ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 9 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest 3/10/2016, 14:38

vuksadinare wrote:i sve mi nekako djeluje u hajduku da se radi prek qurtza...cak i pusniku ej svega dosta mislim...gledam onog naseg predsjednika kosa....boze moj cmu se taj veseli.....ako ti je veselje remizirat sa ovakvim dinamom onda znaci da si jos veci jad od njega....ono osijek dinama dobije usred maksimir ai igraci i uprava normalno se vesele...nista posebno..a ovi padaju od srece....da je pravi predsjednik pomolio bi se dragom bogu na sreci i ozbiljno se zabrinuo kakav nam je propuh u obrani a ni vezni red nista bolji nije..samo malo bolji od ovih u obrani...da dinamo qurtzu nije svirao drugo poluvrijeme narocito zadnjih pola sata..pisi kuci propao izlet jos jednom...
Ako ništa ekipa je tek nova (predsjendik, sportski direktor) i stvarno su doveli dobre ofenzivce. Ja sam uvik spreman dati vremena ljudima.
Šta se tiće Pušnika nema njemu šta biti pun kurac. Njemu je ionako Hajduk vrhunac karijere, a kad je došao najjači je bio na riječima. Sad se malo smirio, ali neke njegove priče tipa ono o Osijeku nek zajebe malo i nek nekome drugome proba prodavati priču da Osijek ima bolje igrače i slično. Nek se malo ugleda na svog prethodnika Burića koji je uvik bija odmjeren s izjavama, a lani nije ima ni Ohandzu, Saida, Ecega, često mu je napadača mora glumiti Vlašić ili je pak igra s Mastelićom... Jedino šta je ima onog argentinca Velasqueza koji je stvarno bija pojačanja. Nakon šta ga nisu uspili zadržati trebali su nači zamjenu za njega, pa makar neka posudba. Tu su zakazali i na zimu triba nekog dovesti.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 14:40

vuksadinare wrote:
znas li ti i ovi u hajduku...staro pravilo od obrane pocinje sve pa preko veznog reda...meni ej smijesno bilo i en samo jucer gledat hajdukovu obranu.....jebote ako ne znas iznjet loptu ispucaj je...nije vrag da to ne znaju..pa to ej zlatno pravilo svakog obrambenog igraca...ja stjecem dojam da je nekima u hajduku preko qurtza igrat...uđe u utakmicu sa mislju sto prije kraj...spomenio si milica...ma i on je igrao preko qurtza budimo iskreni...ocito covjek a ne samo on igrao/li..koliko sam placen toliko muzike..jebiga surova istina...
Ne prihvaćam ovo zadnje. Mogao je igrati Sušić, može braniti Kalinić, može sad ohandza. Pa može onda svatko, ako netko nema motiv zbog plače onda nek se ostavi nogometa. Uostalom,dobre igre ti mogu poboljšati ugovor ili te pak dovesti do transfera i puno boljeg ugovora negdi u inozemstvu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/10/2016, 14:49

