Zbog nameta i parazita Hrvatska ostaje bez domaćih rakija
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Zbog nameta i parazita Hrvatska ostaje bez domaćih rakija
Znači ponovo Krajina?michaellcmacha wrote:mi još malo toga.... vrlo brzo ćemo se mi razići...;)jastreb wrote:To je taj poredak. Pod izlikom da se radi o nekakvom "redu" cilj je uništiti maloga čovjeka. ribara,rakijaša,trgovca.
Koliko ja upažam,više nema malih privatnih dućana mješovitom robom. Sada su sve te male trgovinice u vlasništvu većih trgovačkih kuća i lanaca.
I nije to kraj. Ooo,što ćemo još sve vidjeti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ako išta turisti kupuju, to su domaći likeri na crno..trenutno nestašica..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ti ćeš to ko i duvan preko grane :))frakcija wrote:ako išta turisti kupuju, to su domaći likeri na crno..trenutno nestašica..
Guest- Guest
frakcija wrote:ako išta turisti kupuju, to su domaći likeri na crno..trenutno nestašica..
Med....med ide ove godine ajme. Nece ga biti uopce za privatne potrebe. Govorim za svoju zupaniju. Ludilo jedno ko god da ima i da prodaje oslo sve. Sto brodovima,sto na trznicama. Domaci sokovi,vino,prošek....ode sve. Slano nikada nije bilo puno ko ove godine. Ono doslovno nema praznih apartmana u mjestu. Nikada se to nije dogodilo. I to sada jos uvijek sve puno. Ako posluzi vrijeme jos 20 dana...ludilo svima i svakomu od godine.
Guest- Guest
Kupuju čak i smokve.MaximusDecimusMiridije wrote:frakcija wrote:ako išta turisti kupuju, to su domaći likeri na crno..trenutno nestašica..
Med....med ide ove godine ajme. Nece ga biti uopce za privatne potrebe. Govorim za svoju zupaniju. Ludilo jedno ko god da ima i da prodaje oslo sve. Sto brodovima,sto na trznicama. Domaci sokovi,vino,prošek....ode sve. Slano nikada nije bilo puno ko ove godine. Ono doslovno nema praznih apartmana u mjestu. Nikada se to nije dogodilo. I to sada jos uvijek sve puno. Ako posluzi vrijeme jos 20 dana...ludilo svima i svakomu od godine.
Jedan moj znanac bere smokve i sve proda.
2014-04-22
smukve rodile dobro ajastreb wrote:Kupuju čak i smokve.MaximusDecimusMiridije wrote:frakcija wrote:ako išta turisti kupuju, to su domaći likeri na crno..trenutno nestašica..
Winter is coming-
2014-04-14
Esu,esu.Winter is coming wrote:smukve rodile dobro ajastreb wrote:Kupuju čak i smokve.MaximusDecimusMiridije wrote:frakcija wrote:ako išta turisti kupuju, to su domaći likeri na crno..trenutno nestašica..
2014-04-22
poceli su ih saditi i u ovijem hladnijim krajevima
2014-04-14
Znam. Vidio sam prije 5 g. kod prijatelja u Zagrebu. U dvorištu ih je zasadio nekoliko. Kaže dva put godišnje rode.Winter is coming wrote:poceli su ih saditi i u ovijem hladnijim krajevima
2014-04-22
da,i u anglosaksoniji su ih poceli saditi ali ih treba preko zime zastititi
2014-04-14
Kod nas ih treba zaštititi samo dok su manje i stavlja ih se na južnu stranu obično iza nekog objekta da nije na udaru sjevernih vjetrova, no juče, pardon prekjučer sam bio kod prijatelja i začudio se čovjek u dvorištu ima BANANU!!! Zimi joj sve lišće strga i zaštiti a na proljeće opet potjera i sad mu je oko metar i nešto visoka.Winter is coming wrote:da,i u anglosaksoniji su ih poceli saditi ali ih treba preko zime zastititi
Guest- Guest
Ne znam bi li masline uspjele gore,u kontinentu?
2014-04-22
bananu? ma nece to dugo.sa ovom smokvom je lako dok je malena,zastititi je ali kad naraste onda se vise ne moze ombotavati nekim kartonimatre911 wrote:Kod nas ih treba zaštititi samo dok su manje i stavlja ih se na južnu stranu obično iza nekog objekta da nije na udaru sjevernih vjetrova, no juče, pardon prekjučer sam bio kod prijatelja i začudio se čovjek u dvorištu ima BANANU!!! Zimi joj sve lišće strga i zaštiti a na proljeće opet potjera i sad mu je oko metar i nešto visoka.Winter is coming wrote:da,i u anglosaksoniji su ih poceli saditi ali ih treba preko zime zastititi
Winter is coming-
2014-04-14
Pa vjerojatno u ovakvim uvjetima kao i banana no ta banana mu je zajebancija i čim naraste toliko da je ne može štititi smrznuti će se i umrjeti ali da je fora je.jastreb wrote:Ne znam bi li masline uspjele gore,u kontinentu?
