Jugoslavija je poštivala radnička prava!
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Jugoslavija je poštivala radnička prava!
dzmrdz wrote:Problem je sto se kod nas generalno sve iz doba yu odbacuje kao zlo i naopako a sve sa zapada uzima za ispravno. To je greska
Problem je sto hrvati nemaju svoj stav
Svoju drzavu
Svoju ekonomiju
Svoju politiku
Ova je drzava kuac od ovce .
Naspram jugoslavije .
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
marcellus wrote:dzmrdz wrote:U Norvešku bi ipak mnogimarcellus wrote:dzmrdz wrote:Onda ok. Za trenutak sam pomislio da se govori o tome kako napredne drzave funkcionisumarcellus wrote:
jebe mi se za norvešku. Što da štitim domaće ako je strano jeftinije ili bolje? Koja je ikom od toga korist, osim proizvođaču koji nije konkurentan, a korist mu je onoliko koliko je meni šteta? Makroekonomski, zaštita domaće proizvodnje zabranama uvoza se uvijek u konačnici pokazala štetnom za ekonomiju države u cjelini. Osim iznimno, kad su mjere privremene i kad se u doglednoj budućnosti može računati da će štićena industrija postati konkurentna. Narod od "zaštite domaće proizvodnje" nema nikakve koristi, ima tek štete jer manje dobije za svoj novac.
tako što nemaju carine i imaju otvoreno tržište. Jebe mi se za norvešku gdje je najgori kapučino na planeti 11 eura. Nisam ja, bila žena. Cijene strava.
da kad imaju naftu i losose
Ima Hrvatska mnogo vise resursa
Guest- Guest
ima da,cokolino,vegetu,radensku i juhu,to je u biti sve sto mi od tamo i treba
2014-04-14
Winter is coming wrote:ima da,cokolino,vegetu,radensku i juhu,to je u biti sve sto mi od tamo i treba
A ima jos...recimo...klozapin,risperidon,olanzapin....i tako :)
Guest- Guest
Ima i KOnčar, Teslu, Dalekovod, Kraš, Plivu... A imala jer i Prvomajsku, TAZ, Jedinstvo...Winter is coming wrote:ima da,cokolino,vegetu,radensku i juhu,to je u biti sve sto mi od tamo i treba
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Radnička Fronta na aparatima..
» RADNIČKA FRONTA ZBIRNO
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Radnička Fronta na aparatima..
» RADNIČKA FRONTA ZBIRNO
Page 13 of 13