Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
Jedno je, iako muškarac, vješati žene, a drugo je kao muškarac - pušiti drugom muškarcu.melkior wrote:Ma dobro je vješati žene, slažem se potpuno, ali bi li se seksao s muškarcem radi postizanja cilja?RayMabus wrote:Pošalji agenticu da omekša moje srce .......sigurno češ pogriješiti.melkior wrote:A jebote, ti si spolnu orijentaciju podredio svemirskoj karijeriRayMabus wrote:Može.melkior wrote:
Pa dobro, ako je seks karakteristika samo fizičke ravni, kako onda privlačnost prema vlastitom spolu može biti izbor?
Posebno može ako si pripadnik nečega a to nešto je spečijalisti za razhebawanje majke koe god nalete pa si se inkarnirao u muško ....ili čak i rečimo u žensko i iaš zadatak a taj zadatak je wišeg čilja pa ono kad naletiš na osobu koja se prawi pametna samo je izwozaš i naučiš pameti.
U wezi uwijek trza ona osoba koja je manje zainteresirana za komunikačiju.
Tako ti je inače i u razgoworu tj standardnoj komunikačiji.
Sad ja sam fer igrač al žene wole glumatat al ne samo one nego i drugi spol ......i onda ih ja naučim pameti tj ili fer igra ili ništa.
I ne možeš imat zapowijednu wrijesnost na fizičkoj rawni ako nemaš owu spsobnost jer to znači ako si se inkarnirao u muškoga a nisi biseks nego hetero da ti neprijateljska agentiča može zawrtit umom i na taj način uzet podatke i manipulirat wojskom a mnogui žiwoti owise o tebi kao zapowijedniku.
JOK BRAJKANE TI ČEŠ BITI BISEKS ILI NEČEŠ BITI ZAPOWIJEDNIK GF.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Melkor ti nisi shwatio da to nije namjenjeno da bi ti prwenstweno tražio homo wođe u njihowi redowima nego je namjenjeno da nikakwi agenti seks ne mogu zapowijedniku ništa.
KGB al i CIA je dosta podataka druge strane otkrila uprawo owako.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Melkor ti nisi shwatio da to nije namjenjeno da bi ti prwenstweno tražio homo wođe u njihowi redowima nego je namjenjeno da nikakwi agenti seks ne mogu zapowijedniku ništa.
Ne nazire se kraj seks aferi u vrhu američke armije i obaveštajne službe! Pod istrafom FBI našao se i general Džon Alen, komantant NATO u Avganistanu.
Bili su ponos američke armije: Dejvid Petrus i Džon Alen
Alen je Džil Keli, prijateljici generala Dejvida Petrusa, koji je prošlog petka podneo ostavku na mesto direktora CIA, poslao preko 30.000 strana „neprikladnih i-mejlova“. Upravo je Džil bila u središtu skandala jer je prijavila da je dobila preteće poruke od Pole Brodvel, autorke biografije bivšeg prvog špijuna SAD, za koju se ispostavilo da je bila i njegova ljubavnica. Mediji u SAD prenose i da je Džil sa Petrusom imala bliske kontakte i da je njegova porodična prijateljica već godinama.
Ljubavnica: Pola Brodvel | Foto: AP
Špijun žali zbog afere!
Dejvid Petrus, sada već bivši direktor CIA, duboko žali zbog ljubavne afere koja je uništila njegovu karijeru i porodicu, izjavio je njegov prijatelj i bivši portparol Stiv Bojlan. Petrus je rekao da je cela priča pogodila njegovu porodicu, njega, a na neki način i celu američku naciju.
Anonimni izvor Pentagona tvrdi da su Alen i Džil neprikladne i-mejlove razmenili u periodu od 2010. do 2012. godine. General Alen tvrdi da nije kriv i odbio je da kaže da li su te poruke imale seksualni sadržaj ili poverljive vojne informacije.
On će za sada ostati na svojoj dužnosti. Međutim, ministar odbrane SAD Leon Paneta odložio je izbor Alena za glavnog komandanta NATO u Evropi.
Ljubavnica: Džil Keli | Foto: AP
Bi-Bi-Si je objavio da je Paneta u ponedeljak u Pentagonu naredio istragu u vezi s generalom Alenom, koji bi u četvrtak trebalo da se pojavi na saslušanju u Senatu o njegovom angažmanu u Avganistanu, gde je nasledio upravo Petrusa. Alen, kao i Petrus, važi za jednog od najboljih američkih generala, zbog čega je seks afera dobila veliki značaj u medijima i javnosti. Mediji spekulišu da je i predsednik Obama znao za skandal, ali da se ćutalo sve do završetka izbora kako bi zadržao mesto u Beloj kući.
