Jugoslavija je poštivala radnička prava!
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Jugoslavija je poštivala radnička prava!
Ljudi su ostavljali kutje otvorenima preko dana,da zjape vrata,susjedi su cuvali jedni druge,po noci,kljucao ne kljucao,nije bilo razlike bitne,ljudi su bili povezaniji,spremniji jedni drugima pomoci..kuce se gradile u mobi,jeftino,samo napravi zderu i cugu,nije bilo potrebno sto papirnih dozvola,nije bilo Trošarina ebenih,nije bilo luksuza,a sad isprdnem 2500 Ojrova za laptop,i nisam sretan i zadovoljan..kolikogod imali vise,nekako ostajemo prazni..
Guest- Guest
prvo kopanje po kontejnerima moglo se vidjeti 87-88 na kvatriću, kad je pijac bio na samom placu..ni gospodarski kriminal nije izmišljotina rh, nego sfrj, ali ajd
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
A lokalo se na poslu na pauzama. Sjecam se mene kao praktikanta srednjoskolca posalju u ducan po bocu i udri. to mu je dolazilo nesto kao redBull danas. Radilo se sto se htjelo, umjesto da se cuva "svoje" tj. "radnicko" kralo se koliko se stiglo, alat, materijal sve sto se preko zice moglo prebacit. Jbg tako je kad je sve to nase tj. moje.debotoijusto wrote:a opet sljaker nije mogao dobit otkaz , ako je bio alkoholicar firma bi platila lijecenje , klubova lijecenih alkoholicara je bilo vise od darovatelja krvi kojih je bilo 1 435 678...
za nedolazak na posao mogao je dobiti stotine drugarskih kritika otkaz tesko
osim ako nije dirao tita ili alkoholno zavijao vilu velebita
onda bi bio drustveno neprihvatljiv , kao pedofil danas , plasticno da se izrazim
omni-
2014-04-12
VI STE TITOVI,TITO JE VAŠ..!!! ..valja u krpe,ovdje je dosadno,nema mi Mišamaša..mora da je u notjnoj šetnji selom,skakuce sa krova na krov kao Krampus..
Guest- Guest
nešto me kopka... ako je od atene do dortmunda cca 2500 km, a u zagreb su uletili sa stotkom, za 50 sati su mogli odvozit oba smjera s tim da se na krajnjim odredištima okrenu pod ručnom i odma nazad...
pod takvim pritiskom nije ni čudo što su vlakovođe cugali....
pod takvim pritiskom nije ni čudo što su vlakovođe cugali....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
omni wrote:A lokalo se na poslu na pauzama. Sjecam se mene kao praktikanta srednjoskolca posalju u ducan po bocu i udri. to mu je dolazilo nesto kao redBull danas. Radilo se sto se htjelo, umjesto da se cuva "svoje" tj. "radnicko" kralo se koliko se stiglo, alat, materijal sve sto se preko zice moglo prebacit. Jbg tako je kad je sve to nase tj. moje.debotoijusto wrote:a opet sljaker nije mogao dobit otkaz , ako je bio alkoholicar firma bi platila lijecenje , klubova lijecenih alkoholicara je bilo vise od darovatelja krvi kojih je bilo 1 435 678...
onda bi bio drustveno neprihvatljiv , kao pedofil danas , plasticno da se izrazim
kralo se i bilo drustveno prihvatljivo , kao i danas
razlika sto kradja u YU imala siru bazu , svi po malo
danas malo njih po puno
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Da, danas je raspodjela dobara yebeno zatajila.debotoijusto wrote:omni wrote:A lokalo se na poslu na pauzama. Sjecam se mene kao praktikanta srednjoskolca posalju u ducan po bocu i udri. to mu je dolazilo nesto kao redBull danas. Radilo se sto se htjelo, umjesto da se cuva "svoje" tj. "radnicko" kralo se koliko se stiglo, alat, materijal sve sto se preko zice moglo prebacit. Jbg tako je kad je sve to nase tj. moje.debotoijusto wrote:a opet sljaker nije mogao dobit otkaz , ako je bio alkoholicar firma bi platila lijecenje , klubova lijecenih alkoholicara je bilo vise od darovatelja krvi kojih je bilo 1 435 678...
danas malo njih po puno
omni-
2014-04-12
ae...to je kurac od nacionalsocijalizma klerikantskog predznaka danasomni wrote:Da, danas je raspodjela dobara yebeno zatajila.debotoijusto wrote:omni wrote:A lokalo se na poslu na pauzama. Sjecam se mene kao praktikanta srednjoskolca posalju u ducan po bocu i udri. to mu je dolazilo nesto kao redBull danas. Radilo se sto se htjelo, umjesto da se cuva "svoje" tj. "radnicko" kralo se koliko se stiglo, alat, materijal sve sto se preko zice moglo prebacit. Jbg tako je kad je sve to nase tj. moje.debotoijusto wrote:a opet sljaker nije mogao dobit otkaz , ako je bio alkoholicar firma bi platila lijecenje , klubova lijecenih alkoholicara je bilo vise od darovatelja krvi kojih je bilo 1 435 678...
danas malo njih po puno
gradjani HR vole "je krao ali nama dao" to samo vrijeme i kazne , preferiram novcane mogu popravit
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Pa je, poštivala je radnička prava, ovo je izuzetak. Istočna Njemačka jos vise. Ali nije poštivala građanska prava.
A ovi koji vire iz smeća prije nisu jer doduše nije bilo toliko nezaposlenih a mozda su i te mirovine bile bolje ali nisu imali ni bogznašto za naći u smeću .
A mislim da ih je i pola trknutih u glavu. Misle da ce naći nekakvo blago slučajno bačeno.
A ovi koji vire iz smeća prije nisu jer doduše nije bilo toliko nezaposlenih a mozda su i te mirovine bile bolje ali nisu imali ni bogznašto za naći u smeću .
A mislim da ih je i pola trknutih u glavu. Misle da ce naći nekakvo blago slučajno bačeno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Pa je, poštivala je radnička prava, ovo je izuzetak. Istočna Njemačka jos vise. Ali nije poštivala građanska prava.
Dabogda nemala ni za šibice. Eto to ja tebi iskreno želim dabogda ti se u životu desilo da moraš kopati po kontejnerima za smeće da bi preživjela. Pazi! to se može dogoditi jako lako.
Guest- Guest
radnička i građanska prava su dvije kružnice koje se dosta poklapaju..
kic wrote:koleriče, nemoj spominjati obitelj i privatne stvari, to je sve..
Njega opominješ a meni odmah spizdiš ban ? Inače taj kolerik je meni propovijedao bonton i kako se trebam ponašati. A on psuje i vrijeđa ko kočijaš.
Guest- Guest
kolerik wrote:Evo ti jedna, mater ti jebem, pa si je metni u potpis
O kako lijepo, vrhunski čak. I ti meni kenjaš da sam vulgaran?
Guest- Guest
Sve te navike nisu nastale preko noci.
2014-04-12
kic wrote:not this again
Someone once told me, 'Time is a flat circle.' Everything we've ever done or will do, we're gonna do over and over and over again.
Guest- Guest
maggie13 wrote:Sve te navike nisu nastale preko noci.
Ali ih dobro skriva....
Guest- Guest
Znaci da nisu ljudi postali lopovi u RH..nauceni su neodgovornosti i neodgovaranju mnogo ranije te to prenijeli na potomke.
Zanimljivo kako se prilagode brzo zivotu u zemljama s pravilima.
Zanimljivo kako se prilagode brzo zivotu u zemljama s pravilima.
2014-04-12
2014-04-14
kolerik wrote:provocator wrote:Mene su banirali i zbog mnogo bezazlenijh stvari... Nisam pristalica baniranja ali nemojte jedan drugom spominjati majku. Majke su svetinja.
Ako hoces da me baniraju, prijavi, imas ban listu.
Ja se svoje majke slabo sjecam, ali meni je moj narod, koji je izrucen Sori i slicnima njoj, svetinja.
Evo ja sam te prijavio kurvin sine hercegovanski.
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Radnička Fronta na aparatima..
» RADNIČKA FRONTA ZBIRNO
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Radnička Fronta na aparatima..
» RADNIČKA FRONTA ZBIRNO
Page 4 of 13