amper1950 wrote:
vuksadinare wrote:i sve mi nekako djeluje u hajduku da se radi prek qurtza...cak i pusniku ej svega dosta mislim...gledam onog naseg predsjednika kosa....boze moj cmu se taj veseli.....ako ti je veselje remizirat sa ovakvim dinamom onda znaci da si jos veci jad od njega....ono osijek dinama dobije usred maksimir ai igraci i uprava normalno se vesele...nista posebno..a ovi padaju od srece....da je pravi predsjednik pomolio bi se dragom bogu na sreci i ozbiljno se zabrinuo kakav nam je propuh u obrani a ni vezni red nista bolji nije..samo malo bolji od ovih u obrani...da dinamo qurtzu nije svirao drugo poluvrijeme narocito zadnjih pola sata..pisi kuci propao izlet jos jednom...
Ako ništa ekipa je tek nova (predsjendik, sportski direktor) i stvarno su doveli dobre ofenzivce. Ja sam uvik spreman dati vremena ljudima.
Šta se tiće Pušnika nema njemu šta biti pun kurac. Njemu je ionako Hajduk vrhunac karijere, a kad je došao najjači je bio na riječima. Sad se malo smirio, ali neke njegove priče tipa ono o Osijeku nek zajebe malo i nek nekome drugome proba prodavati priču da Osijek ima bolje igrače i slično. Nek se malo ugleda na svog prethodnika Burića koji je uvik bija odmjeren s izjavama, a lani nije ima ni Ohandzu, Saida, Ecega, često mu je napadača mora glumiti Vlašić ili je pak igra s Mastelićom... Jedino šta je ima onog argentinca Velasqueza koji je stvarno bija pojačanja. Nakon šta ga nisu uspili zadržati trebali su nači zamjenu za njega, pa makar neka posudba. Tu su zakazali i na zimu triba nekog dovesti.
...ma pusniku se jebe na jedan nacin...ne bi me zacudilo da digne sidro vec u zimskoj pauzi..a na kraju sezone sigurno.....realno ni ne moze vise...ja bi osobno da sansu vulicu...sumnajm da bi manje napravio od pusnika a moze vise sigurno...mozda cak i anti miši da se pruzi sansa....no pitanje je kakva ce momcad biti nakon zimske pauze...kako citam i cujem podosta igraca bi diglo sidro....hrpa njih ni ne zna kakav im je status sto se ugovora tice..sve to utjece i na momcad i na igru budimo realni.....a sto moze i kos?..kad love nemas...prodaja igraca je za quratz...i cini mi se da su i u hajduku svjesni da price vise ne prolaze...i ne mozes vjecno maglu prodavati navijacima..mozda onoj grupi fanatika...ali realisti znaju da ipak bez kapitala si budimo iskreni banana..narocito igracki...od idealizma nema previse zivota...vec i ljudima ide na quratz..svaka nova uprava..trener..ispocetka...nema ustaljene klupske politike...i za hajduk se slobodno moze primjeniti ona puno kokosiju kilavo jaje...nema tu sređenih odnosa...ni unutar kluba niti na relaciji klub-grad...svatko vuce na svoju starnu...svi imaju neku svoju filozofiju....sto moze kos?..ko da njega netko ozbiljno shvaca...u takvoj situaciji tek karizma moze nesto izvuci..a karizma u hajduku odavno ne stanuje...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/10/2016, 14:54

amper1950 wrote:
vuksadinare wrote:
znas li ti i ovi u hajduku...staro pravilo od obrane pocinje sve pa preko veznog reda...meni ej smijesno bilo i en samo jucer gledat hajdukovu obranu.....jebote ako ne znas iznjet loptu ispucaj je...nije vrag da to ne znaju..pa to ej zlatno pravilo svakog obrambenog igraca...ja stjecem dojam da je nekima u hajduku preko qurtza igrat...uđe u utakmicu sa mislju sto prije kraj...spomenio si milica...ma i on je igrao preko qurtza budimo iskreni...ocito covjek a ne samo on igrao/li..koliko sam placen toliko muzike..jebiga surova istina...
Ne prihvaćam ovo zadnje. Mogao je igrati Sušić, može braniti Kalinić, može sad ohandza. Pa može onda svatko, ako netko nema motiv zbog plače onda nek se ostavi nogometa. Uostalom,dobre igre ti mogu poboljšati ugovor ili te pak dovesti do transfera i puno boljeg ugovora negdi u inozemstvu...
....,,ja ti sikreno kazem..meni u toj momcadi nedostaje motivacije..kod određenog broja igraca...u toj momcadi najmotiviraniji izgleda su crnci...oni bas shvacaju ovo sto si rekao o prodaji...plus motivirani kalinic.....plus sto se ocito i pusnik ispuhao...nedostaje mi kemije u toj momcadi...narocito kod domacih igraca..onaj said nam svaku utakmicu vuce i jedan od riejtkih ej za kojeg se moze reci da daje 100% za momcad...nisu tu u pitanju samo golovi...nego i kretnja...dueli...gestikulacije na terenu...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 4/10/2016, 00:46

