Psihopatije
Page 14 of 20
Page 14 of 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Psihopatije
ma ko je pio te pizdarije koje te paraliziraju, a i dalje si u kujcu, ..al tad je bilo jako moderno tabletiranje..ono popiješ sve odjednom sa pol litre žeste neke da vidiš što će bit..svi smo to radili.maggie13 wrote:Oh,draga moja,to je opasno bilo...nikad to ne bih uzimala,prevelik sam control freak..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
logicno je da nas se pokusava 'ispeglati',sve koje strse glavama iz kalupa za istu skratiti..sve zapocinje u najranijoj fazi obrazovanja..ukalupi program, simplificiraj ishode, nagradi followerse...nadprosjecnima ce biti dosadno,eliminiraj ih u toj fazi vec.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Eto,privlacenje paznje na razlicite nacine..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:nego onaj tko kaze da je inferioran, glup?crvenkasti wrote:
Onaj tko za sebe tvrdi da je superioran, taj ne traži prihvaćanje.
kad si jadan i glup, svi te sažaljavaju i vole
Ponegdje i ponekad zavladaju takvi uvjeti u kojima je sve sazdano za glupane i po mjeri glupana.
Sve s čim se srećeš u životu, svakodnevni život, službenici u ustanovama koje posjećuješ, posao koji svakodnevno radiš, sve je prilagođeno glupanima. Sve što čuješ i što vidiš, sve za glupane i onako kako se njima sviđa.
U takvim uvjetima, da bi uopće mogao funkcionirati, moraš se pretvarati da si glup. Spustiš se dvije tri razine niže ispod svoje, i tada tada možeš razgovarati, dijeliti s drugima i razumjeti svijet oko sebe.
Ponakad sretneš i nekog pametnog, pa se podigneš na "svoju" razinu i normalno pričate. Međutim, to je sve rjeđe, i kako vrijeme prolazi, predstavlja ti sve veći napor.
Na kraju shvatiš da tii je lijepo dolje na niskoj razini i više se ni ne penješ na svoju.
Za neko vrijeme ustanoviš da se ni ne možeš više vratiti na svoju razinu, i da si ostao zarobljen u onoj dolje. Glup i sretan.
To je sociološka pojava i naziva se "truljenje mozga" (mind rotting) i rezultat je težnji za preraspodjelom moći i potiskivanjem određenih socijalnih subjekata.
Prosjecni vojnici zauzimaju sve,a losi isplivaju.
Lakse se prezivljava poslusnoscu,neodstupanjem i neizdvajanjem. Lakse i napreduje. Nisi prijetnja.
A,mozak trune. No, zasticen si u pljesnjivom ormaricu predvidljive sigurnosti. Ne talasas.Podoban si.
Sto se bunis.
Last edited by maggie13 on Mon 29 Aug - 22:56; edited 1 time in total
2014-04-12
nikad nisam...ne privlaci me to..ali mlado-ludo,eksperimentiranje..frakcija wrote:ma ko je pio te pizdarije koje te paraliziraju, a i dalje si u kujcu, ..al tad je bilo jako moderno tabletiranje..ono popiješ sve odjednom sa pol litre žeste neke da vidiš što će bit..svi smo to radili.maggie13 wrote:Oh,draga moja,to je opasno bilo...nikad to ne bih uzimala,prevelik sam control freak..
2014-04-12
a i tikmičili smo se u samoranjavanju..tko će duže izdržat plamen, žeravu, tko će dublje zarinuti oštricu..pa je sad nezgodno kad smo odrasli i kad je sezona kratkih rukava :(maggie13 wrote:nikad nisam...ne privlaci me to..ali mlado-ludo,eksperimentiranje..frakcija wrote:ma ko je pio te pizdarije koje te paraliziraju, a i dalje si u kujcu, ..al tad je bilo jako moderno tabletiranje..ono popiješ sve odjednom sa pol litre žeste neke da vidiš što će bit..svi smo to radili.maggie13 wrote:Oh,draga moja,to je opasno bilo...nikad to ne bih uzimala,prevelik sam control freak..
2016-03-09
hahaha,bit ce sad nelagode..frakcija wrote:a i tikmičili smo se u samoranjavanju..tko će duže izdržat plamen, žeravu, tko će dublje zarinuti oštricu..pa je sad nezgodno kad smo odrasli i kad je sezona kratkih rukava :(maggie13 wrote:nikad nisam...ne privlaci me to..ali mlado-ludo,eksperimentiranje..frakcija wrote:ma ko je pio te pizdarije koje te paraliziraju, a i dalje si u kujcu, ..al tad je bilo jako moderno tabletiranje..ono popiješ sve odjednom sa pol litre žeste neke da vidiš što će bit..svi smo to radili.maggie13 wrote:Oh,draga moja,to je opasno bilo...nikad to ne bih uzimala,prevelik sam control freak..
2014-04-12
vladanje gluposti logično, to je totalno iskrivljenje logike i vodi u propast
crvenkasti-
2014-04-17
frakcija wrote:a i tikmičili smo se u samoranjavanju..tko će duže izdržat plamen, žeravu, tko će dublje zarinuti oštricu..pa je sad nezgodno kad smo odrasli i kad je sezona kratkih rukava :(maggie13 wrote:nikad nisam...ne privlaci me to..ali mlado-ludo,eksperimentiranje..frakcija wrote:ma ko je pio te pizdarije koje te paraliziraju, a i dalje si u kujcu, ..al tad je bilo jako moderno tabletiranje..ono popiješ sve odjednom sa pol litre žeste neke da vidiš što će bit..svi smo to radili.maggie13 wrote:Oh,draga moja,to je opasno bilo...nikad to ne bih uzimala,prevelik sam control freak..
a paljenje kože trljanjem glavicom šibice? šaranje žiletima?
Guest- Guest
e ti razni nestašluci..al si i ti?Noor wrote:frakcija wrote:a i tikmičili smo se u samoranjavanju..tko će duže izdržat plamen, žeravu, tko će dublje zarinuti oštricu..pa je sad nezgodno kad smo odrasli i kad je sezona kratkih rukava :(maggie13 wrote:nikad nisam...ne privlaci me to..ali mlado-ludo,eksperimentiranje..frakcija wrote:ma ko je pio te pizdarije koje te paraliziraju, a i dalje si u kujcu, ..al tad je bilo jako moderno tabletiranje..ono popiješ sve odjednom sa pol litre žeste neke da vidiš što će bit..svi smo to radili.maggie13 wrote:Oh,draga moja,to je opasno bilo...nikad to ne bih uzimala,prevelik sam control freak..
2016-03-09
logicno u ovako postavljenom sistemu..tako je namjesteno..imas ti ideju za promjenu?crvenkasti wrote:vladanje gluposti logično, to je totalno iskrivljenje logike i vodi u propast
2014-04-12
ja sam susjedu Milanu, za kojeg znam da je Srbin, noću gađao prozore na kući kamenjem
crvenkasti-
2014-04-17
tad su isli artani,parkopani s konjakom i lozom:)frakcija wrote:ma ko je pio te pizdarije koje te paraliziraju, a i dalje si u kujcu, ..al tad je bilo jako moderno tabletiranje..ono popiješ sve odjednom sa pol litre žeste neke da vidiš što će bit..svi smo to radili.maggie13 wrote:Oh,draga moja,to je opasno bilo...nikad to ne bih uzimala,prevelik sam control freak..
dijagram-
2015-08-09
vi srbi uvijek sami sebe napadate pa govorite da su to hrvati radili.crvenkasti wrote:ja sam susjedu Milanu, za kojeg znam da je Srbin, noću gađao prozore na kući kamenjem
2016-03-09
Vidiš, ja san se izranjava u igri...ko će dalje skočit i ko će brže trčat po kamenjaru nizbrdo, bos.frakcija wrote:e ti razni nestašluci..al si i ti?Noor wrote:frakcija wrote:a i tikmičili smo se u samoranjavanju..tko će duže izdržat plamen, žeravu, tko će dublje zarinuti oštricu..pa je sad nezgodno kad smo odrasli i kad je sezona kratkih rukava :(maggie13 wrote:nikad nisam...ne privlaci me to..ali mlado-ludo,eksperimentiranje..frakcija wrote:
ma ko je pio te pizdarije koje te paraliziraju, a i dalje si u kujcu, ..al tad je bilo jako moderno tabletiranje..ono popiješ sve odjednom sa pol litre žeste neke da vidiš što će bit..svi smo to radili.
Ćerali smo se i kamenicama, pa bi neki zaluta i u'glavu.
Last edited by Eroo on Mon 29 Aug - 23:04; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78952
2016-07-22
frakcija wrote:e ti razni nestašluci..al si i ti?Noor wrote:frakcija wrote:a i tikmičili smo se u samoranjavanju..tko će duže izdržat plamen, žeravu, tko će dublje zarinuti oštricu..pa je sad nezgodno kad smo odrasli i kad je sezona kratkih rukava :(maggie13 wrote:nikad nisam...ne privlaci me to..ali mlado-ludo,eksperimentiranje..frakcija wrote:
ma ko je pio te pizdarije koje te paraliziraju, a i dalje si u kujcu, ..al tad je bilo jako moderno tabletiranje..ono popiješ sve odjednom sa pol litre žeste neke da vidiš što će bit..svi smo to radili.
ajme, još pitaš
na rukama imala križeva ko u priči
no, valjda sam ja to nježno, mogu kratke rukave bez problema
Guest- Guest
unistavas pravu raspravu tim uvijek istim pricama..pihcrvenkasti wrote:ja sam susjedu Milanu, za kojeg znam da je Srbin, noću gađao prozore na kući kamenjem
2014-04-12
maggie13 wrote:logicno u ovako postavljenom sistemu..tako je namjesteno..imas ti ideju za promjenu?crvenkasti wrote:vladanje gluposti logično, to je totalno iskrivljenje logike i vodi u propast
Ne, radujmo se, pjevajmo i plešimo, boli nas kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
a jesam se i ja, al to je bilo ranije...mi pričamo o adolescencijiEroo wrote:
Vidiš, ja san se izranjava u igri...ko će dalje skočit i ko će brže trčat po kamenjaru nizbrdo, bos.
Guest- Guest
U adlescenciji smo već bili ozbiljni i baratali smo već s pištoljima....Kraj igre.Noor wrote:a jesam se i ja, al to je bilo ranije...mi pričamo o adolescencijiEroo wrote:
Vidiš, ja san se izranjava u igri...ko će dalje skočit i ko će brže trčat po kamenjaru nizbrdo, bos.
Eroo- Posts : 78952
2016-07-22
frakcija wrote:vi srbi uvijek sami sebe napadate pa govorite da su to hrvati radili.crvenkasti wrote:ja sam susjedu Milanu, za kojeg znam da je Srbin, noću gađao prozore na kući kamenjem
Kako drugačije da postanem Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:U adlescenciji smo već bili ozbiljni i baratali smo već s pištoljima....Kraj igre.Noor wrote:a jesam se i ja, al to je bilo ranije...mi pričamo o adolescencijiEroo wrote:
jel vodenim?
Guest- Guest
Page 14 of 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Page 14 of 20