CERN Has Created A Portal To An Alien Population
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: CERN Has Created A Portal To An Alien Population
Neki znanstvenik je u bijegu izgleda,.jer je prekrsio zakon o sluzbenoj tajni...izbrbljo se sto sve rade tamo..
Guest- Guest
gledaj, ja sam bio u cernu skoro do njegova dovrsenja, to jest stvarni akcelerator cestica, nema teorije zavjera, eventualno bi mogao da se dogodi neki bum ako nesto ne bude islo kako su izracunalipismejker wrote:Neki znanstvenik je u bijegu izgleda,.jer je prekrsio zakon o sluzbenoj tajni...izbrbljo se sto sve rade tamo..
no ne znas sto je sve moguce tam oraditi na onome sto rade..kako mos tako bedastu izjavu dati?? Pa irudati,sto mislis da je to oraška pijaca gdje svaka baba zna sto selo radi??Leviathan2 wrote:gledaj, ja sam bio u cernu skoro do njegova dovrsenja, to jest stvarni akcelerator cestica, nema teorije zavjera, eventualno bi mogao da se dogodi neki bum ako nesto ne bude islo kako su izracunalipismejker wrote:Neki znanstvenik je u bijegu izgleda,.jer je prekrsio zakon o sluzbenoj tajni...izbrbljo se sto sve rade tamo..
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:idiotizam
Što bi rekao marc, Zrinka gets pwned.
Guest- Guest
Evo..znanstveni umovi se poceli lijepiti...steta sto vi niste u Cernu,nego na brdovitom balkanu,pa je upitan kredibilitet znanja..
Guest- Guest
zna i levi dosta o nekim stvarima, nije samo mjesalica moje zanimanje :Dpismejker wrote:no ne znas sto je sve moguce tam oraditi na onome sto rade..kako mos tako bedastu izjavu dati?? Pa irudati,sto mislis da je to oraška pijaca gdje svaka baba zna sto selo radi??Leviathan2 wrote:gledaj, ja sam bio u cernu skoro do njegova dovrsenja, to jest stvarni akcelerator cestica, nema teorije zavjera, eventualno bi mogao da se dogodi neki bum ako nesto ne bude islo kako su izracunalipismejker wrote:Neki znanstvenik je u bijegu izgleda,.jer je prekrsio zakon o sluzbenoj tajni...izbrbljo se sto sve rade tamo..
e da zna,bio bi na takvom slicnom mjestu..naravno svi oni tamo u cernu i slicnim ustanovama su cisti diletanti...Leviathan2 wrote:zna i levi dosta o nekim stvarima, nije samo mjesalica moje zanimanje :Dpismejker wrote:no ne znas sto je sve moguce tam oraditi na onome sto rade..kako mos tako bedastu izjavu dati?? Pa irudati,sto mislis da je to oraška pijaca gdje svaka baba zna sto selo radi??Leviathan2 wrote:gledaj, ja sam bio u cernu skoro do njegova dovrsenja, to jest stvarni akcelerator cestica, nema teorije zavjera, eventualno bi mogao da se dogodi neki bum ako nesto ne bude islo kako su izracunalipismejker wrote:Neki znanstvenik je u bijegu izgleda,.jer je prekrsio zakon o sluzbenoj tajni...izbrbljo se sto sve rade tamo..
Guest- Guest
ja sam bio u cernu skoro do pustanja u pogon, s obzirom da poznam dovoljno neke tematike komotno mogu taj video smatrat idiotizmompismejker wrote:Evo..znanstveni umovi se poceli lijepiti...steta sto vi niste u Cernu,nego na brdovitom balkanu,pa je upitan kredibilitet znanja..
i ima umova sa balkana tamo dosta,
u biti cern je kopija ubrzivaca cestica iz CCCP, CCCP nije imao love da projekt odzi do kraja nego su stali na nekih 90%, taj projekt je i dalje tamo i rusi ga odrzavaju ali ako bude korisno lako ga dovrse sa iskustvom iz cerna,
u cernu imas i pun kurac ruskih naucnjaka
nisam rekao da su diletanti, znaju ljudi sto rade, druzio sam se s njima 2 godine, nego taj na videu prodaje price ala povratak isusapismejker wrote:e da zna,bio bi na takvom slicnom mjestu..naravno svi oni tamo u cernu i slicnim ustanovama su cisti diletanti...Leviathan2 wrote:zna i levi dosta o nekim stvarima, nije samo mjesalica moje zanimanje :Dpismejker wrote:no ne znas sto je sve moguce tam oraditi na onome sto rade..kako mos tako bedastu izjavu dati?? Pa irudati,sto mislis da je to oraška pijaca gdje svaka baba zna sto selo radi??Leviathan2 wrote:gledaj, ja sam bio u cernu skoro do njegova dovrsenja, to jest stvarni akcelerator cestica, nema teorije zavjera, eventualno bi mogao da se dogodi neki bum ako nesto ne bude islo kako su izracunalipismejker wrote:Neki znanstvenik je u bijegu izgleda,.jer je prekrsio zakon o sluzbenoj tajni...izbrbljo se sto sve rade tamo..
glupost
Leviathan2 wrote:ja sam bio u cernu skoro do pustanja u pogon, s obzirom da poznam dovoljno neke tematike komotno mogu taj video smatrat idiotizmompismejker wrote:Evo..znanstveni umovi se poceli lijepiti...steta sto vi niste u Cernu,nego na brdovitom balkanu,pa je upitan kredibilitet znanja..
u biti cern je kopija ubrzivaca cestica iz CCCP, CCCP nije imao love da projekt odzi do kraja nego su stali na nekih 90%, taj projekt je i dalje tamo i rusi ga odrzavaju ali ako bude korisno lako ga dovrse sa iskustvom iz cerna,
sorry ali nis meritorno glede argumenarta nisi naveo...jel teb uopce jasno kako se taj Sudarac uopce moze koristiti?
Guest- Guest
Pa ocekivao sam da si ozbiljniji,tema je OTVARANJE PORTALA:.sto stoji iza toga,ne bitno,,za svakog nesto drugo..dakle PORTAL...Leviathan2 wrote:nisam rekao da su diletanti, znaju ljudi sto rade, druzio sam se s njima 2 godine, nego taj na videu prodaje price ala povratak isusapismejker wrote:e da zna,bio bi na takvom slicnom mjestu..naravno svi oni tamo u cernu i slicnim ustanovama su cisti diletanti...Leviathan2 wrote:zna i levi dosta o nekim stvarima, nije samo mjesalica moje zanimanje :Dpismejker wrote:no ne znas sto je sve moguce tam oraditi na onome sto rade..kako mos tako bedastu izjavu dati?? Pa irudati,sto mislis da je to oraška pijaca gdje svaka baba zna sto selo radi??Leviathan2 wrote:
gledaj, ja sam bio u cernu skoro do njegova dovrsenja, to jest stvarni akcelerator cestica, nema teorije zavjera, eventualno bi mogao da se dogodi neki bum ako nesto ne bude islo kako su izracunali
glupost
Guest- Guest
za sada cisto teoretske svrhe, s vremenom za eventualne izvore energije a mozda se pojavi jos koja korisna upotrebna vrijednost, mozda i kao neki vid oruzja, nisam se nikad s tim zamarao jer jos uvijek to ostaje daleko od bilo kakve prakticne upotrebepismejker wrote:Leviathan2 wrote:ja sam bio u cernu skoro do pustanja u pogon, s obzirom da poznam dovoljno neke tematike komotno mogu taj video smatrat idiotizmompismejker wrote:Evo..znanstveni umovi se poceli lijepiti...steta sto vi niste u Cernu,nego na brdovitom balkanu,pa je upitan kredibilitet znanja..
sorry ali nis meritorno glede argumenarta nisi naveo...jel teb uopce jasno kako se taj Sudarac uopce moze koristiti?
za otvaranje portala se mora znati koristit 5 dimenzija, ne 4 ne 3 nego 5, , presiroko bi islo da ti pokusam objasnit koncept 5 dimenzijapismejker wrote:Pa ocekivao sam da si ozbiljniji,tema je OTVARANJE PORTALA:.sto stoji iza toga,ne bitno,,za svakog nesto drugo..dakle PORTAL...Leviathan2 wrote:nisam rekao da su diletanti, znaju ljudi sto rade, druzio sam se s njima 2 godine, nego taj na videu prodaje price ala povratak isusapismejker wrote:e da zna,bio bi na takvom slicnom mjestu..naravno svi oni tamo u cernu i slicnim ustanovama su cisti diletanti...Leviathan2 wrote:zna i levi dosta o nekim stvarima, nije samo mjesalica moje zanimanje :Dpismejker wrote:
no ne znas sto je sve moguce tam oraditi na onome sto rade..kako mos tako bedastu izjavu dati?? Pa irudati,sto mislis da je to oraška pijaca gdje svaka baba zna sto selo radi??
glupost
2017-06-06
Priznaj..nemas pojma sto se tam odogadja ,kao niti vecina ljudi...no to je sasvim prirodno,jer se tamo drzi nivo sigurnosti i tajnosti kao i svakom drugom laboratoriju za napredna istrazivanja..Leviathan2 wrote:za sada cisto teoretske svrhe, s vremenom za eventualne izvore energije a mozda se pojavi jos koja korisna upotrebna vrijednost, mozda i kao neki vid oruzja, nisam se nikad s tim zamarao jer jos uvijek to ostaje daleko od bilo kakve prakticne upotrebepismejker wrote:Leviathan2 wrote:ja sam bio u cernu skoro do pustanja u pogon, s obzirom da poznam dovoljno neke tematike komotno mogu taj video smatrat idiotizmompismejker wrote:Evo..znanstveni umovi se poceli lijepiti...steta sto vi niste u Cernu,nego na brdovitom balkanu,pa je upitan kredibilitet znanja..
Otkud znas da je daleko od prakticne primjene..
1980, je jedan lik sklopio blok motora od neke poly armature,ugl.70kila tezak,duplo manja potrosnja,2.5 puta veca snaga...pa to pojeo neki sef najvecih proizvodjaca auta,..dok se ne povrati investirano...mozda tek sad polako u produkciju uvode inovitete iz toga doba..
tak oi ovdje..s Herdonskim sudaracem mogu razbijati cestice,bilo kojeg Elmenta u periodickom sustavu elemenata,i svaki put drugaciji su rezultati,kao iuvjeti "okidanja"..jebote,oni Nasini papci sto zverlaju nebo cuvaju svoja otkrica a pustaju javnosti bezvezarije..a tis i li ja znati dokle su ovi osli..uglavnom gutaju desetine milijardi ojrova,.i mislis da drzave ne bi svezale kesu,da nema nekih pomaka i interesa u svemu tome...??
Guest- Guest
:Dorion wrote:uopće nisu napeti - dok ne stave u pogon antigravitaciju, teleporter i podprostorni warp pogon nisu niš napravili
a ono sto materijalizira stvari, jbmater kak se zove :D
» srpska zastava ispred CERN-a
» RH ulazi u najveći svjetski znanstveni laboratorij - CERN?
» Population through ages
» Europe: The Substitution Of A Population
» srpska zastava ispred CERN-a
» RH ulazi u najveći svjetski znanstveni laboratorij - CERN?
» Population through ages
» Europe: The Substitution Of A Population
Page 1 of 2