Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
MILANOVIĆ O BiH: To nije država, to je “big shit”, stvori li se Srpska država hoćemo li ostaviti Hrvate u državi s Bošnjacima? Pa nećemo!
Jutarnji list je u posjedu snimke sastanka Zorana Milanovića s predstavnicima branitelja o primjeni srbijanskih zakona o univerzalnoj jurisdikciji i napetosti koja je između dviju država zbog toga nastala. Predsjednik SDP-a u utorak je, na razgovor iza zatvorenih vrata, pozvao predstavnike Zbora udruge veterana hrvatskih gardijskih brigada i Udruge specijalne policije.
Šef SDP-a, koji u mandatu vlastite Vlade nije imao dobre odnose s dijelom braniteljske populacije, u ovoj kampanji, čini se, želi s njima uspostaviti što bolju komunikaciju kako bi možda osvojio koji glas više.
Snimka susreta, koji se održao u središnjici SDP-a, traje nešto više od sat vremena, a nakon što smo je preslušali očito je da se bivši premijer Milanović izuzetno trudio da izgladi odnose s braniteljima.
No, neki od sudionika bili su nezadovoljni jer im se nije ispričao za događaje iz prošlosti. Razgovor je bio dinamičan, intenzivan. Nekima na tom sastanku njegov stil, pa i stavovi činili su se previše, kako su ih poslije opisali, huškačkima.
Predsjednik SDP-a Milanović otvoreno je i opušteno govorio o odnosima sa Srbijom, iznio je stavove o ulasku Bosne i Hercegovine u EU, izjasnio se o blokadi pregovora Srbije te najavio da bi kao predsjednik Vlade sa Srbijom pokušao potpisati bilateralni sporazum. U tom razgovoru nije se puno osvrtao na HDZ, iako je nekoliko puta naglasio da na njega nemaju nikakav utjecaj izvana, ni Angela Merkel, ni europski pučani.
U nastavku donosimo audiozapis i drugi dio transkripta koji Jutarnji list objavljuje u sutrašnjem tiskanom izdanju.
Zoran Milanović je Josipu Klemmu i Dražimiru Jukiću u jednom trenutku bez dlake na jeziku rekao što misli o Bosni i Hercegovini i njihovoj vlasti.
Šef SDP-a nije oduševljen tamošnjom situacijom, za koju kaže da je, citirajući jednog branitelja, ‘big shit’, žalio se da u Sarajevu nema s kime razgovarati, te da bi ih preko reda ugurao u Europsku uniju jer ‘to je zemlja bez reda i poretka’.
– Imamo posla s negativcima – napomenuo je Milanović.
U jednom trenutku Milanović je kazao sljedeće: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
http://poskok.info/wp/milanovic-o-bih-to-nije-drzava-to-je-big-shit-stvori-li-se-srpska-drzava-hocemo-li-ostaviti-hrvate-u-drzavi-s-bosnjacima-pa-necemo/
...................................
Podrška Zokiju i referendumu u srpskoj !
Jutarnji list je u posjedu snimke sastanka Zorana Milanovića s predstavnicima branitelja o primjeni srbijanskih zakona o univerzalnoj jurisdikciji i napetosti koja je između dviju država zbog toga nastala. Predsjednik SDP-a u utorak je, na razgovor iza zatvorenih vrata, pozvao predstavnike Zbora udruge veterana hrvatskih gardijskih brigada i Udruge specijalne policije.
Šef SDP-a, koji u mandatu vlastite Vlade nije imao dobre odnose s dijelom braniteljske populacije, u ovoj kampanji, čini se, želi s njima uspostaviti što bolju komunikaciju kako bi možda osvojio koji glas više.
Snimka susreta, koji se održao u središnjici SDP-a, traje nešto više od sat vremena, a nakon što smo je preslušali očito je da se bivši premijer Milanović izuzetno trudio da izgladi odnose s braniteljima.
No, neki od sudionika bili su nezadovoljni jer im se nije ispričao za događaje iz prošlosti. Razgovor je bio dinamičan, intenzivan. Nekima na tom sastanku njegov stil, pa i stavovi činili su se previše, kako su ih poslije opisali, huškačkima.
Predsjednik SDP-a Milanović otvoreno je i opušteno govorio o odnosima sa Srbijom, iznio je stavove o ulasku Bosne i Hercegovine u EU, izjasnio se o blokadi pregovora Srbije te najavio da bi kao predsjednik Vlade sa Srbijom pokušao potpisati bilateralni sporazum. U tom razgovoru nije se puno osvrtao na HDZ, iako je nekoliko puta naglasio da na njega nemaju nikakav utjecaj izvana, ni Angela Merkel, ni europski pučani.
U nastavku donosimo audiozapis i drugi dio transkripta koji Jutarnji list objavljuje u sutrašnjem tiskanom izdanju.
Zoran Milanović je Josipu Klemmu i Dražimiru Jukiću u jednom trenutku bez dlake na jeziku rekao što misli o Bosni i Hercegovini i njihovoj vlasti.
Šef SDP-a nije oduševljen tamošnjom situacijom, za koju kaže da je, citirajući jednog branitelja, ‘big shit’, žalio se da u Sarajevu nema s kime razgovarati, te da bi ih preko reda ugurao u Europsku uniju jer ‘to je zemlja bez reda i poretka’.
– Imamo posla s negativcima – napomenuo je Milanović.
U jednom trenutku Milanović je kazao sljedeće: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
http://poskok.info/wp/milanovic-o-bih-to-nije-drzava-to-je-big-shit-stvori-li-se-srpska-drzava-hocemo-li-ostaviti-hrvate-u-drzavi-s-bosnjacima-pa-necemo/
...................................
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
zoki vas nije ostavio ni devedesetih,zasto bi i sada:)
dijagram-
2015-08-09
Re: Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
dijagram wrote:zoki vas nije ostavio ni devedesetih,zasto bi i sada:)
nono, u svakom slučaju daleko je pozitivniji i pragmatičniji od hadezenjara....
2015-08-06
Hoće li više taj referendum, epikur će jadan svisnuti koliko "prati stanje i dalje, sa sigurne udaljenosti", godinama.
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
evo epi glasa za mad zoxa odmah
čudo hrvatske naive
čudo hrvatske naive
Piglet wrote:Hoće li više taj referendum, epikur će jadan svisnuti koliko "prati stanje i dalje, sa sigurne udaljenosti", godinama.
ajme, pa ja to pratim evo sad će 15 godina...nije priša, hoće, pomalo, blizu je
2015-08-06
je, dokazao je da ste mu na srcu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:zoki vas nije ostavio ni devedesetih,zasto bi i sada:)
nono, u svakom slučaju daleko je pozitivniji i pragmatičniji od hadezenjara....
podsjeca na vucica koji nece vise nikada dozvoliti kojekakve oluje:)
ustvari,.taj je nesto i cinio devedesetih,nije bio totalna kukavelj ko zoki
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:
ti ko da si iz hlebina a ne iz bosne
marcellus wrote:evo epi glasa za mad zoxa odmah
čudo hrvatske naive
pa zadnjih par godina ne izlazim na izbore ali da, ako bih izašao bih za zokija
hebi ga tko tebi brani za hasančeta...
2015-08-06
epikur37 wrote:nije priša, hoće, pomalo, blizu je
ea a kaže stanojko da će skoro i povrat kosova
marcellus wrote:epikur37 wrote:
a gle, nakon tvog teksta od jučer...mogu biti iz pm, ali ti si na kvasini
2015-08-06
marcellus wrote:epikur37 wrote:nije priša, hoće, pomalo, blizu je
ea a kaže stanojko da će skoro i povrat kosova
njihova stvar, baš me i ne zanima preveć
2015-08-06
od tog referenduma nema ništa, jer dodu niko ništa ne pita, čak ni Vučić im neće priznat državu.
a i da bude, opet bi milanović rekao "nja, nje, nja" i otišao u Tač na večeru
a i da bude, opet bi milanović rekao "nja, nje, nja" i otišao u Tač na večeru
epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:
a gle, nakon tvog teksta od jučer...mogu biti iz pm, ali ti si na kvasini
moj tekst od jučer je posve realan, a ako ti misliš da nam je srbija naklonjena i prijateljska zemlja, ne znam što reć
Nikako da se karte poslože, makar vam svjetski dogđaji po tvojoj interpretaciji idu izrazito na ruku?epikur37 wrote:Piglet wrote:Hoće li više taj referendum, epikur će jadan svisnuti koliko "prati stanje i dalje, sa sigurne udaljenosti", godinama.
ajme, pa ja to pratim evo sad će 15 godina...nije priša, hoće, pomalo, blizu je
Inače, realnije je da će sami Hrvati u Bosni nešto iskombinirati nego prodani i rastureni Srbi.
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Još kad bi se u ovako nešto moglo povjerovati. No, pravi bi odgovor bio onaj Mesićev "presjeći ću koridor".
naklonjena je EU i želi ući u njumarcellus wrote:
moj tekst od jučer je posve realan, a ako ti misliš da nam je srbija naklonjena i prijateljska zemlja, ne znam što reć
Guest- Guest
A Kulinda dođe u Mostar kaže da nije za treći, Gogo sabotira ideju, Granić ukopa ljude tamo a o pravašima da ne govorim....
Go, Zoky, go :)
Go, Zoky, go :)
2015-08-06
Bilo kako bilo, lijepo i revijalno su se sjetili Hrvata u BiH, izbori su, red je :)
Da je Milanovic ista htio napraviti, mogao je. Ispravak, jest, smanjio je broj zastupnika iz dijaspore na 3 u komplotu sa Kosor, ideja je bila njegova. Ne zaboravljamo.
Plenkovic - jos nam se gore pise, kad bi EPP maneken zasjeo...odmah multikulturalna i unitarna, a istovremeno gradjanska BiH. Sa uvozom Sirijaca i izvozom Hrvata.
Da je Milanovic ista htio napraviti, mogao je. Ispravak, jest, smanjio je broj zastupnika iz dijaspore na 3 u komplotu sa Kosor, ideja je bila njegova. Ne zaboravljamo.
Plenkovic - jos nam se gore pise, kad bi EPP maneken zasjeo...odmah multikulturalna i unitarna, a istovremeno gradjanska BiH. Sa uvozom Sirijaca i izvozom Hrvata.
Guest- Guest
zoki vec ima spremnih pet brigada mladih sdpeovaca spremnih poloziti zivot za herceg bosnu,hahaha
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Milanović: Što ćemo kada se RS odcjepi, hoćemo ostaviti Hrvate u državi sa Bošnjacima?
» Mi nećemo na Berlin – hoćemo na Solun
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Berlin : Nećemo tolerirati mržnju i nasilje nad muslimanima
» Srbin uputio strasne prijetnje Hrvatima i Bosnjacima:'Balije pukne li opet ni pile necu ostaviti u dvoristu a vas Hrvate mrzim i vracam vas kao sardine'
» Mi nećemo na Berlin – hoćemo na Solun
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Berlin : Nećemo tolerirati mržnju i nasilje nad muslimanima
» Srbin uputio strasne prijetnje Hrvatima i Bosnjacima:'Balije pukne li opet ni pile necu ostaviti u dvoristu a vas Hrvate mrzim i vracam vas kao sardine'
Page 1 of 9