ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 46 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by jalnirajko Tue 18 Oct - 17:25

amper1950 wrote:Bišćanov grijeh je dizanje glasa protiv Z.M. - božanstva. S druge strane zanimljivo kako se tu opravdava njegovo nasilje, premlačivanje taksista. Tu batine nisu problem, jeli.Šteta jedino kaj taksist nije imao pištolj pa mu sprašio jedan metak u glavu... :D cheers
premlačivanje zg taksista ću uvijek opravdati jer su to najveće lopine i kršitelji svih prometnih propisa. a ne bi bilo šteta niti da je beli dobio metak u glavu, možda bi i počeo misliti istom a ne da mu drugi govore kaj treba raditi  :coffee

jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko Tue 18 Oct - 17:29

Tommy Ramone wrote:
kuracodigraca wrote:
Tommy Ramone wrote:Klošar. Ako netko ima pravo pucat na klupu Dinama u budućnosti onda je to Igor Bišćan.
kurac od trenera. jedino kaj mu priznajem kaj je nabio onog bahatog zg taksistu.

A tko je Igor Jovičević? Bišćan radi odličan posao s Rudešom, limitiranu ekipu je doveo u borbu za prvu ligu. No, znam ja zašto si ti protiv Bišćana. ;)
falija si. kao prvo ne dižem jovičevića u nebesa kao trenera, nego sam se osvrnuo na njegove lijepe riječi o dinamu. kao drugo, beli mi je simpatičan tip za razliku od šimića ili silvija marića, a što se tiče njegovog trenerskog opusa, mrtve bumo na kraju sezone zbrajali. kažeš limitirana momčad, po čemu ako možeš pojasniti?
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko Tue 18 Oct - 17:36

ak se po jutru dan poznaje  :)

http://www.vecernji.hr/nogomet/sevilla-povela-vec-u-trecoj-minuti-dinamo-odmah-izjednacio-1121999
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko Tue 18 Oct - 17:38

bio bih jako zadovoljan da dinamo napokon iznjedri dobrog napadača a to bi mogao biti božić. gledo sam ga par puta i ima nešto. e sad je pitanje brzine a pogotovo fizike na kojoj mora raditi
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 17:57

kuracodigraca wrote:
Tommy Ramone wrote:
kuracodigraca wrote:
Tommy Ramone wrote:Klošar. Ako netko ima pravo pucat na klupu Dinama u budućnosti onda je to Igor Bišćan.
kurac od trenera. jedino kaj mu priznajem kaj je nabio onog bahatog zg taksistu.

A tko je Igor Jovičević? Bišćan radi odličan posao s Rudešom, limitiranu ekipu je doveo u borbu za prvu ligu. No, znam ja zašto si ti protiv Bišćana. ;)
kažeš limitirana momčad, po čemu ako možeš pojasniti?

Gledao sam ih nekoliko puta ove sezone. Nema tu pretjerane kvalitete i zato je Bišćan bitan jer takvu ekipu drži na prvom mjestu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! Tue 18 Oct - 18:43

Zdravko mi rekao da dinamo danas ostaje neporazen

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Zeko Wed 19 Oct - 1:06

amper1950 wrote:
Zeko wrote:Da, Bišćanu nije Mamić bio problem kada ga je plaćao milju eura po sezoni,
Šta nije 10 ipo miljuna eura po se zoni? :^0

Ako ga je i plačao milju ipo mislim da to nije Bišćanov problem, nego Mamićev i ako treba koga kriviti kriv je Mamić kaj mu je dao takav ugovor.A tko zna, možda mu je Igor ponešto vrača na privatni račun... :^0
Ne vjerujem. Pa Beli je borac za pošteni Dinamo, nebi se on time bavio.  Basketball
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest Wed 19 Oct - 2:05

Zeko wrote:
Ne vjerujem. Pa Beli je borac za pošteni Dinamo, nebi se on time bavio.  Basketball
Da, glupo je pričati o tome bez ikakvih indicija (koliko znam švicarci se ne bave Igorom). No znamo tko je to radio... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Wed 19 Oct - 13:04

Pa je, glupo je. Ali glupo si ti počeo pričati, jer ti si napisao da je od svog ugovora Beli možda Mamiću nešto vraćao. I neznamo tko je to radio, to treba dokazati i tek onda budemo znali ili nebudemo znali.  Basketball
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by muckodjubre Wed 19 Oct - 14:52

[size=49]Domagoju Antoliću stradao je meniskus, pauza do 4 mjeseca[/size]

Dinamo Zagreb - Page 46 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 46 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 46 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! Wed 19 Oct - 15:03

muckodjubre wrote:[size=51]Domagoju Antoliću stradao je meniskus, pauza do 4 mjeseca[/size]

Zao mi ga je ,jer je to gadna ozljeda 
S druga strane, on je najlosiji igrac dinama tako da gubitak sa sportske strane je minimalan

2015-10-11

Back to top Go down

Post by jalnirajko Wed 19 Oct - 17:12

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/zestoki-obracun-brune-marica-i-joska-jelicica-nakon-tv-emisije-do-jucer-si-virio-iz-straznjice-zdravka-mamica-a-sada-glumis-velikog-strucnjaka.../5157780/

Jeličić je pokazao kako ima nepogrešiv osjećaj koga treba omalovažavati, kao što je to pokazao omalovažavajući Zdravka Mamića kojem je dojučer virio iz guzice.

:) :) :) :) :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Thu 20 Oct - 0:27

Zeko wrote:Pa je, glupo je. Ali glupo si ti počeo pričati, jer ti si napisao da je od svog ugovora Beli možda Mamiću nešto vraćao. I neznamo tko je to radio, to treba dokazati i tek onda budemo znali ili nebudemo znali.  Basketball
Ja sam samo bio ironično, ni nije ironično ono što švicarski jugonostalgičari otkrivaju... cheers

A bude se doznalo, bude, bez brige... Basketball Dobro, ti možda ne budeš nikad doznal jer tebi i presuda ništa neće značiti... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 20 Oct - 0:29

kuracodigraca wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/zestoki-obracun-brune-marica-i-joska-jelicica-nakon-tv-emisije-do-jucer-si-virio-iz-straznjice-zdravka-mamica-a-sada-glumis-velikog-strucnjaka.../5157780/

Jeličić je pokazao kako ima nepogrešiv osjećaj koga treba omalovažavati, kao što je to pokazao omalovažavajući Zdravka Mamića kojem je dojučer virio iz guzice.

:) :) :) :) :)
Ajde, bar negdje je B. Marić u pravu. Nije u redu da ga cipelari baš svatko, pogotovo ne oni s koji su s njim nekoć zajedno virili iz mamićevog šupka... :D Tu je u pravu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko Thu 20 Oct - 19:55

vidim da su ludogorci primili 6 komada od arsenala. kaj nisu pisali po portalima da je sadašnji trener bugara svojedobno slagao taktiku petevu.  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Thu 20 Oct - 20:09

kuracodigraca wrote:vidim da su ludogorci primili 6 komada od arsenala.

zamisli koliko bi drzavni projekat iz ljutice bogdana primio da su kojim cudom prosli ludogorce?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Thu 20 Oct - 20:11

To su te priče, svake godine isto. Kad Dinamo izgubi 6-2i 5 od Reala onda je to katastrofalni Dinamo, a kad Schalke dobije 6 komada od Reala onda je to jaki Real, kad Dinamo izgubi 3-0 od Arsenala onda je to slabi Dinamo, a kad sad Ludigorci izgube od Arsenala 6_0 onda je to jaki Arsenal. A kaj je to kad Dinamo pobijedi Arsenal ? Slabi Arsenal ili jaki Dinamo ? To nitko nije ni pokušao secirati.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by river_jude Thu 20 Oct - 20:11

Ziil Los Dii ! wrote:
muckodjubre wrote:[size=51]Domagoju Antoliću stradao je meniskus, pauza do 4 mjeseca[/size]

Zao mi ga je ,jer je to gadna ozljeda 
S druga strane, on je najlosiji igrac dinama tako da gubitak sa sportske strane je minimalan
Pivarić
river_jude
river_jude

2015-08-07

Back to top Go down

Post by jalnirajko Thu 20 Oct - 21:49

Rad'iša Trajković wrote:
kuracodigraca wrote:vidim da su ludogorci primili 6 komada od arsenala.

zamisli koliko bi drzavni projekat iz ljutice bogdana primio da su kojim cudom prosli ludogorce?
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko Thu 20 Oct - 21:53

da se malo osvrnem na tekmu sa sevillom. izgledali smo kao momčad. sad pišu da smo igrali bunker. ok izgledali smo i stime kao momčad. kad nismo igrali bunker onda zašto igramo otvoreno. bla bla. sad se i cicek javio. eto on je kao igrao napadački protiv lyona a ovaj dinamo je preziheraški. kak te nije sram kralju tako nešto pisati. dobio si 3 komada od lyona i 5 od rijeke i samo 1 u salzburgu a mogao si brat bratu dobiti umjesto tih 9 barem 20. od toga u salzburgu bar 5. a da smo imali samo malo više iskustva u sredini terena, da se bar antola nije ozlijedio i da machado nije tamanio ćevape, možda bi uzeli i bod a i ovak smo bili blizu. ne znam dal će bratko dugo ostati ali definitivno kuži nogomet.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sitting_bull Thu 20 Oct - 21:59

Zeko wrote:To su te priče, svake godine isto. Kad Dinamo izgubi 6-2i 5 od Reala onda je to katastrofalni Dinamo, a kad Schalke dobije 6 komada od Reala onda je to jaki Real, kad Dinamo izgubi 3-0 od Arsenala onda je to slabi Dinamo, a kad sad Ludigorci izgube od Arsenala 6_0 onda je to jaki Arsenal. A kaj je to kad Dinamo pobijedi Arsenal ? Slabi Arsenal ili jaki Dinamo ? To nitko nije ni pokušao secirati.
sve te priče plasira isti tovarski kvazi-novinarski lobi u tiskanim i elektronskim medijima.

prije tekme sa seviljom jedva da si mogao nači neki članak kao uvod u tekmu, poslije poraza izvukli se novinarski raki govnari iz svojih rupa i pametuju nekoliko puta na dnevnoj bazi.

jednako tako se pokušava po tko zna koji puta po istom obrascu plasirati priče o nezadovoljstvu u dinamu, o upitnoj trenerskoj kvaliteti bugarina , o tome kako su već neki igrači otpisani. toliko malicioznih tekstova u samo nekoliko dana iz tovarskih novinarskih legla  posljedica su, ili određene vrste specijalnog medijskog rata protiv dinama koji traje otkako su tovari za dinamom zaostali prvu svjetlosnu godinu i kad su postali svjesni kako se razlika samo povećava, ili je riječ o frustriranim navijačima koji su igrom slučaja postali neki kao sportski novinari. recimo.

zapravo mi ta nakupina izgleda kao jedan teški bolesnik prepun gnojnih čireva koji redovito počnu pucati kad dinamo izgubi...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics