Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Hajduk Split
onda ste igrali i jednu sami sa sobomnowitzki wrote:Tj. sa lokomotivom jos dva puta, tako da nisi u krivu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Dinamo je onda za Rijeku mala tekma, pedofilcino preglupa...
I ko se želi izvlačit protiv tebe?!
Lazovcino usrana, Cico ili Slaven, poljudska loža i hrpa takvih patološki izrečenih laži su te obilježili zauvik...
Govno staro smrdljivo...
;)
Lazovcino usrana, Cico ili Slaven, poljudska loža i hrpa takvih patološki izrečenih laži su te obilježili zauvik...
Govno staro smrdljivo...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:nowitzki wrote:amper1950 wrote:jasambrend wrote:Mala Čmarijeka, veliki kompleksi...
govore o kompleksima, a 4 godine ne znaju za pobedu na malom rekom...
Guest- Guest
Jebo ti pas mater maloumni idiote. Dvije proste rečenice nemožeš razumjeti, kaj bi tek bilo da sam ti napisao dvije prosto-proširene.fridrih_niche wrote:Dinamo je onda za Rijeku mala tekma, pedofilcino preglupa...
Govno staro smrdljivo...
;)
Zeko-
2015-08-26
Pa mene boli kurac za 4 godine, što je s Hajdukom bilo zadnjih godina, tj. malo više zna se i kakav je put prošao. Nije prvi put u sličnim problemima u svojoj povijesti.Rad'iša Trajković wrote:
govore o kompleksima, a 4 godine ne znaju za pobedu na malom rekom...
Nemam ništa protiv toga da i sljedeče godine, točnije sezone ne pobjedimo Rijeku, a da budemo prvi. Mene samo to zanima, trofeji i borba za neke pozicije (primjerice Europu što je neki minimum minimuma) a ne to da budem ispred ovog ili onog. A ovim kompleksima je bitno samo Hajduk pobjediti i biti ispred njega...
Guest- Guest
kao i zadnjih 5 sezona kad niste pobijedili rijeku...amper1950 wrote:Pa mene boli kurac za 4 godine, što je s Hajdukom bilo zadnjih godina, tj. malo više zna se i kakav je put prošao. Nije prvi put u sličnim problemima u svojoj povijesti.Rad'iša Trajković wrote:
govore o kompleksima, a 4 godine ne znaju za pobedu na malom rekom... :B-):
Nemam ništa protiv toga da i sljedeče godine, točnije sezone ne pobjedimo Rijeku, a da budemo prvi. Mene samo to zanima, trofeji i borba za neke pozicije (primjerice Europu što je neki minimum minimuma) a ne to da budem ispred ovog ili onog. A ovim kompleksima je bitno samo Hajduk pobjediti i biti ispred njega...
sitting_bull-
2015-09-28
i meni je bitno da dinamo uđe u lp, nema veze kaj nemremo gola zabiti
2015-08-19
Pa imaš i prav, 15 milja je 15 milja, pola godišnjeg proračuna.Mi igramo protiv Reala, Bayerna, Juventusa, Arsenala, Manchester UTD-a ...... i još dobimo novce za to. A kol'ko je Hajduk ono platil da igra protiv rezervne ekipe Barcelone ?
Zeko-
2015-08-26
pola kredita koji je dužan gradu...Zeko wrote:Pa imaš i prav, 15 milja je 15 milja, pola godišnjeg proračuna.Mi igramo protiv Reala, Bayerna, Juventusa, Arsenala, Manchester UTD-a ...... i još dobimo novce za to. A kol'ko je Hajduk ono platil da igra protiv rezervne ekipe Barcelone ?
sitting_bull-
2015-09-28
Napokon neko nešto pametno priča od bivših legendi:
Zoran Vulić: "Treba više strpljenja. Uvijek se sve hoće na brzinu. Strah me da se na takav način ne uništi i jedan nadareni igrač poput Vlašića. Ljudi moji, mi od njega očekujemo da igra kao da mu je 28 godina, da nosi momčad, da bude glavni. A tek mu je 19.... Pustite ga da se razvija postupno."
"Svi bi htjeli da Hajduk bude prvi ili da se barem cijelu sezonu bori za prvo mjesto. Ali, treba vremena da se takva momčad posloži, jer nije se uzalud uvijek govorilo “igrača vidiš nakon šest mjeseci”. Svi su bili oduševljeni s dvije utakmice Hamze, pa je Gambijac počeo padati u formi."
"Danas je Futacs postao hit jer zabija golove. Kod nas je sve euforija ili razočaranje. Nema sredine. A sredina su rad i strpljenje. I stvaranje domaćih igrača. Da znam, dug je taj put, ali drugoga nema. Samo tako se Hajduk može podići, pa nećemo pričati o tome koliko su pobjegli neki s vrha ljestvice i nećemo živjeti od jedne utakmice."
Zoran Vulić: "Treba više strpljenja. Uvijek se sve hoće na brzinu. Strah me da se na takav način ne uništi i jedan nadareni igrač poput Vlašića. Ljudi moji, mi od njega očekujemo da igra kao da mu je 28 godina, da nosi momčad, da bude glavni. A tek mu je 19.... Pustite ga da se razvija postupno."
"Svi bi htjeli da Hajduk bude prvi ili da se barem cijelu sezonu bori za prvo mjesto. Ali, treba vremena da se takva momčad posloži, jer nije se uzalud uvijek govorilo “igrača vidiš nakon šest mjeseci”. Svi su bili oduševljeni s dvije utakmice Hamze, pa je Gambijac počeo padati u formi."
"Danas je Futacs postao hit jer zabija golove. Kod nas je sve euforija ili razočaranje. Nema sredine. A sredina su rad i strpljenje. I stvaranje domaćih igrača. Da znam, dug je taj put, ali drugoga nema. Samo tako se Hajduk može podići, pa nećemo pričati o tome koliko su pobjegli neki s vrha ljestvice i nećemo živjeti od jedne utakmice."
Guest- Guest
počeli tovari učiti od tate...amper1950 wrote:Napokon neko nešto pametno priča od bivših legendi:
sitting_bull-
2015-09-28
Ante Miše, pomoćni trener reprezentacije Hrvatske, u stvari desna ruka izbornika Ante Čačića
[size=55]SLAVNI HAJDUKOVAC OTVORENO ZA SN 'Ne bih se Modrića usudio proglasiti najvećim ali da je među tri najbolja u povijesti Hrvatske, to svakako!'[/size]
[size=55]SLAVNI HAJDUKOVAC OTVORENO ZA SN 'Ne bih se Modrića usudio proglasiti najvećim ali da je među tri najbolja u povijesti Hrvatske, to svakako!'[/size]
Ante Ante svi smo za te!muckodjubre wrote:Ante Miše, pomoćni trener reprezentacije Hrvatske, u stvari desna ruka izbornika Ante Čačića
2015-08-19
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSbOue6FsDU6ZMfaBVC3yZXe_moMpmb4aQ6n_wrjJXyLrQ0FWzx
- Treba stati na loptu. Nikada nisam obećavao da će Hajduk biti prvak, stalno sam govorio da su Rijeka i Dinamo kvalitetniji, ali realnu sliku nitko ne želi prihvatiti.
- Treba stati na loptu. Nikada nisam obećavao da će Hajduk biti prvak, stalno sam govorio da su Rijeka i Dinamo kvalitetniji, ali realnu sliku nitko ne želi prihvatiti.
2015-08-19
Ne pratim toliko utakmice, ali triba reći da su mu pojačali momčad s ofenzivcima, ali nazad je Hajduk nikakav. Nema ni bekove ni jednog pravog stopera, tako da triba reći ovima s kata da nije dovoljno imati samo vezni red i napadače.fridrih_niche wrote:Realna slika je da nema pojma i da mu momčad nema ni glavu ni rep...
;)
A i smjena Burića je bila nepotrebna, ali eto...
Guest- Guest
i smjena krstičevića isto.fridrih_niche wrote:Smjena Burića je bila petokolonaski potez...
;)
u njegovo doba je najviše bilih tića igralo u hajduka, a samo je kouassi bio osunčan.
da se izdržalo i ustrajalo na forsiranju vlastitog kadra danas bi hajduk bio konkurentan i rijeci i dinamu, ili tik uz njih...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50