Brisel je otvorio oči
Page 3 of 24
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Re: Brisel je otvorio oči
Srbija je veća od Hrvatske, a Srbi su brojniji od nas Hrvata. To što smo mi trenutno jači, rezultat je okolnosti da imamo jake saveznike koji stoje iza nas.
Kako vidimo, njihovi saveznici Rusi su sve jači, a naši, Ameri i Europa, su već toliko zaglibili u idiotizam da im i mi priželjkujemo sto skoriju propast.
A to je isto kao da prizivamo Srbiju da nas ponovo preuzme.
Kako vidimo, njihovi saveznici Rusi su sve jači, a naši, Ameri i Europa, su već toliko zaglibili u idiotizam da im i mi priželjkujemo sto skoriju propast.
A to je isto kao da prizivamo Srbiju da nas ponovo preuzme.
Last edited by crvenkasti on 28/8/2016, 16:02; edited 1 time in total (Reason for editing : j)
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Koji naš premijer bi mogao šest sati (!!) u Saboru nabrajati uspjehe svoje vlade u prethodnom mandatu? Orešković bi se nakon pola sata prebacio na ustaše i partizane.michaellcmacha wrote:ljubomorni i zavidni... nego šta...
Vučić u Srbiji postavlja nove standarde, 4 poglavlja u pregovorima sa EU je već junački otvorio, a ostalih 31 će doći po inerciji sad kad se zalaufao.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Zato moramo navijati za džihadiste, glavosječe, Šiptare, naciste, ustaše i ostalu bagru, jer dok oni vladaju, mi postojimo.
Čim se to promijeni, odosmo i mi, ode Hrvatska.
Čim se to promijeni, odosmo i mi, ode Hrvatska.
crvenkasti-
2014-04-17
Piglet wrote:Koji naš premijer bi mogao šest sati (!!) u Saboru nabrajati uspjehe svoje vlade u prethodnom mandatu? Orešković bi se nakon pola sata prebacio na ustaše i partizane.michaellcmacha wrote:ljubomorni i zavidni... nego šta...
Vučić u Srbiji postavlja nove standarde, 4 poglavlja u pregovorima sa EU je već junački otvorio, a ostalih 31 će doći po inerciji sad kad se zalaufao.
Prestani
Guest- Guest
kaja_333 wrote:
:)
treba biti posebno produhovleljen da bi se neko,
redovno i tako odano odusevljavao njegovim
" dosetkama " kako tad tako i sad, kakva koleracija.
fascinantna odanost !
Guest- Guest
Shaka Zulu region, nema tu pomoci.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Eroo wrote:http://www.economist.com/pizzon wrote:BRITANCI: ZAGREB JE U ČETRDESETIMU svom najnovijem broju u tekstu "Vapaj za partizanima" britanski Ekonomist ocenjuje da je hrvatska politika "zapela u osamdesetim godinama prošlog veka. - Ako ne i u četrdesetim - piše ovaj britanski list detaljno u tekstu koji ima podnaslov "Hrvatska stagnacija" navodi o povratku u prošlost Zagreba. - Mnogi se u Hrvatskoj dive ustašama, nacističko-kvislinškom pokretu". Jedan od mogućih razloga zbog kojih se dve vodeće stranke toliko bave prošlošću je njihov ne baš sjajan rezultat u rešavanju aktuelnih problema.
Pronađi članak!
evo ovde:
http://www.economist.com/news/europe/21705844-where-politics-are-stuck-1980s-if-not-1940s-pining-partisans
Guest- Guest
kolerik wrote:crvenkasti wrote:kolerik wrote:melkior wrote:Imperij uvijek mora ići dalje, nikada se ne smije zaustaviti jer jednom kad prestane - počinje njegovo rasulo. Sad je samo pitnje jesu li Hrvati lobotomizirani ili nisu.kolerik wrote:Hvala na informaciji.
Sad dobiva izbore, 100%. Protiv koga je degenericna gayEU u raspadu, taj sigurno pobjedjuje.
Bah, sto se mene tice, sto gore, to bolje.
Prije ce se raspasti i uvesti granice i zdrav razum nacionalne drzave, ove koncepcije supradrzave, opceg permisivizma, vjerskog i moralnog relativizma trebaju sto prije krepati, to nije put.
Kula babilonska mora pasti, kasnije ce se graditi na normalnijim i razumnijim osnovama. :)
Ali naše postojanje se temelji na podršci koju baš sada imamo od saveznika u Europi.