2014-04-11
A što ako je neprijatelj moćni patrijarhalni pijetao koji je usput peder i voli se seksati s drugim vrstama?RayMabus wrote:Kakva je to situacija onda ?melkior wrote:Ali nisi agentica nego agent GFRayMabus wrote:Odgovorit ču ti malo drukčije : da sam agentica GF i da treba zawaljati suprotnu komandiricu .....da izwučem podatke bitne za GF .....odgowor je : DA.melkior wrote:
Čekaj malo, jel to znači da bi ti kao muško popušio muškom ako bi na taj način iz njega iscijedio podatke?
Neprijatelj bi morao biti matrijahalan tj te wođe wojski bi morale biti žene a to baš nije slučaj u swemiru.
Neprijatelji su obično konzerwatiwna patrijahalna društwa a wođe muškarči tako da ......a čuj poslali bi im nekog zgodnog agenta ako bi imali info da je neki od njih peder a ima bitne info za GF koji se ne mogu izwuči nikako nego owako direktno tj da spawa s njime i zadobije njegowo powjerenje.
2015-08-09
Onda mu pošalješ genetski modificiranog vola inženjeramelkior wrote:A što ako je neprijatelj moćni patrijarhalni pijetao koji je usput peder i voli se seksati s drugim vrstama?RayMabus wrote:Kakva je to situacija onda ?melkior wrote:Ali nisi agentica nego agent GFRayMabus wrote:Odgovorit ču ti malo drukčije : da sam agentica GF i da treba zawaljati suprotnu komandiricu .....da izwučem podatke bitne za GF .....odgowor je : DA.melkior wrote:
Čekaj malo, jel to znači da bi ti kao muško popušio muškom ako bi na taj način iz njega iscijedio podatke?
Neprijatelj bi morao biti matrijahalan tj te wođe wojski bi morale biti žene a to baš nije slučaj u swemiru.
Neprijatelji su obično konzerwatiwna patrijahalna društwa a wođe muškarči tako da ......a čuj poslali bi im nekog zgodnog agenta ako bi imali info da je neki od njih peder a ima bitne info za GF koji se ne mogu izwuči nikako nego owako direktno tj da spawa s njime i zadobije njegowo powjerenje.
2015-08-09
Sve za službu, službu ni za štoRayMabus wrote:Melkor ti nisi shwatio da to nije namjenjeno da bi ti prwenstweno tražio homo wođe u njihowi redowima nego je namjenjeno da nikakwi agenti seks ne mogu zapowijedniku ništa.
2015-08-09
Tako je .....konju.melkior wrote:Sve za službu, službu ni za štoRayMabus wrote:Melkor ti nisi shwatio da to nije namjenjeno da bi ti prwenstweno tražio homo wođe u njihowi redowima nego je namjenjeno da nikakwi agenti seks ne mogu zapowijedniku ništa.
---
Kazalo pojmova : promiskuitetan : uključen u usputne i slučajne seksualne odnose.Seks je način pomoću kojega se , kroz djecu i obitelj , čovječanstvo nastavlja. Seks nam može pružiti mnogo užitka i sreće : priroda je tako odredila kako bi se održala vrsta. No , zloupotreba ili seksualno zlostavljanje sa sobom nose teške kazne i posljedice : čini se da je i to priroda odredila
Problemi lošeg seksualnog ponašanja nisu novi. Moćna religija , budizam , iščezla je iz Indije u 7. stoljeću. Prema pisanju njihovih povjesničara , razlog je bio seksualni promiskuitet u samostanima. I u novije vrijeme , kad u nekoj organizaciji , profitnoj ili neprofitnoj , počne prevladavati promiskuitet , ona počinje propadati. Obitelji suočene s nevjerom raspadaju se , ma koliko oni o tome «civilizirano» razgovarali. Poriv jednog trenutka može postati bolom cijelog života. Objasnite to ljudima koji vas okružuju i zaštitite svoje zdravlje i zadovoljstvo. Seks je veliki korak na putu do sreće i radosti. U njemu nema ništa loše ako je popraćen vjernošću i dostojanstvom.Budite vjerni svome seksualnom partneru. Nevjera seksualnog partnera može znatno degradirati vaš opstanak. Povijest i novine bilježe mnoštvo primjera uzburkanih ljudskih strasti kada je nevjera dovela do nasilja. «Grižnja savjesti» je manje zlo. Ljubomora i osveta su veća čudovišta , nikada ne znate kada će se probuditi. Lijepo je pričati o «civiliziranosti» , «nesputanosti» i «razumijevanju» ; no nema te priče koja može popraviti uništene živote. «Grižnja savjesti» ni izdaleka ne ubija kao nož u leđima ili otrov u juhi. Nadalje tu je i pitanje zdravlja. Ne zahtijevajući vjernost seksualnog partnera , izlažete se bolestima. U jednom – vrlo kratkom razdoblju – govorilo se da su spolne bolesti pod kontrolom. Danas to nije slučaj , ako je ikada i bio. Sada su prisutne neizlječive vrste spolnih bolesti.
Špijun žali zbog afere!
Dejvid Petrus, sada već bivši direktor CIA, duboko žali zbog ljubavne afere koja je uništila njegovu karijeru i porodicu, izjavio je njegov prijatelj i bivši portparol Stiv Bojlan. Petrus je rekao da je cela priča pogodila njegovu porodicu, njega, a na neki način i celu američku naciju.
Pokušaj meni podwaliti agentiču ......sigurno češ pogriješiti.
2014-04-11
Ne postoji wisoko rangirani zapowijednik GF a da nije biseks ....ne znači da če to i biti al on je biseks i to 100%
IMA RAZLOG ZAŠTO JE TO TAKO.
Pošalji agentiču pa češ shwatit zašto su biskes.
IMA RAZLOG ZAŠTO JE TO TAKO.
Pošalji agentiču pa češ shwatit zašto su biskes.
2014-04-11
Ti pošalješ agenta suprotnog spola da me odradi a ja se pretworim u homo osobu .....pao ti agent i zadatak i sad ja tebe kontroliram i odlučujem šta dalje sa agentom ; uhititi ili u dati kriwe infoe
Pošalji homo soobu ista stwar ..ne prolazi brajkane.
Ne možeš me preči.
Štitim tako wojsku ispod sebe i čiwile za koje sa odgoworan.
Pošalji homo soobu ista stwar ..ne prolazi brajkane.
Ne možeš me preči.
Štitim tako wojsku ispod sebe i čiwile za koje sa odgoworan.
2014-04-11
znaci mogu jebat zenske kad im nesto treba...koji laznjaci..pederi za lovu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..ja znam dosta pedera i lejzbaca koji su u stvari biseksualci...teslece i zenske i muske....takvih je bar 70%
2015-09-08
Ova mi liči na jednu moju bivšu. Bili smo u nekoj vezi,onda je otišla. Obećavala svašta,a onda je prekinula vezu sa mnome na Fejsu.RayMabus wrote:
Pa sam ja,unda,na Fejs profilu od prijatelja ušao na njen profil,a ona undje pozira sa stomakom pored jedne šljive. kao najela se šljiva pa stumak porasto.
Mrš! Čovjek ti pomogne,a onda zbrišeš ko glista.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ova mi liči na jednu moju bivšu. Bili smo u nekoj vezi,onda je otišla. Obećavala svašta,a onda je prekinula vezu sa mnome na Fejsu.RayMabus wrote:
Pa sam ja,unda,na Fejs profilu od prijatelja ušao na njen profil,a ona undje pozira sa stomakom pored jedne šljive. kao najela se šljiva pa stumak porasto.
2014-04-11
slabo si jebao moj jastrebe..pa ona nasla-postara...jastreb wrote:Ova mi liči na jednu moju bivšu. Bili smo u nekoj vezi,onda je otišla. Obećavala svašta,a onda je prekinula vezu sa mnome na Fejsu.RayMabus wrote:
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Osuđeni pedofil od Varaždina dobio gradilište,prvi na listi za braniteljski kredit
» UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
» Zagreb je dobio prvi nepalski dućan
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Tomaševićeva odluka o 544 otkaza u Holdingu prvi je pravi reformski potez bilo koje vlasti u Hrvatskoj
» UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
» Zagreb je dobio prvi nepalski dućan
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Tomaševićeva odluka o 544 otkaza u Holdingu prvi je pravi reformski potez bilo koje vlasti u Hrvatskoj
Page 6 of 6