Brisel je otvorio oči
Page 4 of 24
Page 4 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Re: Brisel je otvorio oči
Milanović je totalno prolupao,a polako se splašnjava i ovo ustašovanje i četnikovanje.
Koliko vidim polako se ljudi vraćaju u realu. Jer nit će nas Ante,niti Srbe Draža gurnuti naprijed i napraviti nam standard.
Koliko vidim polako se ljudi vraćaju u realu. Jer nit će nas Ante,niti Srbe Draža gurnuti naprijed i napraviti nam standard.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro mi mu bar otvoreno kažemo da je idiot no ti mu poručuješ da je idiot extra klase a on to ne može skužiti stoga je tvoj grijeh većiPiglet wrote:Podrška pićonu, ljutite se na njega, a on samo prenosi vijesti i stavove srpskih predstavnika.
Pomirite se sa tim da srpski narod obožava Vučića, surađuje sa NATO i napreduje prema EU, a Srbija postaje lider u regionu i balkanski ekonomski tigar. Zlatno doba je najavio Vučić u šestosatnom ekspozeu u skupštini, jasno da to izaziva jal i zavist kod drugih. Baš u ljubomori treba tražiti uzroke Milanovićeve ocjene "šake jada", a Vučko će to riješiti hrabro i državnički, pismom namjere EK i otkazivanjem summita u Dubrovniku gdje je trebao biti najveća zvijezda.
Guest- Guest
jastreb wrote:Milanović je totalno prolupao,a polako se splašnjava i ovo ustašovanje i četnikovanje.
A jos manje Hans, Terence, Jaques, Hugo...
Guest- Guest
Ne sjećam se da sam ikad s ikim obdje ratovao. Raspravljao jesam, ako sam vidio da ima smisla.dzmrdz wrote:E, Ero..jel ti ono bese onomad vodio rat sa Erinadeom oko necega? ;)Eroo wrote:Mislim da će se Šešelj živ pojest, nitko ga živ ne spominje, osim u srpskom parlamentu.dzmrdz wrote:Jebi ga ja sam stavio smao clanak a ne znam da li je trebalo da se spominje to sto ti navodis. To s Pizonom resi. jebte seEroo wrote:Pročitao, ali ne vidim ništa o obožavanju Vučića, Šešelja i Dačića.dzmrdz wrote:
Nisu, ali spominju obozavanje Ustasa. procitaj jos jednom.
Sve sam prelistao i nigdje ne spominju Srbiju, a trebali bi, lider je to u regiJonu...I šire.
Imam jedno pitanje, jesi li uspeo skuziti jel iza tog nicka bila zena ili muskarac?
Inače, ne bavim se nikad osobama, već isključivo tekstom, koji vidim na mom ekranu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Ne sjećam se da sam ikad s ikim obdje ratovao. Raspravljao jesam, ako sam vidio da ima smisla.dzmrdz wrote:E, Ero..jel ti ono bese onomad vodio rat sa Erinadeom oko necega? ;)Eroo wrote:Mislim da će se Šešelj živ pojest, nitko ga živ ne spominje, osim u srpskom parlamentu.dzmrdz wrote:Jebi ga ja sam stavio smao clanak a ne znam da li je trebalo da se spominje to sto ti navodis. To s Pizonom resi. jebte seEroo wrote:
Pročitao, ali ne vidim ništa o obožavanju Vučića, Šešelja i Dačića.
Sve sam prelistao i nigdje ne spominju Srbiju, a trebali bi, lider je to u regiJonu...I šire.
Imam jedno pitanje, jesi li uspeo skuziti jel iza tog nicka bila zena ili muskarac?
Inače, ne bavim se nikad osobama, već isključivo tekstom, koji vidim na mom ekranu.
Ja se secam da ste imali prepirke ozbiljne. Nema veze, ja to za svoj gros nesto permutujem. Sada sam se setio.
Guest- Guest
dzmrdz wrote:Eroo wrote:Ne sjećam se da sam ikad s ikim obdje ratovao. Raspravljao jesam, ako sam vidio da ima smisla.dzmrdz wrote:E, Ero..jel ti ono bese onomad vodio rat sa Erinadeom oko necega? ;)Eroo wrote:Mislim da će se Šešelj živ pojest, nitko ga živ ne spominje, osim u srpskom parlamentu.dzmrdz wrote:
Jebi ga ja sam stavio smao clanak a ne znam da li je trebalo da se spominje to sto ti navodis. To s Pizonom resi. jebte se
Ja se secam da ste imali prepirke ozbiljne. Nema veze, ja to za svoj gros nesto permutujem. Sada sam se setio.
na birtiji? s Erinadeom? pa koji nick je Ero imao?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:srbija kao država, ali i značajan broj srba jesu degenerični ako ništa po pitanju opće percepcije... evo pogledaj samo tu na forumu... ti si jedini kolko tolko s mozgom na ti... dok su pizdić, serbinjo, brcala a i džango u kurcu a i bez mozga.... ali to je tako i nekada bilo bezbroj primjera iz vremena služenja vojnog roka, ali i razmjene učenika po bratskim gradovima....
ko je bez mozga po oceni hrvata nama je nebitno.
ne treba mnogo mozga da se po glasanju u UN
za srpskog i hrvatskog predstavnika najboljeve videla
pozicija u svetu jedne i druge drzave.
nebitno sta cu biti na sutrasnjem probnom glasanju.
Guest- Guest
šta je tebi, nešto ko da si nervozan, smiri se.tre911 wrote:imbecil! jel dovoljno ili moram dalje, ti si sramota samom sebi, srpskom narodu, inteligenciji, četnicima, jugoslavima, evropejcima..za nas ustaše si jednostavno idiot par exellancepizzon wrote:paa, vi se ne zalite, vi agresivno kenjate, a ti si doajen tih vestina.Starhemberg wrote:Nije otvorio kad sluša žalopojke četničkih vojvoda na vlasti u Srbiji.
i nema razloga da prigovarate.
imam utisak da nisi najbolje ?
Guest- Guest
aj se ti odi samoubij... ili priznaj pravim čejenima da si pol života spisko na hrvatskom forumu.... oni će te propisno oraditi u tom slučaju.... budeš vrisko da hoćeš kući nazad u domovinu.... ;)))))
2015-08-08
ja, pa ja te uvek zateknem sa pivom i tastarom,
spreman za akciju vs srba i srbije ! hHhahahahaha
ja svratm a tebe uvek zateknem, sad sam uso
spreman za akciju vs srba i srbije ! hHhahahahaha
ja svratm a tebe uvek zateknem, sad sam uso
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:aj se ti odi samoubij... ili priznaj pravim čejenima da si pol života spisko na hrvatskom forumu.... oni će te propisno oraditi u tom slučaju.... budeš vrisko da hoćeš kući nazad u domovinu.... ;)))))
Guest- Guest
provocator-
2015-08-11
ahaha, otadzbina ce mu bit stranjska rjecmichaellcmacha wrote:aj se ti odi samoubij... ili priznaj pravim čejenima da si pol života spisko na hrvatskom forumu.... oni će te propisno oraditi u tom slučaju.... budeš vrisko da hoćeš kući nazad u domovinu.... ;)))))
e provo provo, da te tito vodo za koga navijas, odmah bi te se odrekaoprovocator wrote:Brisel će natjerati vaginoustog da Zoki popuši kurac.
sluh ti nece biti potreban
ima da te istresem iz gaca
Last edited by pizzon on 28/8/2016, 21:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa jel nije tako, em je prečan, em je pička i još usput ima 15 godina staža po hrvatskim forumima...on garant ćirilicu slovića, ako ju je ikad i znao kako dolikuje pravom srbijancu....;))))Leviathan2 wrote:ahaha, otadzbina ce mu bit stranjska rjecmichaellcmacha wrote:aj se ti odi samoubij... ili priznaj pravim čejenima da si pol života spisko na hrvatskom forumu.... oni će te propisno oraditi u tom slučaju.... budeš vrisko da hoćeš kući nazad u domovinu.... ;)))))
2015-08-08
proces pregovaranja srbije za ulazak u eu će malo potrajati tako da su vam šanse za pizdarije velike...pizzon wrote:juce je bas bila jedna kolumna gde je napisano
ono sto ja takodje pretpostavljam, kao eventualnost.
hrvatska se nada nekom agresivnom iskoraku srbije,
nekom nepirmerenom koraku, kao posledicu hrvatskih
provokacija. kao i zakljucak, da to nece docekati,
sem komentara na prostakluke necete docekati drugo.
sitting_bull-
2015-09-28
pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:a tebe kad dovatim
molim? ne čujem dobro....
sluh ti nece biti potreban
ima da te istresem iz gaca
a jel..daj me malo pripremi
Guest- Guest
Page 4 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Similar topics
» brisel & milo -