USA se buni protiv Turske intervencije( i Rusi)
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: USA se buni protiv Turske intervencije( i Rusi)
uff... taj je još nemanifestirani Longikic wrote:haha sad sam se sjetio kad sam citao o nekom split brain pacijentu, i kako je jednom rukom isao pomaziti zenu, a drugom je krenuo za njenim vratom da je malo stisne:^^^
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ja sam momak na lošem glasu u ovom gradu a tko si ti ?Neve wrote:uff... taj je još nemanifestirani Longikic wrote:haha sad sam se sjetio kad sam citao o nekom split brain pacijentu, i kako je jednom rukom isao pomaziti zenu, a drugom je krenuo za njenim vratom da je malo stisne:^^^
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dodje ti da se zapitas koja polutka je davila, a koja mazila, racionalna/lijeva ili emocionalna/desna
Ako je ljevak onda desna, ako je dešnjak, onda lijevakic wrote:dodje ti da se zapitas koja polutka je davila, a koja mazila, racionalna/lijeva ili emocionalna/desna
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
a ja sam princeza na lošem glasuRayMabus wrote:Ja sam momak na lošem glasu u ovom gradu a tko si ti ?
2014-04-12
Samo sam citirao pjesmu.Neve wrote:a ja sam princeza na lošem glasuRayMabus wrote:Ja sam momak na lošem glasu u ovom gradu a tko si ti ?
NIsam tako opasan ....miran sam .....takvi su i najopasniji.
2014-04-11
Neve wrote:a ja sam princeza na lošem glasuRayMabus wrote:Ja sam momak na lošem glasu u ovom gradu a tko si ti ?
2015-08-09
Nikad nisam nikoga udario ...po onome kako ja vidim te situacije sami su se nabili na šaku.
Jedino sam najboljeg prijatelja udario svom snagom šakom u glavu dok je on vozio ....a bili smo u brzini plus mrak plus neki zavoji....al ne znam šta je to bilo ....pijana posla ....nismo pricali par dana ....poslije smo opet nastavili pit.
Jedino sam najboljeg prijatelja udario svom snagom šakom u glavu dok je on vozio ....a bili smo u brzini plus mrak plus neki zavoji....al ne znam šta je to bilo ....pijana posla ....nismo pricali par dana ....poslije smo opet nastavili pit.
2014-04-11
ako je davila bilo koja, svejedno nije dobromelkior wrote:Ako je ljevak onda desna, ako je dešnjak, onda lijevakic wrote:dodje ti da se zapitas koja polutka je davila, a koja mazila, racionalna/lijeva ili emocionalna/desna
2014-04-12
ako je lijeva davila (desna polutka upravlja) znaci da su to njegovi pravi osjecaji, tj ne podnosi jemelkior wrote:Ako je ljevak onda desna, ako je dešnjak, onda lijevakic wrote:dodje ti da se zapitas koja polutka je davila, a koja mazila, racionalna/lijeva ili emocionalna/desna
jer desnom rukom upravlja lijeva racionalna polutka, koja vidi korist u normalnost u vezi, i lijeva polutka upravlja govorom pa je to samo nastavak ponasanja od inace.. :zijev
I jednog lika u osnovnoj ...al ipak nešto me zahabvao pa je to bila ipak ova kategorija sam se nabio na šaku.RayMabus wrote:Nikad nisam nikoga udario ...po onome kako ja vidim te situacije sami su se nabili na šaku.
Uglavnom jedino najboljeg prijatelja u vožnji dok su mu ruke bile na volanu a mrak , zavoji , brzina i ja ga zdimio svom snagom desnom šakom u glavu iz cista mira.
Samo sam tada nekoga udario a ovo drugo je : sami su se nabili na šaku ....šake , noge .....koljena.
2014-04-11
zato ja s mirnima nemam posla.. ili su potencijalno opasni ili su papučariRayMabus wrote:Samo sam citirao pjesmu.Neve wrote:a ja sam princeza na lošem glasuRayMabus wrote:Ja sam momak na lošem glasu u ovom gradu a tko si ti ?
2014-04-12
Dakle više voliš one koji te mlate konstatno .....Neve wrote:zato ja s mirnima nemam posla.. ili su potencijalno opasni ili su papučariRayMabus wrote:Samo sam citirao pjesmu.Neve wrote:a ja sam princeza na lošem glasuRayMabus wrote:Ja sam momak na lošem glasu u ovom gradu a tko si ti ?
2014-04-11
Neve wrote:ili su papučari
što toliko nedostaje papučarima?
Guest- Guest
A čuj, tko tebe rukama, ti njega nogama...daviNeve wrote:ako je davila bilo koja, svejedno nije dobromelkior wrote:Ako je ljevak onda desna, ako je dešnjak, onda lijevakic wrote:dodje ti da se zapitas koja polutka je davila, a koja mazila, racionalna/lijeva ili emocionalna/desna
2015-08-09
Da su muškarci bili bi šlaparideda ultimate nemesis wrote:Neve wrote:ili su papučari
2015-08-09
Ja stvarno nisam nikome kriv šta se sam nabije na moju šaku ...šake , noge ....koljena.
Jedino sam najboljeg prijatelja udario i to u vožnji u nekim zavojima po mraku a njemu ruke na volanu .....par dana nismo pricali ....onda smo opet nastavili piti.
Jedini covjek kojega sam UDARIO.
Iz cista mira .....a svi ostali su se sami nabili na moju šaku.
No to mi je najbolji prijatelj .....koga cu ako necu njega.
Jedino sam najboljeg prijatelja udario i to u vožnji u nekim zavojima po mraku a njemu ruke na volanu .....par dana nismo pricali ....onda smo opet nastavili piti.
Jedini covjek kojega sam UDARIO.
Iz cista mira .....a svi ostali su se sami nabili na moju šaku.
No to mi je najbolji prijatelj .....koga cu ako necu njega.
2014-04-11
nitko me nije mlatio, ni konstantno, ni nikako.. to se ne može dogoditiRayMabus wrote:Dakle više voliš one koji te mlate konstatno .....Neve wrote:zato ja s mirnima nemam posla.. ili su potencijalno opasni ili su papučari
2014-04-12
Kad netko sam izaziva , traži batine i onda ih na kraju i dobije onda ja to ne smatram da sam nekoga udario , prebio itd itd itd nego da se taj il ta sama nabila na šaku.
Jedino najboljeg prijatelja sam zveknuo iz cista mira i to su bila pijana posla ....i to je jedina osoba na ovoj planeti koju sam ja ikada UDARIO.
Svi drugi su se nabili na moju šaku .......sami.
Jedino najboljeg prijatelja sam zveknuo iz cista mira i to su bila pijana posla ....i to je jedina osoba na ovoj planeti koju sam ja ikada UDARIO.
Svi drugi su se nabili na moju šaku .......sami.
2014-04-11
medulla spinalisdeda ultimate nemesis wrote:što toliko nedostaje papučarima?Neve wrote:ili su papučari
(bit ću pristojna pa neću reći nešto drugo)
2014-04-12
melkior wrote:Da su muškarci bili bi šlaparideda ultimate nemesis wrote:Neve wrote:ili su papučari
neve ima visoke kriterije očito, srećom žene su većinom mekog srca
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Uhapsiše Škota jer se buni protiv emigranata
» SDSS se buni protiv vjerskih i nacionalnih prava Hrvata pravoslavaca
» Rusi traže od Turske "prijateljski gest" - da Aja Sofija bude vraćena
» SAD stale uz Grčku a protiv Turske
» Grčka nezadovoljna sankcijama EU protiv Turske
» SDSS se buni protiv vjerskih i nacionalnih prava Hrvata pravoslavaca
» Rusi traže od Turske "prijateljski gest" - da Aja Sofija bude vraćena