Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Hajduk Split
..mislim to nije losa ideja..ali za bogatija drustva od ovog hrvatskog...mislim da je ovdje vise od mozga prevladao idealizam...a cedo bora corba ima pjesmu..'za ideale ginu budale'...sat2 wrote:Ne znam kolika je članarina u Hajduku, a u Našem Hajduku je 100 kuna ... znači godišnje u NH ulazi 4,2 milijuna ... to će sada ići u otkup dionica u slijedećih 10 godina?vuksadinare wrote:..mislim ono vađenje pa mi imamo 40 000 clanova...koji daju 100,200 ili 500 kuna godisnje clanarine..sad da to pomnozimo kolika je lova od clanarine..20 milijuna kuna...malo je to na godisnjoj razini za klub kakav je hajduk..racunajuci tu samo place,ugovore igracima...a sto je sa drugim obvezama..danas 20 000 000 kuna i nije nesto ako nisi pojedinac...a 20 000 000 kuna je ako svi plate 500 kuna a ne placaju..dakle u pitanju je i manaj lova..
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Ne znači da se rješio sponzorskog ugovora. Ako je prodao dionice, onda je prodao. Za novac koji je prodao. Što sad tu nije jasno? :)sat2 wrote:Znači li to da se Tomy riješio obveza iz sponzorskog ugovora pa će te obveze plaćati NH? Sada će se Tomy vratiti na dres?
Guest- Guest
na kraju isto tako ne bi bilo iznenađenje da dug vraca hajduk tj uprava sadasnja ili buduca pa i grad da se ne zamjere navijacima...jer ce izgovor biti..'jbg htjeli smo ali kriza..ljudi nemaju para..mislili smo dobro ali eto ne zivimo u njemackoj'
2015-09-08
Hahahahahahahahahahahaha... Ne zna se ko je neozbiljniji. Ti koji ovo kopiraš ili onaj koji je naškraba.sat2 wrote:
Također postoji jedna velika prevara:
HAJDUK ima možda 1000-2000 članova, a sve ovo što se inače predstavlja kao članstvo od 40ak tisuća, to su članovi Udrugr Naš Hajduk, tako da onaj transparen NAVIJAČ HAJDUKA=ČLAN HAJDUKA je jedna velika prevara.... Udruga ima novac i manipulira sa jadnim pukom...."
O bože redikula...
Guest- Guest
....amper ne bi bio zloguki prorok..ali nemoj se smijati i rugati....vidjet cemo za godinu dana kakvo ce stanje biti...
2015-09-08
Toliko puta se tu pisalo i pričalo o tome, ti tu ideš napisati ovako nešto.sat2 wrote:
Ne znam kolika je članarina u Hajduku, a u Našem Hajduku je 100 kuna ... znači godišnje u NH ulazi 4,2 milijuna ... to će sada ići u otkup dionica u slijedećih 10 godina?
Ne znaš kolika je članarina u Hajduku, u NH je 100 kuna?
Već sam pisa o tome. U Hajduk se možeš učlaniti preko DPH ili preko udruge NH. Članarina za punoljetne osobe je 100 kuna godišnje. Kad postaneš član DPH ili NH AUTOMATSKI si član HNK Hajduk Split. Sva članarina ide HNK Hajduk Split, ništa ne ostaje DPH ili udruzi NH. I svi članovi Hajduka imaju pravo birati članove NO-a od strane večinskog vlasnika kluba
Članarina od 100 kuna godišnje ne ide za otkup OVIH dionica koje je Tommy imao. Članarina se od ove godine gleda kao pozajmica kluba, a taj novac se skuplja za otkup ostalih dionica!
Guest- Guest
issa ti dragog bas procitao clanak onog fekalovca damira pilica u slobodnoj..on hajduk uspoređuje sa firmama...i ktome koji uspjesno izvoze svoje proizvode..a hajduk je toliko 'uspjesan' u izvozu svojih igraca da se vicevi o tome pricaju..zalosno...to je dokaz neozbiljnosti i ludosti
2015-09-08
Pokušaj primijetiti upitnik na kraju moje rečenice. Može li se biti član HNK Hajduk, a ne biti član udruge?amper1950 wrote:Toliko puta se tu pisalo i pričalo o tome, ti tu ideš napisati ovako nešto.sat2 wrote:
Ne znam kolika je članarina u Hajduku, a u Našem Hajduku je 100 kuna ... znači godišnje u NH ulazi 4,2 milijuna ... to će sada ići u otkup dionica u slijedećih 10 godina?
Ne znaš kolika je članarina u Hajduku, u NH je 100 kuna?
Već sam pisa o tome. U Hajduk se možeš učlaniti preko DPH ili preko udruge NH. Članarina za punoljetne osobe je 100 kuna godišnje. Kad postaneš član DPH ili NH AUTOMATSKI si član HNK Hajduk Split. Sva članarina ide HNK Hajduk Split, ništa ne ostaje DPH ili udruzi NH. I svi članovi Hajduka imaju pravo birati članove NO-a od strane večinskog vlasnika kluba
Članarina od 100 kuna godišnje ne ide za otkup OVIH dionica koje je Tommy imao. Članarina se od ove godine gleda kao pozajmica kluba, a taj novac se skuplja za otkup ostalih dionica!
sat2-
2015-09-28
Dobro jeli ti vidiš čemu se ja smijem?vuksadinare wrote:....amper ne bi bio zloguki prorok..ali nemoj se smijati i rugati....vidjet cemo za godinu dana kakvo ce stanje biti...