Trenutno stanje i odnos snaga europskih sila jedan je od rijetkih perioda u kojem uopće Hrvatska može bit država.
Čim se ova ravnoteža malo poremeti, ili ćemo nestati ili ćemo morati pod Srbiju.
Zato, močimo Boga da ovo potraje što duže, da Šiptari imaju državu, da u Africi vladaju kozojebi, a u Ukrajini nacisti.
Ako ova generacija nije zasluzila hrvatsku drzavu, onda neka je ni ne bude.
Ali za 50-100 godina Srbi ce biti i manjina u uzoj Srbiji, Siptari i Sandzaklije ih siju na demografiji, tako da ni oni nece dugo.
Ne, naprotiv, propast projekta ovakve EU kakva sad jest ce spasiti Hrvatsku. Nisam protiv ujedinjene Europe, ali to mora biti Europa vrijednosti i zajednicke kulture, a ne bordel degenericnih elita. Europa bez Norveske, Islanda, Svicarske i Britanije, ali sa Srbijom, Albanijom i Turskom nije Europa.
Zasto Srbiju trpas sa Albanijom? Neki poseban razlog da se spomene Srbija a ne Grcka ili Bugarska ili Italija, eto Italija i Grcka granice sa Albanijom, Srbija trenutno ne. Jesu Srbi degenericni? Jesu li Hrvati vise Evropljani od Bugara ili Srba? De pojasni zanima me
Guest- Guest
srbija kao država, ali i značajan broj srba jesu degenerični ako ništa po pitanju opće percepcije... evo pogledaj samo tu na forumu... ti si jedini kolko tolko s mozgom na ti... dok su pizdić, serbinjo, brcala a i džango u kurcu a i bez mozga.... ali to je tako i nekada bilo bezbroj primjera iz vremena služenja vojnog roka, ali i razmjene učenika po bratskim gradovima....
2015-08-08
http://www.economist.com/news/europe/21705844-where-politics-are-stuck-1980s-if-not-1940s-pining-partisanspizzon wrote:BRITANCI: ZAGREB JE U ČETRDESETIMU svom najnovijem broju u tekstu "Vapaj za partizanima" britanski Ekonomist ocenjuje da je hrvatska politika "zapela u osamdesetim godinama prošlog veka. - Ako ne i u četrdesetim - piše ovaj britanski list detaljno u tekstu koji ima podnaslov "Hrvatska stagnacija" navodi o povratku u prošlost Zagreba. - Mnogi se u Hrvatskoj dive ustašama, nacističko-kvislinškom pokretu". Jedan od mogućih razloga zbog kojih se dve vodeće stranke toliko bave prošlošću je njihov ne baš sjajan rezultat u rešavanju aktuelnih problema.
Nisu spomenili ni jednom riječju Srbe , Srbiju i 1 miliJon jasenovačkih žrtava. Baš su čudni ovi Englezi...mater in ustašku.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
michaellcmacha wrote:srbija kao država, ali i značajan broj srba jesu degenerični ako ništa po pitanju opće percepcije... evo pogledaj samo tu na forumu... ti si jedini kolko tolko s mozgom na ti... dok su pizdić, serbinjo, brcala a i džango u kurcu a i bez mozga.... ali to je tako i nekada bilo bezbroj primjera iz vremena služenja vojnog roka, ali i razmjene učenika po bratskim gradovima....
Ja ne znam s kime si se ti druzio. Znam tvoje navode iz JNA o prigluposti tvojh klasica iz Srbie i sl. To je jako hrabra izjava s tvoje strane na jakom malom oglednom primerku. Doduse sudeci po politickim koracima srpskog rukovodstva mozda i ima nesto u tome mada bih ja to pripisao vise karakteru samog naroda a ne stepenu inteligencije. Srbi su narod velikih suprotnosti u svakom smislu. Pamet jednog naroda je tesko izvagati jer i najpametniji narodi su imali najpogubnije odluke i vodje kroz istoriju.
Mislim da fali pravih informacija u pravo vreme a da kao narod Srbi sigurno nisu degenericni. Ima tu dosta i okolnosti pod kojim je srpski narod se do sada razvijao ili bolje receno zaostajao na momente.
Uz duzno postovanje, moras priznati da tu ima puno subjektivnih zakljucaka kod tebe a kojih mozda uz svu svoju inteligenciju ipak se provuku. Ti si jako artikulisan i ostar na recima, direktan i svakom pogledu konkretan ali ne mozes se ipak oteti predrasudama. To je normalno. Desava se i boljima.
