USA se buni protiv Turske intervencije( i Rusi)
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: USA se buni protiv Turske intervencije( i Rusi)
tip je izgubljen slucaj i ne treba na njega gubiti vrijemeLeviathan2 wrote:jel moze ovako joda, ja sam rekao da ce rusi njukat turke i stojim iza toga tako da to ne kacis drugima, mozda su se drugi zaletjeli, medjutim ja sam rekao da ce turci zakrvit sa grcima i onda ce biti njukanja i jos uvijek stojim iza toga, znaci da sirija nece biti razlog njukanja a ako ti imas fetis na putina to je druga stvar, pa sve mjesas u isti kos onda jebajga, znaci da ne citas sto drugi pisu pa ne ocekuj da i drugi drugacije rade,dva brata wrote:
pa jasno mi je, nego ovdje Punovska ekipa , prvo su govorili da će Putin nuklearnim oružjem po Turcima, i da će se u istambulu opet krstiti sa 3prsta, zazivali su uništavanje Turske, svaki dan otvarali 3-4 negativne teme protiv Turske.. kada je bio Erdogan u RH, toliko je bilo mržnje prema RH političarima, "kako su se mogli sa njim družiti"
sad proguglaj po zapisima foruma pa ces naci gdje spominjem rat turske i grcke i njukanje, da to pitanje rijesimo,
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
abu Yoda Al Nihi vs Osijek armed forces
2014-04-15
Ne mogu doći do Alepa. Alepo je za njih misaona imenica iz više razloga... A ti i dalje živi u maštarijama kak su kanibali najjača vojska u svamiru, pa mogu rasturiti sirijsku vojsku za dva dana. :Pdva brata wrote:https://www.rt.com/news/357550-usa-turkey-clashes-syria/
jer Turci gle čuda uopće se ne bore protiv ISISa, nego napadaju Kurde.. i šire se na njihov račun.. a dugoročni cilj Turaka je da uz svoje saveznike dodju do grada Alepa, pa će kanibali iz Turske + kanibali iz Sirije razvaliti Alepo ko beba zvečku
I da kic, pobriši ove dječije svađe, kvare mi ugođaj, jerbo sam ja obziljan čovjek.
Ovo ce izgleda prevazic i onu aferu otkrivanja identiteta holandeza Emila alias Fistika. :D
Last edited by omni on 29/8/2016, 20:29; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Već sat vremena slušam Massive Attack, ne bili se opustia. I još mi đoda ovdi uzme tersati.
Pa on se prijeti, a meni smiješnodeda ultimate nemesis wrote:OK je ako te informacije sakuplja google, facebook, političke stranke, Todorić itd. ali ako ih pohrani dva brata onda nevalja?asilovski wrote:Pa on skuplja moje fotografije, podatke i sa kim živim, a kad kucne trenutak kontaktirati će svoje prijatelje iz Nusra fronte da mi se najebu milosne mamiceNeve wrote:pa vas dvojica ste toliko zabrijali da ćete se još stvarno potući oko Putina, Erdogana i Assada
Imaš li možda multiplus card, ili Konzum plus karticu?
Kermit-
2014-04-17
a dobićeš po pički priznaj da se hrabriš flašom najjeftinijeg konjakaasilovski wrote:Pa on se prijeti, a meni smiješnodeda ultimate nemesis wrote:OK je ako te informacije sakuplja google, facebook, političke stranke, Todorić itd. ali ako ih pohrani dva brata onda nevalja?asilovski wrote:Pa on skuplja moje fotografije, podatke i sa kim živim, a kad kucne trenutak kontaktirati će svoje prijatelje iz Nusra fronte da mi se najebu milosne mamiceNeve wrote:pa vas dvojica ste toliko zabrijali da ćete se još stvarno potući oko Putina, Erdogana i Assada
2014-04-15
mora mi prijetiti netko puno gori od Đode da pijem obojena pića, a i morao bi doći kod njega u Štafilić da dobijem po pičkin_razbojnik wrote:a dobićeš po pički priznaj da se hrabriš flašom najjeftinijeg konjakaasilovski wrote:Pa on se prijeti, a meni smiješnodeda ultimate nemesis wrote:OK je ako te informacije sakuplja google, facebook, političke stranke, Todorić itd. ali ako ih pohrani dva brata onda nevalja?asilovski wrote:Pa on skuplja moje fotografije, podatke i sa kim živim, a kad kucne trenutak kontaktirati će svoje prijatelje iz Nusra fronte da mi se najebu milosne mamiceNeve wrote:pa vas dvojica ste toliko zabrijali da ćete se još stvarno potući oko Putina, Erdogana i Assada
Kermit-
2014-04-17
dva brata wrote:to je čisto vizitika, ako buden u nekom sudskom sporu da znam tko će me braniti .. besplatno, da iskupi grijehe za svoje boleštine lol
a cunning plan :D
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
a meni si dao ban kad sam "prijetio" megi?kic wrote:ma sve je oke..
vidi se tko ti je bitan u životu
Guest- Guest
kic wrote:joj opet se tuku..
atila and nihi, step into my office' :^^
"Allow me to introduce myself, I'm the one with the fwoosh"
deda ultimate nemesis wrote:a meni si dao ban kad sam "prijetio" megi?kic wrote:ma sve je oke..
tebi mi je najslađe davat
deda ultimate nemesis wrote:a meni si dao ban kad sam "prijetio" megi?kic wrote:ma sve je oke..
megi?
