Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Hajduk Split
imam jedno ozbiljno pitanje za ajduke, nije nikakva provokacija ili navlakuša. odkuda se stvorio ovaj kos u hajduku? to mi je stvarno enigma
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nema šanse, nije Zdravko jos toliko oslabija...kuracodigraca wrote:a nek bude, tko ih jebe.fridrih_niche wrote:
Ne plaši se, ne može Rijeka bit prva nikako...
;)
Ova sezona je jos uvik vaša...
;)
Guest- Guest
Ne plasi se rajko kada se vrati tatin sin biti ce druga pjesma
franko mi je fascinantan. kod vas je bio tromo deblo, kod nas isto a u rijeci izgleda ko messi. jel mu je proradio dišpet nakon što smo ga i vi i mi otkantali ili koji kurac.fridrih_niche wrote:I na nama...kuracodigraca wrote:na nama čak popravljaju gol razlikufridrih_niche wrote:
Al čini mi se da je i Dinamo Riječanima posta mala utakmica...
A sklepani su od naših škartova...
Život piše romane...
:D
2015-08-19
kakav si inače prognozer, loš ili dobar?fridrih_niche wrote:Nema šanse, nije Zdravko jos toliko oslabija...kuracodigraca wrote:a nek bude, tko ih jebe.fridrih_niche wrote:
;)
;)
2015-08-19
Ko ćiro blazevic :Dkuracodigraca wrote:kakav si inače prognozer, loš ili dobar?fridrih_niche wrote:Nema šanse, nije Zdravko jos toliko oslabija...kuracodigraca wrote:a nek bude, tko ih jebe.fridrih_niche wrote:
;)
;)
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
a to mi je isto onak. mi uvijek vraćamo igrače sa 33 godina. malo sam bacio pogled na godine rijekinog rostera, prvih 11 jučer u rasponu od 22-28 godina. a mi ilki imamo 18-godišnjake ili preko 30 godina. u tome je tajna njihovog uspjehamuckodjubre wrote:Ne plasi se rajko kada se vrati tatin sin biti ce druga pjesma
2015-08-19
Moje teorije:kuracodigraca wrote:imam jedno ozbiljno pitanje za ajduke, nije nikakva provokacija ili navlakuša. odkuda se stvorio ovaj kos u hajduku? to mi je stvarno enigma
- petokolonas instaliran od strane Mamica da nas mete iznutra
- sve isto ka i u gornjoj teoriji, al od strane nekog drugog
;)
Guest- Guest
Ne igran kladionicu!kuracodigraca wrote:kakav si inače prognozer, loš ili dobar?fridrih_niche wrote:Nema šanse, nije Zdravko jos toliko oslabija...kuracodigraca wrote:a nek bude, tko ih jebe.fridrih_niche wrote:
;)
;)
;)
Guest- Guest
Zeko wrote:Oni su još kilometrima od titule. Dokle god je prednost ispred Dinama unutar 9 bodova,Dinamo odlučuje sam o sebi. Ali i jučer se vidlo da Rijeka ima problema u malim utakmicama kao Inter, Cibalia i jučer Hajduk.
Cibalia im je jedina od navedenih uzela bod ^^
Ne znam kakvi su ovdje problemi, u hnl-u je jasno da postoje dva velika kluba; Hajduk i Dinamo te svi ostali
Podrska splitski herojima danas, neka otkinu nesto dinamu
nowitzki-
2014-04-27
dobro je to mamić zamislio, jedini problem je što i mi imamo petokolonašefridrih_niche wrote:Moje teorije:kuracodigraca wrote:imam jedno ozbiljno pitanje za ajduke, nije nikakva provokacija ili navlakuša. odkuda se stvorio ovaj kos u hajduku? to mi je stvarno enigma
- petokolonas instaliran od strane Mamica da nas mete iznutra
- sve isto ka i u gornjoj teoriji, al od strane nekog drugog
;)
2015-08-19
Sad vidiš koliko je Zekan glup ka kurac...Ziil Los Dii ! wrote:Zeko wrote:Oni su još kilometrima od titule. Dokle god je prednost ispred Dinama unutar 9 bodova,Dinamo odlučuje sam o sebi. Ali i jučer se vidlo da Rijeka ima problema u malim utakmicama kao Inter, Cibalia i jučer Hajduk.
Cibalia im je jedina od navedenih uzela bod ^^
Ne znam kakvi su ovdje problemi, u hnl-u je jasno da postoje dva velika kluba; Hajduk i Dinamo te svi ostali
:D
Guest- Guest
Glupani glupi preglupi
SljedećaPrethodna
[size=21]Rijeka se poskliznula i u Zaprešiću, Gavranović i Puljić zabijali u sudačkoj nadoknadi
[/size]
Rijeka je povela preko Gavranovića, a onda je Martić u kaznenom prostoru neoprezno startao na Danoskog. Sudac Pejin pokazao na bijelu točku, a Puljić sigurno zabio...
