ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 16 of 50 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 16 Empty Re: Hajduk Split

Post by Zeko 13/10/2016, 14:13

amper1950 wrote:
Zeko wrote:vidiš da brani onu 10-oricu kaj nisu Mariću u konačnici ništa specijalno napravili jer su obične pičkice koje su se na kraju dale u bijeg. 
Eto vidiš da i ti možeš nešto napisati što odgovara istini, premda nesvjesno. I demamtirati Marićevog odvjetnika, demu i slične koji pričaju da je bio pokušaj ubojstva... cheers
Nisi ni svjestan koliko si glup, ali ono stvarno preglupi glupan. Same riječi "POKUŠAJ ubojstva" same za sebe govore da se napadnutoj osobi nije dogodilo ništa prestrašno jer je sve ostalo samo na "POKUŠAJU". Al' nemreš ti to SVATITI. Preretardiran si.

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Post by muckodjubre 13/10/2016, 14:14

amper kako znaš da je marić kriv i dužan?

nećeš sačekati suđenje?

Hajduk Split - Page 16 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 16 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 16 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2016, 14:15

Zeko wrote:
Nisi ni svjestan koliko si glup, ali ono stvarno preglupi glupan. Same riječi "POKUŠAJ ubojstva" same za sebe govore da se napadnutoj osobi nije dogodilo ništa prestrašno jer je sve ostalo samo na "POKUŠAJU". Al' nemreš ti to SVATITI. Preretardiran si.
Naoružani palicama, njih koliko 5-ca na jednog i ništa specijalno se nije dogodilo? Da, to je bio pokušaj ubojstva... cheers cheers cheers

Pričekajmo sud, pa ćemo vidjeti... ;)  Da nebi ove optužbe Gredelja završile kao i one protiv LJP... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 13/10/2016, 14:16

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
Imas pun fb i razne portale navijaca hajduka koji pozivaju na smrt sucima koji po njihovom misljenju ne sude kako bi oni htjeli...
Hahahaha... cheers :D :^0 Sad si na to okrenija. Pa imaš po portalima svašta, od juga, sjevera, istoka zapada. Nisi ti na to mislio...

No nema veze, protiv LJP nikad nije ni podignuta optužnica jer je smiješna PRIJAVA ovih koji žele samo novac izvući. Ko što je podignuta optužnica protiv Mamića zbog prijetnji čupanja grkljanja i ubijanja. Što misliš, koji je Mamićev motiv? Ja mislim provizija kad je posta svjestan da ostaje bez iste... lol!
sad znaš i šta tko misli  :D
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2016, 14:17

muckodjubre wrote:amper kako znaš da je marić kriv i dužan?

nećeš sačekati suđenje?
Koje suđenje? Njegovo novo suđenje Hajduku ili? :D

Pa kriv je zbog toga što je toliko puta oštetio Hajduk, što je dio organizacije koja je popljačkala narod (što je notorna činjenica), što je dio privilegiranog društva kojima su sva vrata otvorena, dok su puno bolji, kvalitetniji i sposobnoji ostali po strani....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2016, 14:18

muckodjubre wrote:
Ne samo da si i mislio, nego si napisao LJPV! Ima post... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 13/10/2016, 14:22

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:amper kako znaš da je marić kriv i dužan?

nećeš sačekati suđenje?
Koje suđenje? Njegovo novo suđenje Hajduku ili? :D

Pa kriv je zbog toga što je toliko puta oštetio Hajduk, što je dio organizacije koja je popljačkala narod (što je notorna činjenica), što je dio privilegiranog društva kojima su sva vrata otvorena, dok su puno bolji, kvalitetniji i sposobnoji ostali po strani....
To je tvoje misljenje da je ostetio hajduk...
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 13/10/2016, 14:23

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
Ne samo da si i mislio, nego si napisao LJPV! Ima post... ;)
Tebi je pao na pamet mamic,meni ljpv...obojica neosudjeni
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2016, 14:27

muckodjubre wrote:
Demo, zašto lažeš? Ja sam te pitao jeli misliš na Mamića (protiv kojeg je dignuta optužnica i postupak nije gotov) a ti si odgovorio LJPV protiv kojeg nije ni podignuta optužnica, prijava odbačena. I sad ćeš reći da nisi na njega mislio? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2016, 14:28

muckodjubre wrote:
A ti smatraš da nije u više navrata oštetio Hajduk?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 13/10/2016, 14:30

