Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
ništa nije sigurno, jer da jeste onda bi maloku bio zvijezda hajduka, murić zvijezda ajaxa, , sušić zvijezda intera.amper1950 wrote:Luka Pasariček potpisao je stipendijski ugovor s Hajdukom i priključio se drugoj momčadi trenera Marka Loze i Vika Lalića. Mladi veznjak rođen 12. ožujka 1998. godine među Bijele je došao iz zagrebačkog Dinama. Prošao je sve mlađe uzrasne kategorije hrvatske reprezentacije, a danas je član U-19 izabrane vrste:
http://hajduk.hr/vijest/luka-pasaricek-potpisao-za-hajduk/7871
Jedno je sigurno. Njegova pozicija u U-19 postaje upitna (ako dinamovci ne otkažu poziv :D: )
koliko znam maloku više nije u hajduku, murić nije u ajaxu, a sušić igra u genku.
hajduk za sada nije destinacija koja slovi za dobru odskočnu dasku glede internacionalne karijere i jedini koji je zadnjih godina za sebe napravio dobar transfer je kouassi, dok je pašalić prisiljen na neprestano dokazivanje po različitim ligama i u ekipama koje uglavnom imaju popunjeno mjesto na poziciji kojoj on igra.
zanimljiv izbor mladog pasaričeka. valjda ima svoje razloge i zna zašto je to napravio.
ako je neki purgerski dišpet onda bolje da je otišao tamo gdje ga srce vuče kao što bijaše slučaj i sa mariom sačerom...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
muckodjubre wrote:Eto vidis da sam ti odg vise puta.
Tebi je pao na pamet jedan djelatnik spominjan i povezan s nekim prijetnjama smrcu,a meni je onda pao na pamet jos jedan i o kojem se pisalo po medijima oko toga
Logična asocijacija. Consigliere ili đavolji odvjetnik.
Guest- Guest
Ma gotovo je gotovo..the hey dook sad dekadu dominira
"Sere mi se bijela boja
Te je boje govno moje "
"Sere mi se bijela boja
Te je boje govno moje "
Pali im na pamet James Caan i Marlon Brando... Makes sense...Tommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:Eto vidis da sam ti odg vise puta.
Tebi je pao na pamet jedan djelatnik spominjan i povezan s nekim prijetnjama smrcu,a meni je onda pao na pamet jos jedan i o kojem se pisalo po medijima oko toga
Logična asocijacija. Consigliere ili đavolji odvjetnik.
:D
Guest- Guest
O bože... Pašalić se nakon odlaska vrlo dobro razvija u ozbiljnim ligama, jedino ga je ozljeda Prvo Elche i Primera di je bija jedan od bitnijih igrača u borbi za opstanak u čem su i uspili (igrama na terenu, kasnije su izbačeni za zelenim stolom) pa onda i Monaco još ozbiljnija sredina, odigra je dosta utakmica sve do kraja drugog miseca i ozljede koja ga je udaljila s terena do kraja sezone. Ozljeda i neigranje je ostavilo traga, na posudbu u Milan je došao bez priprema s tim klubom, tako da vidit ćemo šta će biti. No do ozljede sasvim dobro tako mladog igrača.sitting_bull wrote:dok je pašalić prisiljen na neprestano dokazivanje po različitim ligama i u ekipama koje uglavnom imaju popunjeno mjesto na poziciji kojoj on igra.
Guest- Guest
pašalić je u svim klubovima u kojima je igrao bio katica za sve što je veliki hendikep za igrača u razvoju. dobra je stvar što igra u jakim ligama, a loša što mu se piše sudbina nikole kalinića koji zadnjih godina igra sjajno, ali je dosta godina izgubio dok nije postao prva špica kluba za koji igra tako da se bojim kako će i pašalić na neki način izgubiti dosta tim seljakanjima.amper1950 wrote:O bože... Pašalić se nakon odlaska vrlo dobro razvija u ozbiljnim ligama, jedino ga je ozljeda Prvo Elche i Primera di je bija jedan od bitnijih igrača u borbi za opstanak u čem su i uspili (igrama na terenu, kasnije su izbačeni za zelenim stolom) pa onda i Monaco još ozbiljnija sredina, odigra je dosta utakmica sve do kraja drugog miseca i ozljede koja ga je udaljila s terena do kraja sezone. Ozljeda i neigranje je ostavilo traga, na posudbu u Milan je došao bez priprema s tim klubom, tako da vidit ćemo šta će biti. No do ozljede sasvim dobro tako mladog igrača.sitting_bull wrote:dok je pašalić prisiljen na neprestano dokazivanje po različitim ligama i u ekipama koje uglavnom imaju popunjeno mjesto na poziciji kojoj on igra.
istu sudbinu katice za sve prolazi i nikola vlašić u hajduku i razvidno je kako to ne koristi igraču i njegovom razvoju.
uostalom, sličnu sudbinu pašalićevoj prolazi i alen halilović...
sitting_bull-
2015-09-28
Ne znam što ti znači katica, obajsni mi marice...sitting_bull wrote:
pašalić je u svim klubovima u kojima je igrao bio katica za sve što je veliki hendikep za igrača u razvoju. dobra je stvar što igra u jakim ligama, a loša što mu se piše sudbina nikole kalinića koji zadnjih godina igra sjajno, ali je dosta godina izgubio dok nije postao prva špica kluba za koji igra tako da se bojim kako će i pašalić na neki način izgubiti dosta tim seljakanjima.
istu sudbinu katice za sve prolazi i nikola vlašić u hajduku i razvidno je kako to ne koristi igraču i njegovom razvoju.
Opet ću ponovit za Pašalića, momka koji ima 21 godinu i koji je igra za Elce (i protiv koji ekipa i igrača je nastupa) i jedan Monaco, i to s vrlo dobrom minutažom. Igra, a ne samo trenira u klubu. 21 godina, naglašavam. Šteta jedino zbog njegove ozljede koja ga je duže udaljila s terena.
Što Vlašić, šta je i on katica? Ove sezone baš ne pratim, nisam nažalost u mogućnosti (kad uvatim vrimena moran naći di su snimke utakmica priko neta) ali momak ima 19 godina (nedavno napunija) 85 nastupa za prvu momčad, 75 u početnoj postavi. Premda mu statistika golova nije bajna (6 komada) o i on je vezni igrač, dosad je skupija 20 asistencija što sigurno nije loše. Svi imaju velika očekivanja, vjerovatno je na početku sezone u maloj krizi, ali momak ima 19 godina i oscilacije su sasvim normalne. Kad se sitim Sušića kakav je bija kad je doša u klub, a kasnije je bija skroz drugi igrač i najbolji u klubu. Polako s Vlašićem, ne postaje s igrač preko noći.
Kaj ti znači katica, izvini taj mi pojam nije poznat. Hvala.
Guest- Guest
Katica (čovjek, momak) za sve onaj koji obavlja kojekakve poslove, koji priskače kad se pozove.amper1950 wrote:Ne znam što ti znači katica, obajsni mi marice... :;):sitting_bull wrote:
pašalić je u svim klubovima u kojima je igrao bio katica za sve što je veliki hendikep za igrača u razvoju. dobra je stvar što igra u jakim ligama, a loša što mu se piše sudbina nikole kalinića koji zadnjih godina igra sjajno, ali je dosta godina izgubio dok nije postao prva špica kluba za koji igra tako da se bojim kako će i pašalić na neki način izgubiti dosta tim seljakanjima.
Opet ću ponovit za Pašalića, momka koji ima 21 godinu i koji je igra za Elce (i protiv koji ekipa i igrača je nastupa) i jedan Monaco, i to s vrlo dobrom minutažom. Igra, a ne samo trenira u klubu. 21 godina, naglašavam. Šteta jedino zbog njegove ozljede koja ga je duže udaljila s terena.
Što Vlašić, šta je i on katica? :): Ove sezone baš ne pratim, nisam nažalost u mogućnosti (kad uvatim vrimena moran naći di su snimke utakmica priko neta) ali momak ima 19 godina (nedavno napunija) 85 nastupa za prvu momčad, 75 u početnoj postavi. Premda mu statistika golova nije bajna (6 komada) o i on je vezni igrač, dosad je skupija 20 asistencija što sigurno nije loše. Svi imaju velika očekivanja, vjerovatno je na početku sezone u maloj krizi, ali momak ima 19 godina i oscilacije su sasvim normalne. Kad se sitim Sušića kakav je bija kad je doša u klub, a kasnije je bija skroz drugi igrač i najbolji u klubu. Polako s Vlašićem, ne postaje s igrač preko noći.
Kaj ti znači katica, izvini taj mi pojam nije poznat. Hvala.
u mom komentaru znači igrač koji popunjava mjesta i uskače umjesto drugih igrača na razna mjesta, a vlašić je i buriću i sad pušniku bio katica za sve jer je igrao sve pozicije koje su oni odredili.
dakle, vlašić igra i u hajduku ga treneri stavljaju tamo gdje misle kako će najviše koristiti ekipi, a to su do sada bile gotovo sve pozicije u napadu. kako to zna izgledati loše vidjelo se protiv šveđana kad je trebao igrati lijevo krilo...
i za pašalića i vlašića i halilovića nije dobro da nemaju svoje standardno mjesto u ekipi na kojem bi mogli dati najviše, jer jednom igrati lažnu devetku, drugi put lijevo krilo, treći put veznog nije dobro za igrača, posebice ne za tako mladog igrača jer se tako stvara igrač koji je prosječan na svim pozicijama, umjesto vrhunskog na udarnog poziciji...
sitting_bull-
2015-09-28
Ne znam jebiga... :)fridrih_niche wrote:Ne mogu virovat da Amper ne zna za termin 'katica za sve'...
;)
Guest- Guest
Za Pašalića ne znam po čemu je on ta "katica za sve" jer on je vezni igrač i koliko sam pratija to je igra u klubovima.sitting_bull wrote:
Katica (čovjek, momak) za sve onaj koji obavlja kojekakve poslove, koji priskače kad se pozove.
u mom komentaru znači igrač koji popunjava mjesta i uskače umjesto drugih igrača na razna mjesta, a vlašić je i buriću i sad pušniku bio katica za sve jer je igrao sve pozicije koje su oni odredili.
dakle, vlašić igra i u hajduku ga treneri stavljaju tamo gdje misle kako će najviše koristiti ekipi, a to su do sada bile gotovo sve pozicije u napadu. kako to zna izgledati loše vidjelo se protiv šveđana kad je trebao igrati lijevo krilo...
i za pašalića i vlašića i halilovića nije dobro da nemaju svoje standardno mjesto u ekipi na kojem bi mogli dati najviše, jer jednom igrati lažnu devetku, drugi put lijevo krilo, treći put veznog nije dobro za igrača, posebice ne za tako mladog igrača jer se tako stvara igrač koji je prosječan na svim pozicijama, umjesto vrhunskog na udarnog poziciji...
Šta se tiće Vlašića, ok istina da je jedno vrijeme kod Burića "glumija" napadača, ali ni to nije bilo cijele sezone (btw. i on je lani ima problema s ozljedama) a ove sezone dolaskom Saida i povratkom zolje on tu poziciju ne igra. Tako da je ove sezne druga priča. Možemo postaviti pitanje koja je zapravo Vlašićeva pozicija, ja bi reka da on može odigrati svaku poziciju u veznom redu, sad di je točno najbolji teško je reći. Opet ponavljam da momak ima 19 godina i vidjeti ćemo što će biti za 2-3 godine, tad će biti neka jasnija slika.
Guest- Guest
Bako imas kunu za hajduk...nova ekonomska politika u hajduka...mislim kad je vec postao od danas 'narodni'..i krilatica..'ili jesmo ili nismo'..dakle ako bako,dida,caca ne das novac za narodni hajduk..nisi navijac hajduka..a mos biti cak ozigosan kao mamicevac...koliko sam vidio po anketama na tv narod i nije bas voljan davat lovu za klub kako su zamislili ekonomsku politiku kluba 'stratezi' iz 'naseg hajduka' i dijela torcide..oce se onda u frci preci na djelo ako nes milom das silom...
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
Koliko vidjeh prekjucer na rtlu od pet anketiranih u splitu cetri su dali negativan odgovor da financijski podupru ovaj ekonomski 'projekt' kluba..a odgovori su mahom bili 'bi mi ali takujini prazni..ili na klimavim nogama je taj projekt'...
2015-09-08
Zato i onaj slogan ili jeste ili niste...ako niste..jao vama..ekipa s bejzbolkama vec ceka i promatra na kantunu
2015-09-08
Jbg..mi smo najbolji samo nam oni gore ne daju..a to cemo rjesit bejzbolkama ma tko nas krivo pogledao,mislio da nismo najbolji,najljepsi a kamoli ostetio..ekipa je vec iza kantuna sa bejzbolkama..spremna
2015-09-08
Vuk je navijač Hajduka još sa starog foruma. Koliko sam shvatio on je zagovornik privatizacije kluba, a ne ovog kokošarenja.
Guest- Guest
ako nisi za ono kako naredi torcida onda si mamićevac a i postoji šansa da nećeš živ izaćiTommy Ramone wrote:Vuk je navijač Hajduka još sa starog foruma. Koliko sam shvatio on je zagovornik privatizacije kluba, a ne ovog kokošarenja.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ne moraš biti mamićevac a ono "neće živi izaći" krivo si svatija. No dobro. Svatko ima svoje mišljenje, ni ne oćekujem da svako podržava ovakav oblik funkcioniranja i narodni Hajduk, kad bi svi mislili isto - nebi bilo dobro. No ja sam uvjeren, a to je poruka i vuku, da večina ljudi koja je uopće zainteresirana za Hajduk ipak podržava ovo sve skupa. Broj članova, broj preplata koji je uvjerljivo največi u povijesti kluba to pokazuje.muckodjubre wrote:ako nisi za ono kako naredi torcida onda si mamićevac a i postoji šansa da nećeš živ izaćiTommy Ramone wrote:Vuk je navijač Hajduka još sa starog foruma. Koliko sam shvatio on je zagovornik privatizacije kluba, a ne ovog kokošarenja.
Danas je potpis ugovora između Tommy-a i NH na rivi oko prodaje njegovog paketa dionica. Nešto daleko naozbiljnije do sad od kad je udruge. (btw. Ža mi je šta ne mogu biti tamo). Broj ljudi koji je danas tamo sve govori. I koliko je udruga do sad napravila. S druge strane pitam se gdje su oni neistomišljenici i što su oni do sad napravili? Kakav plan, program, što kako? Samo prodati i to je to???
Guest- Guest
Da si ikad bio na jednoj tribini udruge NH onda bi sasvim drugačije pričao. O čem pričaš? Uostalom, Hajduk do sada nije bija u privatnim rukama pa da se tražila alternativa, nego je bija u raljama politike i političara koji su katastrofalno vodili klub. Zato je nastala ideja da umjesto politike i političara članove NO-a kluba biraju ČLANOVI po nekim kriterijima (ne rodbinskim, prijateljskim, i da se ne može baš bilo tko prijaviti). Klub je s političarima srljao u propast , odkad članovi biraju NO klub polako ali sigurno izlazi iz problema. Ako je tebi, i još nekim kokošaranje 42 tisuće članova ove godine i pozitivno poslovanje zadnje 2-3 godine (uključujući ovu) - vaše mišljenje. Svi će pitati di je rezultat, ali isti ne dolazi preko noći kad si krenuo s 100 i nešto miljuna kuna minusa,a od nikog nisi dobio nikakav novac.vuksadinare wrote:Zato i onaj slogan ili jeste ili niste...ako niste..jao vama..ekipa s bejzbolkama vec ceka i promatra na kantunu
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50