Milanović se sastao sa Mesićem i Izetbegovićem
Page 1 of 1
Milanović se sastao sa Mesićem i Izetbegovićem
Izetbegović s Milanovićem i Mesićem: Razgovarano o odnosima BiH i Hrvatske, Bošnjaka i Hrvata
Lider SDA i predsjedavajući Doma naroda BiH Bakir Izetbegović susreo se večeras u Zagrebu sa aktualnim predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem te bivšim predsjednikom Stjepanom Mesićem.
Izetbegović je na društvenim mrežama napisao kako su vodili vrlo otvoren razgovor o odnosima Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, te o međusobnim odnosima Bošnjaka i Hrvata.
"Zajednički je ocijenjeno da odnosi dviju država i dva naroda imaju izuzetnu važnost, te da se moraju unaprjeđivati kroz dijalog na ravnopravnim osnovama i u obostranom interesu", naveo je Izetbegović.
Kazao je kako je razgovarano i o cjelokupnim odnosima u regionu.
Lider SDA i predsjedavajući Doma naroda BiH Bakir Izetbegović susreo se večeras u Zagrebu sa aktualnim predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem te bivšim predsjednikom Stjepanom Mesićem.
Izetbegović je na društvenim mrežama napisao kako su vodili vrlo otvoren razgovor o odnosima Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, te o međusobnim odnosima Bošnjaka i Hrvata.
"Zajednički je ocijenjeno da odnosi dviju država i dva naroda imaju izuzetnu važnost, te da se moraju unaprjeđivati kroz dijalog na ravnopravnim osnovama i u obostranom interesu", naveo je Izetbegović.
Kazao je kako je razgovarano i o cjelokupnim odnosima u regionu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Milanović se sastao sa Mesićem i Izetbegovićem
Sto dikobraz tu uopce radi? Drzi Bakiru odstupnicu?
omni-
2014-04-12
omni wrote:Sto dikobraz tu uopce radi? Drzi Bakiru odstupnicu?
Bakirov lobist u HR, obrađuju i omekšavaju Zokija.
2018-04-10
epikur37 wrote:hebalo mater
Mesić već neko vrijeme lobira kod Zokija.
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:hebalo mater
koji jazavac
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:hebalo mater
koji jazavac
Gnjida rovari i skoro sa 90. Koje smeće.
2018-04-10
Vidi u Zoke kisele face.
Mesić mu objašnjava kako su sad došli Soroševci na vlast u Njemačkoj i da bi za njegovu karijeru bilo pametnije da se ugasi povodom priče o konstutivnosti jer oni žele samo građanski koncept u BiH.
Ajmo masovno iseljavanje.
https://avaz.ba/vijesti/bih/684530/bih-ostaje-bez-ljudi-ko-posljednji-krene-nek%E2%80%99-ugasi-svjetlo
Prije će Bosna ostat bez Bosanaca nego postat "građanska".
Ajmo masovno iseljavanje.
https://avaz.ba/vijesti/bih/684530/bih-ostaje-bez-ljudi-ko-posljednji-krene-nek%E2%80%99-ugasi-svjetlo
Prije će Bosna ostat bez Bosanaca nego postat "građanska".
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Gradjanska postat nece jer Srbe na to nagovorit nece. Nisu oni budale ko Hrvati
Hrvati su ionako nebitni.
Federacija je svakako gradjanska...citaj muslimanska
Blago Hrvatima dok je Mesic tu...
Hrvati su ionako nebitni.
Federacija je svakako gradjanska...citaj muslimanska
Blago Hrvatima dok je Mesic tu...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sto ih je primio uopce...i to je pravo pitanje...da nisu nosili torbu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovaj Mile stvarno dosljedan
Šara li šara
Od kobilnde do mesića
Od ustaša do partizana
Od desna na lijevo
Pa, sad. Možda je to recept za izgubljene
Šara li šara
Od kobilnde do mesića
Od ustaša do partizana
Od desna na lijevo
Pa, sad. Možda je to recept za izgubljene
Milanović o sastanku s Izetbegovićem: Mogao se dogoditi prije godinu dana
prije 18 minuta
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
"BAKIR IZETBEGOVIĆ vodeći je političar bošnjačkog političkog korpusa u Bosni i Hercegovini i sastanak s njime održan jučer mogao se dogoditi i prije godinu dana", rekao je predsjednik Zoran Milanović i objasnio kakvu je ulogu u tome imao bivši predsjednik Stipe Mesić.
"Bakira Izetbegovića primio sam jer je on vodeći političar bošnjačkog političkog korpusa u Bosni i Hercegovini", rekao je Milanović i dodao:
"Na tome nećemo stati, s time želim upoznati hrvatsku vladu i ministra vanjskih poslova. Prije godinu dana je taj sastanak mogao biti održan. Gospodin Izetbegović je sada došao, drago mi je zbog toga."
Milanović smatra da je prostor za suradnju između Bošnjaka i Hrvata u Bosni i Hercegovini dosta velik. "A to trenutno ne ide kako valja. To, naravno, ne treba ići na štetu Srba", rekao je i najavio da će o tome obavijestiti i Milorada Dodika, srpskog predstavnika tročlanog Predsjedništva BiH. Hrvatski predsjednik najavio je da će ih motivirati sve da probaju, ako je to moguće više, naći se zajedno.
"Ja sam rekao - što se mene tiče, mogli smo se dogovoriti i prije godinu dana, ali dobro je i sada. Došao je s gospodinom Izetbegovićem. Vjerojatno se i Izetbegović osjećao bolje. Inicijator sastanka sam ja, prije godinu dana, sad se to dogodilo", obrazložio je Milanović. Dodao je da stanje u Republici Srpskoj nije bila tema sastanka s Izetbegovićem, kao ni najava uspostave vojske Republike Srpske.
"Ono što je činjenica je da vojska nije predviđena Ustavom. Inače, vojska Bosne i Hercegovine ne postoji, postoji nešto zapovjednog kadra, nešto vojnika. Gospodin Dodik je na određeni način talac situacije u RS-u i elemenata i ljudi koji su radikalniji od njega. Ja mislim da on uopće nije radikalan, ali u jednom trenutku to postaje malo neozbiljno. To je kao da ja prijetim Sloveniji nosačem aviona. Prvo, ne bih nikad prijetio Sloveniji, drugo, ne mogu takve gluposti pričati", rekao je Milanović.
Pozdravio je i ukidanje viza za hrvatske građane koji putuju u SAD.
"To je dobro da se dogodilo, trebalo se dogoditi prije deset godina. Možda smo mi trebali reagirati uvođenjem viza Amerikancima, ali nismo. To je za nas lijepa vijest, ali sporedna tema", zaključio je.
prije 18 minuta
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
"BAKIR IZETBEGOVIĆ vodeći je političar bošnjačkog političkog korpusa u Bosni i Hercegovini i sastanak s njime održan jučer mogao se dogoditi i prije godinu dana", rekao je predsjednik Zoran Milanović i objasnio kakvu je ulogu u tome imao bivši predsjednik Stipe Mesić.
Milanović: Nećemo stati na tome
Komentirajući sastanak s predsjednikom Stranke demokratske akcije (SDA), koji je održao jučer u Zagrebu, Milanović je rekao da su teme bile ponajprije odnosi bošnjačkog naroda i hrvatskog naroda, navodi se u priopćenju iz njegova Ureda."Bakira Izetbegovića primio sam jer je on vodeći političar bošnjačkog političkog korpusa u Bosni i Hercegovini", rekao je Milanović i dodao:
"Na tome nećemo stati, s time želim upoznati hrvatsku vladu i ministra vanjskih poslova. Prije godinu dana je taj sastanak mogao biti održan. Gospodin Izetbegović je sada došao, drago mi je zbog toga."
Milanović smatra da je prostor za suradnju između Bošnjaka i Hrvata u Bosni i Hercegovini dosta velik. "A to trenutno ne ide kako valja. To, naravno, ne treba ići na štetu Srba", rekao je i najavio da će o tome obavijestiti i Milorada Dodika, srpskog predstavnika tročlanog Predsjedništva BiH. Hrvatski predsjednik najavio je da će ih motivirati sve da probaju, ako je to moguće više, naći se zajedno.
Mesić je predložio sastanak
Bivši predsjednik Stjepan Mesić bio je na sastanku jer je nazvao i predložio taj susret, objasnio je Milanović novinarima."Ja sam rekao - što se mene tiče, mogli smo se dogovoriti i prije godinu dana, ali dobro je i sada. Došao je s gospodinom Izetbegovićem. Vjerojatno se i Izetbegović osjećao bolje. Inicijator sastanka sam ja, prije godinu dana, sad se to dogodilo", obrazložio je Milanović. Dodao je da stanje u Republici Srpskoj nije bila tema sastanka s Izetbegovićem, kao ni najava uspostave vojske Republike Srpske.
"Ono što je činjenica je da vojska nije predviđena Ustavom. Inače, vojska Bosne i Hercegovine ne postoji, postoji nešto zapovjednog kadra, nešto vojnika. Gospodin Dodik je na određeni način talac situacije u RS-u i elemenata i ljudi koji su radikalniji od njega. Ja mislim da on uopće nije radikalan, ali u jednom trenutku to postaje malo neozbiljno. To je kao da ja prijetim Sloveniji nosačem aviona. Prvo, ne bih nikad prijetio Sloveniji, drugo, ne mogu takve gluposti pričati", rekao je Milanović.
Pozdravio je i ukidanje viza za hrvatske građane koji putuju u SAD.
"To je dobro da se dogodilo, trebalo se dogoditi prije deset godina. Možda smo mi trebali reagirati uvođenjem viza Amerikancima, ali nismo. To je za nas lijepa vijest, ali sporedna tema", zaključio je.
2018-04-10
Zoki normalno, razborito i u sridu.
2018-04-10
Ne sumnjam da je ovo dobro.
Ovaj trio toliko je ucinio za Hrvate u BiH da se moze ocekivati samo kontinuitet djelovanja.
Ovaj trio toliko je ucinio za Hrvate u BiH da se moze ocekivati samo kontinuitet djelovanja.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ne sumnjam da je ovo dobro.
Similar topics
» Kerumov je kretenizam dugo bio nenadmašan. A onda se Milanović sastao s braniteljima
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» SARAJEVO Bošnjački političari, predvođeni Izetbegovićem i Lagumdžijom, na poziv reisa Kavazovića, na šerijatskoj obnovi
» Jutarnji, sve sa Mesićem i Pusićkom, od bh Hrvata imate:Jedan veliki "ODJEBITE"
» Stockholmski sindrom upravlja Stipom Mesićem, a koliko je ljudi postalo žrtvom Mesićeva sindroma?
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» SARAJEVO Bošnjački političari, predvođeni Izetbegovićem i Lagumdžijom, na poziv reisa Kavazovića, na šerijatskoj obnovi
» Jutarnji, sve sa Mesićem i Pusićkom, od bh Hrvata imate:Jedan veliki "ODJEBITE"
» Stockholmski sindrom upravlja Stipom Mesićem, a koliko je ljudi postalo žrtvom Mesićeva sindroma?
Page 1 of 1