Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Hajduk Split
Tommy ne duguje Hajduku ništa. Njemu je isteka sponzorski ugovor, više nije na dresu. Sad bi triba ponovno potpisati ugovor, 3 ipo miljuna kuna na dresu, 10 godina. A toliko godišnje moraju prikupiti za platiti dionice. Pa onda automatski tu lovu prebace Hajduku. Ili ako ti baš inzistiraš, mogu im javiti da ipak to uplate Tommy-u, a on Hajduku...sat2 wrote:
Ako je istina da Tomy duguje Hajduku na osnovu sponzorskog ugovora onda je moguće da će taj dug vratiti "prodajom" dionica Našem Hajduku?
Guest- Guest
DPH-a su udruge diljem Hvratske, i van granica Hrvatske koji imaju potpisan ugovor s Hajdukom.sat2 wrote:
Udruga?
Guest- Guest
- Gospoda Mamić bili su vrlo korektni, pokazali su želju da na taj način daju priliku ovom projektu da zaživi u punom sjaju.
Ili je to prilika da se riješe tereta sponzorskog ugovora?
sat2-
2015-09-28
slabo se stoji sa udrugama u slavoniji,sjevernoj hrvatskoj...a nekad ih je bilo hrpu...znam da udruga ima u osijeku,slavonskom brodu...u sjevernoj hrvatskoj osim u zagrebu ni nema ih...a bilo ih je u cakovcu,koprivnici,bjkelovaru,siskuamper1950 wrote:DPH-a su udruge diljem Hvratske, i van granica Hrvatske koji imaju potpisan ugovor s Hajdukom.sat2 wrote:
Udruga?
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Ne, jer će sponzorski ugovor potpisati Tommy i Hajduk. A NH ima obaveze prema Tommy-usat2 wrote:
Znać da NH preuzima obveze Tomya? De vidi o čemu se tu radi?
Guest- Guest
U svakom slučaju se Mamić lukavo i na vijeme povukao iz Hajduka. Ima logo na dresu slijedećih deset godina (?), a da ne mora dati ni kune. O tome sada brine NH. Uspio je barem nešto dobiti za dionice ...
sat2-
2015-09-28
Kojeg tereta? Njima je sponzorski ugovor isteka prije par miseci, opet ponavljam... Tek će sad potpisati novisat2 wrote:- Gospoda Mamić bili su vrlo korektni, pokazali su želju da na taj način daju priliku ovom projektu da zaživi u punom sjaju.
Uostalom, odrekli su se skoro 25 posto dionica za 10 godina sponzorstva zar ne?
Guest- Guest
biznis....sad kad ovi skuze..kako ih je preveslao..bice..'mamicu srbine'sat2 wrote:U svakom slučaju se Mamić lukavo i na vijeme povukao iz Hajduka. Ima logo na dresu slijedećih deset godina (?), a da ne mora dati ni kune. O tome sada brine NH. Uspio je barem nešto dobiti za dionice ...
2015-09-08
Lukavo ili ne nije bitno, on je prodao svoje dionice. Sve ostalo su tvoja laprdanja... I znakovito kome je prodao, nije dao na burzu...sat2 wrote:U svakom slučaju se Mamić lukavo i na vijeme povukao iz Hajduka. Ima logo na dresu slijedećih deset godina (?), a da ne mora dati ni kune. O tome sada brine NH. Uspio je barem nešto dobiti za dionice ...
Guest- Guest
amper kad si toliko upucen..zasto je zapostavljena sto se tice udruga slavonija i sjever hrvatske...osim zagreba..u sisku smo imali jaku podruznicu...koprivnici...zatso je to zamrlo.
2015-09-08
Nemam volje vaditi podatke, tražiti. Kako bilo 42 tisuće članova pa ti pjevaj da je prije bilo bolje...vuksadinare wrote:
slabo se stoji sa udrugama u slavoniji,sjevernoj hrvatskoj...a nekad ih je bilo hrpu...znam da udruga ima u osijeku,slavonskom brodu...u sjevernoj hrvatskoj osim u zagrebu ni nema ih...a bilo ih je u cakovcu,koprivnici,bjkelovaru,sisku
Guest- Guest
Koliko bi dobio na burzi?amper1950 wrote:Lukavo ili ne nije bitno, on je prodao svoje dionice. Sve ostalo su tvoja laprdanja... I znakovito kome je prodao, nije dao na burzu...sat2 wrote:U svakom slučaju se Mamić lukavo i na vijeme povukao iz Hajduka. Ima logo na dresu slijedećih deset godina (?), a da ne mora dati ni kune. O tome sada brine NH. Uspio je barem nešto dobiti za dionice ...
Svaka čast Mamićima ... dobar poslovni potez ...
sat2-
2015-09-28
To bi znali da je dao na burzu...sat2 wrote:
Koliko bi dobio na burzi?
Svaka čast Mamićima ... dobar poslovni potez ...
Da je Mamiću do novca nikad nebi ni kupovao te dionice, no dobro... Očito ima dovoljno novaca.
Guest- Guest
nitko nije pitao za clanove..zasto nema organiziranih podruznica...zatso se to zapostavilo..?....ne znam kad je hajduk zadnju prijateljsku utakmicu odigrao u slavoniji,sjevernoj hrvatskoj...ima vec valjda par godina da nisu osim sluzbenih kup i prvenstvenih utakmica...amper1950 wrote:Nemam volje vaditi podatke, tražiti. Kako bilo 42 tisuće članova pa ti pjevaj da je prije bilo bolje...vuksadinare wrote:
slabo se stoji sa udrugama u slavoniji,sjevernoj hrvatskoj...a nekad ih je bilo hrpu...znam da udruga ima u osijeku,slavonskom brodu...u sjevernoj hrvatskoj osim u zagrebu ni nema ih...a bilo ih je u cakovcu,koprivnici,bjkelovaru,sisku
2015-09-08
Da, platili su sponzorstvo (ugovorom vezano vjerovatno) novcem, koji će morati osigurati NH. I uspjeli dobiti za dionice više nego da su izašli na burzu ...amper1950 wrote:Kojeg tereta? Njima je sponzorski ugovor isteka prije par miseci, opet ponavljam... Tek će sad potpisati novisat2 wrote:- Gospoda Mamić bili su vrlo korektni, pokazali su želju da na taj način daju priliku ovom projektu da zaživi u punom sjaju.
Uostalom, odrekli su se skoro 25 posto dionica za 10 godina sponzorstva zar ne?
sat2-
2015-09-28
Slušaj, ja ustinu neman volje vaditi podatke i tu demantirati svaku tvoju glupost koju napišeš. I to šta si napisa nema veze s istinom, eto nako iz glave znam da je Hajduk lani igra na turniru "Blago Zadro" u Vukovaru, zato prestani piskarati gluposti...vuksadinare wrote:
nitko nije pitao za clanove..zasto nema organiziranih podruznica...zatso se to zapostavilo..?....ne znam kad je hajduk zadnju prijateljsku utakmicu odigrao u slavoniji,sjevernoj hrvatskoj...ima vec valjda par godina da nisu osim sluzbenih kup i prvenstvenih utakmica...
Guest- Guest
Tko to kaže? Ti? Ne možeš o tome pričati, jer ih nije stavio na burzu.sat2 wrote:amper1950 wrote:I uspjeli dobiti za dionice više nego da su izašli na burzu ...
Guest- Guest
ne pamtim svaku sitnicu....bas cu provjeriti ovo o podruznicamaamper1950 wrote:Slušaj, ja ustinu neman volje vaditi podatke i tu demantirati svaku tvoju glupost koju napišeš. I to šta si napisa nema veze s istinom, eto nako iz glave znam da je Hajduk lani igra na turniru "Blago Zadro" u Vukovaru, zato prestani piskarati gluposti...vuksadinare wrote:
nitko nije pitao za clanove..zasto nema organiziranih podruznica...zatso se to zapostavilo..?....ne znam kad je hajduk zadnju prijateljsku utakmicu odigrao u slavoniji,sjevernoj hrvatskoj...ima vec valjda par godina da nisu osim sluzbenih kup i prvenstvenih utakmica...
2015-09-08
E triba bi puno toga provjeriti, pa onda da možeš o tome raspravljati. I ti i uvaženi kolega forumaš sat...vuksadinare wrote:
ne pamtim svaku sitnicu....bas cu provjeriti ovo o podruznicama
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50