Rijeka se nakon ispadanja iz Europe, poskliznula (1:1) i u Zaprešiću. I tako izgubila prve bodove u prvoligaškom društvu u novoj sezoni. Rijeka je tijekom svih 90 minuta bila puno bolja od Zaprešićana, ali previše promašivala. Pokušaj Gavranovića s bijele točke zaustavio je Čović, Ristovski je u mat-situaciji pogodio gredu, a promašivali su još Vešović, Matei i Bezjak. No, onda su posljednje minute donijele pravu dramu...
Rijeka je prvo u sudačkoj nadoknadi povela preko Gavranovića. Maleš je dugo vukao loptu, pa s desne strane ubacio prema Gavranoviću koji glavom vara Čovića. No, već u sljedećem napadu kazneni udarac za Inter. Debitant u riječkom dresu Ivan Martić neoprezno je startao na Danoskog, a sudac Pejin pokazao na bijelu točku. Siguran realizator najstrože kazne bio je Puljić ...
Rijeka je prva zaprijetila u 7. minuti. Vešović se sjurio lijevom stranom, stigao skroz do domaćeg vratara Čovića koji ipak brani njegov udarac. Gosti su nastavili s pritiskom, u 14. minuti sam je ispred Čovića izašao Ristovski , ali njegova se "bomba" od grede odbila natrag u polje. Rijeka je bila puno bolja, redale su se prigode pred domaćim vratima. Prvo je dalekometni pokušaj Mateija prohujao pored vratnice, a onda su gosti u 27. minuti dobili prigodu s bijele točke. Komorski je neoprezno zaustavio Gavranovića, na koncu se i izvukao sa samo žutim kartonom. Kazneni udarac izveo je Gavranović , no Čović je pročitao njegovu namjeru...
Ivan Čović strašno je pogriješio u 30. minuti, ali je na vrijeme ispravio svoju pogrešku. Neopreznom vrataru Intera oduzeo je jednu loptu Vešović, no Čović ga je uspio dostići na putu prema mreži, te vratiti loptu u svoje naručje. Rijeka je do vodstva mogla stići u 37. minuti kada je nakon ubačaja Mateija vlastitu mrežu zamalo zatresao Čeliković . Jedinu ozbiljniju prigodu Zaprešićani su imali u 43. minuti kada je Čeliković iz slobodnog udarca tukao preko gola...
I nastavak su bolje otvorili gosti. Matei je u 49. minuti lijepo podvalio loptu Bezjaku , no slovenski napadač je iz dobre situacije tukao iznad gola. A onda dobra prigoda za žute. Nespretni Šofranac je promašio jednu loptu, pa se Kolar sjurio prema Prskalu. Ipak, udarac domaćeg napadača nije išao u okvir vrata. Rijeka je očekivano dominirala i nastavkom, redale su se prigode pred domaćim vratima. I u posljednjim minutama dvoboja Rijeka je mogla do pogotka. Bezjak je izašao sam ispred Čovića, no loptu je ispred njega na vrijeme očistio Komorski ...
Kraj utakmice donio je šok na obje strane. Prvo je u sudačkoj nadoknadi Gavranović zabio nakon ubačaja Maleša, a onda već u sljedećem napadu penal za Inter. Krivac je bio debitant Martić (neoprezno startao na Danoskog), a Puljić preciznim udarcem pogodio za 1:1...
INTER ZAPREŠIĆ
- J. Puljić 90'+
[size=54]1[/size]
KRAJ
[size=54]1[/size]
KRAJ
[size=54]1[/size]
RIJEKA
- M. Gavranović 90'+
SljedećaPrethodna
[size=21]Rijeka se poskliznula i u Zaprešiću, Gavranović i Puljić zabijali u sudačkoj nadoknadi
[/size]
7.8.2016. 20:50:00 |
Rijeka se nakon ispadanja iz Europe, poskliznula (1:1) i u Zaprešiću. I tako izgubila prve bodove u prvoligaškom društvu u novoj sezoni. Rijeka je tijekom svih 90 minuta bila puno bolja od Zaprešićana, ali previše promašivala. Pokušaj Gavranovića s bijele točke zaustavio je Čović, Ristovski je u mat-situaciji pogodio gredu, a promašivali su još Vešović, Matei i Bezjak. No, onda su posljednje minute donijele pravu dramu...
Rijeka je prvo u sudačkoj nadoknadi povela preko Gavranovića. Maleš je dugo vukao loptu, pa s desne strane ubacio prema Gavranoviću koji glavom vara Čovića. No, već u sljedećem napadu kazneni udarac za Inter. Debitant u riječkom dresu Ivan Martić neoprezno je startao na Danoskog, a sudac Pejin pokazao na bijelu točku. Siguran realizator najstrože kazne bio je Puljić ...
