Brisel je otvorio oči
Page 5 of 24
Page 5 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Re: Brisel je otvorio oči
pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:a tebe kad dovatim
molim? ne čujem dobro....
sluh ti nece biti potreban
ima da te istresem iz gaca
a jel..daj me malo pripremi
Guest- Guest
Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:a tebe kad dovatim
Ja sam se u usi pretvorio, mozda pokupim neki tip :p
Guest- Guest
bice i toga, ne brini, nisam ja grubijanNoor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:a tebe kad dovatim
Guest- Guest
ma ja imam par srbijanaca prijatelja, ono , teski srbi , ne podnose shiptare ni srbe precane, ovog jednog iz petrinje posebno jebu da je hrvat pravoslavne vjere jer nezna ni cirilicu ni pricat ko srbin, lik dobiva mlade, tako i ovaj pizon, smijem se kladit da ima hrvatski pasos i da talijanima kaze da je iz hrvatske,michaellcmacha wrote:pa jel nije tako, em je prečan, em je pička i još usput ima 15 godina staža po hrvatskim forumima...on garant ćirilicu slovića, ako ju je ikad i znao kako dolikuje pravom srbijancu....;))))Leviathan2 wrote:ahaha, otadzbina ce mu bit stranjska rjecmichaellcmacha wrote:aj se ti odi samoubij... ili priznaj pravim čejenima da si pol života spisko na hrvatskom forumu.... oni će te propisno oraditi u tom slučaju.... budeš vrisko da hoćeš kući nazad u domovinu.... ;)))))
volim ja onako malo grublje, a ne mlakonje...tak da onda ništ!
Last edited by Noor on Sun 28 Aug - 22:06; edited 2 times in total
Guest- Guest
Noor wrote:pizzon wrote:bice i toga, ne brini, nisam ja grubijanNoor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:
grublje, ako si uvek vlazna, moze i ubrzano
Guest- Guest
ahahaNoor wrote:pizzon wrote:bice i toga, ne brini, nisam ja grubijanNoor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:
ma klasika, prokužen je otkad ikad.... ja sam uvjeren da je s područja daruvara... u par navrata se otkrio a da nije ni skonto....Leviathan2 wrote:ma ja imam par srbijanaca prijatelja, ono , teski srbi , ne podnose shiptare ni srbe precane, ovog jednog iz petrinje posebno jebu da je hrvat pravoslavne vjere jer nezna ni cirilicu ni pricat ko srbin, lik dobiva mlade, tako i ovaj pizon, smijem se kladit da ima hrvatski pasos i da talijanima kaze da je iz hrvatske,michaellcmacha wrote:pa jel nije tako, em je prečan, em je pička i još usput ima 15 godina staža po hrvatskim forumima...on garant ćirilicu slovića, ako ju je ikad i znao kako dolikuje pravom srbijancu....;))))Leviathan2 wrote:ahaha, otadzbina ce mu bit stranjska rjecmichaellcmacha wrote:aj se ti odi samoubij... ili priznaj pravim čejenima da si pol života spisko na hrvatskom forumu.... oni će te propisno oraditi u tom slučaju.... budeš vrisko da hoćeš kući nazad u domovinu.... ;)))))
2015-08-08
Meni se čini da EU ustvari onako relativno boli kiki za Srbiju
sta bre wrote:sta je ??
udaljite se, gledajte svoja posla
ne igra mecka
Guest- Guest
pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:bice i toga, ne brini, nisam ja grubijanNoor wrote:pizzon wrote:
ajd marš, seljačino
Guest- Guest
norka, zamisli da sretnes pizduna i da kazes ajmo se kresnut, koliko bi izgovora stvorio u momentu da izbjegne
michaellcmacha wrote:ma klasika, prokužen je otkad ikad.... ja sam uvjeren da je s područja daruvara... u par navrata se otkrio a da nije ni skonto....Leviathan2 wrote:ma ja imam par srbijanaca prijatelja, ono , teski srbi , ne podnose shiptare ni srbe precane, ovog jednog iz petrinje posebno jebu da je hrvat pravoslavne vjere jer nezna ni cirilicu ni pricat ko srbin, lik dobiva mlade, tako i ovaj pizon, smijem se kladit da ima hrvatski pasos i da talijanima kaze da je iz hrvatske,michaellcmacha wrote:pa jel nije tako, em je prečan, em je pička i još usput ima 15 godina staža po hrvatskim forumima...on garant ćirilicu slovića, ako ju je ikad i znao kako dolikuje pravom srbijancu....;))))Leviathan2 wrote:ahaha, otadzbina ce mu bit stranjska rjecmichaellcmacha wrote:aj se ti odi samoubij... ili priznaj pravim čejenima da si pol života spisko na hrvatskom forumu.... oni će te propisno oraditi u tom slučaju.... budeš vrisko da hoćeš kući nazad u domovinu.... ;)))))
Ne podnose one koji ne pricaju srpski, zznaci ekavicu sto mnogi Srbi iz Banije, Korduna, Like i sl ne upraznjavaju. Ja govorim ekavicu od malih nogu i svi u mom kraju tako da oni iz Zg misle da smo iz Vojvodine.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ma klasika, prokužen je otkad ikad.... ja sam uvjeren da je s područja daruvara... u par navrata se otkrio a da nije ni skonto....Leviathan2 wrote:ma ja imam par srbijanaca prijatelja, ono , teski srbi , ne podnose shiptare ni srbe precane, ovog jednog iz petrinje posebno jebu da je hrvat pravoslavne vjere jer nezna ni cirilicu ni pricat ko srbin, lik dobiva mlade, tako i ovaj pizon, smijem se kladit da ima hrvatski pasos i da talijanima kaze da je iz hrvatske,michaellcmacha wrote:pa jel nije tako, em je prečan, em je pička i još usput ima 15 godina staža po hrvatskim forumima...on garant ćirilicu slovića, ako ju je ikad i znao kako dolikuje pravom srbijancu....;))))Leviathan2 wrote:ahaha, otadzbina ce mu bit stranjska rjecmichaellcmacha wrote:aj se ti odi samoubij... ili priznaj pravim čejenima da si pol života spisko na hrvatskom forumu.... oni će te propisno oraditi u tom slučaju.... budeš vrisko da hoćeš kući nazad u domovinu.... ;)))))
hehe, rekao sam, i opet, da sam jna sluzio u virovitici.
i jesma, obisao sve redom od daruvara, koprivnice, bijelovara sve do tovarnika
Guest- Guest
pa, na osnovu tvojih ranije upisaNoor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:bice i toga, ne brini, nisam ja grubijanNoor wrote:
ajd marš, seljačino
mogu da ti odgvorim
more jebi se kurvetino
svoju glumu prodaj nekom drugom
ajde,
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:norka, zamisli da sretnes pizduna i da kazes ajmo se kresnut, koliko bi izgovora stvorio u momentu da izbjegne
ne pada mi na pamet tak nekaj zamišljat
ali, da...vjerojatno je samo jak na jezičini.
Guest- Guest
jiiij kak ga norka sutnula, ebote, ja da sam na njegovom mjestu nebih dolazio bar 3 mjeseca na forum dok se ne zaboravi malo
Guest- Guest
pizzon wrote:pa, na osnovu tvojih ranije upisaNoor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:
bice i toga, ne brini, nisam ja grubijan
ajd marš, seljačino
mogu da ti odgvorim
more jebi se kurvetino
svoju glumu prodaj nekom drugom
ajde,
kurvetina te okotila, skote četnički
Guest- Guest
Page 5 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Similar topics
» brisel & milo -
» Brisel gori