Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
Dobro Zoki je čista strava i njegova vlada, osim Lalovca. Međutim ovo sa snimanjem od strane hrvatina i dodvoravanjem Tomi grobaru je takvo dno da za njih normalan čovjek ne moze vise glasati . Mamu bi prodali da se dograbe vlasti a isturili su onog pokvarenog cmolju s naočalama , čovjek bi mu glavu odsjeko kad ga vidi koliko je bezličan.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
fascinantna preobrazba iz kukuljice u leptirakaja_333 wrote:Dobro Zoki je čista strava i njegova vlada, osim Lalovca. Međutim ovo sa snimanjem od strane hrvatina i dodvoravanjem Tomi grobaru je takvo dno da za njih normalan čovjek ne moze vise glasati . Mamu bi prodali da se dograbe vlasti a isturili su onog pokvarenog cmolju s naočalama , čovjek bi mu glavu odsjeko kad ga vidi koliko je bezličan.
jos jucer bi me poslala u srbiju za slican upis
svijet je lopta sarena
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa nije preobrazba ničega, pokazali su sto su. Naravno ja ne stavljam njih sve u taj koš, ti da. To je razlika mene i tebe.debotoijusto wrote:fascinantna preobrazba iz kukuljice u leptirakaja_333 wrote:Dobro Zoki je čista strava i njegova vlada, osim Lalovca. Međutim ovo sa snimanjem od strane hrvatina i dodvoravanjem Tomi grobaru je takvo dno da za njih normalan čovjek ne moze vise glasati . Mamu bi prodali da se dograbe vlasti a isturili su onog pokvarenog cmolju s naočalama , čovjek bi mu glavu odsjeko kad ga vidi koliko je bezličan.
svijet je lopta sarena
I meni popovi tlak dignu ali ti tučeš babe na mitinzima protiv KC . I zato te za Srbiju pošaljem .
2015-08-15
kaja_333 wrote:Pa nije preobrazba ničega, pokazali su sto su. Naravno ja ne stavljam njih sve u taj koš, ti da. To je razlika mene i tebe.debotoijusto wrote:fascinantna preobrazba iz kukuljice u leptirakaja_333 wrote:Dobro Zoki je čista strava i njegova vlada, osim Lalovca. Međutim ovo sa snimanjem od strane hrvatina i dodvoravanjem Tomi grobaru je takvo dno da za njih normalan čovjek ne moze vise glasati . Mamu bi prodali da se dograbe vlasti a isturili su onog pokvarenog cmolju s naočalama , čovjek bi mu glavu odsjeko kad ga vidi koliko je bezličan.
svijet je lopta sarena
I meni popovi tlak dignu ali ti tučeš babe na mitinzima protiv KC . I zato te za Srbiju pošaljem .
tako bi ti i na sudu rekla issati
2014-04-12
Pa bi. Jesi ti bio kada su onu ženu istukli na cvjetnom? Jesi i.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Pa nije preobrazba ničega, pokazali su sto su. Naravno ja ne stavljam njih sve u taj koš, ti da. To je razlika mene i tebe.debotoijusto wrote:fascinantna preobrazba iz kukuljice u leptirakaja_333 wrote:Dobro Zoki je čista strava i njegova vlada, osim Lalovca. Međutim ovo sa snimanjem od strane hrvatina i dodvoravanjem Tomi grobaru je takvo dno da za njih normalan čovjek ne moze vise glasati . Mamu bi prodali da se dograbe vlasti a isturili su onog pokvarenog cmolju s naočalama , čovjek bi mu glavu odsjeko kad ga vidi koliko je bezličan.
svijet je lopta sarena
2015-08-15
Kajo nemres tak napredovati u partiji odmah kritizirati prvoborce.
Najprije moras bit pijonirka
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Pa bi. Jesi ti bio kada su onu ženu istukli na cvjetnom? Jesi i.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Pa nije preobrazba ničega, pokazali su sto su. Naravno ja ne stavljam njih sve u taj koš, ti da. To je razlika mene i tebe.debotoijusto wrote:fascinantna preobrazba iz kukuljice u leptirakaja_333 wrote:Dobro Zoki je čista strava i njegova vlada, osim Lalovca. Međutim ovo sa snimanjem od strane hrvatina i dodvoravanjem Tomi grobaru je takvo dno da za njih normalan čovjek ne moze vise glasati . Mamu bi prodali da se dograbe vlasti a isturili su onog pokvarenog cmolju s naočalama , čovjek bi mu glavu odsjeko kad ga vidi koliko je bezličan.
svijet je lopta sarena
ae
2014-04-12
Svaka vam cast deboto. Pljuc.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Pa bi. Jesi ti bio kada su onu ženu istukli na cvjetnom? Jesi i.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Pa nije preobrazba ničega, pokazali su sto su. Naravno ja ne stavljam njih sve u taj koš, ti da. To je razlika mene i tebe.debotoijusto wrote:
fascinantna preobrazba iz kukuljice u leptira
svijet je lopta sarena
ae
Tu budaletinu koji ju je gurnuo bi dobro polomio.
Guest- Guest
Aha. Da ubacim u drugu ?kolerik wrote:Kajo nemres tak napredovati u partiji odmah kritizirati prvoborce.
2015-08-15
kolerik wrote:Svaka vam cast deboto. Pljuc.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Pa bi. Jesi ti bio kada su onu ženu istukli na cvjetnom? Jesi i.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:
Pa nije preobrazba ničega, pokazali su sto su. Naravno ja ne stavljam njih sve u taj koš, ti da. To je razlika mene i tebe.
ae
bio na prosvjedu babu nisam tukao
da zavrsim s ovim insinuacijama zokiyjevstine
2014-04-12
ne vadi ništa iz konteksta, još na onom forumu sam stavio slike gdje rošavi ispija kavu sa mladim četnikom iz dvora i to onako u vrlo prisnom i prijateljskom ozračju tak da ove nabrijane fantazmagorije piju vode samo kod lujana malo žešćih.... on osobno je dao zeleno svjetlo za zapošljavanje u sigurnosni aparat hrpetine četnika od kojih je značajan broj izravno na platnom spisku srbijanskih tajnih službi.... on i njegova klika svojim ponašanjem je podigao tenzije i doveo hrvatsku u situaciju iz koje bi lako mogli svi zajedno završiti u bezglavom kaosu kojeg oni ološari preko drine željno iščekuju.... ukratko jebo on sebe i onog tko ga je instalirao na danu poziciju..... bez preslušavanja snimki s mirom ili bez nje...Noor wrote:zašto vadiš iz konteksta i zloupotrebljavaš tu jednu sekvencu rečenice? mislim, nisi jedini, ali jel tako teško pronaći snimku i preslušati u miru?Starhemberg wrote:Sve je dobro dok ne pukne cijev u kući. Ili dok se ne skljoka s ttansportera. Slučajni premijer slučajne vlade, zar repriza?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Uh....preslik pizdarije prenapuhane preko svake mjere. Djeca....djechurlija. Balavci jebote. Hr politika....uhhhh.
Guest- Guest
ništa od tog lomljenja... to se pribilježi, upamti i zalije vrućim olovom...kolerik wrote:Svaka vam cast deboto. Pljuc.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Pa bi. Jesi ti bio kada su onu ženu istukli na cvjetnom? Jesi i.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:
Pa nije preobrazba ničega, pokazali su sto su. Naravno ja ne stavljam njih sve u taj koš, ti da. To je razlika mene i tebe.
ae
2015-08-08
kaja_333 wrote:Aha. Da ubacim u drugu ?kolerik wrote:Kajo nemres tak napredovati u partiji odmah kritizirati prvoborce.
Dapace, vrati u ler...napredovanje je spontan proces o kojem odlucuju drugovi stari boljsevici, ne gini uzalud na rovu.
Red se zna: pijonirka, omladinka, drugarica u zenskoj kvoti, cekas da se drugovi zajebu, pa onda preuzimas SDP kao Prva Drugarica. ;)
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ne vadi ništa iz konteksta, još na onom forumu sam stavio slike gdje rošavi ispija kavu sa mladim četnikom iz dvora i to onako u vrlo prisnom i prijateljskom ozračju tak da ove nabrijane fantazmagorije piju vode samo kod lujana malo žešćih.... on osobno je dao zeleno svjetlo za zapošljavanje u sigurnosni aparat hrpetine četnika od kojih je značajan broj izravno na platnom spisku srbijanskih tajnih službi.... on i njegova klika svojim ponašanjem je podigao tenzije i doveo hrvatsku u situaciju iz koje bi lako mogli svi zajedno završiti u bezglavom kaosu kojeg oni ološari preko drine željno iščekuju.... ukratko jebo on sebe i onog tko ga je instalirao na danu poziciju..... bez preslušavanja snimki s mirom ili bez nje...Noor wrote:zašto vadiš iz konteksta i zloupotrebljavaš tu jednu sekvencu rečenice? mislim, nisi jedini, ali jel tako teško pronaći snimku i preslušati u miru?Starhemberg wrote:Sve je dobro dok ne pukne cijev u kući. Ili dok se ne skljoka s ttansportera. Slučajni premijer slučajne vlade, zar repriza?
ma, miha...pusti ti njega da mi odgovori, nije malouman ...
a da vadi iz konteksta, vadi.
ti proširuješ, i ok...ali to nije bila tema.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ništa od tog lomljenja... to se pribilježi, upamti i zalije vrućim olovom...kolerik wrote:Svaka vam cast deboto. Pljuc.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Pa bi. Jesi ti bio kada su onu ženu istukli na cvjetnom? Jesi i.debotoijusto wrote:
ae
Steta, metal skup, a batine besplatne.
Guest- Guest
cek, nemoj mi reci, deboto je cajkan,michaellcmacha wrote:ništa od tog lomljenja... to se pribilježi, upamti i zalije vrućim olovom...kolerik wrote:Svaka vam cast deboto. Pljuc.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Pa bi. Jesi ti bio kada su onu ženu istukli na cvjetnom? Jesi i.debotoijusto wrote:
ae
zastitnik gradjana reda i zakona
?????
ja ti kažem po iskustvu a ti radi kako misliš da je najbolje....kolerik wrote:michaellcmacha wrote:ništa od tog lomljenja... to se pribilježi, upamti i zalije vrućim olovom...kolerik wrote:Svaka vam cast deboto. Pljuc.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:
Pa bi. Jesi ti bio kada su onu ženu istukli na cvjetnom? Jesi i.
ae
2015-08-08
jedan euro ti je skupo???kolerik wrote:michaellcmacha wrote:ništa od tog lomljenja... to se pribilježi, upamti i zalije vrućim olovom...kolerik wrote:Svaka vam cast deboto. Pljuc.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:
ae
a izgubio bi pol sata da ga mlatis, a ebate
osim ak nije iz gusta ne isplati se mlatit
ma ne.... sudjelovao je u lomljenju stare bake... ili poticao ili navijao za onog siledžiju....Leviathan2 wrote:cek, nemoj mi reci, deboto je cajkan,michaellcmacha wrote:ništa od tog lomljenja... to se pribilježi, upamti i zalije vrućim olovom...kolerik wrote:Svaka vam cast deboto. Pljuc.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:
ae
zastitnik gradjana reda i zakona
?????
2015-08-08
ma nije skupo , nego mu se čini da bi batinanje bilo pragmatičnije....Leviathan2 wrote:jedan euro ti je skupo???kolerik wrote:michaellcmacha wrote:ništa od tog lomljenja... to se pribilježi, upamti i zalije vrućim olovom...kolerik wrote:Svaka vam cast deboto. Pljuc.debotoijusto wrote:
ae
a izgubio bi pol sata da ga mlatis, a ebate
osim ak nije iz gusta ne isplati se mlatit
2015-08-08
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pop na HRT-u promovira ustaštvo: Ne mogu oprostiti Kolindi jer je izjavila da je NDH zločinačka
» Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
» Zbog Kolinde Plenković s nikada razrogačenijim očima
» Milinovic:'Milanovicu je ring prirodno okruzje.Plenkovic je vise baletanski tip'
» Komšić odgovorio Milanoviću: Teško antinato i antievropski standardi zvaničnika iz Hrvatske mogu zaustaviti interes NATO-a
» Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
» Zbog Kolinde Plenković s nikada razrogačenijim očima
» Milinovic:'Milanovicu je ring prirodno okruzje.Plenkovic je vise baletanski tip'
» Komšić odgovorio Milanoviću: Teško antinato i antievropski standardi zvaničnika iz Hrvatske mogu zaustaviti interes NATO-a
Page 5 of 7