Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
ne, ali se mjeri cjelokupnim ulogom koji si spreman uložiti u život tog djeteta.Starhemberg wrote:Ako se nesebičnost mjeri brojem djece, svetac ima vrlo loše karte... :)Noor wrote:a ove pederčine nisu sebične? tko šljivi sve drugo, bitno da oni imaju bebače!bogomdani wrote:Ebi ga..da danas zene nisu tako sebicne,raspuštene,egocentricne,samo-svoje,djeca bi nasla utociste u svojoj pravoj obitelji..
Evo ga i Longi,kad mu se srce razvezalo,djeluje kao bolja partija,primjer Weberu,kojeg su zene prilicno razocarale..
ovi ulažu vlastiti preserans, na uštrb svih društvenih stigmi koje klince čekaju.
Guest- Guest
ne mjeri se ..na srecu..inace bi Khozoepi bili najnesebicniji na svijetu..no vidimo ulogu djecu u njih...Starhemberg wrote:Ako se nesebičnost mjeri brojem djece, svetac ima vrlo loše karte... :)Noor wrote:a ove pederčine nisu sebične? tko šljivi sve drugo, bitno da oni imaju bebače!bogomdani wrote:Ebi ga..da danas zene nisu tako sebicne,raspuštene,egocentricne,samo-svoje,djeca bi nasla utociste u svojoj pravoj obitelji..
Evo ga i Longi,kad mu se srce razvezalo,djeluje kao bolja partija,primjer Weberu,kojeg su zene prilicno razocarale..
Guest- Guest
SlaZEM SE U POTPUNOSTI..bem ti veliko slovo.. ..mda...kakogod i ovi dva izopacenika,malo su pobrkali ljubav istinsku,i sebicnu pomodnost,i tko zna kakve jos motive usput..Noor wrote:a ove pederčine nisu sebične? tko šljivi sve drugo, bitno da oni imaju bebače!bogomdani wrote:Ebi ga..da danas zene nisu tako sebicne,raspuštene,egocentricne,samo-svoje,djeca bi nasla utociste u svojoj pravoj obitelji..
Guest- Guest
Mozda im bude dobro. Ne daj boze da ispadnu ovako
Last edited by kaja_333 on 28/8/2016, 17:48; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sad si napisao da su zene sebicne jer ne rađaju i ne odgajaju djecu, na drugoj temi da prave žene puše dobro kurac... Malo presvučeni glazirani "khozoepski" pogled na svijet :)bogomdani wrote:ne mjeri se ..na srecu..inace bi Khozoepi bili najnesebicniji na svijetu..no vidimo ulogu djecu u njih...Starhemberg wrote:Ako se nesebičnost mjeri brojem djece, svetac ima vrlo loše karte... :)Noor wrote:a ove pederčine nisu sebične? tko šljivi sve drugo, bitno da oni imaju bebače!bogomdani wrote:Ebi ga..da danas zene nisu tako sebicne,raspuštene,egocentricne,samo-svoje,djeca bi nasla utociste u svojoj pravoj obitelji..
Guest- Guest
ne znam Kayo,ali Tito je osudjivao pederluk,a peder reci nekom je bila najcrnja uvreda..jedan podalji susjed,sef u nekom ducanu 80tih je naguzio jednog lika u trgovini,i to je proslo,nitko nije znao..potom htio i drugog,a ovaj ga napičkao..pukla bruka,bogumi,lik proda kutju i pokupi obitelj,a koliko cujem,nije se zaustavio do Francuske,gdje mu je jedan sin isao bogoslovni fakultet..ehhmm..nes u obitelji...
Guest- Guest
To nije u konfliktu Starhi...i uzorna i djecorodeca zena,moze dobro pushiti..imao sam cast da mi to savrseno odradi,majka troje klinaca... pohvale u svakom smislu,narocito roditeljskom..Starhemberg wrote:Sad si napisao da su zene sebicne jer ne rađaju i ne odgajaju djecu, na drugoj temi da prave žene puše dobro kurac... Malo presvučeni glazirani "khozoepski" pogled na svijet :)bogomdani wrote:ne mjeri se ..na srecu..inace bi Khozoepi bili najnesebicniji na svijetu..no vidimo ulogu djecu u njih...Starhemberg wrote:Ako se nesebičnost mjeri brojem djece, svetac ima vrlo loše karte... :)Noor wrote:a ove pederčine nisu sebične? tko šljivi sve drugo, bitno da oni imaju bebače!bogomdani wrote:Ebi ga..da danas zene nisu tako sebicne,raspuštene,egocentricne,samo-svoje,djeca bi nasla utociste u svojoj pravoj obitelji..
Guest- Guest
Ovi pederi bi mnogima mogli poslužiti kao primjer.
Ja sam siguran da bi gro majki i očeva u Hrvatskoj kad bi saznalo da majka nosi trojke išlo na pobačaj.
aaaaa,tko bi to hranio?Mi nemamo sredstava. Ajme,ja iman posa itsl.
Ja sam siguran da bi gro majki i očeva u Hrvatskoj kad bi saznalo da majka nosi trojke išlo na pobačaj.
aaaaa,tko bi to hranio?Mi nemamo sredstava. Ajme,ja iman posa itsl.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa..vidjet cemo dokle Šou Mast Go On...djeci treba priiti bar 18 godina stalne skrbi i brige...jos ako odu na studij,vidjet cemo sirokorukost ponosnih "oceva"
Guest- Guest
Pa dobro, sta ste dosadni, mozda klincima bude zbilja dobro.
2015-08-15
A sta. Tamo stavljate slike onih u koji žive u starom kombiju s 15 djece i žicaju lovu kao primjer vesele familije.bogomdani wrote:a mozda..
Mozda ovima i ne bude lose. Jest da malo čudan primjer imaju doma . Medutim nekad ispadnu tako i od hetero roditelja. Evo našeg Raya. Nadam se da se ne ljuti al sam je napisao da je peder. Između ostaloga.
Last edited by kaja_333 on 28/8/2016, 18:15; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
hahahahaha..a cuj... nadam se da Longi ne nosi u sebi neke stare traume,pa je zato izlemao zidove sa svojom materom...
Guest- Guest
Napisao je da je biseksualac.kaja_333 wrote:A sta. Tamo stavljate slike onih u koji žive u starom kombiju s 15 djece i žicaju lovu kao primjer vesele familije.bogomdani wrote:a mozda..
Mozda ovima i ne bude lose. Jest da malo čudan primjer imaju doma . Medutim nekad ispadnu tako i od hetero roditelja. Evo našeg Raya. Nadam se da se ne ljuti al sam je napisao da je peder. Između ostaloga.
2014-04-22
e..red je za jednu finu Senseo..
Guest- Guest
Pa dobro, to je to. Peder ali mozda moze i sa ženom .jastreb wrote:Napisao je da je biseksualac.kaja_333 wrote:A sta. Tamo stavljate slike onih u koji žive u starom kombiju s 15 djece i žicaju lovu kao primjer vesele familije.bogomdani wrote:a mozda..
2015-08-15
Dobro, nitko od vas nije primjetio da je Milanka protupravno posvojila dijete. Da je udata za recimo Svetozarka posvojili bi troje. Sto da ne. DNRH deset godina ispred SA. Jos da su vam crnci, eeeeeee dje bi vam kraj bio.
2014-04-14
Sumnjiv si ti meni s tim kavicama.bogomdani wrote:e..red je za jednu finu Senseo..
2014-04-22
A čuj, jel on to sam napisao.bogomdani wrote:hahahahaha..a cuj... nadam se da Longi ne nosi u sebi neke stare traume,pa je zato izlemao zidove sa svojom materom...
2015-08-15
Kako protupravno?abraham wrote:Dobro, nitko od vas nije primjetio da je Milanka protupravno posvojila dijete. Da je udata za recimo Svetozarka posvojili bi troje. Sto da ne. DNRH deset godina ispred SA. Jos da su vam crnci, eeeeeee dje bi vam kraj bio.
2015-08-15
a što?jastreb wrote:Sumnjiv si ti meni s tim kavicama.bogomdani wrote:e..red je za jednu finu Senseo..
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Osuđeni pedofil od Varaždina dobio gradilište,prvi na listi za braniteljski kredit
» UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
» Zagreb je dobio prvi nepalski dućan
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Tomaševićeva odluka o 544 otkaza u Holdingu prvi je pravi reformski potez bilo koje vlasti u Hrvatskoj
» UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
» Zagreb je dobio prvi nepalski dućan
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Tomaševićeva odluka o 544 otkaza u Holdingu prvi je pravi reformski potez bilo koje vlasti u Hrvatskoj
Page 2 of 6