Gospodo, nemojte da Erdoganovi potezi uništavaju bractvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti, evo sad kad je Milanović pružio ruku pomirenja i objavio rat Srbiji, nema smisla da rušimo to zajedništvo koje je SDP stvorio.
Drugarice i drugovi, ma svi ste Vi na nekin način bili u pravu, samo su drugi krivo protumačili vaša predviđanja. Nadalje, nije bitno nešto točno predvidjet nego objasnit zašto se nije dogodilo ono što ste najavljivali. Spin doktorizam, to je najbitnija odlika svakog analitičara, a ne točnost predviđanja. Jebeš točnost. Zašto? Saće vam objasnim:
Ste čuli za Akika Chioku iz Japana? Eh, to vam je bio Japanac koji je preživio pad A-bombe na Hirošimu i reko "za koji dan će bacit ovakvu na Nagasaki, pazite šta vam kažem, znam ja njih, idem tamo to vidit". I za par dana je opizdila bomba i po Nagasakiju. Čovjek je bio tako sretan, i nakon što su se gljiva, svijetlo i prašina smirili on se popeo na vrh neke ruševine i slavodobitno kriknuo "jesam vam reko, a? a? who's the fucking best predictor in Japan, huh? huh?" Stavio čovjek ruku na uho da čuje glasove odobravanja, nažalost ništa od toga jer su svi oko njega bili ugljenizirani.
Nikada nije dobio zasluženo priznanje, tako i Vi, računajte da vaša pronicljivost neće biti ni priznata, ni cijenjena, možda tek spomenuta u budućnosti u nekom postu nekog marginalca na nekom obskurnom dopisivalištu.
I to će vam bit jedina plaća. Zato skromnost u glavu.
Drugarice i drugovi, ma svi ste Vi na nekin način bili u pravu, samo su drugi krivo protumačili vaša predviđanja. Nadalje, nije bitno nešto točno predvidjet nego objasnit zašto se nije dogodilo ono što ste najavljivali. Spin doktorizam, to je najbitnija odlika svakog analitičara, a ne točnost predviđanja. Jebeš točnost. Zašto? Saće vam objasnim:
Ste čuli za Akika Chioku iz Japana? Eh, to vam je bio Japanac koji je preživio pad A-bombe na Hirošimu i reko "za koji dan će bacit ovakvu na Nagasaki, pazite šta vam kažem, znam ja njih, idem tamo to vidit". I za par dana je opizdila bomba i po Nagasakiju. Čovjek je bio tako sretan, i nakon što su se gljiva, svijetlo i prašina smirili on se popeo na vrh neke ruševine i slavodobitno kriknuo "jesam vam reko, a? a? who's the fucking best predictor in Japan, huh? huh?" Stavio čovjek ruku na uho da čuje glasove odobravanja, nažalost ništa od toga jer su svi oko njega bili ugljenizirani.
Nikada nije dobio zasluženo priznanje, tako i Vi, računajte da vaša pronicljivost neće biti ni priznata, ni cijenjena, možda tek spomenuta u budućnosti u nekom postu nekog marginalca na nekom obskurnom dopisivalištu.
I to će vam bit jedina plaća. Zato skromnost u glavu.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
nedma zajebancije s yodom, izdominirat ce asilu
dijagram-
2015-08-09
obuka je bila temeljita vidim. još da hoćeš epija obučiti tako.dijagram wrote:nedma zajebancije s yodom, izdominirat ce asilu
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
epigargamel0101 wrote:obuka je bila temeljita vidim. još da hoćeš epija obučiti tako.dijagram wrote:nedma zajebancije s yodom, izdominirat ce asilu
on ima posebne zadatke
psiholoske igrice, zbunjivanje, obmanjivanje,zavaravanje,zataskavanje
nista nije kako izgleda
dijagram-
2015-08-09
Jel me netko trazio:)
Vidim ruje taracaju yodine kozohebe, znači sve 5 ;) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Jel me netko trazio:)
slabo nesto
jalovi su jedanko ko i amerikanci
tuku vec godinama , a status quo
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Uhapsiše Škota jer se buni protiv emigranata
» SDSS se buni protiv vjerskih i nacionalnih prava Hrvata pravoslavaca
» Rusi traže od Turske "prijateljski gest" - da Aja Sofija bude vraćena