vuksadinare wrote:
....,,ja ti sikreno kazem..meni u toj momcadi nedostaje motivacije..kod određenog broja igraca...u toj momcadi najmotiviraniji izgleda su crnci...oni bas shvacaju ovo sto si rekao o prodaji...plus motivirani kalinic.....plus sto se ocito i pusnik ispuhao...nedostaje mi kemije u toj momcadi...narocito kod domacih igraca..onaj said nam svaku utakmicu vuce i jedan od riejtkih ej za kojeg se moze reci da daje 100% za momcad...nisu tu u pitanju samo golovi...nego i kretnja...dueli...gestikulacije na terenu...
Može neko biti motiviran 100 % i davati sve od sebe,kad nemaš kvalitetu uzaludno ti je to...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/10/2016, 07:51

amper1950 wrote:
vuksadinare wrote:
Može neko biti motiviran 100 % i davati sve od sebe,kad nemaš kvalitetu uzaludno ti je to...
pa onda bolje da svi crnci igraju u prvoj momcadi..ocito posjeduju kakvu takvu kvaitetu a motiviraniji su izgleda od domacih...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 4/10/2016, 15:01

vuksadinare wrote:
amper1950 wrote:
vuksadinare wrote:
pa onda bolje da svi crnci igraju u prvoj momcadi..ocito posjeduju kakvu takvu kvaitetu a motiviraniji su izgleda od domacih...
Pa to se nerijetko događa. Ovaj Hamza nije treba biti doveden, moga ti je igrati mali Balić. A što je s njim? Lani dok si još ima Caktaša i Sušića, uz vršnjaka Vlašića smatra je da na račun talenta triba igrati. A očito nije bija fizički na razini, ali je svejedno dobiva prilike. I onda je odlučija otići ovu zimu, jer eto kao nije dobro u Hajduku, ne igra u prvoj. A ustvari je problem bio u njemu. Sad 10 miseci poslin nije odigra ni jednu jedinu minutu. Samo propada, umisto da se uvatija treninga, rada i čeka priliku koju bi svakako dobija jer je otiša Caktaš, a evo sad i Sušić.

Imaš primjer golmana Kalinića, koji je danas kapetan, s najvećim ugovorom od 220 tisuća eura godišnje na 5 godina. A on se krvavo za to izborio, bio dugo rezerva, bio na pousudbi u Karlovcu, pa nakon prodaje Subašića nije dobija priliku nego je doveden Blažević (ono kad sam ja priča da triba dati priliku Kaliniću, di je danas Blažević???). I sve je to izdrža, danas je on reprezentativac, zamjena Subašiću, kapetan Hajduka kojeg mogu i kroz marketing "iskoristiti" (nedavno prodaja njegovih dresova s potpisom u fan shopu). Za sve mlade momke Kalinić bi triba biti primjer, a nije bija za Balića i sad je tu di je. 10 miseci bez odigrane minute, bez poziva umladu reprezentaciju (unatoč svim otkazima). Hajduk je bar na njemu dobija 3 miljuna eura, i da ga nije ovu zimu proda s onakvim pristupom kakav je ima nebi ga nikad ni proda. Ko što će, vjerovatno, talijani na njemu izgubiti lovu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 4/10/2016, 15:02

vuče šta pričaju tvoji izvori po holandiji hoće se hajduk privatizirati i hoće se TATA vratiti da preuzme opet uzde u dinamu?
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/10/2016, 08:08

muckodjubre wrote:vuče šta pričaju tvoji izvori po holandiji hoće se hajduk privatizirati i hoće se TATA vratiti da preuzme opet uzde u dinamu?
..pa vidis da se privatizira..bude u vlasnistvu udruge 'nas vas hajduk'....a kod tate nista nije nemoguce kao i kod seselja da postane predsjednik srbije
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by sat2 11/10/2016, 11:46

