Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
[size=38]Konačna potvrda: Dinamo iduće godine ide u privatizaciju[/size]sitting_bull wrote:
privatizacija nije zakonska obveza pa nema potrebe postavljati pitanja, dinamo funkcionira, redovno isplaćuje plaće, plaća porez, igra ligu prvaka.
gdje ti vidiš zapinjanje koje spominješ?
Direktor kluba Tomislav Svetina je istaknuo kako je priprema dokumentacije praktički privedena kraju i za dva ili tri mjeseca sve će biti zakonski pripremljeno
Najvažniji zaključak je da Dinamo iduće godine kreće u privatizaciju. Direktor kluba Tomislav Svetina je istaknuo kako je priprema dokumentacije praktički privedena kraju i za dva ili tri mjeseca sve će biti zakonski pripremljeno.
"Imali smo manje smetnje radi sveprisutnosti represivnog aparata pa smo imali otežanu komunikaciju s revizorima. No sve smo riješili i tu je elaborat. Iduće godine kreće privatizacija čime pokazujemo otvorenost," naglasio je Svetina, no nije bilo govora o iznosu na koji je klub procijenjen.
Skupština kluba, 21.12.2015. Tupko, znam da privatizacija kluba nije obavezna, ali u Maksimiru se o tome nije samo razmišljalo, nego najavilo na skupštini kluba i kazalo da je elaborat spreman. "Iduće godine kreće privatizacija". Di je zapelo?
Guest- Guest
Sklupštinar, pa na vašoj skupštini se najavila preoblikovanje (eto nalipija sam u postu prije kad i kako). Zakaj se odustalo ili pak gdje je zapelo, nismo dobili odgovor.Zeko wrote:A nema dugo i Jerkov je izjavio da jedino klubovi koji NISU privatizirani i koji su UDRUGE građana, u Hrvatskoj posluju solventno i što je najvažnije OSVAJAJU TROFEJE i KONSTANTNO igraju u europskim ligama. Pa čemu mijenjati nešto što je dobro ? Veli hajdukov laprdogovornik kako se iz Dinama pričalo da kreće privatizacija u Dinamu. Pričalo se, pa kaj onda ? Tada, kada je to bilo aktualno, pričalo se o tome, danas kada to nije aktualno, ne priča se o tome. I kaj je tu sad čudno ili nenormalno ? Meni je normalno da se priča o aktualnostima, a ne o nečemu kaj može biti a i nemora biti, jer te nitko na to nemože prisiliti.
Laprdao je i hajdukov laprdogovornik kako Hajduk vraća lovu Gradu Splitu za kredit koji je Grad platio umjesto Hajduka, laprdalo se kako će Grad uzimati neki postotak od svih prihoda kluba dok se ne namiri. Pa kurac od svega, sve ostalo na laprdanju.
Kaj se Hajduka tiće, ma ne brini ti za Hajduk. Po prvom ugovoru je grad i trebao uzimati postotak od prihoda, ali kredit je reprogramiran, ako nisi znal. I to je stvar Hajduka i grada, i to je stvar neke druge teme. Hajduk je uložio cca 7 miljuna kuna koje je grad trebao, pa onda to pusti gradu Splitu i Hajduku da to rješe... Ti nam malo pričaj kaj je bilo na skupštini kluba u prosincu prošle godine...
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:bacio sam oko na ovaj n+ tekst, pazi ti ovo:
"Prema saznanjima Igora Alborghettija, te još uvijek nepotvrđenim informacijama"
"Postoje indicije kako je Mamić"
pa ovak ne bi pisao prevareni muž o jebaču svoje žene a i majke njene koliko je to smiješno.
Ozbiljan portal, za činjenica piše da su činjenice (primjerice ono što se u vezi z.m. otkrivaju u Švicarskoj) , a za indicije ne zaključuje da je to tako, nego piše o indicijama. Drugi portal bi ti to pisao zdravo za gotovo...
A onda se vratimo na moj post na osnovu tih indicija:
Možda i jesu samo indicije ovo za preuzimanje kluba, no zanimljivo kako Svetina i ekipa iz Maksimirske 128 više ama baš ništa ne spominje privatizaciju, a krajem 2015-e su na skupštini potvrdili da Dinamo ide u privatizaciju i kako će najvjerovatnije kroz 6 mjeseci sve biti gotovo. Da nisu švicarci poremetili planove Zdravka Mamića?
Zanimljivo kako se o ovome ništa ne piše, vidim da ni novinari ne postavljaju pitanja ekipi iz Dinama što je s privatizacijom, a ni tu na forumu drukeri kluba ništa ne komentiraju, njih više zanima tko je koga zajeba u prodaju Tommy-evih dionica udruzi NH...
privatizacija je ozbiljan proces koji za dugo vremena određuje kako će klub funkcionirati. uletjeti grlom u jagode kao neki s preoblikovanjem nakon kojeg su upali opet u iste nebuloze od kojih su se preoblikovanjem kao spašavali nije neki potez.
također, kod privatizacije je slično kao i kod prodaje igrača - tržište određuje cijenu. budući da nije nika priša privatizirati klub čemu nervoza i lažna briga: dinamo će se privatizirati kad postigne najbolju cijenu.
hoće li to biti ove godine, za godinu-dvije, ili za pet godina tovare treba brinuti samo zato jer će svo to vrijeme gutati prašinu iza dinama, a nakon privatizacije više im ni warp pogon neće pomoći da stignu dinamo...
također, kod privatizacije je slično kao i kod prodaje igrača - tržište određuje cijenu. budući da nije nika priša privatizirati klub čemu nervoza i lažna briga: dinamo će se privatizirati kad postigne najbolju cijenu.
hoće li to biti ove godine, za godinu-dvije, ili za pet godina tovare treba brinuti samo zato jer će svo to vrijeme gutati prašinu iza dinama, a nakon privatizacije više im ni warp pogon neće pomoći da stignu dinamo...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:privatizacija je ozbiljan proces koji za dugo vremena određuje kako će klub funkcionirati. uletjeti grlom u jagode kao neki s preoblikovanjem nakon kojeg su upali opet u iste nebuloze od kojih su se preoblikovanjem kao spašavali nije neki potez.
Ajmo ponovno:
Najvažniji zaključak je da Dinamo iduće godine kreće u privatizaciju. Direktor kluba Tomislav Svetina je istaknuo kako je priprema dokumentacije praktički privedena kraju i za dva ili tri mjeseca sve će biti zakonski pripremljeno.
"Imali smo manje smetnje radi sveprisutnosti represivnog aparata pa smo imali otežanu komunikaciju s revizorima. No sve smo riješili i tu je elaborat. Iduće godine kreće privatizacija čime pokazujemo otvorenost," naglasio je Svetina, no nije bilo govora o iznosu na koji je klub procijenjen.
Skupština kluba, 21.12.2015. Tupko, znam da privatizacija kluba nije obavezna, ali u Maksimiru se o tome nije samo razmišljalo, nego najavilo na skupštini kluba i kazalo da je elaborat spreman. "Iduće godine kreće privatizacija". Di je zapelo?
Iduće godina kreće privatizacija (21.12.2015) čime pokazujemo otvorenost...
Guest- Guest
ovo što sada pokušavaš je na razini hajdukovih pokušaja da proda sušića, ili maloču: sad prodajemo sušića za 4.000.000, i maloču za 2.000.000.
i jeste li ih prodali?
niste.
prodali ste sušića za 2.000.000€ jer bolju cijenu niste mogli postići, a treba vam lova.
prodali ste maloču za 150.000€ kako ne bi otišao bez odštete.
dinamo ne mora ići u privatizaciju samo privatizacije radi, ili zato što ga financije i drugi razlozi prisiljavaju.
elaborat je pripremljen i kad dođe vrijeme biti će i privatizacije, bez panike i žurbe...
i jeste li ih prodali?
niste.
prodali ste sušića za 2.000.000€ jer bolju cijenu niste mogli postići, a treba vam lova.
prodali ste maloču za 150.000€ kako ne bi otišao bez odštete.
dinamo ne mora ići u privatizaciju samo privatizacije radi, ili zato što ga financije i drugi razlozi prisiljavaju.
elaborat je pripremljen i kad dođe vrijeme biti će i privatizacije, bez panike i žurbe...
sitting_bull-
2015-09-28
Tupko, najava privatizacije pa čak i kretanje u privatizaciju je jedna stvar, a sama privatizacija je potpuno druga stvar. Sama privatizacija može trajati i 5 i više godina, nema propisanog roka u kojem se to mora napraviti. Je li ? Uostalom, zakaj se ti tol'ko brineš za privatizaciju Dinama ? Ustvari znam zakaj, vidio si po hajdukovoj privatizaciji kak' to ništ' ne valja, kako je Hajduk u istom kurcu ako ne i većem, nego kaj je bio prije privatizacije, pa ti je sad želja da i Dinamo krene u takvu sličnu nebulozu i ode u kurac. Kod nas se ipak malo drugačije razmišlja. Dakle, onog trenutka kad se pojavi osoba ili osobe koje će kupiti Dinamo može ići privatizacija. Ja bi osobno želio da se netko takav nikada ne pojavi, jer privatizirani sportski klubovi u Hrvatskoj nemogu normalno funkcionirati u ovakvim uvjetima. Za sada je isključena mogućnost da Grad Zagreb postane većinski vlasnik Dinama na način kako je Grad Split postao većinski vlasnik Hajduka, jer to ni nije privatizacija. To je izmišljotina i vjerojatno jedini primjer privatizacije nekog sportskog kluba na taj način u svijetu. Jer, po tom modelu, Hajduk ima papirnatog većinskog vlasnika, ali nema, kak' bi mi rekli, GAZDU, koji će odlučivati što i kako se radi. I onda još taj papirnati vlasnik svoja upravljačka prava prenosi na neke udruge. Iskreno, to je cirkus da nemre biti veći i to Dinamu ne bi poželio pa taman da se nikada ne privatizira.amper1950 wrote:Sklupštinar, pa na vašoj skupštini se najavila preoblikovanje (eto nalipija sam u postu prije kad i kako). Zakaj se odustalo ili pak gdje je zapelo, nismo dobili odgovor.Zeko wrote:A nema dugo i Jerkov je izjavio da jedino klubovi koji NISU privatizirani i koji su UDRUGE građana, u Hrvatskoj posluju solventno i što je najvažnije OSVAJAJU TROFEJE i KONSTANTNO igraju u europskim ligama. Pa čemu mijenjati nešto što je dobro ? Veli hajdukov laprdogovornik kako se iz Dinama pričalo da kreće privatizacija u Dinamu. Pričalo se, pa kaj onda ? Tada, kada je to bilo aktualno, pričalo se o tome, danas kada to nije aktualno, ne priča se o tome. I kaj je tu sad čudno ili nenormalno ? Meni je normalno da se priča o aktualnostima, a ne o nečemu kaj može biti a i nemora biti, jer te nitko na to nemože prisiliti.
Laprdao je i hajdukov laprdogovornik kako Hajduk vraća lovu Gradu Splitu za kredit koji je Grad platio umjesto Hajduka, laprdalo se kako će Grad uzimati neki postotak od svih prihoda kluba dok se ne namiri. Pa kurac od svega, sve ostalo na laprdanju.
Kaj se Hajduka tiće, ma ne brini ti za Hajduk. Po prvom ugovoru je grad i trebao uzimati postotak od prihoda, ali kredit je reprogramiran, ako nisi znal. I to je stvar Hajduka i grada, i to je stvar neke druge teme. Hajduk je uložio cca 7 miljuna kuna koje je grad trebao, pa onda to pusti gradu Splitu i Hajduku da to rješe... Ti nam malo pričaj kaj je bilo na skupštini kluba u prosincu prošle godine...
Zeko-
2015-08-26
A ti ih papaš ?river_jude wrote:E Zeko, je tebi nick Zeko jer sereš kuglice?
Zeko-
2015-08-26
Vjerojatno bi i došlo do privatizacije na Mamicev način (opisan u članku koji je Amper stavija) da nisu uletili jugonostalgičari iz Švicarske...
:D
Guest- Guest
češće ključne riječi, tzv. trigger words, u svim tovarskim olajavanjima su:fridrih_niche wrote:Vjerojatno bi i došlo do privatizacije na Mamicev način (opisan u članku koji je Amper stavija) da nisu uletili jugonostalgičari iz Švicarske...
-vjerojatno
-indicije
-neprovjereni izvori
ajde, mentore druga ampera, reci ti nama što se podrazumijeva pod privatizacijom na mamićev način?
to je nešto što je već viđeno pa znaš, ili samo konstruiraš i nagađaš?
hoće li to sličiti na preoblikovanje hajduka gdje je nakon podmirenja svih dugovanja ostalo 60-tak milijuna kuna na računu, a danas je dug cca 130 milijuna kuna + 26 milijuna kuna kredita?
kako se zove taj tovarski poduhvat?
hoće li ga nadmašiti naš hajduk sa svojim preuzimanjem 25% Tommy-jevih dionica za koje se ne zna kod koga će završiti, a koje su kao narodne???
sitting_bull-
2015-09-28
Zašto se ja brinem za privatizaciju Dinama? Pa eto, jer se ti brineš za privatizaciju Hajduka, jer si ispisao miljun postova i jer si u nastavku ispisa tri puta više posta o Hajduku koje neću ni čitati do kraja (možda ako zalipiš na temi o Hajduku).Zeko wrote:
Tupko, najava privatizacije pa čak i kretanje u privatizaciju je jedna stvar, a sama privatizacija je potpuno druga stvar. Sama privatizacija može trajati i 5 i više godina, nema propisanog roka u kojem se to mora napraviti. Je li ? Uostalom, zakaj se ti tol'ko brineš za privatizaciju Dinama ?
I mene čisto zaboli kurac za Dinamovu privatizaciju, mene zanima kako vi navijači i simpatizeri ništa ne pitate, ne tražite odgovore. I Dinamo je krenuo u privatizaciju, ne samo najavio što sam nalipija u članku: "No sve smo riješili i tu je elaborat. Iduće godine kreće privatizacija čime pokazujemo otvorenost," naglasio je Svetina"
Gdje je zapelo, jeli se odustalo, jeli se odgodilo nikakav odgovor ja nisam čuja ni pročita. A bilo bi normalno da to pojasne ljudi koji vode klub-udrugu građana da daju odgovor, ko što bi bilo normalno da navijači i simpatizeri to pitaju. No vas očito boli kurac, glavno da je danas dobro, da se dobro prodalo igrača tako... A za sve ostalo ionako je Cico isključivi krivac...
Guest- Guest
Sušić i Maloča, pa opet Sušić i Maloča, pa na kraju Maloča i Sušić su krivi što Svetina i ekipa uopće više ne spominju privatizaciju koja se trebala dogoditi ove godine...sitting_bull wrote: sušića, ili maloču: sušića , i maloču
i jeste li ih prodali?
sušića
maloču za
.
Guest- Guest
a jadan. bit će još onih 2 i pol milje bingo za ovo hrvatsko cvijeće
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/bundesliga/hrvatski-leo-messi-sve-je-dalje-od-svog-nadimka-trener-ga-nije-stavio-na-klupu-cak-niti-protiv-treceligasa-bio-mi-je-nepotreban-bio-je-visak/5192275/
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/bundesliga/hrvatski-leo-messi-sve-je-dalje-od-svog-nadimka-trener-ga-nije-stavio-na-klupu-cak-niti-protiv-treceligasa-bio-mi-je-nepotreban-bio-je-visak/5192275/
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
budala.fridrih_niche wrote:Trigger word: Mamić
:^O
sitting_bull-
2015-09-28
od mentora budale ne može učenik ne ispasti budala.amper1950 wrote:Sušić i Maloča, pa opet Sušić i Maloča, pa na kraju Maloča i Sušić su krivi što Svetina i ekipa uopće više ne spominju privatizaciju koja se trebala dogoditi ove godine... :cheers: :bball: :bball: :bball:sitting_bull wrote: sušića, ili maloču: sušića , i maloču
i jeste li ih prodali?
sušića
maloču za
.
sitting_bull-
2015-09-28
Glupko, Dinamo NIJE KRENUO u privatizaciju, već ju je samo najavio. Zakaj se blamiraš i izmišljaš tu nebuloze o kojima nitko ni slova nije rekao ? kaj nisi dovoljno izblamiran pa moraš još srati gluposti i svoje izmišljotine ? I zakaj bi ja trebao pitati kad će privatizacija ili zašto se nije krenulo u privatizaciju, kad sam zadovoljan i presretan kaj je to tako ? I kad je činjenica da su u Hrvatskoj apsolutno svi sportski klubovi koji su napravili to tzv. preoblikovanje u šdd u totalnom kurcu i nema ih nigdje. Pa kak' ti nije došlo iz dupeta u glavu da je privatizacija u Hrvatskoj i to ne samo sportskih klubova, totalni promašaj ?amper1950 wrote:Zeko wrote:
Tupko, najava privatizacije pa čak i kretanje u privatizaciju je jedna stvar, a sama privatizacija je potpuno druga stvar. Sama privatizacija može trajati i 5 i više godina, nema propisanog roka u kojem se to mora napraviti. Je li ? Uostalom, zakaj se ti tol'ko brineš za privatizaciju Dinama ?
I mene čisto zaboli kurac za Dinamovu privatizaciju, mene zanima kako vi navijači i simpatizeri ništa ne pitate, ne tražite odgovore. I Dinamo je krenuo u privatizaciju, ne samo najavio što sam nalipija u članku:
A za sve ostalo ionako je Cico isključivi krivac...
A Cicek ? Ma nije on kriv za sve ostalo. On je isključivi krivac kaj je alkoholičar i on je isključivi krivac za stanje u ekipi koje je napravio i takvo ostavio svom nasljedniku i to radi svog alkoholizma.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:
Glupko, Dinamo NIJE KRENUO u privatizaciju, već ju je samo najavio. Zakaj se blamiraš i izmišljaš tu nebuloze o kojima nitko ni slova nije rekao ? kaj nisi dovoljno izblamiran pa moraš još srati gluposti i svoje izmišljotine ? I zakaj bi ja trebao pitati kad će privatizacija ili zašto se nije krenulo u privatizaciju, kad sam zadovoljan i presretan kaj je to tako ? I kad je činjenica da su u Hrvatskoj apsolutno svi sportski klubovi koji su napravili to tzv. preoblikovanje u šdd u totalnom kurcu i nema ih nigdje. Pa kak' ti nije došlo iz dupeta u glavu da je privatizacija u Hrvatskoj i to ne samo sportskih klubova, totalni promašaj ?
A Cicek ? Ma nije on kriv za sve ostalo. On je isključivi krivac kaj je alkoholičar i on je isključivi krivac za stanje u ekipi koje je napravio i takvo ostavio svom nasljedniku i to radi svog alkoholizma.
idiote:
veljača 2015.
Direktor kluba Tomislav Svetina je istaknuo kako je priprema dokumentacije praktički privedena kraju i za dva ili tri mjeseca sve će biti zakonski pripremljeno.
"Imali smo manje smetnje radi sveprisutnosti represivnog aparata pa smo imali otežanu komunikaciju s revizorima. No sve smo riješili i tu je elaborat. Iduće godine kreće privatizacija čime pokazujemo otvorenost," naglasio je Svetina
prosinac 2015
Ako si pripremio dokumentaciju i elaborat, onda je nisi samo NAJAVIO, nego si i krenuo idiote glupi...
I vidim da si ti protiv privatizacije, vidim da nisi lani u veljači kad ju je Mamić najavio i u prosincu kad je Svetina pričao o pripremljenoj dokumentaciji i elaboratu išta puno pisao protiv, a sad si kao protiv. Jadan, pjevaš kako dan danas gazda svira...
I ja tu uopće, idiote preglupi, nisam priča o tome jeli privatizacija dobra ili ne, jeli treba Dinamu ili ne, nego postavljam pitanje zašto se odustalo od nečeg u što se krenulo...
Guest- Guest
Pa koji si ti glupi preglupi majmun, to nije za povjerovati. Ako si pripremio dokumentaciju i elaborat TO ZNAČI DA NISI, NISI i opet NISI KRENUO, KRENUO, KRENUO u privatizaciju jer sve to su stvari koje MORAŠ, MORAŠ, MORAŠ napraviti PRIJE, PRIJE, PRIJE nego što KRENEŠ, KRENEŠ, KRENEŠ u privatizaciju. Ako NEMAŠ, NEMAŠ, NEMAŠ elaborat i dokumentaciju NEMOŽEŠ, NEMOŽEŠ, NEMOŽEŠ uopće KRENUTI, KRENUTI, KRENUTI u privatizaciju, pička ti materina koja te rodila tako glupog. Najgore je to kaj se praviš pametan u stvarima o kojima blage veze nemaš, jebo te onaj 'ko te napravi tako retardiranog.amper1950 wrote:Zeko wrote:
Glupko, Dinamo NIJE KRENUO u privatizaciju, već ju je samo najavio. Zakaj se blamiraš i izmišljaš tu nebuloze o kojima nitko ni slova nije rekao ? kaj nisi dovoljno izblamiran pa moraš još srati gluposti i svoje izmišljotine ? I zakaj bi ja trebao pitati kad će privatizacija ili zašto se nije krenulo u privatizaciju, kad sam zadovoljan i presretan kaj je to tako ? I kad je činjenica da su u Hrvatskoj apsolutno svi sportski klubovi koji su napravili to tzv. preoblikovanje u šdd u totalnom kurcu i nema ih nigdje. Pa kak' ti nije došlo iz dupeta u glavu da je privatizacija u Hrvatskoj i to ne samo sportskih klubova, totalni promašaj ?
idiote:
veljača 2015.
Direktor kluba Tomislav Svetina je istaknuo kako je priprema dokumentacije praktički privedena kraju i za dva ili tri mjeseca sve će biti zakonski pripremljeno.
"Imali smo manje smetnje radi sveprisutnosti represivnog aparata pa smo imali otežanu komunikaciju s revizorima. No sve smo riješili i tu je elaborat. Iduće godine kreće privatizacija čime pokazujemo otvorenost," naglasio je Svetina
prosinac 2015
Ako si pripremio dokumentaciju i elaborat, onda je nisi samo NAJAVIO, nego si i krenuo idiote glupi...
I vidim da si ti protiv privatizacije, vidim da nisi lani u veljači kad ju je Mamić najavio i u prosincu kad je Svetina pričao o pripremljenoj dokumentaciji i elaboratu išta puno pisao protiv, a sad si kao protiv. Jadan, pjevaš kako dan danas gazda svira...
I ja tu uopće, idiote preglupi, nisam priča o tome jeli privatizacija dobra ili ne, jeli treba Dinamu ili ne, nego postavljam pitanje zašto se odustalo od nečeg u što se krenulo...
Zeko-
2015-08-26
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50