Guest- Guest
Nisu, ali spominju obozavanje Ustasa. procitaj jos jednom.Eroo wrote:http://www.economist.com/news/europe/21705844-where-politics-are-stuck-1980s-if-not-1940s-pining-partisanspizzon wrote:BRITANCI: ZAGREB JE U ČETRDESETIMU svom najnovijem broju u tekstu "Vapaj za partizanima" britanski Ekonomist ocenjuje da je hrvatska politika "zapela u osamdesetim godinama prošlog veka. - Ako ne i u četrdesetim - piše ovaj britanski list detaljno u tekstu koji ima podnaslov "Hrvatska stagnacija" navodi o povratku u prošlost Zagreba. - Mnogi se u Hrvatskoj dive ustašama, nacističko-kvislinškom pokretu". Jedan od mogućih razloga zbog kojih se dve vodeće stranke toliko bave prošlošću je njihov ne baš sjajan rezultat u rešavanju aktuelnih problema.
Nisu spomenili ni jednom riječju Srbe , Srbiju i 1 miliJon jasenovačkih žrtava. Baš su čudni ovi Englezi...mater in ustašku.
Guest- Guest
imbecil! jel dovoljno ili moram dalje, ti si sramota samom sebi, srpskom narodu, inteligenciji, četnicima, jugoslavima, evropejcima..za nas ustaše si jednostavno idiot par exellancepizzon wrote:paa, vi se ne zalite, vi agresivno kenjate, a ti si doajen tih vestina.Starhemberg wrote:Nije otvorio kad sluša žalopojke četničkih vojvoda na vlasti u Srbiji.
i nema razloga da prigovarate.
Guest- Guest
On je zaslužio nešto drugo a ne sendvič a čini mi se da to stalno i konzumiraStarhemberg wrote:Jedi sendvič, zaslužio si.pizzon wrote:paa, vi se ne zalite, vi agresivno kenjate, a ti si doajen tih vestina.Starhemberg wrote:Nije otvorio kad sluša žalopojke četničkih vojvoda na vlasti u Srbiji.
Guest- Guest
Pročitao, ali ne vidim ništa o obožavanju Vučića, Šešelja i Dačića.dzmrdz wrote:Nisu, ali spominju obozavanje Ustasa. procitaj jos jednom.Eroo wrote:http://www.economist.com/news/europe/21705844-where-politics-are-stuck-1980s-if-not-1940s-pining-partisanspizzon wrote:BRITANCI: ZAGREB JE U ČETRDESETIMU svom najnovijem broju u tekstu "Vapaj za partizanima" britanski Ekonomist ocenjuje da je hrvatska politika "zapela u osamdesetim godinama prošlog veka. - Ako ne i u četrdesetim - piše ovaj britanski list detaljno u tekstu koji ima podnaslov "Hrvatska stagnacija" navodi o povratku u prošlost Zagreba. - Mnogi se u Hrvatskoj dive ustašama, nacističko-kvislinškom pokretu". Jedan od mogućih razloga zbog kojih se dve vodeće stranke toliko bave prošlošću je njihov ne baš sjajan rezultat u rešavanju aktuelnih problema.
Sve sam prelistao i nigdje ne spominju Srbiju, a trebali bi kao lidera u regiJonu...I šire.
2016-07-22
Jebi ga ja sam stavio smao clanak a ne znam da li je trebalo da se spominje to sto ti navodis. To s Pizonom resi. jebte seEroo wrote:Pročitao, ali ne vidim ništa o obožavanju Vučića, Šešelja i Dačića.dzmrdz wrote:Nisu, ali spominju obozavanje Ustasa. procitaj jos jednom.Eroo wrote:http://www.economist.com/news/europe/21705844-where-politics-are-stuck-1980s-if-not-1940s-pining-partisanspizzon wrote:BRITANCI: ZAGREB JE U ČETRDESETIMU svom najnovijem broju u tekstu "Vapaj za partizanima" britanski Ekonomist ocenjuje da je hrvatska politika "zapela u osamdesetim godinama prošlog veka. - Ako ne i u četrdesetim - piše ovaj britanski list detaljno u tekstu koji ima podnaslov "Hrvatska stagnacija" navodi o povratku u prošlost Zagreba. - Mnogi se u Hrvatskoj dive ustašama, nacističko-kvislinškom pokretu". Jedan od mogućih razloga zbog kojih se dve vodeće stranke toliko bave prošlošću je njihov ne baš sjajan rezultat u rešavanju aktuelnih problema.