Hajduk od Grada Splita traži još godinu prolongiranja plaćanja svoga duga prema Gradu, kredita koji je podignut još 2012. godine na 30 milijuna kuna. Hajduk ga je malo po malo vraćao, došao do sume od 26.170.765 kuna duga, pa ga je na svoju molbu, a lanjskom odlukom Gradskog vijeća – zamrznuo. Nije ga plaćao minulu godinu dana.
Hajduk Split - Page 9 Lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=294&loc=http%3A%2F%2Fwww.slobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fclanak%2Fid%2F429139%2Fhajduk-od-grada-splita-trazi-jos-godinu-prolongiranja-duga&referer=http%3A%2F%2Fwww.slobodnadalmacija
I sada taj iznos, stiže na naplatu 
Malo pomalo ... pa u četiri godine manje od 4 milijuna ...?
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/429139/hajduk-od-grada-splita-trazi-jos-godinu-prolongiranja-duga
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by muckodjubre 11/10/2016, 12:04

Jesu vratili 26M ili toliko jos duguju?

Hajduk Split - Page 9 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 9 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 9 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by sat2 11/10/2016, 12:08

muckodjubre wrote:Jesu vratili 26M ili toliko jos duguju?
" ... došao do sume od 26.170.765 kuna duga, ..."
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by muckodjubre 11/10/2016, 12:14

U 4g 4M vratili=svake godine 1M~26g za sve

Hajduk Split - Page 9 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 9 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 9 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by sat2 11/10/2016, 12:16

muckodjubre wrote:U 4g 4M vratili=svake godine 1M~26g za sve
Važno da je Dinamo pred bankrotom ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 11/10/2016, 12:17

" Trebat će dogodine platiti kredit ili pronaći, smisliti neku novu "gimnastiku". "

Imaju iskustva ... poznata "gimnastika" sa "blokiranim računom" NK Šibenika! CCC
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by muckodjubre 11/10/2016, 13:16

26M kn je cca 3.5M€...neka daju 1 talentiranoga igraca dinamu i dinamo ga proda za te pare i jos zaradi proviziju za sebe..ne znam koji im je talentirani mladi? Vlašić?

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2016, 13:17

sat2 wrote:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2016, 13:18

sat2 wrote:
Maleni, koliko Dinamo, a koliko Hajduk dobiva godišnje od grada? :)

Grad će zadnji dobiti dio za kredi, nek im to bude jasno. Tebi, njima i svima ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2016, 13:20

sat2 wrote:
" Trebat će dogodine platiti kredit ili pronaći, smisliti neku novu "gimnastiku". "

Imaju iskustva ... poznata "gimnastika" sa "blokiranim računom" NK Šibenika! CCC
Oćeš reći da je Hajduk blokira račun Šibeniku ili je to pak napravila porezna Uprava? :^0
I onda su od Hajduka tražili na uplati na račun njihovog odvjetnika... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2016, 13:26

muckodjubre wrote:26M kn je cca 3.5M€...neka daju 1 talentiranoga igraca dinamu i dinamo ga proda za te pare i jos zaradi proviziju za sebe..ne znam koji im je talentirani mladi? Vlašić?
Pa Hajduk ima naplatiti cca 5 miljuna eura u sljedećih par mjeseci (Sušić, druga rata Balić, druga rata Milić i nešto od transfera Perišića).A neće od toga grad vidjeti ništa ili pak malo. Grad koji ne daje ništa klubu, ne ulaže u infrastrukturu i stadion što se obaveza ugovorom o najmu, ni ne zaslužuje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 11/10/2016, 16:37

triba vratiti knjigovođu brbljića pa će se dug, umjesto za 26 godina, sigurno vratiti za 25 godina...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics