Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
kuracodigraca wrote:to su temelji kršćanstva i katoličanstva a zna se tko je tu NAJmuckodjubre wrote:Uvijek za pomoći sirotinjiEnd1899 wrote:humanitarni klub dinamo
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
IGRAČ RIJEKE
Vešović srušio Dinamo pa izjavio: Volim Zvezdu, ginuo sam za nju i opet bih!
nisam ni sumnjao
nisam ni sumnjao
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Rad'iša Trajković wrote:machado kapiten dinama-znaci to je nagrada u malim klubovima kada se pokaze cajper navijacima...
boze dragi, koja komedija od kluba.
Ajde ne pričaj gluposti. Nije on kurac pokazao navijačima nego pederima sa zapada.
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:IGRAČ RIJEKE
nisam ni sumnjao
Smeće smrdljivo, a i ne čudi me, mala rečica je i prije bila zvezda u malom. Pet dana slave pobjedu, njima je to vrh vrhova, ko da su Barcelonu pobijedili.
Guest- Guest
Koliko je on dolazija na treninge, ne znam niti me briga. Samo znam da će ti neprijatelj od miša raditi slona. Nek propusti jedan trening zbog ovog ili onog razloga, odma će ti ići prića eno pije loče, ne dolazi na treninge. No eto koliko mi je poznato Cico nije izostao s utakmice ko jedan bivši trener koji je iša u skautiranje dok mu momčad igra službenu utakmicu... Tko li je to bio?!?Zeko wrote:Kak' ne može biti isključivi krivac ako uopće nije dolazio na treninge već je lokao okolo ? Kako može imati uvid u stanje u ekipi ako nije prisutan na treninzima ? Kako se igrači nebudu opustili ako sve to vide ? Koji ozbiljan trener mijenja sustav igre par sati prije derbija u Rijeci a da to ni na treningu nije isprobao jer ga na treningu nije ni bilo ? Koji ozbiljan trener noć prije utakmice u Rijeci ode lokati po Istri ? Bez kojih je to najbitnijih igrača Dinamo ostao ? Igrao je Zoran Mamić onu sezonu koju je završio bez poraza i bez Roga jer je ovaj igrao za Split i sa Pjacom koji je tek povremeno ulazio pa se prošetao HNL-om. Zar nije Cicek trubio da on u ekipi ima zamjene za Roga i Pjacu ? Pa gdje su mu ? Zar nije Cicek trubio kako će se igra Dinama slagati oko Ćorića ? Pa gdje mu je ta igra ? Čak štoviše, nema ni Ćorića ni igre. Pa Dinamo je pod njegovim vodstvom od 20-ak službenih utakmica dobro odigrao 60 minuta. I to ništa spektakularno, ali može se reći dobro i to 30 minuta protiv Hajduka u Splitu i 30 minuta protiv Salzburga u Austriji. Sve ostalo bilo je daleko najslabije u posljednjih 10-ak godina.
Ti pričaš o Zokiju i onoj tamo sezoni? Kojoj tamo? Pa pričaj o lanjskoj sezoni kad je isto gubija u nizu i od Splita i Rijeke, opet ponavljam s Pjacom i Rogom koji su prodani za koji novac?!? Di su zamjene za njih?!?
Možeš pričati što što oćeš, ali neozbiljno je trenera (bio on Cico ili netko drugi) prozivati da je isključivi krivac za par forme momčadi nakon odlaska najboljih igrača a da mu nisi doveo dostojne zamjene. Uostalom, u to ćeš se moći uvjeriti sam u vremenu što dolazi jer "isključivog" krivca više nema... Ili će se pojaviti novi isključivi krivac...
Guest- Guest
Zanimljivo, ovaj potrčko Svetina priča kako pomažu klubovima u HNL-u... Kao ono da izdvajaju svoj novac i daju klubovima. Pomaže Uefa, a ne Dinamo, Uefa s svojim pravilnikom nagrađivanja. Uostalom, da nema Dinama (ajmo reći) možda bi netko drugi ušao u LP, a možda i nebi. No sasvim glupo je ovo posebno isticati i hvaliti, ne vidim baš iz primjerice Barcelone, Reala ovakve stvari guraju u prvi plan...muckodjubre wrote:
Guest- Guest
Nakon derbija i 5:2 na Rujevici, Kekovi su se igrači udružili s navijačima u pjesmi "Kako je dobro j... te opet" upućenu Dinamu, što je ušlo u zapisnik utakmice. A krši disciplinski pravilnik kao ne fair play ponašanje, odnosno, kako je objasnio Pavličić, omalovažavanje protivnika.
nowitzki-
2014-04-27
Kaznjeni radi pjesme di se uopce ne spominje ime dinamo ili bilo sto vezano za klub....hahahaha moze li nize
nowitzki-
2014-04-27
dinamo je pokazao kakav je seljački klub kad je kranjčaru pjevao svinjo debela a niko gospodin on i cico stvorili dinamo
ne spominje se niti u "Za dom spremni" niti ustaše niti klanje srba pa je zabranjenonowitzki wrote:Kaznjeni radi pjesme di se uopce ne spominje ime dinamo ili bilo sto vezano za klub....hahahaha moze li nize
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Ovo je stvarno visokoumna rečenica, svaka ti čast ovo stvarno treba znati napisati.amper1950 wrote:muckodjubre wrote:Uostalom, da nema Dinama (ajmo reći) možda bi netko drugi ušao u LP, a možda i nebi
Zeko-
2015-08-26
Ajmo usporedjivat za dom spremni sa obradom pjesme novih fosilakuracodigraca wrote:ne spominje se niti u "Za dom spremni" niti ustaše niti klanje srba pa je zabranjenonowitzki wrote:Kaznjeni radi pjesme di se uopce ne spominje ime dinamo ili bilo sto vezano za klub....hahahaha moze li nize
nowitzki-
2014-04-27
Kvalifikacije za lp bi prosao i hajduk, eto koliko su teske
nowitzki-
2014-04-27
Najjaca ekipa kvalifikacija kojeg su mogli dobit je celtic koji je pobrao 7 komada u prvom kolu
nowitzki-
2014-04-27
Da imaš sposobnosti na malo širi pogled onda nebi vidio samo tu rećenicu nego cijeli moj post...Zeko wrote:Ovo je stvarno visokoumna rečenica, svaka ti čast ovo stvarno treba znati napisati.amper1950 wrote:muckodjubre wrote:Uostalom, da nema Dinama (ajmo reći) možda bi netko drugi ušao u LP, a možda i nebi
Poanta jest da smiješna priča koju prodaju iz Maksimirske 128 da Dinamo pomaže klubovima u HNL-u...
Guest- Guest
Pa sta onda nisu prosli kval za el? Ili sta nije rijeka? Nije da su im protivnici bili klubovi iz liga 5 vec zidovi i neki turcinowitzki wrote:Kvalifikacije za lp bi prosao i hajduk, eto koliko su teske
2014-04-15
Možda bi prošli za LP a nisu za EL... EVo Hajduk je bija na korak od ulaska u EL , Dinamo je jedva ušao ...muckodjubre wrote:
Pa sta onda nisu prosli kval za el? Ili sta nije rijeka? Nije da su im protivnici bili klubovi iz liga 5 vec zidovi i neki turci
No to nije poanta, poanta je neko isticanje da Dinamo pomaže klubovima. Ne pomaže ništa, Uefa ima svoj pravilnik nagrađivanja klubova i ali i cijele lige tj. svih klubova. Ne možeš reći da npr. Rijeka nebi ušla u LP. Možda i bi, imali su na početku težeg protivnika, a da su igrali Dinamove kvalifikacije imali bi lakšeg i možda bi se kasnije u formi ko što i jesu u HNL-u i prošli u LP... Sve možda, ali bitno je da drugi klubovi vani što izbore LP se ne hvale da sad tako pomažu drugim klubovima...
Guest- Guest
možda bi i dinamo osvojio EL,ali eto sad igra LPamper1950 wrote:Možda bi prošli za LP a nisu za EL... EVo Hajduk je bija na korak od ulaska u EL , Dinamo je jedva ušao ...muckodjubre wrote:
Pa sta onda nisu prosli kval za el? Ili sta nije rijeka? Nije da su im protivnici bili klubovi iz liga 5 vec zidovi i neki turci
No to nije poanta, poanta je neko isticanje da Dinamo pomaže klubovima. Ne pomaže ništa, Uefa ima svoj pravilnik nagrađivanja klubova i ali i cijele lige tj. svih klubova. Ne možeš reći da npr. Rijeka nebi ušla u LP. Možda i bi, imali su na početku težeg protivnika, a da su igrali Dinamove kvalifikacije imali bi lakšeg i možda bi se kasnije u formi ko što i jesu u HNL-u i prošli u LP... Sve možda, ali bitno je da drugi klubovi vani što izbore LP se ne hvale da sad tako pomažu drugim klubovima...
2014-04-15
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
OPERWZiil Los Dii ! wrote:Tko ce ici hukati u utorak na maxi mir ^^?
2014-04-15
Idem ja da dočekam Operwa negdje iza ćoška...i ostale domaće navijače lopova.
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50