Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
vuksadinare wrote:govorimo o prodanim ulaznicama a ne clanstvu...jebo ja takve clanove a dodju jednom godisnje na utakmicu....koliki je prosjek gledanosti na poljudu?...4000...toliko....vaznija je gledanost nego clanstvo...gledanost je dokaz koliko koga hajduk zanimaamper1950 wrote:Hajduk je prošle sezone imao rekordan broj preplatnika u POVIJESTI KLUBA, a ove sezone će to vrlo izvjesno premašiti. U POVIJESTI KLUBA!!!vuksadinare wrote:
nikako..katastrofa a i sa obicnim
Ako je to katastrofa i ako je katastrofa otkad je udruge NH, onda smisli neku riječ kako opisati ono što je bilo prije...
Ajde ponovno:
Hajduk je prošle sezone imao rekordan broj preplatnika u POVIJESTI KLUBA, a ove sezone će to vrlo izvjesno premašiti. U POVIJESTI KLUBA!!!
Ako je to katastrofa i ako je katastrofa otkad je udruge NH, onda smisli neku riječ kako opisati ono što je bilo prije...
Kakva Žan, kakav Lekić?vuksadinare wrote:
ne prdi judo......kakav zan kakav lekic...pogotovo ovaj drugi....kasd pitas navijace drugih klubova tko je npr. ico purger ili bona ili trepca ili prle a tko zan ili lekic...malo ce ih znati za ovu posljednju dvojicu....
Ok, s tobom sa završija. Bay bay...
Guest- Guest
Ma tako je idiote maloumni...Ziil Los Dii ! wrote:Kada citam ampera imam osjecaj kao da slusam maminha , no onda procitam rijec hajduk .... te se razalostim ,jer tata ipak nije clan kicova gej foruma
O čem ja pričam? Ja demantiram ovu budaletinu koja piše gluposti i nema pojma o čem priča. Kad napišem činjenicu (čista matematika) da Hajduk ove godine ima rekordan broj članova i preplatnika u POVIJESTI kluba, onda zvučim kao Mamić? Kad se zalažem i podržavam demokratske izbore članova, onda isto zvučim kao Mamić koji se cijeli život bori za nešto sasvim drugo? Glup si ko kurac i uopće se ne trudiš pročitati ono o čem ja pričam jer imaš neki zamišljeni film u svojoj glavi da je nešto tako kako si zamislio i ništa drugo i nitko drugi ti ne može reći ništa drugo niti pokazati da je nešto drugačije. Odlika ekstra glupih ljudi...
Guest- Guest
Kako je Udruga rasla, a rasla je dramatično – od tri-četiri čovjeka do današnjih 40-ak stalno aktivnih ljudi, tako se i prateći diskurs mijenjao. Prvo nije bilo šanse da išta napravimo, a sada kad smo uspjeli – uspjeli smo zato što smo nečiji. Vjerujete li da sam istog dana dobio pozive u kojima su nas jedni optuživali da smo prodali klub HDZ-u, a drugi SDP-u? Istog dana! Imamo aute, laptope, mobitele, poslove, urede, plaće, uzimamo novac od tranfera. Ah da, i orjunaši smo. I komunjare. Nikad mi nije bilo jasno kako su uspjeli spojiti to dvoje, ali dobro.
http://telesport.telegram.hr/kolumne/gol-u-gostima/kakvi-smo-mi-takav-nam-je-i-hajduk/
Budaletina uvik ima, samo sreća u u ovom slučaju su u debeloj manjini.
http://telesport.telegram.hr/kolumne/gol-u-gostima/kakvi-smo-mi-takav-nam-je-i-hajduk/
Budaletina uvik ima, samo sreća u u ovom slučaju su u debeloj manjini.
Guest- Guest
U dva do tri posta zaredom si napisao da lazemo ovaj napacen narod ^^
Nauci citati i pokusaj shvatiti cinizam
I krivu osobu nazivas glupom, mene tim djecijim izljevima neces uvrijediti , svoje frustracije lijeci na drugima :)
I krivu osobu nazivas glupom, mene tim djecijim izljevima neces uvrijediti , svoje frustracije lijeci na drugima :)
Kad ti napišem da si glup, to ne pišem da bi te vrijeđao jer ja nikad nisam bio takav. Napišem ti to zato jer me ti tjeraš na to s svojim upisima, točnije napišem ono što mislim o tebi. Tako da bez brige, ja nemam što liječiti niti sam frustriran, samo razočaran zbog laži koji se pišu.Ziil Los Dii ! wrote:U dva do tri posta zaredom si napisao da lazemo ovaj napacen narod ^^
Ja pišem činjenice, a ti probaj dokazati da nisu. Ja uvažavam drugačije mišljenje i uvažavam kad netko smatra da Hajduk treba drugačije funkcionirati, ali ne uvažavam kad netko piše neistine i laži. I takav si došao ti prije par tjedana, došao je jučer vuk, a ja kad odgovorim onda sam kao Mamić?!? Zabi ti sebi taj cinizam u guzicu...
Guest- Guest
Bivši igrač Hajduka Nikola Kalinić donirao je 1911 kuna, a na trećem dresu će biti ime Nikolinog sina Matea.
Bravo Kale...
Bravo Kale...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...mene su nagovarali da se uclanim...njet...najveci krimen i podjela medju hajdukovim navijacima nastao je kad je osnovana udruga 'nas hajduk' a budimo iskreni osnovana je politickim putem i to poticajem lijevih medija i tada sdp vlasti i koalicije...dok nije bilo te udruge navijaci su zajednicki bili disali kontra uprava...ovako sad ako ne pljesces danasnjoj upravi ili bivsoj upravi..odmah si napadnut...slavis poraze..ako to ne cinis..mamicevac si..ako se bunis kaze moras se uclaniti da bi se imao pravo buniti...cisti reket ma sto vi rekli
Vuče, ne možeš imat svoje mišljenje i ne smiješ razmišljat svojom glavom. Pod hitno trebaš na ispiranje mozga.
Guest- Guest
kod njih je problem sto vecina hajdukovih navijaca ne razmisljaju ko i oni...hvali se clanstvom od 40 000 a sto je to prema milijunskoj vojci navijaca hajduka...prosjek gledanosti 4000 to je mjerilo.....njemu je mjerilo lekic koji reketari...spomenuo je zana...ok momak ne sporim...ali samo sam rekao spomeni zana i prleta odnosno bosnu..icu...u navijackim krugovima drugih klubova vidjet cemo tko je poznatiji i cjenjenijiTommy Ramone wrote:vuksadinare wrote:...mene su nagovarali da se uclanim...njet...najveci krimen i podjela medju hajdukovim navijacima nastao je kad je osnovana udruga 'nas hajduk' a budimo iskreni osnovana je politickim putem i to poticajem lijevih medija i tada sdp vlasti i koalicije...dok nije bilo te udruge navijaci su zajednicki bili disali kontra uprava...ovako sad ako ne pljesces danasnjoj upravi ili bivsoj upravi..odmah si napadnut...slavis poraze..ako to ne cinis..mamicevac si..ako se bunis kaze moras se uclaniti da bi se imao pravo buniti...cisti reket ma sto vi rekli
Vuče, ne možeš imat svoje mišljenje i ne smiješ razmišljat svojom glavom. Pod hitno trebaš na ispiranje mozga.
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Piše Matea Kalinić?amper1950 wrote:Bivši igrač Hajduka Nikola Kalinić donirao je 1911 kuna, a na trećem dresu će biti ime Nikolinog sina Matea.
Bravo Kale...
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Piše Matea Kalinić?amper1950 wrote:Bivši igrač Hajduka Nikola Kalinić donirao je 1911 kuna, a na trećem dresu će biti ime Nikolinog sina Matea.
Bravo Kale...
ovo me podsjeća na onu epizodu mučki kad je delboy poklonio rodniju narukvicu na kojoj piše rooney.
ulica ne zna ni ime napisati kak treba na zahvalnici
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Da ti imaš mozga vidio bi da lik piše totalne gluposti, svari koje nemaju veze s vezom, neistine. Naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje, eto neki smatraju da se Hajduk mora prodati privatniku jer da ovako nikad neće na zelenu granu i to je ok. Ja nemam ništa protiv, ako večina tako kaže. A neki smatraju da su večina, pa eto nek ta večina se najprije učlani u klub (što mogu i van udruge NH), pa nek formiraju neku novu udrugu primjerice "Prodajmo Hajduk" pa nek donesu odluku da se klub proda privatniku koji će uložiti svoj novac. I sve ok. No ja takve ne vidim, vidim samo manjinu koja tako misli, i to debelu manjinu. I među njima poneku zalutalu ovcu tipa vuk koji nema pojma o čem priča, a takvi ne samo da su manjina nego ih i na prste može izbrojiti...Tommy Ramone wrote:
Guest- Guest
[size=49]JUNIORI OSVOJILI TROFEJ ISTRA U PULI[/size]
Juniori Hajduka pobjednici su međunarodnog turnira 'Trofej Istra' u Puli.
Nakon pobjede nad Dinamom od 3:1 i remija s Udineseom prvog dana turnira, Bijeli su u nedjelju u finalu uvjerljivo nadigrali zagrebačku Lokomotivu rezultatom 4:0.
Strijelci za momčad Hajduka u finalu bili su Vujčić, Galić, Delić i Teklić.
Hajduk je nastupio u sljedećem sastavu: Ljubić, Čeko, Bradarić, Batarelo, Barišić, Nejašmić, Galić, Pasariček, Delić, Teklić, Vujčić. Još su igrali:Rakić, Skorup, Vidović, Krajina, Vuletić.
Priznanje za najboljeg igrača turnira dobio je Hajdukov igrač Tonio Teklić.
Trener Hajduka Marijan Budimir iskazao je zadovoljstvo osvojenim prvim mjestom:
- Bili smo zaista uvjerljivi, kako igrom tako i rezultatski. Veseli trijumf nad Dinamom koji je uvijek sladak, a treba istaknuti i visoku pobjedu u finalu nad Lokomotivom koja uvjerljivo vodi na ljestvici juniorske 1. HNL.
Juniori Hajduka pobjednici su međunarodnog turnira 'Trofej Istra' u Puli.
Nakon pobjede nad Dinamom od 3:1 i remija s Udineseom prvog dana turnira, Bijeli su u nedjelju u finalu uvjerljivo nadigrali zagrebačku Lokomotivu rezultatom 4:0.
Strijelci za momčad Hajduka u finalu bili su Vujčić, Galić, Delić i Teklić.
Hajduk je nastupio u sljedećem sastavu: Ljubić, Čeko, Bradarić, Batarelo, Barišić, Nejašmić, Galić, Pasariček, Delić, Teklić, Vujčić. Još su igrali:Rakić, Skorup, Vidović, Krajina, Vuletić.
Priznanje za najboljeg igrača turnira dobio je Hajdukov igrač Tonio Teklić.
Trener Hajduka Marijan Budimir iskazao je zadovoljstvo osvojenim prvim mjestom:
- Bili smo zaista uvjerljivi, kako igrom tako i rezultatski. Veseli trijumf nad Dinamom koji je uvijek sladak, a treba istaknuti i visoku pobjedu u finalu nad Lokomotivom koja uvjerljivo vodi na ljestvici juniorske 1. HNL.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:kod njih je problem sto vecina hajdukovih navijaca ne razmisljaju ko i oni...hvali se clanstvom od 40 000 a sto je to prema milijunskoj vojci navijaca hajduka...prosjek gledanosti 4000 to je mjerilo.....njemu je mjerilo lekic koji reketari...spomenuo je zana...ok momak ne sporim...ali samo sam rekao spomeni zana i prleta odnosno bosnu..icu...u navijackim krugovima drugih klubova vidjet cemo tko je poznatiji i cjenjenijiTommy Ramone wrote:vuksadinare wrote:...mene su nagovarali da se uclanim...njet...najveci krimen i podjela medju hajdukovim navijacima nastao je kad je osnovana udruga 'nas hajduk' a budimo iskreni osnovana je politickim putem i to poticajem lijevih medija i tada sdp vlasti i koalicije...dok nije bilo te udruge navijaci su zajednicki bili disali kontra uprava...ovako sad ako ne pljesces danasnjoj upravi ili bivsoj upravi..odmah si napadnut...slavis poraze..ako to ne cinis..mamicevac si..ako se bunis kaze moras se uclaniti da bi se imao pravo buniti...cisti reket ma sto vi rekli
Olako relativiziras i trivijaliziras ovu brojku od 40 000 članova...ona je respektabilna i za kudikamo veće klubove i države, a kamoli ovaj naš sirotinjski HNL...samo po meni je veći problem što je projekt sam po sebi lišen izrazenijih ambicija osim golog financijskog opstanka i poprilično prepušten inerciji...jer ne vidim neke čvrste uzde u klubu iako daleko je to od fjaska koji su neke zlurade njuške prognozirale i priželjkivale...samo bez injekcije svježeg kapitala će teško ići nekakav pozitivniji rezultatski iskorak koji bi poslužio kao zamašnjak...
darth_vader-
2014-04-17
zato jer su likovi neradnici..kod gazde bi se trebalo raditi..nema uhljeba...nema kokosara...od tih 40 000...2/3 iz splita....van splita brojka nije nesto velika...jer ljudi vide kuda sve to vodi...kad se pokusala osnovati kontra udruga ovog projekta 'nas hajduk'...ljudi su prijetnje dobijali..verbalno su izvrijedjani da su 'mamicevci'...'hdzovci'......da nisu dalmatinci i slicne gluposti....jasambrend wrote:vuksadinare wrote:kod njih je problem sto vecina hajdukovih navijaca ne razmisljaju ko i oni...hvali se clanstvom od 40 000 a sto je to prema milijunskoj vojci navijaca hajduka...prosjek gledanosti 4000 to je mjerilo.....njemu je mjerilo lekic koji reketari...spomenuo je zana...ok momak ne sporim...ali samo sam rekao spomeni zana i prleta odnosno bosnu..icu...u navijackim krugovima drugih klubova vidjet cemo tko je poznatiji i cjenjenijiTommy Ramone wrote:vuksadinare wrote:...mene su nagovarali da se uclanim...njet...najveci krimen i podjela medju hajdukovim navijacima nastao je kad je osnovana udruga 'nas hajduk' a budimo iskreni osnovana je politickim putem i to poticajem lijevih medija i tada sdp vlasti i koalicije...dok nije bilo te udruge navijaci su zajednicki bili disali kontra uprava...ovako sad ako ne pljesces danasnjoj upravi ili bivsoj upravi..odmah si napadnut...slavis poraze..ako to ne cinis..mamicevac si..ako se bunis kaze moras se uclaniti da bi se imao pravo buniti...cisti reket ma sto vi rekli
Olako relativiziras i trivijaliziras ovu brojku od 40 000 članova...ona je respektabilna i za kudikamo veće klubove i države, a kamoli ovaj naš sirotinjski HNL...samo po meni je veći problem što je projekt sam po sebi lišen izrazenijih ambicija osim golog financijskog opstanka i poprilično prepušten inerciji...jer ne vidim neke čvrste uzde u klubu iako daleko je to od fjaska koji su neke zlurade njuške prognozirale i priželjkivale...samo bez injekcije svježeg kapitala će teško ići nekakav pozitivniji rezultatski iskorak koji bi poslužio kao zamašnjak...
2015-09-08
Dvi trećine su iz Splita?
Lol!
:D
Vuče, zašto pišeš agenturske bedastoće?
Aj lipo na ViP, tamo ionako 99 % likova piše bedastoće...
Jer ovaj forum očigledno nije za tebe...
;)
Lol!
;)
Guest- Guest
da..u pravu si znam par zagrepcana koji su clanovi...e da znam cak jednog iz bapske i cak pet iz karlovca...fine brojkefridrih_niche wrote:Dvi trećine su iz Splita?
Lol!
;)
2015-09-08
.....evo lijepo vam je bradaric objasnio danasnje poslovanje u hajduku...'igraj iz puke ljubavi za hajduk..djavlu i novci ko jos igra za novce'...novce pripustite ovima iz udruge 'nas vas svaciji hajduk'
2015-09-08
Iz same Mokosice ih ima skoro 500...vuksadinare wrote:da..u pravu si znam par zagrepcana koji su clanovi...e da znam cak jednog iz bapske i cak pet iz karlovca...fine brojkefridrih_niche wrote:Dvi trećine su iz Splita?
Lol!
;)
Lažove...
;)
Guest- Guest
u jebote cak 500....nemozes ni pola brigade popunitfridrih_niche wrote:Iz same Mokosice ih ima skoro 500...vuksadinare wrote:da..u pravu si znam par zagrepcana koji su clanovi...e da znam cak jednog iz bapske i cak pet iz karlovca...fine brojkefridrih_niche wrote:Dvi trećine su iz Splita?
Lol!
;)
Lažove...
;)
2015-09-08
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50