Zbog nameta i parazita Hrvatska ostaje bez domaćih rakija
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: Zbog nameta i parazita Hrvatska ostaje bez domaćih rakija
tre911 wrote:Ne bi znao ništa o tome, ono tek sam nedavno čuo za nju i kažu da brzo raste, sve ostalo mi je ono da kažem kinesko selo.Winter is coming wrote:ma da sma znao da je to ustvari neki Hibrid nebi se u to upustao ali ajde sad sta je tu je,grota bi je sad bilo baciti,uostalom to je drvo,nije za jesti,moze se upotrijebiti za ogrijev,pecenje prasaca,janjaca i ostalih sisara
Ja i moj kolega iz VK koji mi spominjao to drvo bas idemo kroz Petrovce i vidimo ogromne listove neke biljke i nagadjamo sta je to hahaha..a on mi celo vreme prica o tom drvetu i kad sam dosao kuci ja na google i skuzim da je to u stavri to.
Guest- Guest
kazu da uspjeva na nekim tlima na kojima nista drugo necetre911 wrote:Ne bi znao ništa o tome, ono tek sam nedavno čuo za nju i kažu da brzo raste, sve ostalo mi je ono da kažem kinesko selo.Winter is coming wrote:ma da sma znao da je to ustvari neki Hibrid nebi se u to upustao ali ajde sad sta je tu je,grota bi je sad bilo baciti,uostalom to je drvo,nije za jesti,moze se upotrijebiti za ogrijev,pecenje prasaca,janjaca i ostalih sisara
2014-04-14
Srem je tik do Backe :)Winter is coming wrote:Srem je tik do Backe jeli tako?
Sid, sremska mitrovica, stara pazova, indjija, banovci ,sremski karlovci, sremska kamenica, ..
Guest- Guest
Sta mislis neko ukrsti to brzorastuce drvo sa ogromnih listovima i maricudzmrdz wrote:tre911 wrote:Ne bi znao ništa o tome, ono tek sam nedavno čuo za nju i kažu da brzo raste, sve ostalo mi je ono da kažem kinesko selo.Winter is coming wrote:ma da sma znao da je to ustvari neki Hibrid nebi se u to upustao ali ajde sad sta je tu je,grota bi je sad bilo baciti,uostalom to je drvo,nije za jesti,moze se upotrijebiti za ogrijev,pecenje prasaca,janjaca i ostalih sisara
Ja i moj kolega iz VK koji mi spominjao to drvo bas idemo kroz Petrovce i vidimo ogromne listove neke biljke i nagadjamo sta je to hahaha..a on mi celo vreme prica o tom drvetu i kad sam dosao kuci ja na google i skuzim da je to u stavri to.
2014-04-14
Evo pročitao i vrlo je zanimljivodzmrdz wrote:evo jos jedan interesantn clanak..moj kraj ..Srem! :)
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:623258-Pet-puta-secem-isto-drvo
Guest- Guest
tu ima u backoj manastir Bodjani koji bi jednog dana htio posjetiti,inace nikad nisam bio u Vojvodinidzmrdz wrote:Srem je tik do Backe :)Winter is coming wrote:Srem je tik do Backe jeli tako?
Sid, sremska mitrovica, stara pazova, indjija, banovci ,sremski karlovci, sremska kamenica, ..
2014-04-14
tre911 wrote:Evo pročitao i vrlo je zanimljivodzmrdz wrote:evo jos jedan interesantn clanak..moj kraj ..Srem! :)
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:623258-Pet-puta-secem-isto-drvo
ja bih probao na tvom mestu jer zivis tamo. Treba zalivati i cupkati a ja to ne mogu raditi jer ne zivim dole i srce me boli jer sam mislio da je to ono samo zasadis i to je to...
a i prelepo izgleda
Guest- Guest
Winter is coming wrote:tu ima u backoj manastir Bodjani koji bi jednog dana htio posjetiti,inace nikad nisam bio u Vojvodinidzmrdz wrote:Srem je tik do Backe :)Winter is coming wrote:Srem je tik do Backe jeli tako?
