ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 36 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by sitting_bull 7/10/2016, 13:08

amper1950 wrote:
sitting_bull wrote:
je.
na jednoj jedinoj utakmici mu je to uspjelo i sad tovari vječno sretni k'o tranzistori...
Očito nisi pogleda videa. Pogleda kako Benković to radi kad ga pretrči... :;):
i kakav je rezultat tog pretrčavanja bio?
zabio je gol?
namjestio šansu?

imao je svoje blistave trenutke odmah kad je došao u hajduk i početkom ove sezone u kvalifikacijama za el i na početku prvenstva.
gdje je tu kontinuitet? koliko je cijelih utakmica odigrao?
ohandza je igrač za 30 minuta dobre igre. neka vrsta džokera pa ako upali...

sitting_bull

2015-09-28

Back to top Go down

Post by muckodjubre 7/10/2016, 18:55

[size=55]NAJBOLJE MOMČADI LIGE PRVAKA SVIH VREMENA Uefa sastavila vječnu listu: Dinamo ispred PSG-a, Rome, Marseillea, Manchester Cityja...[/size]
, 30. mjesto na vječnoj listi našao se Dinamo Valja napomenuti kako su se iza Dinama našli velikani poput Marseillea, PSG-a, Monaca, Rome, Schalkea, Lazija i trenutačno vodeće momčadi Premier lige Manchester City.

Dinamo Zagreb - Page 36 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 36 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 36 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 7/10/2016, 18:55

Hajduk zauzeo 74., Zagreb 350., a Rijeka 456. mjesto.

Dinamo Zagreb - Page 36 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 36 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 36 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by jalnirajko 7/10/2016, 19:26

muckodjubre wrote:[size=55]NAJBOLJE MOMČADI LIGE PRVAKA SVIH VREMENA Uefa sastavila vječnu listu: Dinamo ispred PSG-a, Rome, Marseillea, Manchester Cityja...[/size]
, 30. mjesto na vječnoj listi našao se Dinamo Valja napomenuti kako su se iza Dinama našli velikani poput Marseillea, PSG-a, Monaca, Rome, Schalkea, Lazija i trenutačno vodeće momčadi Premier lige Manchester City.
mamić namjestio
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 22:59

kuracodigraca wrote:
muckodjubre wrote:[size=55]NAJBOLJE MOMČADI LIGE PRVAKA SVIH VREMENA Uefa sastavila vječnu listu: Dinamo ispred PSG-a, Rome, Marseillea, Manchester Cityja...[/size]
mamić namjestio
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 7/10/2016, 23:00

operw wrote:
kuracodigraca wrote:
mamić namjestio
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2016, 01:00

sitting_bull wrote:
amper1950 wrote:
sitting_bull wrote:
je.
na jednoj jedinoj utakmici mu je to uspjelo i sad tovari vječno sretni k'o tranzistori...
Očito nisi pogleda videa. Pogleda kako Benković to radi kad ga pretrči... ;)
zabio je gol?
namjestio šansu?

:rofl :rofl :rofl
O bože... Ljepo ti kažem da pogledaš snimku. Ti pričeš o rezultatu? Pa ovaj ga je složio na travu... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2016, 01:05

sitting_bull wrote:

imao je svoje blistave trenutke odmah kad je došao u hajduk i početkom ove sezone u kvalifikacijama za el i na početku prvenstva.
Svaki put kad zaigra pokaže da je klasa. Nisu uopće bitni golovi toliko kad gledaš njegovu cjelokuno igru...
Nije odigrao puno cijelih utakmica jer kad imaš igrača koji je toliko dugo bio van terene zbog teške ozljede kolina, onda valjda tribaš dozirati njegove nastupe...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2016, 01:12

2.HNL: Gorica slavila protiv Dinama II. pojačanog s 8 prvotimaca
Cico isključivi krivac... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 8/10/2016, 13:49

amper1950 wrote:
sitting_bull wrote:
amper1950 wrote:
sitting_bull wrote:
je.
Očito nisi pogleda videa. Pogleda kako Benković to radi kad ga pretrči... :;):
zabio je gol?
namjestio šansu?

:rofl: :rofl: :rofl:
O bože... Ljepo ti kažem da pogledaš snimku. Ti pričeš o rezultatu? Pa ovaj ga je složio na travu... :;):
da?
koji je efekat tog slaganja na travu?!

kaj ohandza igra "umjetnički nogomet"?
da zovemo milku babović kao komentatoricu???
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 8/10/2016, 13:59

amper1950 wrote:
sitting_bull wrote:

Svaki put kad zaigra pokaže da je klasa. Nisu uopće bitni golovi toliko kad gledaš njegovu cjelokuno igru...
Nije odigrao puno cijelih utakmica jer kad imaš igrača koji je toliko dugo bio van terene zbog teške ozljede kolina, onda valjda tribaš dozirati njegove nastupe...
i milevskij je bio klasa.
koliko je igrao?
koliko ohandza može igrati protiv ozbiljnih protivnika?
10 minuta?
pola sata?
poluvrijeme?
gdje ti tu vidiš igrača na kojeg možeš računati kad ti treba?

