Europe: The Substitution Of A Population
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Europe: The Substitution Of A Population
služi održavanju stabilnog tečaja nacijonalne valutedva brata wrote:
Carine su pljačkanje, velikom većinom, i trend je u svijetu da ih se ukida i smanjuje.. koji će meni kurac carina za naručiti iphone iz hong konga, čemu ta carina služi osim da uhljebi iz HDZa i SDPa skupljaju sebi za auto
uvoz u stranoj valuti uzrokuje inflaciju i čini državu ranjivom na šokove
Guest- Guest
dva brata wrote:
a slušaj i ti izmišljaš , evo napao si nevu bezveze na temi da je za trpanje imigrantima kada nije, sada napadaš druge da su za ukidanje granica, kada svi na temi govore da nisu + vrijeđaš druge.. eto guštaj ako te opušta
naravno da jesu kad ne vide posljedice svojih uvjerenja i postupaka, ne vide da je ukidanje granica istovjetno sa ukidanjem nacija pa misle da je njihov svjetonazor dobar, ne mogu konceptualno povezati dvije stvari, a kamoli 3 ili više
Guest- Guest
deda gulenist wrote:služi održavanju stabilnog tečaja nacijonalne valutedva brata wrote:
Carine su pljačkanje, velikom većinom, i trend je u svijetu da ih se ukida i smanjuje.. koji će meni kurac carina za naručiti iphone iz hong konga, čemu ta carina služi osim da uhljebi iz HDZa i SDPa skupljaju sebi za auto
ljudi uvoze nešto kada imaju para za uvesti.. evo RH je ušla u EU, ukinute su sve carine i ostale barijere za proizvode iz EU, tada su mnogi(pa i ja priznajem) kukali da je to loše, da će se nas sjebati EU uvoz, a desilo se obrnuto..
uvoz je stagnirao, a izvoz je rastao.. kako to? uvoz je čisto stagnirao jer zbog kriz RH stanovnici su ostali bez $$$ pa je pala potrošnja.. izvoz je rastao.. pokrivenost uvoza izvozom je veća sada za 50% nego prije 8godina..
tako da se ne moraš brinuti za uvoz , izvoz, ne možeš ljudima diktirati šta da uvezu što da izvezu
Guest- Guest
gljedoj, bryan caplan je prvak open bordersa, i argumenti su mu postojani...u američko haićanskom primjeru. naravski da se recept ne more jednostavno preslikati na siriju i hrvacku. ali, kad mi razgovaramo o open bordersu, mi mislimo na idealni svit, bez javnih površina, isključivo privatna zemlja, more i zrok, i pojedinci koji vode svoju politiku.dva brata wrote:gargamel0101 wrote:Ovo boldano radi ljevica. Eno oni pajci iz RF-a režu bodljikavu žicu.deda gulenist wrote:dva brata wrote:i oni su krivi...
nego čije su ideje mjere štednje i stezanje remena koje guraju EU u propast? zar su to socijalističke, ljevičarske ideje?
i čije su ideje o brisanju granica, ukidanju carina... itd.?
pa točno, može na prste jedne ruke nabrojati libertarijance koji su za ukidanje granica(osim ekonomskim), sa druge strane možeš na prste jedne ruke nabrojiti nove komuniste koji su za ostavljanje granica ..
dotad, podupiremo žicu i strojnice, normalno, samo za nepozvane goste.
2014-04-16
epikur37 wrote::D gotovo je postao si antifašist, komunjara ....a ako anstaviš reći će ti da si četnikdeda gulenist wrote:
sad sam Kapović, ajd dobro
mislim da već jesam četnik, za Eru
Guest- Guest
deda gulenist wrote:epikur37 wrote::D gotovo je postao si antifašist, komunjara ....a ako anstaviš reći će ti da si četnikdeda gulenist wrote:
sad sam Kapović, ajd dobro
mislim da već jesam četnik, za Eru
Ah ero, naš hercegovački pravaš, atlantist, kapitalist:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sa prošlog foruma, nas par je govorilo što će se desiti sa imigracijom, to se i desilo, OK neva je mislila drugačije, sada misli ispravno i ti je napadaš radi toga , iako danas misli ispravno.deda gulenist wrote:dva brata wrote:
a slušaj i ti izmišljaš , evo napao si nevu bezveze na temi da je za trpanje imigrantima kada nije, sada napadaš druge da su za ukidanje granica, kada svi na temi govore da nisu + vrijeđaš druge.. eto guštaj ako te opušta
naravno da jesu kad ne vide posljedice svojih uvjerenja i postupaka, ne vide da je ukidanje granica istovjetno sa ukidanjem nacija pa misle da je njihov svjetonazor dobar, ne mogu konceptualno povezati dvije stvari, a kamoli 3 ili više
a optužuješ druge da dijele epitete tebi, a ti prvi dijeliš epitete drugima. zajebala se pa zajebala, glavno je da misli sada ispravno.. meni hrpa mojih frendova je išla volontirati gore za one arape, i šta sada.. ja im kažem da je to veleizdaja, ali šta bi sada trebao, strljeati ih? i sami kada su došli gore vidjeli u koje sranje su upali.
eto pitaj tko je na forumu za ukidanje granica, otiđi na jednu libertarijansku grupu, i pitaj tko je za ukidanje granica..
otiđi na jednu komunističku grupu i pitaj tko za ukidanje granica, biti će ti većina
dok više manje svi su za smanjivanje carina i regulacija, ne 100% ukidanje, ali poprilično smanjivanje
Guest- Guest
dva brata wrote:deda gulenist wrote:služi održavanju stabilnog tečaja nacijonalne valutedva brata wrote:
ljudi uvoze nešto kada imaju para za uvesti.. evo RH je ušla u EU, ukinute su sve carine i ostale barijere za proizvode iz EU, tada su mnogi(pa i ja priznajem) kukali da je to loše, da će se nas sjebati EU uvoz, a desilo se obrnuto..
uvoz je stagnirao, a izvoz je rastao.. kako to? uvoz je čisto stagnirao jer zbog kriz RH stanovnici su ostali bez $$$ pa je pala potrošnja.. izvoz je rastao.. pokrivenost uvoza izvozom je veća sada za 50% nego prije 8godina..
tako da se ne moraš brinuti za uvoz , izvoz, ne možeš ljudima diktirati šta da uvezu što da izvezu
to znači da Hrvatska više nije država, uskoro više neće biti ni nacija, EU je nova država i ima zajedničke carine i tarife, slično kao što je bilo i u Jugoslaviji
Guest- Guest
aben wrote:gljedoj, bryan caplan je prvak open bordersa, i argumenti su mu postojani...u američko haićanskom primjeru. naravski da se recept ne more jednostavno preslikati na siriju i hrvacku. ali, kad mi razgovaramo o open bordersu, mi mislimo na idealni svit, bez javnih površina, isključivo privatna zemlja, more i zrok, i pojedinci koji vode svoju politiku.dva brata wrote:gargamel0101 wrote:Ovo boldano radi ljevica. Eno oni pajci iz RF-a režu bodljikavu žicu.deda gulenist wrote:dva brata wrote:i oni su krivi...
nego čije su ideje mjere štednje i stezanje remena koje guraju EU u propast? zar su to socijalističke, ljevičarske ideje?
pa točno, može na prste jedne ruke nabrojati libertarijance koji su za ukidanje granica(osim ekonomskim), sa druge strane možeš na prste jedne ruke nabrojiti nove komuniste koji su za ostavljanje granica ..
krajni libertarijanizam je utopija kao i komunizam.
naravno, pošto se utopija nikada neće ostvariti, dakle zavijek sam za granicu, žicu, strojnice, mine - za nepozvane goste.
Guest- Guest
dva brata wrote:
a optužuješ druge da dijele epitete tebi, a ti prvi dijeliš epitete drugima. zajebala se pa zajebala, glavno je da misli sada ispravno.. meni hrpa mojih frendova je išla volontirati gore za one arape, i šta sada.. ja im kažem da je to veleizdaja, ali šta bi sada trebao, strljeati ih? i sami kada su došli gore vidjeli u koje sranje su upali
čovjek ne gubi karakterne osobine samo zato što promijeni mišljenje
ja napadam vaš svjetonazor, a ne osobnost, to je razlika, i ne borim se za statusni položaj u društvu, da bih bio iznad nekog
Guest- Guest
deda gulenist wrote:dva brata wrote:
a optužuješ druge da dijele epitete tebi, a ti prvi dijeliš epitete drugima. zajebala se pa zajebala, glavno je da misli sada ispravno.. meni hrpa mojih frendova je išla volontirati gore za one arape, i šta sada.. ja im kažem da je to veleizdaja, ali šta bi sada trebao, strljeati ih? i sami kada su došli gore vidjeli u koje sranje su upali
čovjek ne gubi karakterne osobine samo zato što promjeni mišljenje
ja napadam vaš svjetonazor, a ne osobnost, to je razlika, i ne borim se za statusni položaj u društvu, da bih bio iznad nekog
netrebaš napadati moj svjetonazor kada je ispravan? u čemu griješim ?:D u čemu se ja i razlikuje od tebe kada realno pogledaš ? :D
jedino što si ti totalni ateist, ja sam spiritualna osoba, iako obojica nevolimo kršćansku crkvu
Guest- Guest
zapravo, ni utopija, postoji fundamentalna rozlika;dva brata wrote:aben wrote:gljedoj, bryan caplan je prvak open bordersa, i argumenti su mu postojani...u američko haićanskom primjeru. naravski da se recept ne more jednostavno preslikati na siriju i hrvacku. ali, kad mi razgovaramo o open bordersu, mi mislimo na idealni svit, bez javnih površina, isključivo privatna zemlja, more i zrok, i pojedinci koji vode svoju politiku.dva brata wrote:gargamel0101 wrote:Ovo boldano radi ljevica. Eno oni pajci iz RF-a režu bodljikavu žicu.deda gulenist wrote:
krajni libertarijanizam je utopija kao i komunizam.
naravno, pošto se utopija nikada neće ostvariti, dakle zavijek sam za granicu, žicu, strojnice, mine - za nepozvane goste.
krajnji libertarijanizam ne govori da će poteći med i mliko, jednon kad sve bude privatno. mi želimo da je sve privatno jer jer to ispravno, a ne jer je to nužno bolje za neki određeni cilj. mi s time samo smanjujemo nepravdu u kojoj neko odlučuje u tvoje ime. krajnji libertarijanizam dopušta uvođenje totalnog komunizma, a totalni komunizam ne dopušćo ni gram libertarijanizma.
2014-04-16
dva brata wrote:
netrebaš napadati moj svjetonazor kada je ispravan? u čemu griješim ?:D u čemu se ja i razlikuje od tebe kada realno pogledaš ? :D
jedino što si ti totalni ateist, ja sam spiritualna osoba, iako obojica nevolimo kršćansku crkvu
ne vidim da si za sebe rekao da si kao Mate Kapović , gdje je tu sličnost, ne shvaćam to kao uvredu, nego jednostavno ne djelimo isti svjetonazor
dijelimo poglede prema zapadu i americi, no ekonomski, ideološki itd. smo udaljeni
nije prvi put da mi imputirate komunizam, iako ja nikad nisam zagovarao ukidanje privatnog vlasništva
Guest- Guest
gle @aben ja se sa tobom razilazim.
nisam da je sve privatno. ne može biti sve privatno. recimo branje smilja. ne može i nesmije država dopustiti na SVOM zemljištu, da svatko bere smilje, jer će ljudi uništiti resurse. stoga podržavam odluku države da zabrani branju smilja na SVOJIM posjedima, ili lov dinamitom u DRŽAVNOM moru.
i nemožeš dopustiti totalnu anarhiju, jer će tvornice kao u kini, sipati otrov i otpad. isto tako dobro je da ima inspekcija itd itd itd..
dakle nisam totalno libertarijanac, samo se zalažem za neštu manju ulogu države nego u postojećem sustavu.
isto tako , protiv sam slobode komunistima i marksistima, jer iz razgovora sa njima, počevši sa ovim sa foruma, pa i na fejsu, uglavnom ta ekipa ćete banirati, blokirati, a zazivaju ubijanje..
pa ja sam da ih se... potamani, nikakve njima "slobode",
nisam da je sve privatno. ne može biti sve privatno. recimo branje smilja. ne može i nesmije država dopustiti na SVOM zemljištu, da svatko bere smilje, jer će ljudi uništiti resurse. stoga podržavam odluku države da zabrani branju smilja na SVOJIM posjedima, ili lov dinamitom u DRŽAVNOM moru.
i nemožeš dopustiti totalnu anarhiju, jer će tvornice kao u kini, sipati otrov i otpad. isto tako dobro je da ima inspekcija itd itd itd..
dakle nisam totalno libertarijanac, samo se zalažem za neštu manju ulogu države nego u postojećem sustavu.
isto tako , protiv sam slobode komunistima i marksistima, jer iz razgovora sa njima, počevši sa ovim sa foruma, pa i na fejsu, uglavnom ta ekipa ćete banirati, blokirati, a zazivaju ubijanje..
Guest- Guest
ma iskreno nisam fan amerike, nije mi jasno zašto me ova ekipa Putinoljubaca smatra da sam veliki fan amerike i mrzitelj rusije, kada ja jedini od njih imam ruske prijatelje, znam osnovno ruski čitati i pisati..deda gulenist wrote:dva brata wrote:
ne vidim da si za sebe rekao da si kao Mate Kapović , gdje je tu sličnost, ne shvaćam to kao uvredu, nego jednostavno ne djelimo isti svjetonazor
dijelimo poglede prema zapadu i americi, no ekonomski, ideološki itd. smo udaljeni
nije prvi put da mi imputirate komunizam, iako ja nikad nisam zagovarao ukidanje privatnog vlasništva
ekonomski se malo razilazimo, ali nismo ideološki.. ja sam više manje darwinist
Guest- Guest
ja nisam za prirodnu selekcijudva brata wrote:ja sam više manje darwinist
Guest- Guest
državnu intervenciju i državno poticanje pozitivne selekcije? rekao bi kolega aben, puno vjere u našu korumpiranu elitudeda gulenist wrote:ja nisam za prirodnu selekcijudva brata wrote:ja sam više manje darwinist
Guest- Guest
kakovo crno državno zemljište? svako bere smilje na svojoj zemlji. ča će državi zemlja?dva brata wrote:gle @aben ja se sa tobom razilazim.
za otrovne tvornice konzultiraj free to choose miltona friedmana, konzekvencijalističkog, ne deontološkog libertarijanca, tatu chile boysa, imoš na youtubu.
mi toleriramo komuniste, dokle god oni ko jehovini svjedoci razgovorom skupljaju pristaše. to ne znoči da ih ne gljedomo jednin okon, za skinut in glove kad počnu ( a početi će) pokaživati svoje nasilno lice.
ljudi često krivo poistovjećuju libertarijanizam sa pacifizmun- pa pogljedojmi avatar, mi volimo piti krv naših trespassera.
2014-04-16
nije komunizam samo ukidanje pr vlosništva, nego i nasilne metode, npr centralno planirano bankarstvo ko ne dopušća privat banks to issue its money.deda gulenist wrote:
ergo, komunist.
2014-04-16
aben wrote:
za otrovne tvornice konzultiraj free to choose miltona friedmana, konzekvencijalističkog, ne deontološkog libertarijanca
iz ovog je jasno da se tu ne radi o nikakvoj ekonomskoj teoriji nego o čistoj filozofiji, koja se skriva iza krinke znanosti, nešto poput longijeve scientologije
http://rationalwiki.org/wiki/Austrian_school
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Population through ages
» CERN Has Created A Portal To An Alien Population
» Mass Immigration & The Disappearance Of The Dutch Population
» Rothschild Wealth Is Now Greather Then 75%of World Population Combined...
» Musk: the biggest risk for civilization is population collapse
» CERN Has Created A Portal To An Alien Population
» Mass Immigration & The Disappearance Of The Dutch Population
» Rothschild Wealth Is Now Greather Then 75%of World Population Combined...
» Musk: the biggest risk for civilization is population collapse
Page 6 of 7