samo preko puta VU
Guest- Guest
ja bi prvo pitao ove koliki je porez na todzmrdz wrote:tre911 wrote:Evo pročitao i vrlo je zanimljivodzmrdz wrote:evo jos jedan interesantn clanak..moj kraj ..Srem! :)
ja bih probao na tvom mestu jer zivis tamo. Treba zalivati i cupkati a ja to ne mogu raditi jer ne zivim dole i srce me boli jer sam mislio da je to ono samo zasadis i to je to...
a i prelepo izgleda
2014-04-14
Meni žena skrenila pažnju na to, kad idemo prema zg autoputem onda zaprašimo preko babine grede no između je cerna i na kraju sela ima jedan zasad istih, nisam brojao ali rekao bih da ih ima oko trideset komada pa sam tako i tada tek čuo za pauliniju.dzmrdz wrote:tre911 wrote:Ne bi znao ništa o tome, ono tek sam nedavno čuo za nju i kažu da brzo raste, sve ostalo mi je ono da kažem kinesko selo.Winter is coming wrote:ma da sma znao da je to ustvari neki Hibrid nebi se u to upustao ali ajde sad sta je tu je,grota bi je sad bilo baciti,uostalom to je drvo,nije za jesti,moze se upotrijebiti za ogrijev,pecenje prasaca,janjaca i ostalih sisara
Guest- Guest
Winter is coming wrote:ja bi prvo pitao ove koliki je porez na todzmrdz wrote:tre911 wrote:Evo pročitao i vrlo je zanimljivodzmrdz wrote:evo jos jedan interesantn clanak..moj kraj ..Srem! :)
a i prelepo izgleda
kakav porez coece? zasadi u svom posedu i to je to
Guest- Guest
da znam,gledao sam na karti ima isto i jedan ribnjak i restoran u blizinidzmrdz wrote:Winter is coming wrote:tu ima u backoj manastir Bodjani koji bi jednog dana htio posjetiti,inace nikad nisam bio u Vojvodinidzmrdz wrote:Srem je tik do Backe :)Winter is coming wrote:Srem je tik do Backe jeli tako?
samo preko puta VU
2014-04-14
ne bi znaoWinter is coming wrote:kazu da uspjeva na nekim tlima na kojima nista drugo necetre911 wrote:Ne bi znao ništa o tome, ono tek sam nedavno čuo za nju i kažu da brzo raste, sve ostalo mi je ono da kažem kinesko selo.Winter is coming wrote:ma da sma znao da je to ustvari neki Hibrid nebi se u to upustao ali ajde sad sta je tu je,grota bi je sad bilo baciti,uostalom to je drvo,nije za jesti,moze se upotrijebiti za ogrijev,pecenje prasaca,janjaca i ostalih sisara
Guest- Guest
tre911 wrote:Meni žena skrenila pažnju na to, kad idemo prema zg autoputem onda zaprašimo preko babine grede no između je cerna i na kraju sela ima jedan zasad istih, nisam brojao ali rekao bih da ih ima oko trideset komada pa sam tako i tada tek čuo za pauliniju.dzmrdz wrote:tre911 wrote:Ne bi znao ništa o tome, ono tek sam nedavno čuo za nju i kažu da brzo raste, sve ostalo mi je ono da kažem kinesko selo.Winter is coming wrote:ma da sma znao da je to ustvari neki Hibrid nebi se u to upustao ali ajde sad sta je tu je,grota bi je sad bilo baciti,uostalom to je drvo,nije za jesti,moze se upotrijebiti za ogrijev,pecenje prasaca,janjaca i ostalih sisara
nemoj me drzat za rec ali mislim da je oko 30kn sadnica mada ne znam nista precizno. eto cerna ti je tu pa zapali, oni znaju i kako se radi s tim. ja bih isao smesta samo da sam na tvom mestu..tj bar bih probao 10-ak ako nista
Guest- Guest
Dobro Dunav ih dijeli ali to je tu.dzmrdz wrote:Srem je tik do Backe :)Winter is coming wrote:Srem je tik do Backe jeli tako?
