Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
Neve wrote:pa neće se on sukobljavati i tući, mogao bi mu puknuti nokat i odijelo se zgužvati, što bi bilo prestrašnokolerik wrote:To je opce mjesto neve, tak se razgovara ak ti nesto smeta oko mame.
Ovaj jbt ko da je ispao iz boy banda
Pa zato se skidaju majice prije tucnjave... Dobro, u ovom slucaju mozda bolje i ne.
Najbolje bi bilo da Plenkovic i Jandrokovic najprije malo spariraju :)
Guest- Guest
Re: Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
nego kajmichaellcmacha wrote:jesu... sdp-ovci vole kočijašiti...
taj jezik svi razmu
Guest- Guest
vec on misli sto mi ovo trebalo , mogao je biti i dalje puno pametan za veliku lovu vanikolerik wrote:Svasta ce nama Plenkovic ovdje morati i oprostiti i zapamtiti :)
ako ne sastavi vladu gotov je
ako sastavi agonija ide dalje
zoky u boljem polozaju , laprda lagano desnicarski a @kaja odmah zaguca udicu ka glamac
nema njemu smrti bez sikire , fraza a ne dejstvo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
michaellcmacha wrote:jesu... sdp-ovci vole kočijašiti...
debotoijusto wrote:vec on misli sto mi ovo trebalo , mogao je biti i dalje puno pametan za veliku lovu vanikolerik wrote:Svasta ce nama Plenkovic ovdje morati i oprostiti i zapamtiti :)
ako ne sastavi vladu gotov je
ako sastavi agonija ide dalje
zoky u boljem polozaju , laprda lagano desnicarski a @kaja odmah zaguca udicu ka glamac
nema njemu smrti bez sikire , fraza a ne dejstvo
Nasekirao nam je Plentrovica, tuzice nas EPP-u u Briselu kakvi smo primitivci, necemo glasovati kako EU od nas ocekuje, zamisli koje budale.
Pa nismo mi Britanci da mozemo glasovati kako nam padne napamet, demokratski centralizam.
Guest- Guest
Koleriče, jel bih te smio nešto pitat?
crvenkasti-
2014-04-17
i da im ćaća Sanader bude coach.kolerik wrote:Neve wrote:pa neće se on sukobljavati i tući, mogao bi mu puknuti nokat i odijelo se zgužvati, što bi bilo prestrašnokolerik wrote:To je opce mjesto neve, tak se razgovara ak ti nesto smeta oko mame.
Ovaj jbt ko da je ispao iz boy banda
Pa zato se skidaju majice prije tucnjave... Dobro, u ovom slucaju mozda bolje i ne.
Najbolje bi bilo da Plenkovic i Jandrokovic najprije malo spariraju :)
kad već spominješ Jandrokovića: taj se sigurno dosjetio reći Plenkoviću kako mu je zoki uvrijedio mater, ali tek 2-3 dana nakon što je izjava objavljena.
refleksi k'o u konja na mrcilištu...
sitting_bull-
2015-09-28
Sve je dobro dok ne pukne cijev u kući. Ili dok se ne skljoka s ttansportera. Slučajni premijer slučajne vlade, zar repriza?
Guest- Guest
zašto vadiš iz konteksta i zloupotrebljavaš tu jednu sekvencu rečenice? mislim, nisi jedini, ali jel tako teško pronaći snimku i preslušati u miru?Starhemberg wrote:Sve je dobro dok ne pukne cijev u kući. Ili dok se ne skljoka s ttansportera. Slučajni premijer slučajne vlade, zar repriza?
Guest- Guest
ili dok Plenković ne napravi novi dogovor s Mađarima oko ine, a prije toga nekoliko puta skokne kod krojača u beč, ili pariz i na poneku operu u Veronu prije nego proda podravku.Starhemberg wrote:Sve je dobro dok ne pukne cijev u kući. Ili dok se ne skljoka s ttansportera. Slučajni premijer slučajne vlade, zar repriza?
isti stil, ista isprazna obećanja i isti razvoj događanja kao i kod ćaće. zar repriza???
sitting_bull-
2015-09-28
Čovjek nema kontekst, u tome je stvar. Jedino je u tome konzistentan.Noor wrote:zašto vadiš iz konteksta i zloupotrebljavaš tu jednu sekvencu rečenice? mislim, nisi jedini, ali jel tako teško pronaći snimku i preslušati u miru?Starhemberg wrote:Sve je dobro dok ne pukne cijev u kući. Ili dok se ne skljoka s ttansportera. Slučajni premijer slučajne vlade, zar repriza?
Guest- Guest
Govna ista kao i vaša, ne znači da više smrde.sitting_bull wrote:ili dok Plenković ne napravi novi dogovor s Mađarima oko ine, a prije toga nekoliko puta skokne kod krojača u beč, ili pariz i na poneku operu u Veronu prije nego proda podravku.Starhemberg wrote:Sve je dobro dok ne pukne cijev u kući. Ili dok se ne skljoka s ttansportera. Slučajni premijer slučajne vlade, zar repriza?
isti stil, ista isprazna obećanja i isti razvoj događanja kao i kod ćaće. zar repriza???
Guest- Guest
a ti nemaš argumenata, pa nalikuješ pizzonu.Starhemberg wrote:Čovjek nema kontekst, u tome je stvar. Jedino je u tome konzistentan.Noor wrote:zašto vadiš iz konteksta i zloupotrebljavaš tu jednu sekvencu rečenice? mislim, nisi jedini, ali jel tako teško pronaći snimku i preslušati u miru?Starhemberg wrote:Sve je dobro dok ne pukne cijev u kući. Ili dok se ne skljoka s ttansportera. Slučajni premijer slučajne vlade, zar repriza?
Guest- Guest
Gdje si ti bila zadnje četiri godine njegove "nevlade", ispod kamena?Noor wrote:a ti nemaš argumenata, pa nalikuješ pizzonu.Starhemberg wrote:Čovjek nema kontekst, u tome je stvar. Jedino je u tome konzistentan.Noor wrote:zašto vadiš iz konteksta i zloupotrebljavaš tu jednu sekvencu rečenice? mislim, nisi jedini, ali jel tako teško pronaći snimku i preslušati u miru?Starhemberg wrote:Sve je dobro dok ne pukne cijev u kući. Ili dok se ne skljoka s ttansportera. Slučajni premijer slučajne vlade, zar repriza?
Guest- Guest
ne napadaj kukavički iza leđa, argumentiraj rečenicu s puknućem cijevi!Starhemberg wrote:Gdje si ti bila zadnje četiri godine njegove "nevlade", ispod kamena?Noor wrote:a ti nemaš argumenata, pa nalikuješ pizzonu.Starhemberg wrote:Čovjek nema kontekst, u tome je stvar. Jedino je u tome konzistentan.Noor wrote:zašto vadiš iz konteksta i zloupotrebljavaš tu jednu sekvencu rečenice? mislim, nisi jedini, ali jel tako teško pronaći snimku i preslušati u miru?Starhemberg wrote:Sve je dobro dok ne pukne cijev u kući. Ili dok se ne skljoka s ttansportera. Slučajni premijer slučajne vlade, zar repriza?
a bila sam tu, i još sam. i u proteklih turbulentnih 6 mjeseci sam se nagledala što znači imati nevladu.
i iako je trajalo samo tako kratko, za potaracati i ujebati puno toga bilo je ipak dovoljno.
Guest- Guest
nisu.Starhemberg wrote:Govna ista kao i vaša, ne znači da više smrde.sitting_bull wrote:ili dok Plenković ne napravi novi dogovor s Mađarima oko ine, a prije toga nekoliko puta skokne kod krojača u beč, ili pariz i na poneku operu u Veronu prije nego proda podravku.Starhemberg wrote:Sve je dobro dok ne pukne cijev u kući. Ili dok se ne skljoka s ttansportera. Slučajni premijer slučajne vlade, zar repriza?
tvoj trud kako bi prikazao kako su svi isti to pokazuje...
sitting_bull-
2015-09-28
Pisem s mobitela pa ne mogu postaviti video gdje zenu zrtvu poplave "tjesi" kako je njemu jednom cijev pukla... Ne napadam ja nikog s leđa, samo nemam želudac za pravdanje bilo cijih svinjarija i promasaja... Svaka tema ima svoje mjesto, na ovoj je Milanović i njegovi promasaji.Noor wrote:ne napadaj kukavički iza leđa, argumentiraj rečenicu s puknućem cijevi!Starhemberg wrote:Gdje si ti bila zadnje četiri godine njegove "nevlade", ispod kamena?Noor wrote:a ti nemaš argumenata, pa nalikuješ pizzonu.Starhemberg wrote:Čovjek nema kontekst, u tome je stvar. Jedino je u tome konzistentan.Noor wrote:zašto vadiš iz konteksta i zloupotrebljavaš tu jednu sekvencu rečenice? mislim, nisi jedini, ali jel tako teško pronaći snimku i preslušati u miru?Starhemberg wrote:Sve je dobro dok ne pukne cijev u kući. Ili dok se ne skljoka s ttansportera. Slučajni premijer slučajne vlade, zar repriza?
a bila sam tu, i još sam. i u proteklih turbulentnih 6 mjeseci sam se nagledala što znači imati nevladu.
i iako je trajalo samo tako kratko, za potaracati i ujebati puno toga bilo je ipak dovoljno.
Guest- Guest
dobro, nema problema, budem ti ja navečer, sad idem sinu na tekmu.Starhemberg wrote:Pisem s mobitela pa ne mogu postaviti video gdje zenu zrtvu poplave "tjesi" kako je njemu jednom cijev pukla... Ne napadam ja nikog s leđa, samo nemam želudac za pravdanje bilo cijih svinjarija i promasaja... Svaka tema ima svoje mjesto, na ovoj je Milanović i njegovi promasaji.Noor wrote:ne napadaj kukavički iza leđa, argumentiraj rečenicu s puknućem cijevi!Starhemberg wrote:Gdje si ti bila zadnje četiri godine njegove "nevlade", ispod kamena?Noor wrote:a ti nemaš argumenata, pa nalikuješ pizzonu.Starhemberg wrote:
Čovjek nema kontekst, u tome je stvar. Jedino je u tome konzistentan.
Guest- Guest
Tebi nisu, jasno, kad jesi i uvijek bio bezuvjetno sdp botina. Otkad si na forumu nikad slova kritike, nikad riječi osude. Toliko.sitting_bull wrote:nisu.Starhemberg wrote:Govna ista kao i vaša, ne znači da više smrde.sitting_bull wrote:ili dok Plenković ne napravi novi dogovor s Mađarima oko ine, a prije toga nekoliko puta skokne kod krojača u beč, ili pariz i na poneku operu u Veronu prije nego proda podravku.Starhemberg wrote:Sve je dobro dok ne pukne cijev u kući. Ili dok se ne skljoka s ttansportera. Slučajni premijer slučajne vlade, zar repriza?
tvoj trud kako bi prikazao kako su svi isti to pokazuje...
Guest- Guest
kao da dogovarate dvoboj jbt :)
Dobro Zoki je čista strava i njegova vlada, osim Lalovca. Međutim ovo sa snimanjem od strane hrvatina i dodvoravanjem Tomi grobaru je takvo dno da za njih normalan čovjek ne moze vise glasati . Mamu bi prodali da se dograbe vlasti a isturili su onog pokvarenog cmolju s naočalama , čovjek bi mu glavu odsjeko kad ga vidi koliko je bezličan.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pop na HRT-u promovira ustaštvo: Ne mogu oprostiti Kolindi jer je izjavila da je NDH zločinačka
» Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
» Zbog Kolinde Plenković s nikada razrogačenijim očima
» Milinovic:'Milanovicu je ring prirodno okruzje.Plenkovic je vise baletanski tip'
» Komšić odgovorio Milanoviću: Teško antinato i antievropski standardi zvaničnika iz Hrvatske mogu zaustaviti interes NATO-a
» Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
» Zbog Kolinde Plenković s nikada razrogačenijim očima
» Milinovic:'Milanovicu je ring prirodno okruzje.Plenkovic je vise baletanski tip'
» Komšić odgovorio Milanoviću: Teško antinato i antievropski standardi zvaničnika iz Hrvatske mogu zaustaviti interes NATO-a
Page 4 of 7