Kerumov je kretenizam dugo bio nenadmašan. A onda se Milanović sastao s braniteljima
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kerumov je kretenizam dugo bio nenadmašan. A onda se Milanović sastao s braniteljima
Nadam se da je ovo početak diferencijacije ljevice u Hrvatskoj na hrvatsku ljevicu (Noor) i združene orjunaše i četnike (Jastreb, Deboto, Sora...).Noor wrote:konačno.kaja_333 wrote:Evo, ovakve zadojene jugoslave je izgubio , iz toga razloga nije sam sebe snimio.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Kerumov je kretenizam dugo bio nenadmašan. A onda se Milanović sastao s braniteljima
A kao da drugdje čitaš?jastreb wrote:Odlično sročen tekst. Sinoć sam ga čitao na kenjari.
Regoč wrote:Nadam se da je ovo početak diferencijacije ljevice u Hrvatskoj na hrvatsku ljevicu (Noor) i združene orjunaše i četnike (Jastreb, Deboto, Sora...).Noor wrote:konačno.kaja_333 wrote:Evo, ovakve zadojene jugoslave je izgubio , iz toga razloga nije sam sebe snimio.
i Zoki je prešao na moju stranu
Guest- Guest
Nije, jer za koji dan će otići na neku partizansku komemoraciju i tamo će se sjetiti da mu je drugi djed partizan, a Tuđman je 90 pokrao Hrvatsku. Ali dobro je da ide Bandićevim stopama i svakom baca onu stočnu smjesu koju konzument želi. To je dobar put.Regoč wrote:Nadam se da je ovo početak diferencijacije ljevice u Hrvatskoj na hrvatsku ljevicu (Noor) i združene orjunaše i četnike (Jastreb, Deboto, Sora...).Noor wrote:konačno.kaja_333 wrote:Evo, ovakve zadojene jugoslave je izgubio , iz toga razloga nije sam sebe snimio.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:[
Nije, jer za koji dan će otići na neku partizansku komemoraciju i tamo će se sjetiti da mu je drugi djed partizan, a Tuđman je 90 pokrao Hrvatsku. Ali dobro je da ide Bandićevim stopama i svakom baca onu stočnu smjesu koju konzument želi. To je dobar put.
moja su oba, pa?!
Guest- Guest
Noor je okrenula ljevicu nacionalnim vrjednotama, ona je Savka naše generacije, a Zoki možda postane Mika.Noor wrote:Regoč wrote:Nadam se da je ovo početak diferencijacije ljevice u Hrvatskoj na hrvatsku ljevicu (Noor) i združene orjunaše i četnike (Jastreb, Deboto, Sora...).Noor wrote:konačno.kaja_333 wrote:Evo, ovakve zadojene jugoslave je izgubio , iz toga razloga nije sam sebe snimio.
i Zoki je prešao na moju stranu
Onda spominješ samo baku koja je onesposobljavala četnike.Noor wrote:udba wrote:[
Nije, jer za koji dan će otići na neku partizansku komemoraciju i tamo će se sjetiti da mu je drugi djed partizan, a Tuđman je 90 pokrao Hrvatsku. Ali dobro je da ide Bandićevim stopama i svakom baca onu stočnu smjesu koju konzument želi. To je dobar put.
moja su oba, pa?!
Milanović je odlučio reći popu pop a bobu bob
samo da ne bude kasnije ko i kod šuvara, ni a ni b
Nije problem u kritici postojećega, nije problem u djedu partizanu, problem je u odnosu prema hrvatskoj državi i Domovinskom ratu. Hrvatska ne smije biti slučajna država, Domovinski rat ne smije biti građanski rat; kako će se dieliti proračunski novac jest predmet političkoga spora.udba wrote:Nije, jer za koji dan će otići na neku partizansku komemoraciju i tamo će se sjetiti da mu je drugi djed partizan, a Tuđman je 90 pokrao Hrvatsku. Ali dobro je da ide Bandićevim stopama i svakom baca onu stočnu smjesu koju konzument želi. To je dobar put.Regoč wrote:Nadam se da je ovo početak diferencijacije ljevice u Hrvatskoj na hrvatsku ljevicu (Noor) i združene orjunaše i četnike (Jastreb, Deboto, Sora...).Noor wrote:konačno.kaja_333 wrote:Evo, ovakve zadojene jugoslave je izgubio , iz toga razloga nije sam sebe snimio.
Regoč wrote:A kao da drugdje čitaš?jastreb wrote:Odlično sročen tekst. Sinoć sam ga čitao na kenjari.
ja isto izdanja eph holdinga koristim najviše u kenjari, ponaosob tomićeve tekstove
Ma, tko zna što on zapravo misli, da nije samo išao dodvoravati se braniteljima i popravljati dojam nakon Markova trga. Bilo bi mi drago da ovo uistinu bude uvod u diferencijaciju ljevice na hrvatsku i jugoslavensko-srbsku opciju.marcellus wrote:Milanović je odlučio reći popu pop a bobu bob
Jebi ga, Marcele, pametni znaju čemu služi zewa. A za roštilj, peku, pečenku... tu je eph.marcellus wrote:Regoč wrote:A kao da drugdje čitaš?jastreb wrote:Odlično sročen tekst. Sinoć sam ga čitao na kenjari.
ja isto izdanja eph holdinga koristim najviše u kenjari, ponaosob tomićeve tekstove
Last edited by Regoč on 29/8/2016, 13:13; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
marcellus wrote:Milanović je odlučio reći popu pop a bobu bob
ne, sad je probio led i neće mu bit kraja
Guest- Guest
Nadam se da će ustrajati i konačno raskrstiti s tim utezima na ljevičarskim nogama.Noor wrote:marcellus wrote:Milanović je odlučio reći popu pop a bobu bob
Regoč wrote:Nije problem u kritici postojećega, nije problem u djedu partizanu, problem je u odnosu prema hrvatskoj državi i Domovinskom ratu. Hrvatska ne smije biti slučajna država, Domovinski rat ne smije biti građanski rat; kako će se dieliti proračunski novac jest predmet političkoga spora.
Meni je zanimljivo kako je zahvaljujući jednoj i po rečenici Milanović nakon deset godina postao od obnovitelja jugoslavije i predvodnik beogradsko-briselsko-regionale jugožgadije postao Ban Jelačić u roku keks. Zato volim politiku, uz malo verbalnog dribljanja možeš biti kolar, stolar, vojni lekar, apotekar, ustaša, partizan, bilo šta.
Proračunski novac nas ovdje ne zanima, kad lokalni HDZ/SDP digne vodu smeće za 250% onda se bune onih 1% koje se odralo po džepu, kad se ukine porez na prvu nekretninu ili tako neka stvar buni se onih 1% koje to dira. Mi ostali više volimo ovakve pikanterije.
Regoč wrote:Nadam se da će ustrajati i konačno raskrstiti s tim utezima na ljevičarskim nogama.Noor wrote:marcellus wrote:Milanović je odlučio reći popu pop a bobu bob
vjerujem u to i nadam se da neću biti razočarana
došlo je doba za okretanje novog lista...
Guest- Guest
Nije postao ban Jelačić, ali dao je izjavu koju nikada ni jedan ljevičar nije dao, ili barem nije snimljen da ju daje (ako zanemarimo navodno "trebalo vas je i više" druga Steve Krajačića delegaciji Srbije u Jasenovcu da je tu pobijeno milijun Srbah). Takav odmak od regiona nije načinila ni Koli.
Tako je, spajanje nacionalnoga i socijalnoga je nužnost.Noor wrote:Regoč wrote:Nadam se da će ustrajati i konačno raskrstiti s tim utezima na ljevičarskim nogama.Noor wrote:marcellus wrote:Milanović je odlučio reći popu pop a bobu bob
vjerujem u to i nadam se da neću biti razočarana
došlo je doba za okretanje novog lista...
Kao što rekoh, još ako Milanović pokrene lustraciju ( a mogao bi jer njegovu garnituru to ne bi ni okrzulo) hadezeu ostane jedino da se uhvati revizije privatizacije, a s obzirom da je dokumentacija ionako kod njih to bi mogli odraditi bez problema, uzvratiti udarac, ovu bezobzirnu krađu predizbornih slogana i upada na tuđi teren.
2015-11-10
Tom logikom su se Koli i Klemm približili regionu jer su osudili ovakve susjedohuškačke i antiregionalne izjave.Regoč wrote:Nije postao ban Jelačić, ali dao je izjavu koju nikada ni jedan ljevičar nije dao, ili barem nije snimljen da ju daje (ako zanemarimo navodno "trebalo vas je i više" druga Steve Krajačića delegaciji Srbije u Jasenovcu da je tu pobijeno milijun Srbah). Takav odmak od regiona nije načinila ni Koli.
2015-11-10
Možda konačno dobijemo ljevicu koja se brine za socijalne transfere i desnicu koja traži štednju, a ne nudi nacionalne mirovine neradnicima.udba wrote:Kao što rekoh, još ako Milanović pokrene lustraciju ( a mogao bi jer njegovu garnituru to ne bi ni okrzulo) hadezeu ostane jedino da se uhvati revizije privatizacije, a s obzirom da je dokumentacija ionako kod njih to bi mogli odraditi bez problema, uzvratiti udarac, ovu bezobzirnu krađu predizbornih slogana i upada na tuđi teren.
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Milanović se sastao sa Mesićem i Izetbegovićem
» Milanović: Znam dugo Plenkovića, o Tuđmanu je imao najgore moguće mišljenje
» Milanovic postaje svjestan kakvu je glupost napravio pa trazi preko generala da ga izvade pred braniteljima
» Milanović : Građanska BiH je jako dalek san , ali prvo sapun , a onda parfem
» Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
» Milanović: Znam dugo Plenkovića, o Tuđmanu je imao najgore moguće mišljenje
» Milanovic postaje svjestan kakvu je glupost napravio pa trazi preko generala da ga izvade pred braniteljima
» Milanović : Građanska BiH je jako dalek san , ali prvo sapun , a onda parfem
» Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
Page 2 of 5