Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Hajduk Split
amper1950 wrote:jasambrend wrote:Mala Čmarijeka, veliki kompleksi...
nowitzki-
2014-04-27
Da nemate Hajdukovce u ekipi opet bi vas Zdravkec spasava od ispadanja u drugu ligu, lol...nowitzki wrote:Da nema klase na golu hajduk bi petardu pobrao
:D
Guest- Guest
nowitzki wrote:amper1950 wrote:jasambrend wrote:Mala Čmarijeka, veliki kompleksi...
Guest- Guest
a sad im još i titulu poklanja za svoju slobodufridrih_niche wrote:Da nemate Hajdukovce u ekipi opet bi vas Zdravkec spasava od ispadanja u drugu ligu, lol...nowitzki wrote:Da nema klase na golu hajduk bi petardu pobrao
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Oni su još kilometrima od titule. Dokle god je prednost ispred Dinama unutar 9 bodova,Dinamo odlučuje sam o sebi. Ali i jučer se vidlo da Rijeka ima problema u malim utakmicama kao Inter, Cibalia i jučer Hajduk.
Zeko-
2015-08-26
i HNS kad su trebali ispasti iz lige, ali su se malo poigrali s licencama...fridrih_niche wrote:
Da nemate Hajdukovce u ekipi opet bi vas Zdravkec spasava od ispadanja u drugu ligu, lol...
Guest- Guest
Mater ti je mala utakmica, pedofilu...Zeko wrote:Oni su još kilometrima od titule. Dokle god je prednost ispred Dinama unutar 9 bodova,Dinamo odlučuje sam o sebi. Ali i jučer se vidlo da Rijeka ima problema u malim utakmicama kao Inter, Cibalia i jučer Hajduk.
;)
Guest- Guest
izgleda da je i nogometu +, tj. ulici iliti narodu, pušnik isključivi krivac
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/18045/Vrijeme-je-za-promjene.aspx
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/18045/Vrijeme-je-za-promjene.aspx
2015-08-19
A nema Zdravkeca odavno u javnom životu...kuracodigraca wrote:a sad im još i titulu poklanja za svoju slobodufridrih_niche wrote:Da nemate Hajdukovce u ekipi opet bi vas Zdravkec spasava od ispadanja u drugu ligu, lol...nowitzki wrote:Da nema klase na golu hajduk bi petardu pobrao
To nije dobar znak za Dinamo, možda je stvarno toliko slab pa ce i Rijeka okusit titulu...
Vise ni sam ne znam...
;)
Guest- Guest
"Kod nas je uvijek fešta kada se pobijedi. Riječanima više znači kada dobijemo Hajduk, nego Dinamo"fridrih_niche wrote:
Mater ti je mala utakmica, pedofilu...
;)
Bradarić
Guest- Guest
a da teška su vremena došla kad je mala rečica na vrhu. sljedeće se godine i mi borimo za treće mjesto, vjerovatno s vamafridrih_niche wrote:A nema Zdravkeca odavno u javnom životu...kuracodigraca wrote:a sad im još i titulu poklanja za svoju slobodufridrih_niche wrote:Da nemate Hajdukovce u ekipi opet bi vas Zdravkec spasava od ispadanja u drugu ligu, lol...nowitzki wrote:Da nema klase na golu hajduk bi petardu pobrao
To nije dobar znak za Dinamo, možda je stvarno toliko slab pa ce i Rijeka okusit titulu...
Vise ni sam ne znam...
;)
2015-08-19
Ka da se to ne zna...
Al čini mi se da je i Dinamo Riječanima posta mala utakmica...
Zar ne, Zekane?
;)
Zar ne, Zekane?
;)
Guest- Guest
Ne plaši se, ne može Rijeka bit prva nikako...kuracodigraca wrote:a da teška su vremena došla kad je mala rečica na vrhu. sljedeće se godine i mi borimo za treće mjesto, vjerovatno s vamafridrih_niche wrote:A nema Zdravkeca odavno u javnom životu...kuracodigraca wrote:a sad im još i titulu poklanja za svoju slobodufridrih_niche wrote:Da nemate Hajdukovce u ekipi opet bi vas Zdravkec spasava od ispadanja u drugu ligu, lol...nowitzki wrote:Da nema klase na golu hajduk bi petardu pobrao
Vise ni sam ne znam...
;)
;)
Guest- Guest
A je se i ti zamaraš s senilnim pedofilom. Pa taj ne zna šta je jučer tu pisa...fridrih_niche wrote:Ka da se to ne zna...
Zar ne, Zekane?
;)
Guest- Guest
na nama čak popravljaju gol razlikufridrih_niche wrote:
2015-08-19
a nek bude, tko ih jebe.fridrih_niche wrote:
Ne plaši se, ne može Rijeka bit prva nikako...
;)
2015-08-19
Dementna budaletina...amper1950 wrote:A je se i ti zamaraš s senilnim pedofilom. Pa taj ne zna šta je jučer tu pisa...fridrih_niche wrote:Ka da se to ne zna...
Zar ne, Zekane?
;)
Neću se vise zamarat s klaunom...
On i sat2 su mi na silenzio stampa od sad...
;)
Guest- Guest
I na nama...kuracodigraca wrote:na nama čak popravljaju gol razlikufridrih_niche wrote:
A sklepani su od naših škartova...
Život piše romane...
Guest- Guest
imam jedno ozbiljno pitanje za ajduke, nije nikakva provokacija ili navlakuša. odkuda se stvorio ovaj kos u hajduku? to mi je stvarno enigma
2015-08-19
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50