jer sigurno nisi navijač Hajduka...
;)
je omar sam 'tatin'....tko nije na liniji..tko je pobunjenik...i tko nije nek se igra iz 'puke ljubavi'....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 08:58

Mokosica nema niti 8000 ljudi...
Nisi ti sav svoj, zar ne?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 09:19

amper1950 wrote:
Tommy Ramone wrote:

Vuče, ne možeš imat svoje mišljenje i ne smiješ razmišljat svojom glavom. Pod hitno trebaš na ispiranje mozga. :D
Da ti imaš mozga vidio bi da lik piše totalne gluposti, svari koje nemaju veze s vezom, neistine. Naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje, eto neki smatraju da se Hajduk mora prodati privatniku jer da ovako nikad neće na zelenu granu i to je ok. Ja nemam ništa protiv, ako večina tako kaže. A neki smatraju da su večina, pa eto nek ta večina se najprije učlani u klub (što mogu i van udruge NH), pa nek formiraju neku novu udrugu primjerice "Prodajmo Hajduk" pa nek donesu odluku da se klub proda privatniku koji će uložiti svoj novac. I sve ok. No ja takve ne vidim, vidim samo manjinu koja tako misli, i to debelu manjinu. I među njima poneku zalutalu ovcu tipa vuk koji nema pojma o čem priča, a takvi ne samo da su manjina nego ih i na prste može izbrojiti...

Lik piše jer razmišlja mozgom kao i svi mi koji tu pišemo. To je sposobnost koju ti ne posjeduješ jer su ti kapaciteti ograničeni. Ti priznaješ samo kolektivno stanje ispranih mozgova u kojem je nepoželjno bilo kakvo razmišljanje ili pitanje, rođen si za staljinizam, na tvoju žalost 100 godina prekasno. Jebe se meni za udrugu i što je većina, a što manjina, ako je vama dovoljna prosječnost, meni još draže. Vuk nije glup i ne prihvaća da mu takvi ko ti, manje inteligentni, određuju što i kako treba govoriti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 10:06

Tommy Ramone wrote:

Lik piše jer razmišlja mozgom kao i svi mi koji tu pišemo. To je sposobnost koju ti ne posjeduješ jer su ti kapaciteti ograničeni. Ti priznaješ samo kolektivno stanje ispranih mozgova u kojem je nepoželjno bilo kakvo razmišljanje ili pitanje, rođen si za staljinizam, na tvoju žalost 100 godina prekasno. Jebe se meni za udrugu i što je većina, a što manjina, ako je vama dovoljna prosječnost, meni još draže. Vuk nije glup i ne prihvaća da mu takvi ko ti, manje inteligentni, određuju što i kako treba govoriti.
Opet ću ponoviti da ti, da imaš mozga (a očito nemaš), bi vidio da lik piše totalne gluposti i neistine. I to nema veze s mišljenjem u kojem pravcu Hajduk ko klub treba ići jer ponovit ću ja prihvaćam i drugačije mišljenje od ovog. No ne prihvaćam da netko piše nešto što ne odgovara istini. Tip napiše da je udruga takoreći instalirana od jedne političke stranke što je notorna laž što ja jako dobro znam jer sam bio u cijeloj priči od početka i jer dobro znam inicijatore svega toga. Ja mu spomenem jednog Žana Ojdanića, njegov odgovor je kakav Žan. Nek dođe bilo kojoj generaciji navijača Hajduka, Torcide (kako starijoj tako i mlađoj od pokojnog Žana) pa nek to proba kazati. I nek tu svoju stariju generaciju pita tko je i što bio Žan Ojdanić, a ne da tu po forumu priča laži i neistine. Jer dovoditi samu udrugu u kontekst neke političke stranke je blačenje i samog Žana koji je bija jedan od inicijatora same udruge i prvi predsjednik.