Guest- Guest
Pa neće banana dugo to su svi svjesni ali smokva kad odfrne sama sebe održava i ne mora je se štititi.Winter is coming wrote:bananu? ma nece to dugo.sa ovom smokvom je lako dok je malena,zastititi je ali kad naraste onda se vise ne moze ombotavati nekim kartonimatre911 wrote:Kod nas ih treba zaštititi samo dok su manje i stavlja ih se na južnu stranu obično iza nekog objekta da nije na udaru sjevernih vjetrova, no juče, pardon prekjučer sam bio kod prijatelja i začudio se čovjek u dvorištu ima BANANU!!! Zimi joj sve lišće strga i zaštiti a na proljeće opet potjera i sad mu je oko metar i nešto visoka.Winter is coming wrote:da,i u anglosaksoniji su ih poceli saditi ali ih treba preko zime zastititi
Guest- Guest
jebes masline,nego jesi cuo za neku rusku sortu Uvce,zove se Romanovka a janji se nekoliko puta godisnje,sao neznam kakva je kvaliteta mesa takvijeh janjacajastreb wrote:Ne znam bi li masline uspjele gore,u kontinentu?
Winter is coming-
2014-04-14
Winter is coming wrote:bananu? ma nece to dugo.sa ovom smokvom je lako dok je malena,zastititi je ali kad naraste onda se vise ne moze ombotavati nekim kartonimatre911 wrote:Kod nas ih treba zaštititi samo dok su manje i stavlja ih se na južnu stranu obično iza nekog objekta da nije na udaru sjevernih vjetrova, no juče, pardon prekjučer sam bio kod prijatelja i začudio se čovjek u dvorištu ima BANANU!!! Zimi joj sve lišće strga i zaštiti a na proljeće opet potjera i sad mu je oko metar i nešto visoka.Winter is coming wrote:da,i u anglosaksoniji su ih poceli saditi ali ih treba preko zime zastititi
pa kasnije ni ne trebaš, moja mama ima dvije velike, istina uz južni zid rastu i rode ko blesave
Guest- Guest
ja je volim ali to mi je previse slatko,pocnu me od nje boljeti ove moje kljovetre911 wrote:Pa neće banana dugo to su svi svjesni ali smokva kad odfrne sama sebe održava i ne mora je se štititi.Winter is coming wrote:bananu? ma nece to dugo.sa ovom smokvom je lako dok je malena,zastititi je ali kad naraste onda se vise ne moze ombotavati nekim kartonimatre911 wrote:Kod nas ih treba zaštititi samo dok su manje i stavlja ih se na južnu stranu obično iza nekog objekta da nije na udaru sjevernih vjetrova, no juče, pardon prekjučer sam bio kod prijatelja i začudio se čovjek u dvorištu ima BANANU!!! Zimi joj sve lišće strga i zaštiti a na proljeće opet potjera i sad mu je oko metar i nešto visoka.Winter is coming wrote:da,i u anglosaksoniji su ih poceli saditi ali ih treba preko zime zastititi
Winter is coming-
2014-04-14
pa da vjerujem,a znas li sta je ovo?Noor wrote:Winter is coming wrote:bananu? ma nece to dugo.sa ovom smokvom je lako dok je malena,zastititi je ali kad naraste onda se vise ne moze ombotavati nekim kartonimatre911 wrote:Kod nas ih treba zaštititi samo dok su manje i stavlja ih se na južnu stranu obično iza nekog objekta da nije na udaru sjevernih vjetrova, no juče, pardon prekjučer sam bio kod prijatelja i začudio se čovjek u dvorištu ima BANANU!!! Zimi joj sve lišće strga i zaštiti a na proljeće opet potjera i sad mu je oko metar i nešto visoka.Winter is coming wrote:da,i u anglosaksoniji su ih poceli saditi ali ih treba preko zime zastititi
pa kasnije ni ne trebaš, moja mama ima dvije velike, istina uz južni zid rastu i rode ko blesave
Winter is coming-
2014-04-14
Nije mi znano. Kod nas drže uglavnom krčku ovcu i nešto manje ličku pramenku.Winter is coming wrote:jebes masline,nego jesi cuo za neku rusku sortu Uvce,zove se Romanovka a janji se nekoliko puta godisnje,sao neznam kakva je kvaliteta mesa takvijeh janjacajastreb wrote:Ne znam bi li masline uspjele gore,u kontinentu?
2014-04-22
ove ruske sorte su izgleda bas jebene,a jesi cuo sa one neke japanske pcele?jastreb wrote:Nije mi znano. Kod nas drže uglavnom krčku ovcu i nešto manje ličku pramenku.Winter is coming wrote:jebes masline,nego jesi cuo za neku rusku sortu Uvce,zove se Romanovka a janji se nekoliko puta godisnje,sao neznam kakva je kvaliteta mesa takvijeh janjacajastreb wrote:Ne znam bi li masline uspjele gore,u kontinentu?
Winter is coming-
2014-04-14
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Užas: Hrvatska ostaje bez Srba, do idućeg popisa bit će statistička greška
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Užas: Hrvatska ostaje bez Srba, do idućeg popisa bit će statistička greška
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
Page 4 of 16