Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
a što?jastreb wrote:Sumnjiv si ti meni s tim kavicama.bogomdani wrote:e..red je za jednu finu Senseo..
Guest- Guest
Jedinkama jos uvijek nije dozvoljenjo posvojenje. Koliko ja znam. Ona je posvojila prije desetak godina kada to nije bilo dozvoljeno. 100%kaja_333 wrote:Kako protupravno?abraham wrote:Dobro, nitko od vas nije primjetio da je Milanka protupravno posvojila dijete. Da je udata za recimo Svetozarka posvojili bi troje. Sto da ne. DNRH deset godina ispred SA. Jos da su vam crnci, eeeeeee dje bi vam kraj bio.
2014-04-14
A ono....Nikad nisi napisao da ideš na pivkana ili gemišt.bogomdani wrote:a što?jastreb wrote:Sumnjiv si ti meni s tim kavicama.bogomdani wrote:e..red je za jednu finu Senseo..
Sve neke kavice,kokakolice.
Jednog dana napisaćeš da ideš na topljenu čokoladicu sa jagodicama i punčom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma nije točno. Posvojenje je dozvoljeno jednoj osobi ili bračnom paru. Vrlo glupo doduše. Kada bi par u vanbračnoj zajednici htio posvojiti, mogao bi ga posvojiti samo jedan, ona ili on! U bračnoj oboje.abraham wrote:Jedinkama jos uvijek nije dozvoljenjo posvojenje. Koliko ja znam. Ona je posvojila prije desetak godina kada to nije bilo dozvoljeno. 100%kaja_333 wrote:Kako protupravno?abraham wrote:Dobro, nitko od vas nije primjetio da je Milanka protupravno posvojila dijete. Da je udata za recimo Svetozarka posvojili bi troje. Sto da ne. DNRH deset godina ispred SA. Jos da su vam crnci, eeeeeee dje bi vam kraj bio.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa svako malo spomenem Staropramen,doli,ovdje Krombacher HELL,eto danas istrustio limenku od litre Tuborga...ne pratis ne pratis...jastreb wrote:A ono....Nikad nisi napisao da ideš na pivkana ili gemišt.bogomdani wrote:a što?jastreb wrote:Sumnjiv si ti meni s tim kavicama.bogomdani wrote:e..red je za jednu finu Senseo..
Guest- Guest
Sihurno da jednika moze posvojiti?? Ima li kakov link?kaja_333 wrote:Ma nije točno. Posvojenje je dozvoljeno jednoj osobi ili bračnom paru. Vrlo glupo doduše. Kada bi par u vanbračnoj zajednici htio posvojiti, mogao bi ga posvojiti samo jedan, ona ili on! U bračnoj oboje.abraham wrote:Jedinkama jos uvijek nije dozvoljenjo posvojenje. Koliko ja znam. Ona je posvojila prije desetak godina kada to nije bilo dozvoljeno. 100%kaja_333 wrote:Kako protupravno?abraham wrote:Dobro, nitko od vas nije primjetio da je Milanka protupravno posvojila dijete. Da je udata za recimo Svetozarka posvojili bi troje. Sto da ne. DNRH deset godina ispred SA. Jos da su vam crnci, eeeeeee dje bi vam kraj bio.
2014-04-14
Pa mogu ti potražiti. Je, točno je.abraham wrote:Sihurno da jednika moze posvojiti?? Ima li kakov link?kaja_333 wrote:Ma nije točno. Posvojenje je dozvoljeno jednoj osobi ili bračnom paru. Vrlo glupo doduše. Kada bi par u vanbračnoj zajednici htio posvojiti, mogao bi ga posvojiti samo jedan, ona ili on! U bračnoj oboje.abraham wrote:Jedinkama jos uvijek nije dozvoljenjo posvojenje. Koliko ja znam. Ona je posvojila prije desetak godina kada to nije bilo dozvoljeno. 100%kaja_333 wrote:Kako protupravno?abraham wrote:Dobro, nitko od vas nije primjetio da je Milanka protupravno posvojila dijete. Da je udata za recimo Svetozarka posvojili bi troje. Sto da ne. DNRH deset godina ispred SA. Jos da su vam crnci, eeeeeee dje bi vam kraj bio.
2015-08-15
A onda OK. Još bi samo trebalo da i ti zastraniš. Gdje smo onda.bogomdani wrote:Pa svako malo spomenem Staropramen,doli,ovdje Krombacher HELL,eto danas istrustio limenku od litre Tuborga...ne pratis ne pratis...jastreb wrote:A ono....Nikad nisi napisao da ideš na pivkana ili gemišt.bogomdani wrote:a što?jastreb wrote:Sumnjiv si ti meni s tim kavicama.bogomdani wrote:e..red je za jednu finu Senseo..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
stos po vrucini piti nego ledeno piffo..fino ga oladim u frizideru,potom jos ubacim 15 minuta u duboki,ono da reze po jeziku...jastreb wrote:A onda OK. Još bi samo trebalo da i ti zastraniš. Gdje smo onda.bogomdani wrote:Pa svako malo spomenem Staropramen,doli,ovdje Krombacher HELL,eto danas istrustio limenku od litre Tuborga...ne pratis ne pratis...jastreb wrote:A ono....Nikad nisi napisao da ideš na pivkana ili gemišt.bogomdani wrote:a što?jastreb wrote:
Sumnjiv si ti meni s tim kavicama.
moram pogledati u onom shopu samo za pitja,jel imaju staropramen,mada sumnjam..da ima pomelo bi ove stotine vrsta svapskih bezvezarija..
Guest- Guest
imam veliku originak kriglu od Krombachera,nju isto stavim u duboki,jedno pola sata...izvadim krigl pobijeli onako od leda,i onda naspem u njega piffo..nema Jastrebe,ja od svega pravim ritual..
Guest- Guest
Prije nije bilo moguce. Znam da se i prije ovdje tj na forumu vodila rasprava . Bilo kako bilo ali sam , tada,naveo, primjer da neki Idrizi ili Mngumba moze dakle posvojiti sam dijete. Bilo kako bilo ako je dozvoljeno jedinkama, onda ste jako napredna drzava.kaja_333 wrote:Pa mogu ti potražiti. Je, točno je.abraham wrote:Sihurno da jednika moze posvojiti?? Ima li kakov link?kaja_333 wrote:Ma nije točno. Posvojenje je dozvoljeno jednoj osobi ili bračnom paru. Vrlo glupo doduše. Kada bi par u vanbračnoj zajednici htio posvojiti, mogao bi ga posvojiti samo jedan, ona ili on! U bračnoj oboje.abraham wrote:Jedinkama jos uvijek nije dozvoljenjo posvojenje. Koliko ja znam. Ona je posvojila prije desetak godina kada to nije bilo dozvoljeno. 100%kaja_333 wrote:
Kako protupravno?
2014-04-14
Je. S tim da vidim da po novom zakonu mogu i vanbračni drugovi posvojiti zajednički.kaja_333 wrote:Pa mogu ti potražiti. Je, točno je.abraham wrote:Sihurno da jednika moze posvojiti?? Ima li kakov link?kaja_333 wrote:Ma nije točno. Posvojenje je dozvoljeno jednoj osobi ili bračnom paru. Vrlo glupo doduše. Kada bi par u vanbračnoj zajednici htio posvojiti, mogao bi ga posvojiti samo jedan, ona ili on! U bračnoj oboje.abraham wrote:Jedinkama jos uvijek nije dozvoljenjo posvojenje. Koliko ja znam. Ona je posvojila prije desetak godina kada to nije bilo dozvoljeno. 100%kaja_333 wrote:
Kako protupravno?
2015-08-15
Ok, pepla, pepela mi dajte. Moje neznanje. Isprika. Iako ne vjrujem da je bilo dozvoljeno kada je Milanka to uradila.kaja_333 wrote:Je. S tim da vidim da po novom zakonu mogu i vanbračni drugovi posvojiti zajednički.kaja_333 wrote:Pa mogu ti potražiti. Je, točno je.abraham wrote:Sihurno da jednika moze posvojiti?? Ima li kakov link?kaja_333 wrote:Ma nije točno. Posvojenje je dozvoljeno jednoj osobi ili bračnom paru. Vrlo glupo doduše. Kada bi par u vanbračnoj zajednici htio posvojiti, mogao bi ga posvojiti samo jedan, ona ili on! U bračnoj oboje.abraham wrote:
Jedinkama jos uvijek nije dozvoljenjo posvojenje. Koliko ja znam. Ona je posvojila prije desetak godina kada to nije bilo dozvoljeno. 100%
2014-04-14
Pa jesmo. Dobro u stvarnosti ih ne daju nikome nego ih drže ko majmune u domu iz kojega odu zatvor ali na papiru moguće, kako ne.abraham wrote:Prije nije bilo moguce. Znam da se i prije ovdje tj na forumu vodila rasprava . Bilo kako bilo ali sam , tada,naveo, primjer da neki Idrizi ili Mngumba moze dakle posvojiti sam dijete. Bilo kako bilo ako je dozvoljeno jedinkama, onda ste jako napredna drzava.kaja_333 wrote:Pa mogu ti potražiti. Je, točno je.abraham wrote:Sihurno da jednika moze posvojiti?? Ima li kakov link?kaja_333 wrote:Ma nije točno. Posvojenje je dozvoljeno jednoj osobi ili bračnom paru. Vrlo glupo doduše. Kada bi par u vanbračnoj zajednici htio posvojiti, mogao bi ga posvojiti samo jedan, ona ili on! U bračnoj oboje.abraham wrote:
Jedinkama jos uvijek nije dozvoljenjo posvojenje. Koliko ja znam. Ona je posvojila prije desetak godina kada to nije bilo dozvoljeno. 100%
Last edited by kaja_333 on 28/8/2016, 18:36; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
A gle, od kad sam učila obiteljski zakon je bilo moguće a to je bilo ohoho :)abraham wrote:Ok, pepla, pepela mi dajte. Moje neznanje. Isprika. Iako ne vjrujem da je bilo dozvoljeno kada je Milanka to uradila.kaja_333 wrote:Je. S tim da vidim da po novom zakonu mogu i vanbračni drugovi posvojiti zajednički.kaja_333 wrote:Pa mogu ti potražiti. Je, točno je.abraham wrote:Sihurno da jednika moze posvojiti?? Ima li kakov link?kaja_333 wrote:
Ma nije točno. Posvojenje je dozvoljeno jednoj osobi ili bračnom paru. Vrlo glupo doduše. Kada bi par u vanbračnoj zajednici htio posvojiti, mogao bi ga posvojiti samo jedan, ona ili on! U bračnoj oboje.
Tak da nije ona ništa nelegalno napravila jedino je dobila prednost
2015-08-15
Dobro. Isprika onda.kaja_333 wrote:A gle, od kad sam učila obiteljski zakon je bilo moguće a to je bilo ohoho :)abraham wrote:Ok, pepla, pepela mi dajte. Moje neznanje. Isprika. Iako ne vjrujem da je bilo dozvoljeno kada je Milanka to uradila.kaja_333 wrote:Je. S tim da vidim da po novom zakonu mogu i vanbračni drugovi posvojiti zajednički.kaja_333 wrote:Pa mogu ti potražiti. Je, točno je.abraham wrote:
Sihurno da jednika moze posvojiti?? Ima li kakov link?
Tak da nije ona ništa nelegalno napravila jedino je dobila prednost
2014-04-14
Da, raspitao sam se i u Yu posvojenje jedinki nije bilo dozvoljeno. Bilo je dozvoljeno davanje na uzdrzavanje sto je slicno ali nije isto. Razlika je da dijete nije moglo nositi prezime usvojitelja i da nije ravnopravno sudjelovalo u naslijedju isl.
2014-04-14
E, pa to ti je valjda iz ex yu zakon. Bračni drugovi imaju prednost. Dobar zakon ali u stvarnosti nula. Drže ih u kavezu do 18 kada vec postanu delikventi. Bas jučer čitam da jos drže onu malu koju su roditelji ostavili u parku jer su se Posvađali i otišli svaki svojim putem.
2015-08-15
abraham wrote:Dobro, nitko od vas nije primjetio da je Milanka protupravno posvojila dijete. Da je udata za recimo Svetozarka posvojili bi troje. Sto da ne. DNRH deset godina ispred SA. Jos da su vam crnci, eeeeeee dje bi vam kraj bio.
Dobro je nama, jako dobro.
Guest- Guest
Po meni bolje bi bilo i daju pederima nego da bude majmun u kavezu . Oni ju ne daju nikom. Da teta Zorka i teta Mirka imaju sto raditi valjda.
2015-08-15
NIsam. Napisao sam da sam bisex.kaja_333 wrote:A sta. Tamo stavljate slike onih u koji žive u starom kombiju s 15 djece i žicaju lovu kao primjer vesele familije.bogomdani wrote:a mozda..
Mozda ovima i ne bude lose. Jest da malo čudan primjer imaju doma . Medutim nekad ispadnu tako i od hetero roditelja. Evo našeg Raya. Nadam se da se ne ljuti al sam je napisao da je peder. Između ostaloga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Osuđeni pedofil od Varaždina dobio gradilište,prvi na listi za braniteljski kredit
» UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
» Zagreb je dobio prvi nepalski dućan
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Tomaševićeva odluka o 544 otkaza u Holdingu prvi je pravi reformski potez bilo koje vlasti u Hrvatskoj
» UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
» Zagreb je dobio prvi nepalski dućan
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Tomaševićeva odluka o 544 otkaza u Holdingu prvi je pravi reformski potez bilo koje vlasti u Hrvatskoj
Page 3 of 6