Guest- Guest
tre911 wrote:Meni žena skrenila pažnju na to, kad idemo prema zg autoputem onda zaprašimo preko babine grede no između je cerna i na kraju sela ima jedan zasad istih, nisam brojao ali rekao bih da ih ima oko trideset komada pa sam tako i tada tek čuo za pauliniju.dzmrdz wrote:tre911 wrote:Ne bi znao ništa o tome, ono tek sam nedavno čuo za nju i kažu da brzo raste, sve ostalo mi je ono da kažem kinesko selo.Winter is coming wrote:ma da sma znao da je to ustvari neki Hibrid nebi se u to upustao ali ajde sad sta je tu je,grota bi je sad bilo baciti,uostalom to je drvo,nije za jesti,moze se upotrijebiti za ogrijev,pecenje prasaca,janjaca i ostalih sisara
Paulovnija valjda?
To?
Guest- Guest
pa ovi su se na vasti oteli kontroli,porez na oruzje 100 eu godisnje pa i ako ga nemas,neznam jeli se placa porez na pse,pa onda ona komunalna policija (gestapo) maltretira ljude,jedan je umro,strefilo ga srce i naravni nikom nista,ovima su data ogromna ovlastenja,zadnja vijest koja mi se zgadila je zaplijena skolskih uzdbenika starih 1 god,oduzeto je 1500 udzbenika,jebote kupus pa koliko ovaj narod moze trpitidzmrdz wrote:Winter is coming wrote:ja bi prvo pitao ove koliki je porez na todzmrdz wrote:tre911 wrote:Evo pročitao i vrlo je zanimljivodzmrdz wrote:evo jos jedan interesantn clanak..moj kraj ..Srem! :)
a i prelepo izgleda
kakav porez coece? zasadi u svom posedu i to je to
2014-04-14
e, to!MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Meni žena skrenila pažnju na to, kad idemo prema zg autoputem onda zaprašimo preko babine grede no između je cerna i na kraju sela ima jedan zasad istih, nisam brojao ali rekao bih da ih ima oko trideset komada pa sam tako i tada tek čuo za pauliniju.dzmrdz wrote:tre911 wrote:Ne bi znao ništa o tome, ono tek sam nedavno čuo za nju i kažu da brzo raste, sve ostalo mi je ono da kažem kinesko selo.Winter is coming wrote:ma da sma znao da je to ustvari neki Hibrid nebi se u to upustao ali ajde sad sta je tu je,grota bi je sad bilo baciti,uostalom to je drvo,nije za jesti,moze se upotrijebiti za ogrijev,pecenje prasaca,janjaca i ostalih sisara
Paulovnija valjda?
To?
Guest- Guest
Ae ima toga vec. Ima u rasadnicima za uzeti :)
Guest- Guest
Ne znam za manastir ali tamo ima jedno jezero-provala, e tamo sam znao kampirati kao mladić sa svojim vjenčanim kumom i ostalo mi je u lijepom sjećanju :)) plus što sam znao i udicu zabaciti po okolnim barama i kanalima, moglo se naći svega :)))Winter is coming wrote:tu ima u backoj manastir Bodjani koji bi jednog dana htio posjetiti,inace nikad nisam bio u Vojvodinidzmrdz wrote:Srem je tik do Backe :)Winter is coming wrote:Srem je tik do Backe jeli tako?
Guest- Guest
Kaze.....Stablo Paulovnije je spremno za sječu nakon 9 godina i daje do 1 m3 drva. Usporedbe radi, topoli obično treba 15-20 godina do zrelosti, hrastu 30-40 godina, a boru 70-75 godina.
Guest- Guest
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Užas: Hrvatska ostaje bez Srba, do idućeg popisa bit će statistička greška
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Užas: Hrvatska ostaje bez Srba, do idućeg popisa bit će statistička greška
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
Page 6 of 16