To ne znači da se svatko mora slagati s samo ideologijom udruge, naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje i da smatra drugačije, tu nema nikakvih problema. No, ako se ne slažeš s ideologijom udruge i klubom u vlasništvu navijača, ne moraš to pokazivati na način da pišeš totalne gluposti, laži i neistine što ovaj vuk piše, i blatiš neke ljude koji su ipak puno napravili za klub i dali doprinos tome da klub opstane i da danas ima rekordan broj članova i preplatnika u svojoj povijesti. Tako da meni pisati da sam rođen za staljinizam može samo glupa osoba poput tebe, hvališ se da razmišljaš svojim mozgom, a mozga uopće nemaš jer inaće nikad nebi podržavao nekog tko piše takva sranja ko što piše vuk (ponavljam po tko zna koji put da to nema veze s mišljenjem koje vuk ima u tome kako klub treba funkcionirati, nego o njegovim lažima na račun udruge NH i ljudi koji su bili ili su sad glavni)!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 10:17

jasambrend wrote:

Olako relativiziras i trivijaliziras ovu brojku od 40 000 članova...ona je respektabilna i za kudikamo veće klubove i države, a kamoli ovaj naš sirotinjski HNL...samo po meni je veći problem što je projekt sam po sebi lišen izrazenijih ambicija osim golog financijskog opstanka i poprilično prepušten inerciji...jer ne vidim neke čvrste uzde u klubu iako daleko je to od fjaska koji su neke zlurade njuške prognozirale i priželjkivale...samo bez injekcije svježeg kapitala će teško ići nekakav pozitivniji rezultatski iskorak koji bi poslužio kao zamašnjak...
Eto, za razliku od onog redikula, jedan realan komentar.

Slažem s tobom tu u večini napisanog. Kad se osnivala udruga glavna zadaća je bila POKUŠATI spasiti klub, u čem se i uspilo. Nitko ne može reći da danas Hajduk nije puno uređeniji klub nego prije, s puno uređenijim poslovanjem i da je OVAKAV Hajduk održiv. E sad, pitanje je što i kako dalje, koliko bi Hajduk postigao da je ovakvim putem krenuo od nule, a ne od 100 i nešto miljuna kuna duga?!? 

Pitanje svježeg kapitala je isto nešto o čem treba pričati. Ako je klub u večinskom vlasništvu navijača (što još nije) ne znači da ne može biti svježeg kapitala. Miljun je mogućnosti i miljun ideja, no ovakva situacija je miljun puta bolja nego ona prije kad je grad ko večinski vlasnik odlučivao o NO kluba i Upravi, postavljao svoje ljude koji su birtijski vodili klub, ostavljali iza sebe dugove i minuse, a s druge strane grad ko večinski vlasnik nije financijski ništa davao kluba, dok članovi ipak nešto daju, pa s više od 42 tisuće članova nije ni tako zanemariv broj (ukljući još i preplate) u financiranju kluba.

Moje mišljenje je da je ključ uspjeha u budućnosti omladinska škola, a tu prvo treba osigurati uvjete. Hajduku trebaju još bar dva pomočna terena za neki koliko-toliko normalan rad, i tu treba ulagati. A i mislim da se sam stadion može bolje iskoristiti, marketinški (primjer prodaja imena stadiona).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 10:22

fridrih_niche wrote:Mokosica nema niti 8000 ljudi...
Nisi ti sav svoj, zar ne?
Nemoj tako, lik razmišlja svojim mozgom...  :D :D :D Tako bar kaže Tommy Rambo, opasni, "skoro Pernara prebio" Ramone... cheers 

Vuk vrlo izvjesno nije ni navijač ni hajdukovac, nego samo provokator. Ako kojim slučajem jest, onda je totalno neiformiran i piše totalne gluposti. Kad to napišeš, onda jeli ne dozvoljavaš da on razmišlja svojim mozgom... hahaha...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 10:40

Nije bitno koliko ih ima, nego koliko on ljudi zna. To je jedino bitno jer on razmišlja svojim mozgom...  :rofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 10:58

amper1950 wrote:
Tommy Ramone wrote:

Opet ću ponoviti da ti, da imaš mozga (a očito nemaš), bi vidio da lik piše totalne gluposti i neistine. I to nema veze s mišljenjem u kojem pravcu Hajduk ko klub treba ići jer ponovit ću ja prihvaćam i drugačije mišljenje od ovog. No ne prihvaćam da netko piše nešto što ne odgovara istini. Tip napiše da je udruga takoreći instalirana od jedne političke stranke što je notorna laž što ja jako dobro znam jer sam bio u cijeloj priči od početka i jer dobro znam inicijatore svega toga. Ja mu spomenem jednog Žana Ojdanića, njegov odgovor je kakav Žan. Nek dođe bilo kojoj generaciji navijača Hajduka, Torcide (kako starijoj tako i mlađoj od pokojnog Žana) pa nek to proba kazati. I nek tu svoju stariju generaciju pita tko je i što bio Žan Ojdanić, a ne da tu po forumu priča laži i neistine. Jer dovoditi samu udrugu u kontekst neke političke stranke je blačenje i samog Žana koji je bija jedan od inicijatora same udruge i prvi predsjednik.

To ne znači da se svatko mora slagati s samo ideologijom udruge, naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje i da smatra drugačije, tu nema nikakvih problema. No, ako se ne slažeš s ideologijom udruge i klubom u vlasništvu navijača, ne moraš to pokazivati na način da pišeš totalne gluposti, laži i neistine što ovaj vuk piše, i blatiš neke ljude koji su ipak puno napravili za klub i dali doprinos tome da klub opstane i da danas ima rekordan broj članova i preplatnika u svojoj povijesti. Tako da meni pisati da sam rođen za staljinizam može samo glupa osoba poput tebe, hvališ se da razmišljaš svojim mozgom, a mozga uopće nemaš jer inaće nikad nebi podržavao nekog tko piše takva sranja ko što piše vuk (ponavljam po tko zna koji put da to nema veze s mišljenjem koje vuk ima u tome kako klub treba funkcionirati, nego o njegovim lažima na račun udruge NH i ljudi koji su bili ili su sad glavni)!

Koji si ti kurac na ovom forumu da ćeš ldređivati tko će što pisati i misliti? Ionako, vjerojatno nema osobe koja je ispisala kilometre gluposti ko ti. A opet si ispao glup jer ništa ne shvaćaš. Jebe mi se za tvoju udrugicu. Čovjek nek piše što misli. Koliko ja znam, Vuk ima više gostovanja s Hajdukom nego ti posjeta Poljudu, zato si se i okomio na njega radi kompleksa manje vrijednosti i proklamiraš tu ciljeve udruge kao da si netko bitan u tome, a ustvari si marginalac.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/11/2016, 11:45

Tommy Ramone wrote:
amper1950 wrote:
Tommy Ramone wrote:

Koji si ti kurac na ovom forumu da ćeš ldređivati tko će što pisati i misliti? Ionako, vjerojatno nema osobe koja je ispisala kilometre gluposti ko ti. A opet si ispao glup jer ništa ne shvaćaš. Jebe mi se za tvoju udrugicu. Čovjek nek piše što misli. Koliko ja znam, Vuk ima više gostovanja s Hajdukom nego ti posjeta Poljudu, zato si se i okomio na njega radi kompleksa manje vrijednosti i proklamiraš tu ciljeve udruge kao da si netko bitan u tome, a ustvari si marginalac.
objasnjavat njemu...uostalom ja sam napisao zan je ok..ali da je bio u najuzoj strukturi torcide s kraja 80-tih nije...ima jedan odlican navijacki forum..gdje pisu sve navijacke mange iz 80-tih....iz svih grupa..i nitko ne spominje zana vec se spominju..bosna,trepca,prle,uso,ico purger,armando....i to kako stari torcidasi tako i vidjeniji navijaci iz drugih grupa....zana u svojim komentarima u navijackim putesestvijama i dogadjajima nitko nije bas spomenuo...ne kazem da nije bio ok ali u jezgru torcide onog vremena nije pripadao kao ni ja....on se profilirao nesto devedesetih da bi iskocio nakon osnivanja udruge 'nas hajduk'...sve se to moze provjeriti na navijackom dorumu hr hb info...tema old school...pa nek me amper demantira
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 11:54

