Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Hajduk Split
što je jasno?amper1950 wrote:A ha... Ne da ti se,ili pak ne znaš taj podatak?!? :D:muckodjubre wrote:
ne da mi se
Kad je B. Marić u pitanju sve je jasno. U više navrata je oštetija Hajduk, za nagradu je dobio oskare od HNS za najboljeg suca...
jasno je samo kako vi kmečite i to i na marića i na bebeka i na Vučemilovića, tko god da vam sudi vas je oštetija.
iskreno se nadam kako će vam suditi stranci pa da vidimo kako će proći Kožulj kad džonom uleti u fernandesa pa da vidimo koliko će se onda bilih tića okupiti oko suca i prigovarati.
o glumcu i simulantu tudoru da ne govorim jer otkako je cirkusant kouassi otišao u kinu ovaj je preuzeo štafetu.
osim toga, marića su za najboljeg suca izabrali treneri i kapetani prvoligaša tako da aluzije na oskare pošalji njima, a ne HNS-u...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
ajmo malo pričati.fridrih_niche wrote:Svetina, makni fokus malo sa Hajduka u neku drugu stranu... Čak me ni Mamicevo sisanje love iz Dinama ne zanima...
Zanima me par stvari:
1.Misliš li da Mamić nije gospodar našeg baluna koji kontrolira sve, od sudaca, satelitskih klubova, reprezentacije itd.?
2.Je li Lokomotivina ekskurzija u najvišem rangu nogometa moguća u nekoj ozbiljnijoj zemlji od Hrvatske?
3.Zbog čega se greške u 'derbijima' uvik dogadjaju protiv Hajduka, a nikad protiv Dinama?
4.Zašto se Dinamu dogadjaju biblijski potopi u Europi, ako tako suvereno dominira igračkom klasom u HNL-u? Ili je ta dominacija uzrokovana i dodatnom pomoći u vidu ljudi u crnom, satelitskim klubovima itd.?
5.Zašto se Dinamu dopusta odgađanje utakmica i zamjene domaćinstava kako im pase, a Hajduku, iz istih razloga, ne?
Eto, pričaj malo o tomu... A ne samo o našim lošim upravama (Nadana je npr. instalira Tudjman da nas sjebe iznutra, jer je ima viziju 'samo jednog velikog kluba', a zna se koji je to...)....
;)
1. ne mislim. mislim kako je mamić nakon izvlačenja dinama iz gliba u koji je bio zapao nakon Franjine smrti donio nekoliko odluka koje su izdigle dinamo iznad svih. prva je odluka bila da nakon igranja lige za bedaka pokupi sve koje je mogao iz u-21 repke i dovede ih u dinamo (modrić, eduardo, ćorluka, lovren, Vukojević...), a druga da se nogometnoj školi osiguraju uvjeti za rad i razvoj. budući da te godine dinamo nije igrao Europu osvojen je naslov prvaka (te godine sa 36 bodova više od hajduka koji je bio prvak sezonu prije) josip kuže je oformio ekipu koja je igrala neusporedivo najbolji nogomet u hnl-u. kad netko kaže kako mamić kontrolira sve, a ne kaže kako i uz čiju pomoć onda su to samo isprike za svoje blamaže i nesposobnost i nerad. kako je moguće da su i dalmatinski suci i funkcioneri kao postali mamićevi pijuni? kako i zašto se hajduk nije tada oglašavao kao danas kad ima 11 sezona i lošeg rada i loših rezultata iza sebe? stari moj, interesi pojedinaca iz vaše sredine i vaša nesposobnost su pogodovali mamiću, a on je iskoristio što mu je bilo ponuđeno. sjeti se tada čuvene mamićeve izjave kako će dinamo biti prvak 10 godina zaredom! vi ste mislili kako vas luđak zajebava i kako izvodi još jedan performans, a malo ste bili i zauzeti čerupanjem hajduka iznutra i bolio vas je kiki za mamića. kad se dinamo izdigao kvalitetom, a nakon transfera duda i ćorluke i financijski, bilo je kasno jer više niste mogli uhvatiti korak i tada je počela medijska haranga o mamiću gospodaru hrvatskog nogometa...
2. sve što se s lokomotivom dešava je pokriveno hrvatskim zakonima i propisima HNS-a. obzirom da ta pravila odobrava i verificira UEFA-a vaša subjektivna razmišljanja su plod vaše frustracije jer ste i vi mogli imati svoju lokomotivu i svoju školu nogometa, a razvidno je kako svake godine sve više zaostajete. što mamić ima s vama?
3. greške u derbijima se dešavaju na obostranu štetu, samo što vi svaku izgubljenu tekmu i poraz nastojite opravdati namjerom sudaca da vas oštete čime stvarate neprekidni pritisak na suce u tim utakmicama. bilo je loših suđenja, ali ako vi previdite kao i bebek start za crveni karton na mandžukiću u prvoj minuti i smatrate to dobrom odlukom, čemu se bunite ako bebek ili neki drugi sudac ne vidi par centimetara eventualnog zaleđa (nakon pet pregledavanja snimke) i to proglašavate pljačkom i namjernom odlukom da vas se ošteti? greške u vašu korist prešućujete, greške na vašu štetu potencirate. jebite se sa takvim pristupom...
4. dinamo doživljava "biblijske potope" u grupnoj fazi europskih natjecanja kad su protivnici manje više creme de la creme europskog nogometa. u kvalifikacijama kad su mu protivnici klubovi izvan liga petice dinamo redovito prolazi što potvrđuje i 10 uzastopnih igranja u grupnim fazama europskih natjecanja, od čega 4 puta liga prvaka. misliš kako i tu mamić ima svoje prste, ili je koncentracija kvalitete u grupama lige prvaka ipak prevelika obzirom na dinamove mogućnosti? ne valja kad igra ligu prvaka, ne valja kad se plasira u ligu prvaka, a tragedija bi bila da se ne plasira u ligu prvaka! koji kurac bi vi zapravo htjeli? da ovakav dinamo iz ovakve lige bude ravnopravan ekipama liga petice? neću sad potezati usporedbe što bi bilo da se hajduk plasira u ligu prvaka obzirom da se ne zna kad bi hajduk mogao osvojiti hnl pa da bude kandidat u kvalifikacijama ...
5. zato što dinamova administracija reagira kako struka to od njih traži prema pravilima koja su odobrena od UEFA-e i ugrađena u pravila i propise HNS-a. vaše neznanje nije razlog za optužbe i ljutnju prema onima koji svoja prava znaju i koriste ih. dapače, tu ste čak i licemjeri jer vam je rijeka bila ponudila zamjenu domaćinstava prije tekme koja se igrala u dugopolju pa niste pristali. za zamjene domaćinstava treba suglasnost oba kluba, ne? kako možete očekivati razumijevanje od drugih kad ga i sami nemate??
sitting_bull-
2015-09-28
da ti kažem kako si budala dao bih ti kompliment...amper1950 wrote:Odgovor na ova pitanje će ti biti da je Hajduk jadan, u kurcu, nije vratio kredit pa ti i mi s juga samo kmećimo. To ti je ukratko, a on će napisati kobasicu od posta, ali uglavnom odgovor ti je takav... :^0:fridrih_niche wrote:Svetina, makni fokus malo sa Hajduka u neku drugu stranu... Čak me ni Mamicevo sisanje love iz Dinama ne zanima...
Zanima me par stvari:
Misliš li da Mamić nije gospodar našeg baluna koji kontrolira sve, od sudaca, satelitskih klubova, reprezentacije itd.?
Je li Lokomotivina ekskurzija u najvišem rangu nogometa moguća u nekoj ozbiljnijoj zemlji od Hrvatske?
Zbog čega se greške u 'derbijima' uvik dogadjaju protiv Hajduka, a nikad protiv Dinama?
Zašto se Dinamu dogadjaju biblijski potopi u Europi, ako tako suvereno dominira igračkom klasom u HNL-u? Ili je ta dominacija uzrokovana i dodatnom pomoći u vidu ljudi u crnom, satelitskim klubovima itd.?
Zašto se Dinamu dopusta odgađanje utakmica i zamjene domaćinstava kako im pase, a Hajduku, iz istih razloga, ne?
Eto, pričaj malo o tomu... A ne samo o našim lošim upravama (Nadana je npr. instalira Tudjman da nas sjebe iznutra, jer je ima viziju 'samo jednog velikog kluba', a zna se koji je to...)....
;)
sitting_bull-
2015-09-28
MATE PLAZIBAT, stoper RNK Split iz osamdesetih, imao je bliski susret u Stobreču sa sucem Brunom Marićem kojih pola sata prije napada u restoranu Epetium.
"Istina je. Tražio je put za restoran, a ja sam mu rekao da mu nije pametno što dolazi u Stobreč. Malo je misto, sve se vidi, sve se zna, a ne treba posebno napominjati koliko je Marić omražen zbog svog suđenja. Eto, ni ja mu ne mogu oprostiti suđenje u finalu kupa 2009. godine. Od mjesta gdje se parkiraju automobili pa do restorana treba prijeći sto metara pješice. Nisam mu to rekao onako", prepričao nam je Plazibat svoj susret sa Marićem.
U Stobreču prije pet godina napadnut i Dinamov trener
Plazibat, koji u Stobreču drži apartmane i kafić "11 bili" imao je i kraći razgovor s policijom par sati nakon upada maskirane grupe u Epetium. Marić im je, naime, kazao kako ga je Plazibat upozorio da ne dolazi u Stobreč.
"Jesam, ali naravno da nisam znao za napad", kazao im je Plazibat, koji dobro poznaje prilike u svom Stobreču.
Prije pet godina spašavao je trenera Dinamove U-8 selekcije Ivana Senzena od grupe navijača koji su ga napali naočigled djece pred Vilom Plazibat.
"To je bila najobičnija grupa huligana, a ne Torcida. Prijetili su čovjeku da će ga zapaliti, nisu ga htjeli pustiti, iskidali su mu majicu, a djeca su vrištala s prozora", izjavio je nakon tog napada Mate Plazibat.
"Gdje su svi bili kada je Šupraha napao Brbića?"
Imao je i jedno pitanje za kraj.
"Iritira ovolika strka oko Marića, i to da on sada ispada tolika žrtva. Gdje su svi bili kada je Šupraha napao Brbića? Zašto se nisu digli župan Ževrnja i gradonačelnik Baldasar? Kakva je razlika?", zapitao se Plazibat.
"Istina je. Tražio je put za restoran, a ja sam mu rekao da mu nije pametno što dolazi u Stobreč. Malo je misto, sve se vidi, sve se zna, a ne treba posebno napominjati koliko je Marić omražen zbog svog suđenja. Eto, ni ja mu ne mogu oprostiti suđenje u finalu kupa 2009. godine. Od mjesta gdje se parkiraju automobili pa do restorana treba prijeći sto metara pješice. Nisam mu to rekao onako", prepričao nam je Plazibat svoj susret sa Marićem.
U Stobreču prije pet godina napadnut i Dinamov trener
Plazibat, koji u Stobreču drži apartmane i kafić "11 bili" imao je i kraći razgovor s policijom par sati nakon upada maskirane grupe u Epetium. Marić im je, naime, kazao kako ga je Plazibat upozorio da ne dolazi u Stobreč.
"Jesam, ali naravno da nisam znao za napad", kazao im je Plazibat, koji dobro poznaje prilike u svom Stobreču.
Prije pet godina spašavao je trenera Dinamove U-8 selekcije Ivana Senzena od grupe navijača koji su ga napali naočigled djece pred Vilom Plazibat.
"To je bila najobičnija grupa huligana, a ne Torcida. Prijetili su čovjeku da će ga zapaliti, nisu ga htjeli pustiti, iskidali su mu majicu, a djeca su vrištala s prozora", izjavio je nakon tog napada Mate Plazibat.
"Gdje su svi bili kada je Šupraha napao Brbića?"
Imao je i jedno pitanje za kraj.
"Iritira ovolika strka oko Marića, i to da on sada ispada tolika žrtva. Gdje su svi bili kada je Šupraha napao Brbića? Zašto se nisu digli župan Ževrnja i gradonačelnik Baldasar? Kakva je razlika?", zapitao se Plazibat.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
2015-08-19
Svetina, cijenim sta si odgovorija na moja pitanja...
(Y)
I naravno da se ne slažem s velikom većinom napisane subjektivnosti...
Al svi smo takvi odi...
;)
(Y)
Al svi smo takvi odi...
;)
Guest- Guest
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/429552/hajdukovo-izvjesce-pred-gradsko-vijece-smanjujemo-zaduzenost
"pod točkom 47. ono zapravo najzanimljivije, najbitnije, prolongiranje otplate kredita Hajduka, obveza "bijelih" prema Gradu Splitu u iznosu od cca 26 milijuna kuna za još godinu dana..."
koliko se moglo samo vrtića u splitu izgraditi
"pod točkom 47. ono zapravo najzanimljivije, najbitnije, prolongiranje otplate kredita Hajduka, obveza "bijelih" prema Gradu Splitu u iznosu od cca 26 milijuna kuna za još godinu dana..."
koliko se moglo samo vrtića u splitu izgraditi
2015-08-19
odgoda na godinu dana za svih 26M??
U Splitu je od 91.-e izgrađena samo jedna škola... Al, brat bratu, jedno 20 crkvi...
;)
;)
Guest- Guest
nema mi logke,ako su u 4g vratili 4M a sad traže odgodu na 1g za ostalih 26M?? jel to ide po godišnjim/mjesečnim ratama ili kako?kuracodigraca wrote:a odkuda bi vratili kad nemaju ni kune
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
nema mi logike,ako su u 4g vratili 4M a sad traže odgodu na 1g za ostalih 26M?? jel to ide po godišnjim/mjesečnim ratama ili kako?kuracodigraca wrote:a odkuda bi vratili kad nemaju ni kune
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
jedva dinamo sa ovim silnim transferima pokriva sebe, a i to ne bude dugo još trajalo. ako ne uđe kakva lova ode i dinamo u kurac, pogotovo ak su i braća zamračila onoliku lovu koja se spominje
2015-08-19
ma nemam pojma više. prije sam to i čitao, više se ne zamaram tim silnim izvještajima i hajduka i dinama i države i svoje firme i kurca i palca. uvijek se smanjuju troškovi i sve je u redu a dug je ustvari uvijek istimuckodjubre wrote:nema mi logike,ako su u 4g vratili 4M a sad traže odgodu na 1g za ostalih 26M?? jel to ide po godišnjim/mjesečnim ratama ili kako?kuracodigraca wrote:a odkuda bi vratili kad nemaju ni kune
2015-08-19
kuracodigraca wrote:jedva dinamo sa ovim silnim transferima pokriva sebe, a i to ne bude dugo još trajalo. ako ne uđe kakva lova ode i dinamo u kurac, pogotovo ak su i braća zamračila onoliku lovu koja se spominje
Dinamo ima previše igrača pod ugovorom i to skupih igrača. Trebat će to smanjiti drastično.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:nema mi logke,ako su u 4g vratili 4M a sad traže odgodu na 1g za ostalih 26M?? jel to ide po godišnjim/mjesečnim ratama ili kako?kuracodigraca wrote:a odkuda bi vratili kad nemaju ni kune
Valjda traže moratorij od godinu dana na otplatu kredita.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Svetina, cijenim sta si odgovorija na moja pitanja...
(Y)
Al svi smo takvi odi...
;)
Pa i ne postoje navijači koji nisu subjektivni...samo su neki možda malo subjektivniji...
darth_vader-
2014-04-17
Correctoamundo!jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Svetina, cijenim sta si odgovorija na moja pitanja...
(Y)
Al svi smo takvi odi...
;)
Pa i ne postoje navijači koji nisu subjektivni...samo su neki možda malo subjektivniji...
:p
Guest- Guest
Eo hajdug uzeo dinamu igraca
Maminjo ce pociniti suicid a hajdug sa nikinim nasljednikom ce uzeti titulu
Jer s obzirom na mega momcad koju imaju samo im je falija ovaj prebjeg da budu savrseni
Maminjo ce pociniti suicid a hajdug sa nikinim nasljednikom ce uzeti titulu
Jer s obzirom na mega momcad koju imaju samo im je falija ovaj prebjeg da budu savrseni
Gyfli?
Ne pizdim ..pa hajdug je opasan
Prvo su uplasili suce
Sad su uboli mamicu u srce ovom izdajom
Jos se ceka zavrsni udar
Titula
Mocni hajdug
Ne pizdim ..pa hajdug je opasan
Prvo su uplasili suce
Sad su uboli mamicu u srce ovom izdajom
Jos se ceka zavrsni udar