Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Hajduk Split
Nisi ni svjestan koliko si glup, ali ono stvarno preglupi glupan. Same riječi "POKUŠAJ ubojstva" same za sebe govore da se napadnutoj osobi nije dogodilo ništa prestrašno jer je sve ostalo samo na "POKUŠAJU". Al' nemreš ti to SVATITI. Preretardiran si.amper1950 wrote:Eto vidiš da i ti možeš nešto napisati što odgovara istini, premda nesvjesno. I demamtirati Marićevog odvjetnika, demu i slične koji pričaju da je bio pokušaj ubojstva...Zeko wrote:vidiš da brani onu 10-oricu kaj nisu Mariću u konačnici ništa specijalno napravili jer su obične pičkice koje su se na kraju dale u bijeg.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
amper kako znaš da je marić kriv i dužan?
nećeš sačekati suđenje?
nećeš sačekati suđenje?
Naoružani palicama, njih koliko 5-ca na jednog i ništa specijalno se nije dogodilo? Da, to je bio pokušaj ubojstva...Zeko wrote:
Nisi ni svjestan koliko si glup, ali ono stvarno preglupi glupan. Same riječi "POKUŠAJ ubojstva" same za sebe govore da se napadnutoj osobi nije dogodilo ništa prestrašno jer je sve ostalo samo na "POKUŠAJU". Al' nemreš ti to SVATITI. Preretardiran si.
Pričekajmo sud, pa ćemo vidjeti... Da nebi ove optužbe Gredelja završile kao i one protiv LJP...
Guest- Guest
sad znaš i šta tko misliamper1950 wrote:Hahahaha... Sad si na to okrenija. Pa imaš po portalima svašta, od juga, sjevera, istoka zapada. Nisi ti na to mislio...muckodjubre wrote:
Imas pun fb i razne portale navijaca hajduka koji pozivaju na smrt sucima koji po njihovom misljenju ne sude kako bi oni htjeli...
No nema veze, protiv LJP nikad nije ni podignuta optužnica jer je smiješna PRIJAVA ovih koji žele samo novac izvući. Ko što je podignuta optužnica protiv Mamića zbog prijetnji čupanja grkljanja i ubijanja. Što misliš, koji je Mamićev motiv? Ja mislim provizija kad je posta svjestan da ostaje bez iste...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Koje suđenje? Njegovo novo suđenje Hajduku ili?muckodjubre wrote:amper kako znaš da je marić kriv i dužan?
nećeš sačekati suđenje?
Pa kriv je zbog toga što je toliko puta oštetio Hajduk, što je dio organizacije koja je popljačkala narod (što je notorna činjenica), što je dio privilegiranog društva kojima su sva vrata otvorena, dok su puno bolji, kvalitetniji i sposobnoji ostali po strani....
Guest- Guest
Ne samo da si i mislio, nego si napisao LJPV! Ima post...muckodjubre wrote:
sad znaš i šta tko misli
Guest- Guest
To je tvoje misljenje da je ostetio hajduk...amper1950 wrote:Koje suđenje? Njegovo novo suđenje Hajduku ili?muckodjubre wrote:amper kako znaš da je marić kriv i dužan?
nećeš sačekati suđenje?
Pa kriv je zbog toga što je toliko puta oštetio Hajduk, što je dio organizacije koja je popljačkala narod (što je notorna činjenica), što je dio privilegiranog društva kojima su sva vrata otvorena, dok su puno bolji, kvalitetniji i sposobnoji ostali po strani....
2014-04-15
Tebi je pao na pamet mamic,meni ljpv...obojica neosudjeniamper1950 wrote:Ne samo da si i mislio, nego si napisao LJPV! Ima post...muckodjubre wrote:
sad znaš i šta tko misli
2014-04-15
Demo, zašto lažeš? Ja sam te pitao jeli misliš na Mamića (protiv kojeg je dignuta optužnica i postupak nije gotov) a ti si odgovorio LJPV protiv kojeg nije ni podignuta optužnica, prijava odbačena. I sad ćeš reći da nisi na njega mislio?muckodjubre wrote:
Tebi je pao na pamet mamic,meni ljpv...obojica neosudjeni
Guest- Guest
A ti smatraš da nije u više navrata oštetio Hajduk?muckodjubre wrote:
To je tvoje misljenje da je ostetio hajduk...
Guest- Guest
Napisao si mamica jer ti je on pao na pamet,meni je nakon toga pao na pamet ljpv...kronologija napisanoga je nepobitna pa cak i na sudu kojega ti ne bi cekao u slucaju marica jer je on kako kazes duzan i krivamper1950 wrote:Demo, zašto lažeš? Ja sam te pitao jeli misliš na Mamića (protiv kojeg je dignuta optužnica i postupak nije gotov) a ti si odgovorio LJPV protiv kojeg nije ni podignuta optužnica, prijava odbačena. I sad ćeš reći da nisi na njega mislio?muckodjubre wrote:
Tebi je pao na pamet mamic,meni ljpv...obojica neosudjeni
Ja sam TEBE pitao jeli misliš na Mamića? Ja sam na njega pomislio, to je istina, jer je podignuta optužnica protiv njega zbog prijetnji smrću i postupak nije gotov, nema još pravomočne presude.muckodjubre wrote:
Napisao si mamica jer ti je on pao na pamet,meni je nakon toga pao na pamet ljpv...
Zašto je tebi na pamet pao LJPV???
Guest- Guest
Suci nekada sviraju nesto za tebe nesto protiv tebe...samo sto hajdukova struka istice ono sto im pase,a kad sudac njima pogoduje onda je to dio nogometne igre jer i " suci su samo ljudi"amper1950 wrote:A ti smatraš da nije u više navrata oštetio Hajduk?muckodjubre wrote:
To je tvoje misljenje da je ostetio hajduk...
2014-04-15
Nakonsto si spomenuo jednog djelatnika meni je pao na pamet jos jedan- ljpvamper1950 wrote:Ja sam TEBE pitao jeli misliš na Mamića? Ja sam na njega pomislio, to je istina, jer je podignuta optužnica protiv njega zbog prijetnji smrću i postupak nije gotov, nema još pravomočne presude.muckodjubre wrote:
Napisao si mamica jer ti je on pao na pamet,meni je nakon toga pao na pamet ljpv...
Zašto je tebi na pamet pao LJPV???
2014-04-15
A jeli, zašto kad nema optužnice i ne vodi se postupak???muckodjubre wrote:
Nakonsto si spomenuo jednog djelatnika meni je pao na pamet jos jedan- ljpv
Guest- Guest
Reci mi kad je B. Marić drastično oštetija Hajduk u derbiju? Hvala!muckodjubre wrote:
Suci nekada sviraju nesto za tebe nesto protiv tebe...samo sto hajdukova struka istice ono sto im pase,a kad sudac njima pogoduje onda je to dio nogometne igre jer i " suci su samo ljudi"
Guest- Guest
A i opčenito u drugim utakmicama...amper1950 wrote:Reci mi kad je B. Marić drastično oštetija Hajduk u derbiju? Hvala!muckodjubre wrote:
Suci nekada sviraju nesto za tebe nesto protiv tebe...samo sto hajdukova struka istice ono sto im pase,a kad sudac njima pogoduje onda je to dio nogometne igre jer i " suci su samo ljudi"
Guest- Guest
kad bi selektivno secirao odluke sudaca svaki klub moze reci da je ostecen..ne da mi se pregledavati tekme brune marica da bi rekao tocno kada i kakoamper1950 wrote:Reci mi kad je B. Marić drastično oštetija Hajduk u derbiju? Hvala!muckodjubre wrote:
2014-04-15
A ha... Ne da ti se,ili pak ne znaš taj podatak?!?muckodjubre wrote:
ne da mi se
Kad je B. Marić u pitanju sve je jasno. U više navrata je oštetija Hajduk, za nagradu je dobio oskare od HNS za najboljeg suca...
Guest- Guest
To je tvoje misljenje. Imas pravo na njega makar ono i ne mora biti tocno.amper1950 wrote:A ha... Ne da ti se,ili pak ne znaš taj podatak?!?muckodjubre wrote:
ne da mi se
Kad je B. Marić u pitanju sve je jasno. U više navrata je oštetija Hajduk, za nagradu je dobio oskare od HNS za najboljeg suca...
2014-04-15
što je jasno?amper1950 wrote:A ha... Ne da ti se,ili pak ne znaš taj podatak?!? :D:muckodjubre wrote:
ne da mi se
jasno je samo kako vi kmečite i to i na marića i na bebeka i na Vučemilovića, tko god da vam sudi vas je oštetija.
iskreno se nadam kako će vam suditi stranci pa da vidimo kako će proći Kožulj kad džonom uleti u fernandesa pa da vidimo koliko će se onda bilih tića okupiti oko suca i prigovarati.
o glumcu i simulantu tudoru da ne govorim jer otkako je cirkusant kouassi otišao u kinu ovaj je preuzeo štafetu.
osim toga, marića su za najboljeg suca izabrali treneri i kapetani prvoligaša tako da aluzije na oskare pošalji njima, a ne HNS-u...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50