Tommy Ramone wrote:
amper1950 wrote:
Tommy Ramone wrote:

:D :D :D

Živimo u demokratskom društvu , svatko može pisati što oće. Ja samo reagiram na neistine i laži, a to ću opet naglasiti da ne pričamo o MIŠLJENJU na koje svatko ima pravo. Ja nisam kriv što ti nemaš mozga pa ideš pisati da vuk misli svojom glavom jer tip piše totalne gluposti i neistine, šta je evo i niche primjetija. Prije par tjedana je pisa gluposti da Hajduk par godina nije došao u Slavoniju gostovati u nekoj utakmici van službene, kad mu to demantiram, onda nije znao.Priča gluposti o broju članova, da je 2/3 iz Splita, priča gluposti da politike stoji iza NH i još mnogo toga. Ti ga podržavaš u tome, tvoja stvar. Da ima išta u glavi nebi podržavao nekog tko piše takve gluposti i neistine.

A ovo da vuk ima više gostovanja s Hajdukom nego ja posjeta Poljudu, na to se mogu samo nasmijati jer opet pokazuješ koliko si glup. Nisam vidio gdje je vuk pričao o broju svojih gostovanja, a ja dobro znam da ja nikad nisam priča o broju svojih utakmica jer se ja nemam što niti želim hvaliti, pa ne znam odakle ti taj podatak. Ja ne idem na utakmice, niti sam ikad išao da bi se mogao hvaliti:bio sam na toliko i toliko, pa sam, jeli, faca. No dobro, to ti opraštam pošto je evidentno da si ti glup.

Šta se tiće udruge, ja sam dao svoj doprinos u cijeloj toj priči, ne smatram se nekim posebno bitnim i posebno važnim među puno ljudi koji je sve to podržalo i sudjelovalo. Nisam inicijator, nije meni ideja pala na pamet, ja sam je samo podržao i dao svoj doprinos u svojoj sredini. Ne smatram se bitnim ko što se svi ti ljudi ne smatraju bitnim već je jedino klub bitan. No eto, što vrijedi tebi to sve pisati kad si, jebiga, glup...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/11/2016, 11:55

i kakav amper navijac...salonski navijac....i takvi sad se javljaju koji se kunu u hajduk...a ja koji sam i zdravlje i dobar dio zivota dao za hajduk ne smijem se suprostavljat losoj politici kluba koja vodi u prosjecnost...ajd da se ta ideja moze provesti...ali u bogatijim drzavama a ne tu izvlaciti novac ljudima koji spajaju jedva kraj sa krajem..i jos onaj pamflet 'ili jesi ili nisi'...ucjenjivacki....ko kad je pusicka ucjenila nista od mirovina ako ne glasate za eu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 12:02

vuksadinare wrote:i kakav amper navijac...salonski navijac....i takvi sad se javljaju koji se kunu u hajduk...a ja koji sam i zdravlje i dobar dio zivota dao za hajduk ne smijem se suprostavljat losoj politici kluba koja vodi u prosjecnost...ajd da se ta ideja moze provesti...ali u bogatijim drzavama a ne tu izvlaciti novac ljudima koji spajaju jedva kraj sa krajem..i jos onaj pamflet 'ili jesi ili nisi'...ucjenjivacki....ko kad je pusicka ucjenila nista od mirovina ako ne glasate za eu
Ajde, upustit ću se još samo jednom u raspravu s tobom.
1. Kako si dobar dio života i zdravlja dao za Hajduk? Kako, na koji način?
2. Nitko ti ne brani da se suprostaviš ako smatraš da je nešto loše, svakako je to pravo. No ti odbijaš ko ČLAN kluba iskazivati svoje mišljenje.
3. Ako smatraš da je politika kluba loša, to ti ne daje za pravo da iznosiš neistine i laži, da blatiš neke ljude. Jer dolaskom udurge NH, koja bte. nema veze s politikom, je spasila Hajduk i to je notorna činjenica. Kakva je situacija bila prije, kako se klub vodio,koliko se razbacivalo novcem i kakav je minus bio? 
4. Činjenica je da je Hajduk danas uređeniji klub nego prije pojave udruge NH, dok su rezultati tu negdje nego prije (računajmo od preoblikovanja). S tim da sad netko mora vračati dugove koje je netko prije napravio.
5. Ako smatraš da Hajduk mora ići u nekom drugom pravcu, ok, ja prihvaćam tvoje mišljenje. No ne rpihvaćam laži i blačenje same udruge, a i nekih ljudi koji su spasili klub od sigurnog stečaja i smrti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/11/2016, 12:03

