Europe: The Substitution Of A Population
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Europe: The Substitution Of A Population
teško, prije će biti 'svatko k sebi', nešto sličnije raspadu SFRJ a ne nastankuUsne Stjepana Gnječa wrote:Tako je bilo u SFRJ. Europa postaje ono što je bila SFRJ bratstvo i jedinstvo.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Naravno da postoje...I imamo EU parlament, ali on nema onu funkciju koju bi trebao imati kao parlament jedne države...To će se promijeniti...EU danas nije država...Sutra će biti, a to neće biti isto...Neve wrote:na čemu si ti, pitajboga, ali očito te dobro zanosired wolf wrote:Stvaranjem Sjedinjenih europskih država stvoriti će se novi identitet --> europski državljanin. Temeljne ljudske i građanske slobode vrijediti će za sve jednako. Imati ćemo europski parlament i vladu, te predsjednika. Biti ćemo snažni, ponajprije ekonomski, a i vojno. Postati ćemo globalni igrač. Nakon toga je vrijeme za novi kapitalizam, temelj kojeg će biti univerzalni dohodak za svakog građanina Europe, smanjivanje radnog vremena čime će se osloboditi kreativnost europskih građana. Izumiranje će se zaustaviti. Biti će to jedan novi početak za Europu.
njuzfleš za tebe: u Europi već podosta dugo vrijede ljudske i građanske slobode za sve jednako.. i u tome je također dio problema
btw, nećeš vjerovati, ali postoji čak i EU Parlament
red wolf-
2016-02-10
eto ti ga na ovaj seronja vidi buducnost,prorok,i smetaju mu religije,pa smetaju i meni takve budale
2014-04-14
Europljane je samo jedan mali trenutak dijelio od stvaranja Sjedinjenih europskih država još prije nekoliko godina ( taj trenutak je bio Ustav EU ), ali taj trenutak se nije dogodio...No, budućnost je mnogo pozitivnija u tom pogledu...
red wolf-
2016-02-10
Budućnost mogu predvidjeti, nisam prorok, da, smetaju me religije --> ukinuo bi ih sve.Winter is coming wrote:eto ti ga na ovaj seronja vidi buducnost,prorok,i smetaju mu religije,pa smetaju i meni takve budale
red wolf-
2016-02-10
a jel mozes predvidjeti moj kurac kako te udara po glavi?red wolf wrote:Budućnost mogu predvidjeti, nisam prorok, da, smetaju me religije --> ukinuo bi ih sve.Winter is coming wrote:eto ti ga na ovaj seronja vidi buducnost,prorok,i smetaju mu religije,pa smetaju i meni takve budale
Winter is coming-
2014-04-14
Što te ljuti?...Nadrkan si večeras?Winter is coming wrote:a jel mozes predvidjeti moj kurac kako te udara po glavi?red wolf wrote:Budućnost mogu predvidjeti, nisam prorok, da, smetaju me religije --> ukinuo bi ih sve.Winter is coming wrote:eto ti ga na ovaj seronja vidi buducnost,prorok,i smetaju mu religije,pa smetaju i meni takve budale
red wolf-
2016-02-10
Neve wrote:zašto ne bih mogla dopustiti?deda gulenist wrote:ljubi svog neprijatelja, to je božja zapovjed
ne možeš dopustiti da tvoja grešnost i mržnja bude prepreka ljubavi i miru u svijetu
nagon za preživljavanjem ne spada u grijehe, niti mu je mržnja uzrok ili motiv, prema tome...
a i neprijatelje se može ljubiti, ali tek nakon što ih pobijediš
to je bio komentar u kontekstu svjetonazora koji prevladava u Europi
a kad su u pitanju konkretna rješenja, ti bi bila među prvima koja bi se bunila protiv fizičke eliminacije ugroze, jer imaš srce a nemaš želudac
prošle godine u ovo vrijeme ja sam predlagao koncentracijski logor za imigrante, ti si bila snažno protiv takve ideje, bilo ti je to nečovječno
Guest- Guest
I sta ce se promjenitred wolf wrote:Europljane je samo jedan mali trenutak dijelio od stvaranja Sjedinjenih europskih država još prije nekoliko godina ( taj trenutak je bio Ustav EU ), ali taj trenutak se nije dogodio...No, budućnost je mnogo pozitivnija u tom pogledu...
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
Sve...prckov wrote:I sta ce se promjenitred wolf wrote:Europljane je samo jedan mali trenutak dijelio od stvaranja Sjedinjenih europskih država još prije nekoliko godina ( taj trenutak je bio Ustav EU ), ali taj trenutak se nije dogodio...No, budućnost je mnogo pozitivnija u tom pogledu...
red wolf-
2016-02-10
evo australci smjestili ilegalne emigrante na otoke van australije I tu godinama cekaju rjesavanje azila...ako ga dobiju. Bune se ljevicari, green party I neki svecenicideda gulenist wrote:Neve wrote:zašto ne bih mogla dopustiti?deda gulenist wrote:ljubi svog neprijatelja, to je božja zapovjed
ne možeš dopustiti da tvoja grešnost i mržnja bude prepreka ljubavi i miru u svijetu
nagon za preživljavanjem ne spada u grijehe, niti mu je mržnja uzrok ili motiv, prema tome...
a kad su u pitanju konkretna rješenja, ti bi bila među prvima koja bi se bunila protiv fizičke eliminacije ugroze, jer imaš srce a nemaš želudac
prošle godine u ovo vrijeme ja sam predlagao koncentracijski logor za imigrante, ti si bila snažno protiv takve ideje, bilo ti je to nečovječno
2014-04-19
nisam ljut,samo sam ti rekao da si debil,kakve to veze ima sa ljutnjomred wolf wrote:Što te ljuti?...Nadrkan si večeras?Winter is coming wrote:a jel mozes predvidjeti moj kurac kako te udara po glavi?red wolf wrote:Budućnost mogu predvidjeti, nisam prorok, da, smetaju me religije --> ukinuo bi ih sve.Winter is coming wrote:eto ti ga na ovaj seronja vidi buducnost,prorok,i smetaju mu religije,pa smetaju i meni takve budale
2014-04-14
stared wolf wrote:Sve...prckov wrote:I sta ce se promjenitred wolf wrote:Europljane je samo jedan mali trenutak dijelio od stvaranja Sjedinjenih europskih država još prije nekoliko godina ( taj trenutak je bio Ustav EU ), ali taj trenutak se nije dogodio...No, budućnost je mnogo pozitivnija u tom pogledu...
otkako su liberali donijeli taj plan ilegalna emigracija je beznacajna ako je vise uopce ima.prckov wrote:evo australci smjestili ilegalne emigrante na otoke van australije I tu godinama cekaju rjesavanje azila...ako ga dobiju. Bune se ljevicari, green party I neki svecenicideda gulenist wrote:Neve wrote:zašto ne bih mogla dopustiti?deda gulenist wrote:ljubi svog neprijatelja, to je božja zapovjed
2014-04-19
Dečko ti nije dao guze večeras?...Ili je u vašoj vezi obrnuto, pa ti nisi dobio u guzu...Pa sad maštaš kako bi mene svojim minijaturnim penisom udarao po glavi?...Vjerojatno bih ja pritom pomislio da je riječ o jednom dosadnom komarcu...Winter is coming wrote:nisam ljut,samo sam ti rekao da si debil,kakve to veze ima sa ljutnjomred wolf wrote:Što te ljuti?...Nadrkan si večeras?Winter is coming wrote:a jel mozes predvidjeti moj kurac kako te udara po glavi?red wolf wrote:Budućnost mogu predvidjeti, nisam prorok, da, smetaju me religije --> ukinuo bi ih sve.Winter is coming wrote:eto ti ga na ovaj seronja vidi buducnost,prorok,i smetaju mu religije,pa smetaju i meni takve budale
red wolf-
2016-02-10
nemaju svi homoseksualne sklonosti kao ti pusacu pimpekared wolf wrote:Dečko ti nije dao guze večeras?...Ili je u vašoj vezi obrnuto, pa ti nisi dobio u guzu...Pa sad maštaš kako bi mene svojim minijaturnim penisom udarao po glavi?...Vjerojatno bih ja pritom pomislio da je riječ o jednom dosadnom komarcu...Winter is coming wrote:nisam ljut,samo sam ti rekao da si debil,kakve to veze ima sa ljutnjomred wolf wrote:Što te ljuti?...Nadrkan si večeras?Winter is coming wrote:a jel mozes predvidjeti moj kurac kako te udara po glavi?red wolf wrote:
Budućnost mogu predvidjeti, nisam prorok, da, smetaju me religije --> ukinuo bi ih sve.
Winter is coming-
2014-04-14
Pa ja nisam pisao ovdje da bih nekoga udarao penisom po glavi...Zar ne?Winter is coming wrote:nemaju svi homoseksualne sklonosti kao ti pusacu pimpekared wolf wrote:Dečko ti nije dao guze večeras?...Ili je u vašoj vezi obrnuto, pa ti nisi dobio u guzu...Pa sad maštaš kako bi mene svojim minijaturnim penisom udarao po glavi?...Vjerojatno bih ja pritom pomislio da je riječ o jednom dosadnom komarcu...Winter is coming wrote:nisam ljut,samo sam ti rekao da si debil,kakve to veze ima sa ljutnjomred wolf wrote:Što te ljuti?...Nadrkan si večeras?Winter is coming wrote:
a jel mozes predvidjeti moj kurac kako te udara po glavi?
red wolf-
2016-02-10
kad su u pitanju konkretna rješenja, mislim da je uvijek puno bolje i pametnije spriječiti nego liječiti, naročito 'liječiti' ekstremnim metodamadeda gulenist wrote:to je bio komentar u kontekstu svjetonazora koji prevladava u Europi
no ako metoda sprječavanja propadne, i sve ostale opcije su otvorene.. ako trebam birati ili mi ili oni, zar sumnjaš što bih izabrala?
mislim da koncentracijski logori koje si predlagao prošle godine nisu bili nikakvo rješenje ničega, to praktički već rade Grci i Turci, kapaciteti su ograničeni, a uz to na svom ozemlju imaš mnoštvo ljudi kojima ili ćeš osigurati neke osnovne elemente za život ili će doći do bolesti, epidemija, masovne pobune, ubojstava, bijega, krađa, provala.. bilo je bolje za nas jednostavno ih sprovesti od granice do granice, pa neka idu tamo gdje su ih pozvali, a uz to pritiskati da se granica EU zatvori na mjestu ulaska, tj. tamo gdje se treba zatvoriti
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ne sumnjam, zabila bi glavu u pijesakNeve wrote:kad su u pitanju konkretna rješenja, mislim da je uvijek puno bolje i pametnije spriječiti nego liječiti, naročito 'liječiti' ekstremnim metodamadeda gulenist wrote:to je bio komentar u kontekstu svjetonazora koji prevladava u Europi
no ako metoda sprječavanja propadne, i sve ostale opcije su otvorene.. ako trebam birati ili mi ili oni, zar sumnjaš što bih izabrala?
Guest- Guest
a zar si to bukvalno shvatio? vec si udaren u glavu i kad bi te ja jos udario u glavu kurcem poginuo bi na licu mjesta,nije moj kurac ratni zlocinacred wolf wrote:Pa ja nisam pisao ovdje da bih nekoga udarao penisom po glavi...Zar ne?Winter is coming wrote:nemaju svi homoseksualne sklonosti kao ti pusacu pimpekared wolf wrote:Dečko ti nije dao guze večeras?...Ili je u vašoj vezi obrnuto, pa ti nisi dobio u guzu...Pa sad maštaš kako bi mene svojim minijaturnim penisom udarao po glavi?...Vjerojatno bih ja pritom pomislio da je riječ o jednom dosadnom komarcu...Winter is coming wrote:nisam ljut,samo sam ti rekao da si debil,kakve to veze ima sa ljutnjomred wolf wrote:
Što te ljuti?...Nadrkan si večeras?
2014-04-14
Pa to je nemoguća situacija...Veću štetu će napraviti komarac...Winter is coming wrote:a zar si to bukvalno shvatio? vec si udaren u glavu i kad bi te ja jos udario u glavu kurcem poginuo bi na licu mjesta,nije moj kurac ratni zlocinacred wolf wrote:Pa ja nisam pisao ovdje da bih nekoga udarao penisom po glavi...Zar ne?Winter is coming wrote:nemaju svi homoseksualne sklonosti kao ti pusacu pimpekared wolf wrote:Dečko ti nije dao guze večeras?...Ili je u vašoj vezi obrnuto, pa ti nisi dobio u guzu...Pa sad maštaš kako bi mene svojim minijaturnim penisom udarao po glavi?...Vjerojatno bih ja pritom pomislio da je riječ o jednom dosadnom komarcu...Winter is coming wrote:
nisam ljut,samo sam ti rekao da si debil,kakve to veze ima sa ljutnjom
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Population through ages
» CERN Has Created A Portal To An Alien Population
» Mass Immigration & The Disappearance Of The Dutch Population
» Rothschild Wealth Is Now Greather Then 75%of World Population Combined...
» Musk: the biggest risk for civilization is population collapse
» CERN Has Created A Portal To An Alien Population
» Mass Immigration & The Disappearance Of The Dutch Population
» Rothschild Wealth Is Now Greather Then 75%of World Population Combined...
» Musk: the biggest risk for civilization is population collapse
Page 2 of 7