Brisel je otvorio oči
Page 10 of 24
Page 10 of 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
Re: Brisel je otvorio oči
ma ne isturam,kazem cinjenice....ebiga,nikad nisam imao na forumu svadju ili bilo sto negativa sa Srbinom..pizzon wrote:bogomdani wrote:Nema na cemu...Upravo o tome govorim..Tebi ne mogu zamjeriti,jer sam primjetio da ti stil nije vrijedjanje,jedino kad "pukneš",no to se svima moze dogoditi..pizzon wrote:bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:
Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dan
zahvaljujem na komentaru !
ona je gamad koja ne prestaje da provocira uvredama.
koje ne repliciram ni 10 %
Za razliku od tebe..Tree,samo dok netko godvori drugacije,odmah pocne sa pridruzivanjem epiteta,uvreda ovoga i onoga...
Sad ce gilipter reci da trazimo podrsku jedan u drugome..
Interesantno jest,da je ocita stvar,da Srbi na ovom Forumu imaju znatno visi nivo kulturne komunikacije,nego ov Kockastoglavi majmuni..no pratimo situaciju pa cemo vidjeti...
cek sad reakcije Tupoglavaca...
ja, mi, srbi, koji nismo iz tudjinskog sokaka,
ne bojimo se nikoga pod svodom nebeskim.
nemoj sebe da isturas, ja cu !
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:a u pauzi nek si zeme kofi tu go u njegovoj menzi.... mislim to ako ide prek štutgarta, ako pak missli ić prek stare pazove onda more i šolju mlijeka koju nacijedi svele u svojoj štalici... al od krave ne od bika....;)Noor wrote:michaellcmacha wrote:nek se posluži sa svetozarevim audijem.... ;))))Noor wrote:pizzon wrote:
ne kenjaj, ustaska infektivna gamadi !
( nije problem meni ban !
napravite spisak reci koje su za ban.
nije posvanje majre naj uvreda. )
šta je, crče traktor?
uskoči na komšijin i tutanj!
...i sendvič!
Guest- Guest
nije u afektu pizzone, upozorio sam te, pa smirivao, a ti i dalje.
pa jebemu misa jesi se ispuhao?
ok, samo si zaboravio da upozoris i osobu koja je pocela sa uvredama.kic wrote:nije u afektu pizzone, upozorio sam te, pa smirivao, a ti i dalje.
pa sam ja dobio ban a ista ostala " nevina " u lakat !
Guest- Guest
jes nevina..svakom daje guzu samo da ne udare na nju..pizzon wrote:ok, samo si zaboravio da upozoris i osobu koja je pocela sa uvredama.kic wrote:nije u afektu pizzone, upozorio sam te, pa smirivao, a ti i dalje.
pa sam ja dibio ba a ista ostala " nevina " u lakat !
Guest- Guest
kic nemoj ga... pusti srpsku nejač... kom on smeta ovak blentav.... a i manager ga je uzeo pod svoje tak da se bude opravio.... ;)kic wrote:nije u afektu pizzone, upozorio sam te, pa smirivao, a ti i dalje.
2015-08-08
dobila je ona upozorenje na chatu, mogu ti to i linkati..
problem je sto ti svoje nis shvatio kao sto je ona prihvatila..
problem je sto ti svoje nis shvatio kao sto je ona prihvatila..
ajde pa dobro taj dan kad si dobio ban garant si išao na krstaricu.... malo da i srbijanski štih provariš....pizzon wrote:ok, samo si zaboravio da upozoris i osobu koja je pocela sa uvredama.kic wrote:nije u afektu pizzone, upozorio sam te, pa smirivao, a ti i dalje.
pa sam ja dobio ban a ista ostala " nevina " u lakat !
2015-08-08
bogomdani wrote:jes nevina..svakom daje guzu samo da ne udare na nju..pizzon wrote:ok, samo si zaboravio da upozoris i osobu koja je pocela sa uvredama.kic wrote:nije u afektu pizzone, upozorio sam te, pa smirivao, a ti i dalje.
vidiš, tako je počeo slično i pizzon. njemu sam zato rekla da je seljačina, a sada to kažem i tebi.
Guest- Guest
ma nije on seljačina... norka on ti je manager u audiju.... i ima svoju menzu....Noor wrote:bogomdani wrote:jes nevina..svakom daje guzu samo da ne udare na nju..pizzon wrote:ok, samo si zaboravio da upozoris i osobu koja je pocela sa uvredama.kic wrote:nije u afektu pizzone, upozorio sam te, pa smirivao, a ti i dalje.
vidiš, tako je počeo slično i pizzon. njemu sam zato rekla da je seljačina, a sada to kažem i tebi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
??? drago mi je da si se prepoznala..viš..u pocetku si mi bila simpa jer si imala krvi se fajtati protiv tutleka poput Treja,i slicnih,pokazala cvrstocu u sebi..e onda je vise puta te izvrijedjao opleo po tebi,a posto je branit..pardon plaćenik,tšupcic ti se stisao,pa si mu pocela ici niz dlaku..tu si pokazala kaoliko vrijedis..zato ovaj komentar o guzi,mada nisam rekao imenom da je tvoja...Noor wrote:bogomdani wrote:jes nevina..svakom daje guzu samo da ne udare na nju..pizzon wrote:ok, samo si zaboravio da upozoris i osobu koja je pocela sa uvredama.kic wrote:nije u afektu pizzone, upozorio sam te, pa smirivao, a ti i dalje.
Guest- Guest
on plaćenik a ti i frend ti bili snajperisti, padobranci i nosali ujačke kame za pasom.... ccccbogomdani wrote:??? drago mi je da si se prepoznala..viš..u pocetku si mi bila simpa jer si imala krvi se fajtati protiv tutleka poput Treja,i slicnih,pokazala cvrstocu u sebi..e onda je vise puta te izvrijedjao opleo po tebi,a posto je branit..pardon plaćenik,tšupcic ti se stisao,pa si mu pocela ici niz dlaku..tu si pokazala kaoliko vrijedis..zato ovaj komentar o guzi,mada nisam rekao imenom da je tvoja...Noor wrote:bogomdani wrote:jes nevina..svakom daje guzu samo da ne udare na nju..pizzon wrote:ok, samo si zaboravio da upozoris i osobu koja je pocela sa uvredama.kic wrote:nije u afektu pizzone, upozorio sam te, pa smirivao, a ti i dalje.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma nije on seljačina... norka on ti je manager u audiju.... i ima svoju menzu....Noor wrote:bogomdani wrote:jes nevina..svakom daje guzu samo da ne udare na nju..pizzon wrote:ok, samo si zaboravio da upozoris i osobu koja je pocela sa uvredama.kic wrote:nije u afektu pizzone, upozorio sam te, pa smirivao, a ti i dalje.
e, to nisam znala, ja sam ti tu došla proljetos..
al, sad su mi jasniji tvoji savjeti vezano uz traktorijadu
Guest- Guest
treba isprovocirati srbe da i oni budu budale
kad smo svi budale, onda je to fer fajt
kad smo svi budale, onda je to fer fajt
crvenkasti-
2014-04-17
e pa šteta... da nisi upoznala svetozara u vrijeme dok je dilao sa zlatnim polugama, svaki vikend pičio preko bare i kupovao i prodavao dionice najajčih tvrtki na njujorškoj burzi.... sad ga je malo stislo pa otkad je manager u audiju, voza se u javnom prijevozu i tiska sa nomadima u repu harmonika busa.... a u pauzi objeduje u menzi sa turkinjama kojima je nadzornik dok gablecuju halal hot dog... njegov jel....Noor wrote:michaellcmacha wrote:ma nije on seljačina... norka on ti je manager u audiju.... i ima svoju menzu....Noor wrote:bogomdani wrote:jes nevina..svakom daje guzu samo da ne udare na nju..pizzon wrote:
ok, samo si zaboravio da upozoris i osobu koja je pocela sa uvredama.
e, to nisam znala, ja sam ti tu došla proljetos..
al, sad su mi jasniji tvoji savjeti vezano uz traktorijadu
2015-08-08
2014-04-14
ja sam sirom otvorio prozor da se ohladim i legao na pod, preporucam slicno, pizdolisci i penisolisci stogod..
Page 10 of 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
Similar topics
» brisel & milo -
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most
Page 10 of 24