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
Demo, zašto lažeš? Ja sam te pitao jeli misliš na Mamića (protiv kojeg je dignuta optužnica i postupak nije gotov) a ti si odgovorio LJPV protiv kojeg nije ni podignuta optužnica, prijava odbačena. I sad ćeš reći da nisi na njega mislio? :D
Napisao si mamica jer ti je on pao na pamet,meni je nakon toga pao na pamet ljpv...kronologija napisanoga je nepobitna pa cak i na sudu kojega ti ne bi cekao u slucaju marica jer je on kako kazes duzan i kriv

Hajduk Split - Page 16 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 16 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 16 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2016, 14:32

muckodjubre wrote:
Napisao si mamica jer ti je on pao na pamet,meni je nakon toga pao na pamet ljpv...
Ja sam TEBE pitao jeli misliš na Mamića? Ja sam na njega pomislio, to je istina, jer je podignuta optužnica protiv njega zbog prijetnji smrću i postupak nije gotov, nema još pravomočne presude.

Zašto je tebi na pamet pao LJPV???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 13/10/2016, 14:32

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
A ti smatraš da nije u više navrata oštetio Hajduk?
Suci nekada sviraju nesto za tebe nesto protiv tebe...samo sto hajdukova struka istice ono sto im pase,a kad sudac njima pogoduje onda je to dio nogometne igre jer i " suci su samo ljudi"
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 13/10/2016, 14:33

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
Napisao si mamica jer ti je on pao na pamet,meni je nakon toga pao na pamet ljpv...
Ja sam TEBE pitao jeli misliš na Mamića? Ja sam na njega pomislio, to je istina, jer je podignuta optužnica protiv njega zbog prijetnji smrću i postupak nije gotov, nema još pravomočne presude.

Zašto je tebi na pamet pao LJPV???
Nakonsto si spomenuo jednog djelatnika meni je pao na pamet jos jedan- ljpv
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2016, 14:35

muckodjubre wrote:
Nakonsto si spomenuo jednog djelatnika meni je pao na pamet jos jedan- ljpv
A jeli, zašto kad nema optužnice i ne vodi se postupak???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2016, 14:35

muckodjubre wrote:
Suci nekada sviraju nesto za tebe nesto protiv tebe...samo sto hajdukova struka istice ono sto im pase,a kad sudac njima pogoduje onda je to dio nogometne igre jer i " suci su samo ljudi"
Reci mi kad je B. Marić drastično oštetija Hajduk u derbiju? Hvala!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2016, 14:36

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
A i opčenito u drugim utakmicama...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 13/10/2016, 14:38

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
kad bi selektivno secirao odluke sudaca svaki klub moze reci da je ostecen..ne da mi se pregledavati tekme brune marica da bi rekao tocno kada i kako
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 13/10/2016, 14:40

muckodjubre wrote:
ne da mi se
A ha... Ne da ti se,ili pak ne znaš taj podatak?!? :D

Kad je B. Marić u pitanju sve je jasno. U više navrata je oštetija Hajduk, za nagradu je dobio oskare od HNS za najboljeg suca...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 13/10/2016, 14:45

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
ne da mi se
A ha... Ne da ti se,ili pak ne znaš taj podatak?!? :D

Kad je B. Marić u pitanju sve je jasno. U više navrata je oštetija Hajduk, za nagradu je dobio oskare od HNS za najboljeg suca...
To je tvoje misljenje. Imas pravo na njega makar ono i ne mora biti tocno.
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by sitting_bull 13/10/2016, 15:51

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
ne da mi se
A ha... Ne da ti se,ili pak ne znaš taj podatak?!? :D:

što je jasno?

jasno je samo kako vi kmečite i to i na marića i na bebeka i na Vučemilovića, tko god da vam sudi vas je oštetija.

iskreno se nadam kako će vam suditi stranci pa da vidimo kako će proći Kožulj kad džonom uleti u fernandesa pa da vidimo koliko će se onda bilih tića okupiti oko suca i prigovarati.

o glumcu i simulantu tudoru da ne govorim jer otkako je cirkusant kouassi otišao u kinu ovaj je preuzeo štafetu.

osim toga, marića su za najboljeg suca izabrali treneri i kapetani prvoligaša tako da aluzije na oskare pošalji njima, a ne HNS-u...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 50 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics