Kerumov je kretenizam dugo bio nenadmašan. A onda se Milanović sastao s braniteljima
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kerumov je kretenizam dugo bio nenadmašan. A onda se Milanović sastao s braniteljima
Možda konačno dobijemo ljevicu koja se brine za socijalne transfere i desnicu koja traži štednju, a ne nudi nacionalne mirovine neradnicima.udba wrote:Kao što rekoh, još ako Milanović pokrene lustraciju ( a mogao bi jer njegovu garnituru to ne bi ni okrzulo) hadezeu ostane jedino da se uhvati revizije privatizacije, a s obzirom da je dokumentacija ionako kod njih to bi mogli odraditi bez problema, uzvratiti udarac, ovu bezobzirnu krađu predizbornih slogana i upada na tuđi teren.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Kerumov je kretenizam dugo bio nenadmašan. A onda se Milanović sastao s braniteljima
Jesu. Mislim da je to koordinirana akcija s HDZ-om i Kolindom koja isto to sada govori, a ne inzistira na odmaku od Balkana.udba wrote:Tom logikom su se Koli i Klemm približili regionu jer su osudili ovakve susjedohuškačke i antiregionalne izjave.Regoč wrote:Nije postao ban Jelačić, ali dao je izjavu koju nikada ni jedan ljevičar nije dao, ili barem nije snimljen da ju daje (ako zanemarimo navodno "trebalo vas je i više" druga Steve Krajačića delegaciji Srbije u Jasenovcu da je tu pobijeno milijun Srbah). Takav odmak od regiona nije načinila ni Koli.
Ne znam, ne mogu se oteti dojmu da je to sve maškarada i parada za publiku, vidjet ćemo na izborima jeli se isplatio ovaj Milanovićev upad na desni teren.
Bandiću je to izuzetno dobro pošlo od ruke jer baca zobi po potrebi i jednima i drugima, s Titovim bedžom može Kaptolu reć da si "zataknu za šešir" zemljišne knjige i opet mu desnica jede iz ruke. Tako i Milanović, Tito je jači od Tuđmana, ali kad zatreba djed je ustaša, a Srbi šaka jada.
Bandiću je to izuzetno dobro pošlo od ruke jer baca zobi po potrebi i jednima i drugima, s Titovim bedžom može Kaptolu reć da si "zataknu za šešir" zemljišne knjige i opet mu desnica jede iz ruke. Tako i Milanović, Tito je jači od Tuđmana, ali kad zatreba djed je ustaša, a Srbi šaka jada.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:Ne znam, ne mogu se oteti dojmu da je to sve maškarada i parada za publiku, vidjet ćemo na izborima jeli se isplatio ovaj Milanovićev upad na desni teren.
Guest- Guest
Ja također vjerujem da se radi o izbornoj taktici, ali nadam se da konačno kreće diferencijacija među ljevicom u Hrvatskoj da se više zna tko su Hrvati, a tko Vili Matula.tre911 wrote:udba wrote:Ne znam, ne mogu se oteti dojmu da je to sve maškarada i parada za publiku, vidjet ćemo na izborima jeli se isplatio ovaj Milanovićev upad na desni teren.
Milanović je uspio... O njemu se priča i on je taj koji vas je navukao na tanak led i pita vas, mada ne otvoreno: Ima li politika još uopće kakav smisao? I sad vi razmislite.
Ajde ustašo, izjasni se: je li Srbija šaka jada?provocator wrote:Milanović je uspio... O njemu se priča i on je taj koji vas je navukao na tanak led i pita vas, mada ne otvoreno: Ima li politika još uopće kakav smisao? I sad vi razmislite.
Pa nije milanović jednom okrenio list, osim toga da misli ozbiljno o zaštiti Hrvata u BiH ne bi onog malog ljigoša gurao za ministra kulture-busovača zdravoooo hahaha, zdravooo! To je vrijeđanje svih hrvata a pogotovo onih iz srednje bosne. Zatim slučajna država, tito ispred tuđmana...masu idiotarija koje je pričao a koje sad relativizira a poslje će opet biti po starom pogotovo ako mu budu trebale pupijeve ruke. I prošli put je tako pokupio glasove na izbjegličkoj krizi pa su ljudi doživjeli razočaranje njegovom bizantskom politikom oko pokušaja kupovanja glasova i bizantijskog podmetanja...ma za mene će on vjerojatno ostati zauvijek ljigoš, lažljivac i licemjer i ne znam što bi to točno trebao napraviti da se to promjeni poučen dosadašnjom njegovom politikom.Regoč wrote:Ja također vjerujem da se radi o izbornoj taktici, ali nadam se da konačno kreće diferencijacija među ljevicom u Hrvatskoj da se više zna tko su Hrvati, a tko Vili Matula.tre911 wrote:udba wrote:Ne znam, ne mogu se oteti dojmu da je to sve maškarada i parada za publiku, vidjet ćemo na izborima jeli se isplatio ovaj Milanovićev upad na desni teren.
Guest- Guest
Regoč wrote:Ajde ustašo, izjasni se: je li Srbija šaka jada?provocator wrote:Milanović je uspio... O njemu se priča i on je taj koji vas je navukao na tanak led i pita vas, mada ne otvoreno: Ima li politika još uopće kakav smisao? I sad vi razmislite.
naravno da je, pa pogledaj čime se sve služe...čak i ekipne olimpijske medalje množe brojem igrača u momčadi, od njih svašta očekivat
Guest- Guest
Sastav vlade je stvar kompromisa među strankama koalicije kao i među strujama u stranci. Ni ja mu baš ne vjerujem, ali nadam se.tre911 wrote:Pa nije milanović jednom okrenio list, osim toga da misli ozbiljno o zaštiti Hrvata u BiH ne bi onog malog ljigoša gurao za ministra kulture-busovača zdravoooo hahaha, zdravooo! To je vrijeđanje svih hrvata a pogotovo onih iz srednje bosne. Zatim slučajna država, tito ispred tuđmana...masu idiotarija koje je pričao a koje sad relativizira a poslje će opet biti po starom pogotovo ako mu budu trebale pupijeve ruke. I prošli put je tako pokupio glasove na izbjegličkoj krizi pa su ljudi doživjeli razočaranje njegovom bizantskom politikom oko pokušaja kupovanja glasova i bizantijskog podmetanja...ma za mene će on vjerojatno ostati zauvijek ljigoš, lažljivac i licemjer i ne znam što bi to točno trebao napraviti da se to promjeni poučen dosadašnjom njegovom politikom.Regoč wrote:Ja također vjerujem da se radi o izbornoj taktici, ali nadam se da konačno kreće diferencijacija među ljevicom u Hrvatskoj da se više zna tko su Hrvati, a tko Vili Matula.tre911 wrote:udba wrote:Ne znam, ne mogu se oteti dojmu da je to sve maškarada i parada za publiku, vidjet ćemo na izborima jeli se isplatio ovaj Milanovićev upad na desni teren.
Nisam ustaša, niti ću ikada biti, ali Srbija jest šaka jada. Smeće!Regoč wrote:Ajde ustašo, izjasni se: je li Srbija šaka jada?provocator wrote:Milanović je uspio... O njemu se priča i on je taj koji vas je navukao na tanak led i pita vas, mada ne otvoreno: Ima li politika još uopće kakav smisao? I sad vi razmislite.
Okej, kužim da se sad odazivaš na ujna , ali ovo je išlo Provi.Noor wrote:Regoč wrote:Ajde ustašo, izjasni se: je li Srbija šaka jada?provocator wrote:Milanović je uspio... O njemu se priča i on je taj koji vas je navukao na tanak led i pita vas, mada ne otvoreno: Ima li politika još uopće kakav smisao? I sad vi razmislite.
naravno da je, pa pogledaj čime se sve služe...čak i ekipne olimpijske medalje množe brojem igrača u momčadi, od njih svašta očekivat
Kako nisi, jučer, prekjučer, kadli, opleo si po Srbiji i Srbima, mene kao ustašu bilo sram.provocator wrote:Nisam ustaša, niti ću ikada biti, ali Srbija jest šaka jada. Smeće!Regoč wrote:Ajde ustašo, izjasni se: je li Srbija šaka jada?provocator wrote:Milanović je uspio... O njemu se priča i on je taj koji vas je navukao na tanak led i pita vas, mada ne otvoreno: Ima li politika još uopće kakav smisao? I sad vi razmislite.
Pa mali ljigavi žvaljo mu je kandidat za ministra kulture, nije to iz recimo HNSovog tabora nego iz njegovog, za mene sasvim dovoljno da vidim o kakvom se čovjeku ovdje radi.Regoč wrote:Sastav vlade je stvar kompromisa među strankama koalicije kao i među strujama u stranci. Ni ja mu baš ne vjerujem, ali nadam se.tre911 wrote:Pa nije milanović jednom okrenio list, osim toga da misli ozbiljno o zaštiti Hrvata u BiH ne bi onog malog ljigoša gurao za ministra kulture-busovača zdravoooo hahaha, zdravooo! To je vrijeđanje svih hrvata a pogotovo onih iz srednje bosne. Zatim slučajna država, tito ispred tuđmana...masu idiotarija koje je pričao a koje sad relativizira a poslje će opet biti po starom pogotovo ako mu budu trebale pupijeve ruke. I prošli put je tako pokupio glasove na izbjegličkoj krizi pa su ljudi doživjeli razočaranje njegovom bizantskom politikom oko pokušaja kupovanja glasova i bizantijskog podmetanja...ma za mene će on vjerojatno ostati zauvijek ljigoš, lažljivac i licemjer i ne znam što bi to točno trebao napraviti da se to promjeni poučen dosadašnjom njegovom politikom.Regoč wrote:Ja također vjerujem da se radi o izbornoj taktici, ali nadam se da konačno kreće diferencijacija među ljevicom u Hrvatskoj da se više zna tko su Hrvati, a tko Vili Matula.tre911 wrote:udba wrote:Ne znam, ne mogu se oteti dojmu da je to sve maškarada i parada za publiku, vidjet ćemo na izborima jeli se isplatio ovaj Milanovićev upad na desni teren.
Guest- Guest
Regoč wrote:Okej, kužim da se sad odazivaš na ujna , ali ovo je išlo Provi.Noor wrote:Regoč wrote:Ajde ustašo, izjasni se: je li Srbija šaka jada?provocator wrote:Milanović je uspio... O njemu se priča i on je taj koji vas je navukao na tanak led i pita vas, mada ne otvoreno: Ima li politika još uopće kakav smisao? I sad vi razmislite.
znam ja kome je išlo, ali sam isto tako znala da će on bit preštur u obrazloženju. u stvari, nije ga ni dao.
Guest- Guest
Srbija nije šaka jada. Ako omalovažavate Srbiju omalovažavate sebe jer većina praznika i dana žalosti ako nisu vjerski onda su nekako vezani za Srbiju odnosno Jugu. Dan državnosti, dan Oluje. Zar se slave tolike pobjede nad običnom nemoćnom šakom jada?
Možeš mrzit i nepoštivati nekoga, ali ne ga ne bi trebao potcjenjivati. 80% političkih tema je na ovaj ili onaj način vezano za Srbiju, toliki prostor bi se davao šaki jada? Tko posvećuje toliko vremena i resursa razglabajući o nebitnoj šaki jada?
Možeš mrzit i nepoštivati nekoga, ali ne ga ne bi trebao potcjenjivati. 80% političkih tema je na ovaj ili onaj način vezano za Srbiju, toliki prostor bi se davao šaki jada? Tko posvećuje toliko vremena i resursa razglabajući o nebitnoj šaki jada?
Drago mi je vidjeti ljevicu da brani nacionalne interese ali ja zoki prevrtljivcu ništa ne vjerujem.Noor wrote:Regoč wrote:Okej, kužim da se sad odazivaš na ujna , ali ovo je išlo Provi.Noor wrote:Regoč wrote:Ajde ustašo, izjasni se: je li Srbija šaka jada?provocator wrote:Milanović je uspio... O njemu se priča i on je taj koji vas je navukao na tanak led i pita vas, mada ne otvoreno: Ima li politika još uopće kakav smisao? I sad vi razmislite.
znam ja kome je išlo, ali sam isto tako znala da će on bit preštur u obrazloženju. u stvari, nije ga ni dao.
Guest- Guest
ja sam sigurna što se tiče ove snimke u ono...što na umu, to na drumu. sad kad je to jednom izrečeno, i kad je prvi šok prošao, ne vidim razloga za povlačenje, nego baš kontra...vidim put na kojem treba ustrajati.tre911 wrote:Drago mi je vidjeti ljevicu da brani nacionalne interese ali ja zoki prevrtljivcu ništa ne vjerujem.Noor wrote:Regoč wrote:Okej, kužim da se sad odazivaš na ujna , ali ovo je išlo Provi.Noor wrote:Regoč wrote:
Ajde ustašo, izjasni se: je li Srbija šaka jada?
nije kompletna ljevica konsternirana...jako daleko od toga.
Guest- Guest
Drago mi je zbog nekonsternirane ljevice i nadam se da će konačno nadvladati konsterniranu ljevicu.Noor wrote:ja sam sigurna što se tiče ove snimke u ono...što na umu, to na drumu. sad kad je to jednom izrečeno, i kad je prvi šok prošao, ne vidim razloga za povlačenje, nego baš kontra...vidim put na kojem treba ustrajati.tre911 wrote:Drago mi je vidjeti ljevicu da brani nacionalne interese ali ja zoki prevrtljivcu ništa ne vjerujem.Noor wrote:Regoč wrote:Okej, kužim da se sad odazivaš na ujna , ali ovo je išlo Provi.Noor wrote:
Znam ali nije mu to prvi put, već se ispričavao srbima i uvlačio im se u pakšu kad ih je nazvao barbarima i tu je također mogao podvući crtu ali nije. Evo budi sigurna da će se ispričavati pupiju ako mu budu njegovi glasovi usfalili.Noor wrote:ja sam sigurna što se tiče ove snimke u ono...što na umu, to na drumu. sad kad je to jednom izrečeno, i kad je prvi šok prošao, ne vidim razloga za povlačenje, nego baš kontra...vidim put na kojem treba ustrajati.tre911 wrote:Drago mi je vidjeti ljevicu da brani nacionalne interese ali ja zoki prevrtljivcu ništa ne vjerujem.Noor wrote:Regoč wrote:Okej, kužim da se sad odazivaš na ujna , ali ovo je išlo Provi.Noor wrote:
Guest- Guest
Sad ću, kad već nema Jatreba, reći kako u narodnoj pjesmi "naš", koji je junak, uviek pobjeđuje "njihovoga", koji je također junak, iliti "namjeri se junak na junaka". Smisao je baš ovo što kažeš, kakva je slava i čast pobiediti šaku jada?udba wrote:Srbija nije šaka jada. Ako omalovažavate Srbiju omalovažavate sebe jer većina praznika i dana žalosti ako nisu vjerski onda su nekako vezani za Srbiju odnosno Jugu. Dan državnosti, dan Oluje. Zar se slave tolike pobjede nad običnom nemoćnom šakom jada?
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Milanović se sastao sa Mesićem i Izetbegovićem
» Milanović: Znam dugo Plenkovića, o Tuđmanu je imao najgore moguće mišljenje
» Milanovic postaje svjestan kakvu je glupost napravio pa trazi preko generala da ga izvade pred braniteljima
» Milanović : Građanska BiH je jako dalek san , ali prvo sapun , a onda parfem
» Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
» Milanović: Znam dugo Plenkovića, o Tuđmanu je imao najgore moguće mišljenje
» Milanovic postaje svjestan kakvu je glupost napravio pa trazi preko generala da ga izvade pred braniteljima
» Milanović : Građanska BiH je jako dalek san , ali prvo sapun , a onda parfem
» Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
Page 3 of 5