Pa jebo vas led da vas jebo, pa dajte se imformirajte. Pa kako možete pisati i pričati o nečem a pojma nemate. Meni je neugodno. Majstor napiše da Hajduk ima 1000-2000 tisuće članova, a da su ostali članovi udruge NH koja manipulira s novcem, drugi majstor to tu nalipi, a ti izražavaš zabrinutost zbog toga. Pa dobro ljudi, koji je vama kurac? Pa daje odite negdi pisati o nečem drugome, ili se informirjate. Komični ste...
Guest- Guest
Može DPH!sat2 wrote:
Pokušaj primijetiti upitnik na kraju moje rečenice. Može li se biti član HNK Hajduk, a ne biti član udruge?
Guest- Guest
Što si se zalijepio za taj dio ... ne komentiraš ostali dio? Zašto nije bilo Tomya protiv Splita?amper1950 wrote:Dobro jeli ti vidiš čemu se ja smijem?vuksadinare wrote:....amper ne bi bio zloguki prorok..ali nemoj se smijati i rugati....vidjet cemo za godinu dana kakvo ce stanje biti...
Pa jebo vas led da vas jebo, pa dajte se imformirajte. Pa kako možete pisati i pričati o nečem a pojma nemate. Meni je neugodno. Majstor napiše da Hajduk ima 1000-2000 tisuće članova, a da su ostali članovi udruge NH koja manipulira s novcem, drugi majstor to tu nalipi, a ti izražavaš zabrinutost zbog toga. Pa dobro ljudi, koji je vama kurac? Pa daje odite negdi pisati o nečem drugome, ili se informirjate. Komični ste...
sat2-
2015-09-28
Što je DPH?amper1950 wrote:Može DPH!sat2 wrote:
Pokušaj primijetiti upitnik na kraju moje rečenice. Može li se biti član HNK Hajduk, a ne biti član udruge?
sat2-
2015-09-28
pa zato sto ga cese..nije ni on bas siguran 100% da bi to moglo uspjeti ali ga nosi jos ideal...na kraju ce opet tommy zaraditi ovako ili onako...sat2 wrote:Što si se zalijepio za taj dio ... ne komentiraš ostali dio? Zašto nije bilo Tomya protiv Splita?amper1950 wrote:Dobro jeli ti vidiš čemu se ja smijem?vuksadinare wrote:....amper ne bi bio zloguki prorok..ali nemoj se smijati i rugati....vidjet cemo za godinu dana kakvo ce stanje biti...
2015-09-08
drustvo paralepticara hajdukasat2 wrote:Što je DPH?amper1950 wrote:Može DPH!sat2 wrote:
2015-09-08
pazite na kraju ce biti ovaj izgovor ako se ne uspije..'pokusali smo ali nam drugi nisu dali..'..te krivi ce biti opet politicari,sveti petar,mamic..neimastina...ajmo opet prosvjedovati...i takve gluposti..zivi bili pa vidjeli..
2015-09-08
I drugi dio je smiješan, samo ne toliko...sat2 wrote:
Što si se zalijepio za taj dio ... ne komentiraš ostali dio? Zašto nije bilo Tomya protiv Splita?
Zašto nije bilo? Pa zato jer vjerovatno još nije stupilo na snagu, ugovor između HH i Tommy, ali i Tommy i HNK Hajduk. Službeno od Hajduka još nema potvrde, ali očigledno da je stvar formalnosti.
Guest- Guest
Ako je istina da Tomy duguje Hajduku na osnovu sponzorskog ugovora onda je moguće da će taj dug vratiti "prodajom" dionica Našem Hajduku?amper1950 wrote:Ne znači da se rješio sponzorskog ugovora. Ako je prodao dionice, onda je prodao. Za novac koji je prodao. Što sad tu nije jasno? :)sat2 wrote:Znači li to da se Tomy riješio obveza iz sponzorskog ugovora pa će te obveze plaćati NH? Sada će se Tomy vratiti na dres?
sat2-
2015-09-28
Društvo Prijatelja Hajduka.sat2 wrote:Što je DPH?amper1950 wrote:Može DPH!sat2 wrote:
Guest- Guest
Znać da NH preuzima obveze Tomya? De vidi o čemu se tu radi?amper1950 wrote:I drugi dio je smiješan, samo ne toliko...sat2 wrote:
Što si se zalijepio za taj dio ... ne komentiraš ostali dio? Zašto nije bilo Tomya protiv Splita?
Zašto nije bilo? Pa zato jer vjerovatno još nije stupilo na snagu, ugovor između HH i Tommy, ali i Tommy i HNK Hajduk. Službeno od Hajduka još nema potvrde, ali očigledno da je stvar formalnosti.
sat2-
2015-09-28
Udruga?amper1950 wrote:Društvo Prijatelja Hajduka.sat2 wrote:Što je DPH?amper1950 wrote:Može DPH!sat2 wrote:
sat2-
2015-09-28
Tommy ne duguje Hajduku ništa. Njemu je isteka sponzorski ugovor, više nije na dresu. Sad bi triba ponovno potpisati ugovor, 3 ipo miljuna kuna na dresu, 10 godina. A toliko godišnje moraju prikupiti za platiti dionice. Pa onda automatski tu lovu prebace Hajduku. Ili ako ti baš inzistiraš, mogu im javiti da ipak to uplate Tommy-u, a on Hajduku...sat2 wrote:
Ako je istina da Tomy duguje Hajduku na osnovu sponzorskog ugovora onda je moguće da će taj dug vratiti "prodajom" dionica Našem Hajduku?
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50