Sve sam prelistao i nigdje ne spominju Srbiju, a trebali bi, lider je to u regiJonu...I šire.
Guest- Guest
Što je tu blentone tebi upućeno??? Em si glup, em ćorav em jedeš go luba , dvije riječi; totalni idiot.pizzon wrote:zbog njegovog komentara, datog meni,michaellcmacha wrote:što si ti ljut na hornija...pizzon wrote:paa, vi se ne zalite, vi agresivno kenjate, a ti si doajen tih vestina.Starhemberg wrote:Nije otvorio kad sluša žalopojke četničkih vojvoda na vlasti u Srbiji.
koji je ispod nivoa osobe koja od
skole ima jedino mali odmor.
Guest- Guest
Mislim da će se Šešelj živ pojest, nitko ga živ ne spominje, osim u srpskom parlamentu.dzmrdz wrote:Jebi ga ja sam stavio smao clanak a ne znam da li je trebalo da se spominje to sto ti navodis. To s Pizonom resi. jebte seEroo wrote:Pročitao, ali ne vidim ništa o obožavanju Vučića, Šešelja i Dačića.dzmrdz wrote:Nisu, ali spominju obozavanje Ustasa. procitaj jos jednom.Eroo wrote:http://www.economist.com/news/europe/21705844-where-politics-are-stuck-1980s-if-not-1940s-pining-partisanspizzon wrote:BRITANCI: ZAGREB JE U ČETRDESETIMU svom najnovijem broju u tekstu "Vapaj za partizanima" britanski Ekonomist ocenjuje da je hrvatska politika "zapela u osamdesetim godinama prošlog veka. - Ako ne i u četrdesetim - piše ovaj britanski list detaljno u tekstu koji ima podnaslov "Hrvatska stagnacija" navodi o povratku u prošlost Zagreba. - Mnogi se u Hrvatskoj dive ustašama, nacističko-kvislinškom pokretu". Jedan od mogućih razloga zbog kojih se dve vodeće stranke toliko bave prošlošću je njihov ne baš sjajan rezultat u rešavanju aktuelnih problema.
Sve sam prelistao i nigdje ne spominju Srbiju, a trebali bi, lider je to u regiJonu...I šire.
2016-07-22
E, Ero..jel ti ono bese onomad vodio rat sa Erinadeom oko necega? ;)Eroo wrote:Mislim da će se Šešelj živ pojest, nitko ga živ ne spominje, osim u srpskom parlamentu.dzmrdz wrote:Jebi ga ja sam stavio smao clanak a ne znam da li je trebalo da se spominje to sto ti navodis. To s Pizonom resi. jebte seEroo wrote:Pročitao, ali ne vidim ništa o obožavanju Vučića, Šešelja i Dačića.dzmrdz wrote:Nisu, ali spominju obozavanje Ustasa. procitaj jos jednom.Eroo wrote:
http://www.economist.com/news/europe/21705844-where-politics-are-stuck-1980s-if-not-1940s-pining-partisans
Imam jedno pitanje, jesi li uspeo skuziti jel iza tog nicka bila zena ili muskarac?
Guest- Guest
dzmrdz wrote:E, Ero..jel ti ono bese onomad vodio rat sa Erinadeom oko necega? ;)Eroo wrote:Mislim da će se Šešelj živ pojest, nitko ga živ ne spominje, osim u srpskom parlamentu.dzmrdz wrote:Jebi ga ja sam stavio smao clanak a ne znam da li je trebalo da se spominje to sto ti navodis. To s Pizonom resi. jebte seEroo wrote:Pročitao, ali ne vidim ništa o obožavanju Vučića, Šešelja i Dačića.dzmrdz wrote:
Nisu, ali spominju obozavanje Ustasa. procitaj jos jednom.
Imam jedno pitanje, jesi li uspeo skuziti jel iza tog nicka bila zena ili muskarac?
muškarac koji je mrzio grtalice
Guest- Guest
Milanović je totalno prolupao,a polako se splašnjava i ovo ustašovanje i četnikovanje.
Koliko vidim polako se ljudi vraćaju u realu. Jer nit će nas Ante,niti Srbe Draža gurnuti naprijed i napraviti nam standard.
Koliko vidim polako se ljudi vraćaju u realu. Jer nit će nas Ante,niti Srbe Draža gurnuti naprijed i napraviti nam standard.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Similar topics
» brisel & milo -
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu