USA se buni protiv Turske intervencije( i Rusi)
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: USA se buni protiv Turske intervencije( i Rusi)
melkior wrote:Da su muškarci bili bi šlaparideda ultimate nemesis wrote:Neve wrote:ili su papučari
što toliko nedostaje papučarima?
neve ima visoke kriterije očito, srećom žene su većinom mekog srca
Guest- Guest
da ga još nagradim zato što me ne može smisliti?melkior wrote:A čuj, tko tebe rukama, ti njega nogama...davi
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ja sam i oca nekoliko puta išamarao ....sad kad ti to cuješ to je ono udario oca a kad pogledaš situaciju onda vidiš ovo : prvo nešto shra po materi ....dvi pleske iza ušiju jer nije umuka kad sam mu reka da se smiri i prekine ....onda počeja nešto fantazirat , senilnit radit pizdharije istuka ga .......da ga vidiš danas .....mozak radi ko sat ....sve sam radi ....nema greške .....um bistar ......nema to ovo ono .....tiš zahebavat vamo tamo radit pizdharije ego lijevo desno ....jedna dvije iza uva ....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a da si ti kupiš boksačku vreću, objesiš je u sobu i prestaneš maltretirati užu i širu familiju?RayMabus wrote:Ja sam i oca nekoliko puta išamarao ....sad kad ti to cuješ to je ono udario oca a kad pogledaš situaciju onda vidiš ovo : prvo nešto shra po materi ....dvi pleske iza ušiju jer nije umuka kad sam mu reka da se smiri i prekine ....onda počeja nešto fantazirat , senilnit radit pizdharije istuka ga .......da ga vidiš danas .....mozak radi ko sat ....sve sam radi ....nema greške .....um bistar ......nema to ovo ono .....tiš zahebavat vamo tamo radit pizdharije ego lijevo desno ....jedna dvije iza uva ....
2014-04-12
A to ti je parafraza one tko tebe kruhom ti njega kamenomNeve wrote:da ga još nagradim zato što me ne može smisliti?melkior wrote:A čuj, tko tebe rukama, ti njega nogama...davi
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
hmm ne znam baš, to me se nekako nije uhvatilomelkior wrote:A to ti je parafraza one tko tebe kruhom ti njega kamenom
2014-04-12
Kakve koristi od toga ? Odem vani sve normala u nikog se ne diram nit itko u mene ....na 100 metara od kuce ženska mi se baca ispred auta i ulazi u njega i lik je zgrabi i počme šamarat ....rekoh u sebi nisu moja posla ....onda rekoh a mogla bi mi bit sestra to ...pa izađem i ovi ju mlati i kažem lijepo liku nešto u stilu pa nemoj baš tako ( a mlati je krvnički ) i lik se okrene i zadere na mene a jači je i mlađi ....i ja ga išaketam ....nije uspio završit rečenicu.Neve wrote:a da si ti kupiš boksačku vreću, objesiš je u sobu i prestaneš maltretirati užu i širu familiju?RayMabus wrote:Ja sam i oca nekoliko puta išamarao ....sad kad ti to cuješ to je ono udario oca a kad pogledaš situaciju onda vidiš ovo : prvo nešto shra po materi ....dvi pleske iza ušiju jer nije umuka kad sam mu reka da se smiri i prekine ....onda počeja nešto fantazirat , senilnit radit pizdharije istuka ga .......da ga vidiš danas .....mozak radi ko sat ....sve sam radi ....nema greške .....um bistar ......nema to ovo ono .....tiš zahebavat vamo tamo radit pizdharije ego lijevo desno ....jedna dvije iza uva ....
Sad ti meni lijepo reci jel se taj nabio na moju šaku il sam ga ja udario.
Rekao sam ti : Jedina osoba koju sam ja udario iz čista mira i to još pijana posla bila je moj najbolji prijatelj .....i NITKO VIŠE.
2014-04-11
Hm, sigurno si napravila neku grešku u koracimaNeve wrote:hmm ne znam baš, to me se nekako nije uhvatilomelkior wrote:A to ti je parafraza one tko tebe kruhom ti njega kamenom
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ja uopce ne tucem ljude kako vi to zamišljate. Osim najboljeg prijatelja kojega sam zdimio svom snagom u vožnji a pijana posla pa par dana nismo pricali pa smo onda opet nastavili pit he he he ovi ostali svaka situacija za sebe : TRAŽILI SU BATINE.
Jel tražiš batine ? Je cinjenica je da tražiš svojim ponašanjem i ostalime ....e pa eto ti pleska.
AJ BOG.
Jel tražiš batine ? Je cinjenica je da tražiš svojim ponašanjem i ostalime ....e pa eto ti pleska.
AJ BOG.
2014-04-11
Muž i žena u braku i žena kvoca i muž kaže prekini ...ova nastavi ...on opet prekini ...ova nastavi ,,,on opet prekini ...i sad ova nastavlja i to tako ide tim tokom .....jel nece da prestane a kvoca dakle hebe u zdrav mozak znaci radiš to svijesno .....PA TI OCEŠ BATINE .......OČITO.
I lijepo se taj digne i udari je svom snagom za sve one pute kad nije prekinila ....jednom al ono udarac ko konjsko kopito.
OŠ JOŠ ?
I lijepo se taj digne i udari je svom snagom za sve one pute kad nije prekinila ....jednom al ono udarac ko konjsko kopito.
OŠ JOŠ ?
2014-04-11
Najopasniji muški za brak su ti oni najmirniji slobodno citaj i najtoleratniji.
Ovi šta puno buce oni se odma na prvu posvađaju sa ženom a ženama to paše jer to je njihov nacin borbe u braku i onda uglavnom ono .....a ovi broje u sebi koliko su joj puta nešto dopustili i sad ona njih hebe i onda dodatno broje koliko su joj puta rekli da prekine a ova nece tj sad ona ne dopušta a vec ju je ovi prije u par situacija slobodno pustio da bude po njenome i ova to ne memorira nego to konta lako cu ja sa njime.
Pa nije on glup ....zna on jako dobro da je prije tog bilo deset puta po tvome i nije ga brige i ok al sad ga je brige i sad ti nedaš slobodu njemu i on samo broji koliko puta ti na njegovo NE njemu oponiraš.
Doci ceš u kraj a onda ceš dobit batine i za onih deset puta kad je bilo po tvome i za ovi jedan kad nedaš meni da bude po mome.
Cerce Božja ti oceš slobodu a drugome je nedaješ.
Ovi šta puno buce oni se odma na prvu posvađaju sa ženom a ženama to paše jer to je njihov nacin borbe u braku i onda uglavnom ono .....a ovi broje u sebi koliko su joj puta nešto dopustili i sad ona njih hebe i onda dodatno broje koliko su joj puta rekli da prekine a ova nece tj sad ona ne dopušta a vec ju je ovi prije u par situacija slobodno pustio da bude po njenome i ova to ne memorira nego to konta lako cu ja sa njime.
Pa nije on glup ....zna on jako dobro da je prije tog bilo deset puta po tvome i nije ga brige i ok al sad ga je brige i sad ti nedaš slobodu njemu i on samo broji koliko puta ti na njegovo NE njemu oponiraš.
Doci ceš u kraj a onda ceš dobit batine i za onih deset puta kad je bilo po tvome i za ovi jedan kad nedaš meni da bude po mome.
Cerce Božja ti oceš slobodu a drugome je nedaješ.
2014-04-11
eto vidiš što je naviknuta mentalna predodžba, mislila sam da piše tko tebe kamenom, ti njega kruhom, a piše obratno :Dmelkior wrote:Hm, sigurno si napravila neku grešku u koracimaNeve wrote:hmm ne znam baš, to me se nekako nije uhvatilomelkior wrote:A to ti je parafraza one tko tebe kruhom ti njega kamenom
2014-04-12
I normalno da mi ne pada ženit se sa takvim mentalnim sklopovima ....pa letila bi nakon deset dana kroz balkon.
2014-04-11
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Uhapsiše Škota jer se buni protiv emigranata
» SDSS se buni protiv vjerskih i nacionalnih prava Hrvata pravoslavaca
» Rusi traže od Turske "prijateljski gest" - da Aja Sofija bude vraćena
» SAD stale uz Grčku a protiv Turske
» Grčka nezadovoljna sankcijama EU protiv Turske
» SDSS se buni protiv vjerskih i nacionalnih prava Hrvata pravoslavaca
» Rusi traže od Turske "prijateljski gest" - da Aja Sofija bude vraćena
» SAD stale uz Grčku a protiv Turske