....narodni
...a kad nije hajduk bio narodni....pa sad to valja naglasavati......svi su izdajice ko iole kritiku uputi...a pozivaju se da mos rec kritiku ali ne ako nisi clan...ko nekat ne mos drugarsku kritiku izrec na rad partije ako nisi clan..i onda se bune kad ih se proglasava crvendacima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 12:04

vuksadinare wrote:....narodni
...a kad nije hajduk bio narodni....pa sad to valja naglasavati......svi su izdajice ko iole kritiku uputi...a pozivaju se da mos rec kritiku ali ne ako nisi clan...ko nekat ne mos drugarsku kritiku izrec na rad partije ako nisi clan..i onda se bune kad ih se proglasava crvendacima
Kritika je jedno, laž je nešto sasvim drugo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/11/2016, 12:07

amper1950 wrote:
vuksadinare wrote:i kakav amper navijac...salonski navijac....i takvi sad se javljaju koji se kunu u hajduk...a ja koji sam i zdravlje i dobar dio zivota dao za hajduk ne smijem se suprostavljat losoj politici kluba koja vodi u prosjecnost...ajd da se ta ideja moze provesti...ali u bogatijim drzavama a ne tu izvlaciti novac ljudima koji spajaju jedva kraj sa krajem..i jos onaj pamflet 'ili jesi ili nisi'...ucjenjivacki....ko kad je pusicka ucjenila nista od mirovina ako ne glasate za eu
Ajde, upustit ću se još samo jednom u raspravu s tobom.
1. Kako si dobar dio života i zdravlja dao za Hajduk? Kako, na koji način?
2. Nitko ti ne brani da se suprostaviš ako smatraš da je nešto loše, svakako je to pravo. No ti odbijaš ko ČLAN kluba iskazivati svoje mišljenje.
3. Ako smatraš da je politika kluba loša, to ti ne daje za pravo da iznosiš neistine i laži, da blatiš neke ljude. Jer dolaskom udurge NH, koja bte. nema veze s politikom, je spasila Hajduk i to je notorna činjenica. Kakva je situacija bila prije, kako se klub vodio,koliko se razbacivalo novcem i kakav je minus bio? 
4. Činjenica je da je Hajduk danas uređeniji klub nego prije pojave udruge NH, dok su rezultati tu negdje nego prije (računajmo od preoblikovanja). S tim da sad netko mora vračati dugove koje je netko prije napravio.
5. Ako smatraš da Hajduk mora ići u nekom drugom pravcu, ok, ja prihvaćam tvoje mišljenje. No ne rpihvaćam laži i blačenje same udruge, a i nekih ljudi koji su spasili klub od sigurnog stečaja i smrti...
1.....14 gostovanja u beogradu....4...novi sad.....3...subotica....6...sarajevo...2....banja luka....6...ljubljana.......8....osijek...12...rijeka.....
.....ako nisi clan nemas pravo na kritiku...x puta naglaseno od tebe i tebi slicnih reketasa...na portalu slobodne i tu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/11/2016, 12:15

...drugo nemoj proturati pamflet da je udruga 'nas hajduk' spasila hajduk...vec je to napravila torcida prosvjedom...udruga je osnovana kasnije...politickim putem i na inicijativu tadasnje sdp vlasti....koja je se posvetila borbi vecinom kontra mamica,hnsa.....i cak hdz-a...usput sto nisu ni skrivali....uostalom koliki imaju uspjeh cak nisu uspjeli nijednog saveznika privuc osim stranki hns i sdp....toliko o njima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 12:18

vuksadinare wrote:
1.....14 gostovanja u beogradu....4...novi sad.....3...subotica....6...sarajevo...2....banja luka....6...ljubljana.......8....osijek...12...rijeka.....
.....ako nisi clan nemas pravo na kritiku...x puta naglaseno od tebe i tebi slicnih reketasa...na portalu slobodne i tu
Dakle dao si zdravlja prateći Hajduk? I što sad? Što bi ja sad trebao nabrajati svoje utakmice, gostovanja?

I kad već spominješ prijašnju generaciju, i onu 80-ih trebaš biti svjestan da se samo Torcida puno prominila. 80-e 90-e godine, nebo i zemlja u odnosu na zadnjih 10 godina. To je dobro Žan jednom prilikom reka kad je priča da su mlađi puno ozbiljniji i organiziraniji, da je njegova generacija bila više za razbiti,potući se i slično. Kad smo već kod Žana,LAŽ je on iskočio kad se pojavila udruga NH, jer je i prije udruge bio predsjednik Torcide i istaknuta ličnost u navijačkom krugu. 

I ponovit ću ti još jednom, argumentirana kritika DA, laž NE!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 12:21

vuksadinare wrote:...drugo nemoj proturati pamflet da je udruga 'nas hajduk' spasila hajduk...vec je to napravila torcida prosvjedom...udruga je osnovana kasnije...politickim putem i na inicijativu tadasnje sdp vlasti....koja je se posvetila borbi vecinom kontra mamica,hnsa.....i cak hdz-a...usput sto nisu ni skrivali....uostalom koliki imaju uspjeh cak nisu uspjeli nijednog saveznika privuc osim stranki hns i sdp....toliko o njima
1. Da je politika još uvjek postavljala ljude u NO Hajduku nebi bilo spasa.
2. LAŽ je (a ne kritika) da je udruga NH instalirana od strane SDP-a, to su notorne i gnjusne laži, nemaš nikakve osnove za to što pišeš, blatiš ljude koji su potrošili ohoho svog vremena, novca i truda da nešto naprave.

Nemam više volje,misli što oćeš, laži kako te volja. Imaš podršku tu ovog ramba iz zege-a, pa eto zajedno ste jači...  :balloons

Na kraju, mogu i ja napisati da si ti bio nečiji plačenik kad si putovao po gostovanjima Hajduka, primjerice plačenik tadašnje Uprave...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/11/2016, 12:26

amper1950 wrote:
vuksadinare wrote:...drugo nemoj proturati pamflet da je udruga 'nas hajduk' spasila hajduk...vec je to napravila torcida prosvjedom...udruga je osnovana kasnije...politickim putem i na inicijativu tadasnje sdp vlasti....koja je se posvetila borbi vecinom kontra mamica,hnsa.....i cak hdz-a...usput sto nisu ni skrivali....uostalom koliki imaju uspjeh cak nisu uspjeli nijednog saveznika privuc osim stranki hns i sdp....toliko o njima
1. Da je politika još uvjek postavljala ljude u NO Hajduku nebi bilo spasa.
2. LAŽ je (a ne kritika) da je udruga NH instalirana od strane SDP-a, to su notorne i gnjusne laži, nemaš nikakve osnove za to što pišeš, blatiš ljude koji su potrošili ohoho svog vremena, novca i truda da nešto naprave.

Nemam više volje,misli što oćeš, laži kako te volja. Imaš podršku tu ovog ramba iz zege-a, pa eto zajedno ste jači...  :balloons
kazes laz....cmoljili ste sa onim jugofilima i autonomasima srdjanom gjurkovicem i arsenijem baukom..uostalom sve je to bilo javno vidljivo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 12:35

Hajduk Split - Page 42 P1-838619279

Pun pogodak ovo snimanje kalendara po Dalmaciji za 2017-e.Očekujem rekordnu prodaju ove zime...  cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics