USA se buni protiv Turske intervencije( i Rusi)
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: USA se buni protiv Turske intervencije( i Rusi)
znas li da mozes uredno najebati zbog toga, jebeni zakon o privatnostidva brata wrote::D šta bi ja sa trebao stavljato screenshotove od privatnog razgovora sa kicom :D
da opet razbijam tvoje laži, kao što sam morao kopati po postovima sa starog foruma ? :D
pa ćeš opet nešto izmišljati
ok neću se više spuštati na tvoj nivo, ali budalo prije nego sam te blokao sve slike sam ti uzeo što si imao, ime prezime, di radiš, di živiš, sa kime živiš, sve se preko googla može naći :D a ti i dalje vrijeđaš i lažeš :D
drugi put kada se kačiš sa nekim onda osiguraj si jebenu pozadinu ili mjesto za povući se ako ispadne sranje.. potovo što si advokat, a većina vas su mafijaši i često završe u mafijaškim obračunima , vidi se i ti da si sitan mafijaš , lažov
ali eto , evo tebi jedan block zajedno sa onim nemanjon, čisto da spriječim veće sranje za tvoje zdravlje
a blokiranje je seljacki, ja nisam cak ni ezeka blokirao iako je dosadniji od tebe :D
Sultan dominira.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Leviathan2 wrote:jel moze ovako joda, ja sam rekao da ce rusi njukat turke i stojim iza toga tako da to ne kacis drugima, mozda su se drugi zaletjeli, medjutim ja sam rekao da ce turci zakrvit sa grcima i onda ce biti njukanja i jos uvijek stojim iza toga, znaci da sirija nece biti razlog njukanja a ako ti imas fetis na putina to je druga stvar, pa sve mjesas u isti kos onda jebajga, znaci da ne citas sto drugi pisu pa ne ocekuj da i drugi drugacije rade,dva brata wrote:
pa jasno mi je, nego ovdje Punovska ekipa , prvo su govorili da će Putin nuklearnim oružjem po Turcima, i da će se u istambulu opet krstiti sa 3prsta, zazivali su uništavanje Turske, svaki dan otvarali 3-4 negativne teme protiv Turske.. kada je bio Erdogan u RH, toliko je bilo mržnje prema RH političarima, "kako su se mogli sa njim družiti"
sad proguglaj po zapisima foruma pa ces naci gdje spominjem rat turske i grcke i njukanje, da to pitanje rijesimo,
ma tebi svaka čast, ti stojiš na liniji.. nevoliš erdogana i nevoliš..
meni je jak ovaj epi i onaj alphaomega, sada uzdižu i slave erdogana..
ja napišem da mi ova turska intervencija smrdi na pomoć ISILu i uvaljivanje još kanibala u sukob, ali ne eto, sve Putin kontrolira
Guest- Guest
asilovski wrote:Pa šta ćeš sa tim pobogu Đodolino kad ne znaš naći Pleso hehhee šalu na stranu kod mene uvijek imaš otvorena vrata jer sam dobar domaćin tako da kartu u ruke i pitaj seljakadva brata wrote:
ok neću se više spuštati na tvoj nivo, ali budalo prije nego sam te blokao sve slike sam ti uzeo što si imao, ime prezime, di radiš, di živiš, sa kime živiš, sve se preko googla može naći :D a ti i dalje vrijeđaš i lažeš :D
drugi put kada se kačiš sa nekim onda osiguraj si jebenu pozadinu ili mjesto za povući se ako ispadne sranje.. potovo što si advokat, a većina vas su mafijaši i često završe u mafijaškim obračunima , vidi se i ti da si sitan mafijaš , lažov
dobro uglavnom , evo nemoj mi se više vrijeđati, nemoj mi se više obraćati , zar je to toliki problem
Guest- Guest
jel ima zidara na tom fejsbuku, i tinderu i tome nesto snapcatu, mislim ako se uclanim i ja da me ne budne sramota i da mi se ne podsmijavajudeda ultimate nemesis wrote:zato ja nisam na fejsbuku, nego samo na tinderu i snapčatu
na fejsu je previše stresa
Budala a to se prijetio i preko fejsa, iako je meni to smiješno i djetinjasto, tako da...Leviathan2 wrote:znas li da mozes uredno najebati zbog toga, jebeni zakon o privatnostidva brata wrote::D šta bi ja sa trebao stavljato screenshotove od privatnog razgovora sa kicom :D
da opet razbijam tvoje laži, kao što sam morao kopati po postovima sa starog foruma ? :D
pa ćeš opet nešto izmišljati
ali eto , evo tebi jedan block zajedno sa onim nemanjon, čisto da spriječim veće sranje za tvoje zdravlje
a blokiranje je seljacki, ja nisam cak ni ezeka blokirao iako je dosadniji od tebe :D
Kermit-
2014-04-17
Leviathan2 wrote:jel ima zidara na tom fejsbuku, i tinderu i tome nesto snapcatu, mislim ako se uclanim i ja da me ne budne sramota i da mi se ne podsmijavajudeda ultimate nemesis wrote:zato ja nisam na fejsbuku, nego samo na tinderu i snapčatu
šta će ti se tko podsmjehivati, meni frend išao sa menom na faks, propao na faksu, očaj-depresija šta će sa životom cili život bio odlikaš, ali neda mu se učit, uvalilo ga u rođaku građevinsku firmu, nakon par godina knauf majstor, mjesečno 10- 20 k kuna,, koji će mu kurac faks
Guest- Guest
pa vas dvojica ste toliko zabrijali da ćete se još stvarno potući oko Putina, Erdogana i Assada
neva- Posts : 4367
2014-04-12
joj opet se tuku..
atila and nihi, step into my office' :^^
testosteron na najjačekic wrote:joj opet se tuku..
sve je to zbog ljeta i sunca
2014-04-12
ma ni meni ne treba fax, ebes ga, od silne pameti nebih vidio pare, ovako ubijem oko 7 milja ojrica namjesec bez zuljeva (nosim rukavice) i brez da mi mozak zakuhadva brata wrote:Leviathan2 wrote:jel ima zidara na tom fejsbuku, i tinderu i tome nesto snapcatu, mislim ako se uclanim i ja da me ne budne sramota i da mi se ne podsmijavajudeda ultimate nemesis wrote:zato ja nisam na fejsbuku, nego samo na tinderu i snapčatu
šta će ti se tko podsmjehivati, meni frend išao sa menom na faks, propao na faksu, očaj-depresija šta će sa životom cili život bio odlikaš, ali neda mu se učit, uvalilo ga u rođaku građevinsku firmu, nakon par godina knauf majstor, mjesečno 10- 20 k kuna,, koji će mu kurac faks
mi smo tu da smirimo tenzije, fightbusters!
Pa on skuplja moje fotografije, podatke i sa kim živim, a kad kucne trenutak kontaktirati će svoje prijatelje iz Nusra fronte da mi se najebu milosne mamiceNeve wrote:pa vas dvojica ste toliko zabrijali da ćete se još stvarno potući oko Putina, Erdogana i Assada
Kermit-
2014-04-17
aha, oplela ih sunčanica :Dkic wrote:bablje ljeto udarilo'
naročito Yodu, on je inače miran i flegmatičan, a Asila je ionako stalno nabrijan pa tu i nema neke razlike
2014-04-12
OK je ako te informacije sakuplja google, facebook, političke stranke, Todorić itd. ali ako ih pohrani dva brata onda nevalja?asilovski wrote:Pa on skuplja moje fotografije, podatke i sa kim živim, a kad kucne trenutak kontaktirati će svoje prijatelje iz Nusra fronte da mi se najebu milosne mamiceNeve wrote:pa vas dvojica ste toliko zabrijali da ćete se još stvarno potući oko Putina, Erdogana i Assada
Imaš li možda multiplus card, ili Konzum plus karticu?
Guest- Guest
ajme, daasilovski wrote:Pa on skuplja moje fotografije, podatke i sa kim živim, a kad kucne trenutak kontaktirati će svoje prijatelje iz Nusra fronte da mi se najebu milosne mamiceNeve wrote:pa vas dvojica ste toliko zabrijali da ćete se još stvarno potući oko Putina, Erdogana i Assada
kad čitam Yodu kako je uvijek teroristički nastrojen, rabijatan i agresivan, odmah mi dođe poriv iskopati podzemno sklonište
2014-04-12
to je čisto vizitika, ako buden u nekom sudskom sporu da znam tko će me braniti .. besplatno, da iskupi grijehe za svoje boleštine lol
Guest- Guest
tip je izgubljen slucaj i ne treba na njega gubiti vrijemeLeviathan2 wrote:jel moze ovako joda, ja sam rekao da ce rusi njukat turke i stojim iza toga tako da to ne kacis drugima, mozda su se drugi zaletjeli, medjutim ja sam rekao da ce turci zakrvit sa grcima i onda ce biti njukanja i jos uvijek stojim iza toga, znaci da sirija nece biti razlog njukanja a ako ti imas fetis na putina to je druga stvar, pa sve mjesas u isti kos onda jebajga, znaci da ne citas sto drugi pisu pa ne ocekuj da i drugi drugacije rade,dva brata wrote:
pa jasno mi je, nego ovdje Punovska ekipa , prvo su govorili da će Putin nuklearnim oružjem po Turcima, i da će se u istambulu opet krstiti sa 3prsta, zazivali su uništavanje Turske, svaki dan otvarali 3-4 negativne teme protiv Turske.. kada je bio Erdogan u RH, toliko je bilo mržnje prema RH političarima, "kako su se mogli sa njim družiti"
sad proguglaj po zapisima foruma pa ces naci gdje spominjem rat turske i grcke i njukanje, da to pitanje rijesimo,
2014-04-14
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Uhapsiše Škota jer se buni protiv emigranata
» SDSS se buni protiv vjerskih i nacionalnih prava Hrvata pravoslavaca
» Rusi traže od Turske "prijateljski gest" - da Aja Sofija bude vraćena
» SAD stale uz Grčku a protiv Turske
» Grčka nezadovoljna sankcijama EU protiv Turske
» SDSS se buni protiv vjerskih i nacionalnih prava Hrvata pravoslavaca
» Rusi traže od Turske "prijateljski gest" - da Aja Sofija bude vraćena
» SAD stale uz Grčku a protiv Turske
» Grčka nezadovoljna sankcijama EU protiv Turske