Brisel je otvorio oči
Page 8 of 24
Page 8 of 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Re: Brisel je otvorio oči
Ne. Životinje su u ravnoteži sa Zemljom. Ljudi nisu. Ni sa životinjama i biljkama, ni sa Zemljom.kic wrote:red wolf wrote:Nisu problem samo vukovi...Životinje izumiru zbog čovjeka...kic wrote:red wolf wrote:Susjećanje s tom vrstom vuka koju su ljudi skoro pa istrijebili...Ništa čudno za ljude...kic wrote:
a taj razlog nam nećeš otkriti naravno..
dirty teaser
ok zanimljivo, čitao sam da na cijeloj planeti ima jako malo preostalih vukova općenito zapravo..
ne sve, ovaca, svinja i sl ima i previše..
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
red wolf wrote:Ne. Životinje su u ravnoteži sa Zemljom. Ljudi nisu. Ni sa životinjama i biljkama, ni sa Zemljom.kic wrote:red wolf wrote:Nisu problem samo vukovi...Životinje izumiru zbog čovjeka...kic wrote:red wolf wrote:Susjećanje s tom vrstom vuka koju su ljudi skoro pa istrijebili...Ništa čudno za ljude...kic wrote:
a taj razlog nam nećeš otkriti naravno..
dirty teaser
ok zanimljivo, čitao sam da na cijeloj planeti ima jako malo preostalih vukova općenito zapravo..
idealiziraš, ne postoji jednakost ni u prirodi, jedna vrsta izdominira drugu kroz duže razdoblje s nekog područja, samo što smo mi malo brži i gori u tome..
Netočno. Priroda, kad i dođe takav pokušaj, ona brzo to vrati u ravnotežu. Zbog ljudskog djelovanja na klimu, mnoge invazivne vrste su napustile svoja životna područja i i onda je nastao kaos. Priroda će sigurno uspostaviti ravnotežu. Jao ljudima tada.kic wrote:red wolf wrote:Ne. Životinje su u ravnoteži sa Zemljom. Ljudi nisu. Ni sa životinjama i biljkama, ni sa Zemljom.kic wrote:red wolf wrote:Nisu problem samo vukovi...Životinje izumiru zbog čovjeka...kic wrote:
idealiziraš, ne postoji jednakost ni u prirodi, jedna vrsta izdominira drugu kroz duže razdoblje s nekog područja, samo što smo mi malo brži i gori u tome..
red wolf-
2016-02-10
ja ti prdlazem da malo spustis ton.Noor wrote:pizzon wrote:hehe, i to mi ti kazes koja si prva krenula sa grubim recima
ti si bre, ti si obicna navlakusa, obicna umisljena picka
sevaj, bre....pali traktor i adio!
da ti se mamice ne iznajebem u sred picke
pa da ti dam i teraktor i prikolicu
pizda ti materina oloska
Guest- Guest
red wolf wrote:Netočno. Priroda, kad i dođe takav pokušaj, ona brzo to vrati u ravnotežu. Zbog ljudskog djelovanja na klimu, mnoge invazivne vrste su napustile svoja životna područja i i onda je nastao kaos. Priroda će sigurno uspostaviti ravnotežu. Jao ljudima tada.kic wrote:red wolf wrote:Ne. Životinje su u ravnoteži sa Zemljom. Ljudi nisu. Ni sa životinjama i biljkama, ni sa Zemljom.kic wrote:red wolf wrote:Nisu problem samo vukovi...Životinje izumiru zbog čovjeka...kic wrote:
pa dobro, što će se dogoditi, to se ne zna, da je planeta neuravnotežena, je, ali ne vidim prirodu kao pravednu silu, više indifirentnu spram svih želja, pa i tvojih..
Iza prirode stoji prije svega Inteligencija, a onda i red...Ljudi su danas najnapredniji sisavci, ali to mogu zahvaliti istrebljenju većine reptila opasnih po sve sisavce...Sutra će se, nakon istrebljenja ljudi razviti neka nova najnaprednija vrsta...kic wrote:red wolf wrote:Netočno. Priroda, kad i dođe takav pokušaj, ona brzo to vrati u ravnotežu. Zbog ljudskog djelovanja na klimu, mnoge invazivne vrste su napustile svoja životna područja i i onda je nastao kaos. Priroda će sigurno uspostaviti ravnotežu. Jao ljudima tada.kic wrote:red wolf wrote:Ne. Životinje su u ravnoteži sa Zemljom. Ljudi nisu. Ni sa životinjama i biljkama, ni sa Zemljom.kic wrote:
pa dobro, što će se dogoditi, to se ne zna, da je planeta neuravnotežena, je, ali ne vidim prirodu kao pravednu silu, više indifirentnu spram svih želja, pa i tvojih..
Last edited by red wolf on 28/8/2016, 22:58; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Nije valjda da si ti večeras taj koji je nadrkan?Leviathan2 wrote: ezek is back
red wolf-
2016-02-10
Opet guze nisi dobio ili ti nije napunjena dovoljno čvrsto?Winter is coming wrote:Leviathan2 wrote: ezek is back
red wolf-
2016-02-10
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
Guest- Guest
Ejj, mangupe, ugasi se...pizzonpa, na osnovu tvojih ranije upisaNoor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:
volim ja onako malo grublje, a ne mlakonje...tak da onda ništ!
grublje, ako si uvek vlazna, moze i ubrzano
ajd marš, seljačino
mogu da ti odgvorim
more jebi se kurvetino
svoju glumu prodaj nekom drugom
ajde,
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vidim kurac opet glup ko Pizzon...
darth_vader-
2014-04-17
Leviathan2 wrote: ezek is back
darth_vader-
2014-04-17
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
kaja_333 wrote:Oce da ga biju iz Brisela?
srpski mokri snovi, iako bi ovi u briselu radije plenkovića
ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
Guest- Guest
Page 8 of 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Similar topics
» brisel & milo -
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most