Rijeka je prva zaprijetila u 7. minuti. Vešović se sjurio lijevom stranom, stigao skroz do domaćeg vratara Čovića koji ipak brani njegov udarac. Gosti su nastavili s pritiskom, u 14. minuti sam je ispred Čovića izašao Ristovski , ali njegova se "bomba" od grede odbila natrag u polje. Rijeka je bila puno bolja, redale su se prigode pred domaćim vratima. Prvo je dalekometni pokušaj Mateija prohujao pored vratnice, a onda su gosti u 27. minuti dobili prigodu s bijele točke. Komorski je neoprezno zaustavio Gavranovića, na koncu se i izvukao sa samo žutim kartonom. Kazneni udarac izveo je Gavranović , no Čović je pročitao njegovu namjeru...
Ivan Čović strašno je pogriješio u 30. minuti, ali je na vrijeme ispravio svoju pogrešku. Neopreznom vrataru Intera oduzeo je jednu loptu Vešović, no Čović ga je uspio dostići na putu prema mreži, te vratiti loptu u svoje naručje. Rijeka je do vodstva mogla stići u 37. minuti kada je nakon ubačaja Mateija vlastitu mrežu zamalo zatresao Čeliković . Jedinu ozbiljniju prigodu Zaprešićani su imali u 43. minuti kada je Čeliković iz slobodnog udarca tukao preko gola...
I nastavak su bolje otvorili gosti. Matei je u 49. minuti lijepo podvalio loptu Bezjaku , no slovenski napadač je iz dobre situacije tukao iznad gola. A onda dobra prigoda za žute. Nespretni Šofranac je promašio jednu loptu, pa se Kolar sjurio prema Prskalu. Ipak, udarac domaćeg napadača nije išao u okvir vrata. Rijeka je očekivano dominirala i nastavkom, redale su se prigode pred domaćim vratima. I u posljednjim minutama dvoboja Rijeka je mogla do pogotka. Bezjak je izašao sam ispred Čovića, no loptu je ispred njega na vrijeme očistio Komorski ...
Kraj utakmice donio je šok na obje strane. Prvo je u sudačkoj nadoknadi Gavranović zabio nakon ubačaja Maleša, a onda već u sljedećem napadu penal za Inter. Krivac je bio debitant Martić (neoprezno startao na Danoskog), a Puljić preciznim udarcem pogodio za 1:1...
Zeko-
2015-08-26
Preglupi, pedofilski idiote, kakav je skor Rijeke s Dinamom ovu sezonu?
2 pobjede i remi?
Jel vas silovalo 5:2 u Rijeci?
Znaci li to da im je utakmica s Dinamom mala, a s Interom velika?
Gluperdo, gluplji si od latentnog iz Mostara...
;)
2 pobjede i remi?
;)
Guest- Guest
Ove sezone smo jednom igrali sa dinamom ne tri puta :)
nowitzki-
2014-04-27
Tj. sa lokomotivom jos dva puta, tako da nisi u krivu
nowitzki-
2014-04-27
Ovih 5-2 nije realno stanje jer su ovi se thjeli rijesit cice pa su igraci bojkotirali, jedino je semper sam sebe bojkotiro....dinamo je po meni i dalje veliki favorit, pogotovo sad kad iz europe ispadnufridrih_niche wrote:Preglupi, pedofilski idiote, kakav je skor Rijeke s Dinamom ovu sezonu?
2 pobjede i remi?
;)
nowitzki-
2014-04-27
kad u proljeće krene plavi stroj predvođen razmetnim sinom:
Majmune glupi preglupi, ovdje je bilo riječi da je Cibalia jedina uzela Rijeki bod, a to sam ti pokazao da nije istina i popišao te od glave do pete, uostalom kao i uvijek do sada. A Rijeka je velike utakmice protiv Dinama i Osijeka riješila bez problema, a namalim se utakmicama mučila, a to su Inter, Cibalia i sada Hajduk. Ja sam samo o tome pisao majmune retardirani i nemoj se izvlačiti jer ćeš ispasti još veći glupan. i da, ove su sezone Rijeka i Dinamo igrali samo jedanput, nemoj se prolijevati majmune retardirani.fridrih_niche wrote:Preglupi, pedofilski idiote, kakav je skor Rijeke s Dinamom ovu sezonu?
2 pobjede i remi?
;)
Last edited by Zeko on 6/11/2016, 20:02; edited 2 times in total
Zeko-
2015-08-26
onda ste igrali i jednu sami sa sobomnowitzki wrote:Tj. sa lokomotivom jos dva puta, tako da nisi u krivu
2015-08-19
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50