dobro, možete vi njega držati i plaćati zato što mislite kako će vam se to isplatiti, a ove sezone vam se isplatilo jer bez njega bi ispali već u prvom kolu kvalifikacija za el, ali to nema neku perspektivu budući da je do sljedećih kvalifikacija cijela sezona hnl-a ispred koju možete i s njim i bez njega.
uostalom, jeste li mu produžili, ili ponudili novi ugovor?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko 8/10/2016, 14:03

zolja je bucko i to je glavni razlog njegovih ozljeda. i zato nikad ništa od njega. kad naiđe na jaču ekipu i bolje stopere ne može ni loptu primiti. što je i razumljivo, jer danas nogomet ne možeš igrati bez vrhunske fizičke pripremljenosti. to se najbolje vidi na slučajevima andrije balića, očiju čačinih, ili ante ćorića, maloj ljigici koja se ulizuje navijačima, koji ne mogu 3 km istrčati kako spada. zato je čista suprotnost jedan pjaca ili rog ili pak taj mario pašalić.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 8/10/2016, 17:31

amper1950 wrote:2.HNL: Gorica slavila protiv Dinama II. pojačanog s 8 prvotimaca
Cico isključivi krivac... :)
Uuuuuu, prejebeno. Ovi dinamovi prvotimci su sigurno dušu na terenu ostavili. Al' dobro, napredak je kod tebe vidljiv. Pomalo SVAĆAŠ razliku između Dinama II i Lokomotive.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 8/10/2016, 17:37

amper1950 wrote:
Zeko wrote:Riječ "slija" je čudna... Treba ti prijevod? :^0 hahaha... Treba tebi pomoć a ne prijevod... ;) 

Ideš u Skadar? Oćeš siditi u loži kao na Poljudu, ili si među orjunašima? :rofl :rofl
Tak' je. Treba mi pomoć u prijevodu riječi "SLIJA" jer stvarno nemam pojma kaj to znači. Protresao sve hrvatske riječnike i toga nema, jebiga. 
Nevjerojatno je kol'ko tebe jebe ta "moja" poljudska loža, blebećeš o njoj već nekoliko godina.   Basketball
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 07:17

sitting_bull wrote:
da?

:facepalm :facepalm :facepalm :rofl :rofl :rofl

Da završim pošto si je jasno da si totalna budala. Kako si ti piskarao da je meta hajdukovaca bio Fernandes, ja sam ti nalipija par video i napisao da tako ja mogu reći da je meta dinamovaca bio Ohandza koji je u dsadašnjoj karijeri ionako imao puno problema s ozljedama. I na što si ti onda sveo daljnu raspravu? Na to kako je Ohandza igrač za 30 minuta, koliko je odigrao, bla, bla. S tobom je teško išta raspravljati, virujem da malo tkoima volju...

Btw. zovi Milku Dabović pa s njom nastavi dalje... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 07:21

Zeko wrote:
amper1950 wrote:SVAĆAŠ
SHVAĆAŠ idiote, SHVAĆAŠ... ;) Jeli shvačaš? :20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 07:23

sitting_bull wrote:
i milevskij je bio klasa.
koliko je igrao?
koliko ohandza može igrati protiv ozbiljnih protivnika?
10 minuta?
pola sata?
poluvrijeme?
gdje ti tu vidiš igrača na kojeg možeš računati kad ti treba?

dobro, možete vi njega držati i plaćati zato što mislite kako će vam se to isplatiti, a ove sezone vam se isplatilo jer bez njega bi ispali već u prvom kolu kvalifikacija za el, ali to nema neku perspektivu budući da je do sljedećih kvalifikacija cijela sezona hnl-a ispred koju možete i s njim i bez njega.
uostalom, jeste li mu produžili, ili ponudili novi ugovor?
http://www.index.hr/sport/clanak/hamilton-zbog-novinara-napustio-presicu-mercedesa/924498.aspx

;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 07:37

Zeko wrote:
amper1950 wrote:
Zeko wrote:Riječ "slija" je čudna... Treba ti prijevod? :^0 hahaha... Treba tebi pomoć a ne prijevod... ;) 

Ideš u Skadar? Oćeš siditi u loži kao na Poljudu, ili si među orjunašima? :rofl :rofl
Tak' je. Treba mi pomoć u prijevodu riječi "SLIJA" jer stvarno nemam pojma kaj to znači. Protresao sve hrvatske riječnike i toga nema, jebiga. 
Nevjerojatno je kol'ko tebe jebe ta "moja" poljudska loža, blebećeš o njoj već nekoliko godina.   Basketball
:rofl :rofl :rofl

Treba tebi pomoć,to sigurno...

Idiote, kad poćmeš tu pisati tečno i pravopisno na hrvaskom jezikku,onda bum i ja razmeš? A dotad slobodno glumi (ili možda ne glumiš :) ) većeg idiota nego što si sam pa da posebno istićeš svaku rić (pardon riječ) koja nije tako napisana u hrvatskom riječniku (ti fala bogu sve pišeš točno i tečno na hrvatskom književnom jeziku cheers ).

Šta se tiće poljudske lože, pa idiote preglupi mene to jebe? Hahahaha :rofl :rofl :rofl Jesi glup... Je, ne mogu zaspati zbog toga. Kažeš prije par dana da ideš Skadar, spominjanjem poljudske lože ti šaljem poruku da mene (a virujem i ostale) boli kurac di ti ideš i da ti ne virujem ama baš ništa jer si notorni lažljivac. Zašto bi vjerovao lažljivom idiotu koji je jednom pisao da je bio u loži Poljuda, sjedio blizu Šukera (još pričao da se nešto Šuker za glavu hvatao i komentirao neke igrače) da bi kasnije u drugoj raspravi demnatirao sam sebe i pričao da nikad nije bio u loži Poljuda. Tko bi tebi lažljivom idiotu išta vjerovao, svaćaš, pardon SHVAĆAŠ? :mid ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/10/2016, 09:37

amper1950 wrote:
Zeko wrote:
amper1950 wrote:SVAĆAŠ
SHVAĆAŠ idiote, SHVAĆAŠ... :;): Jeli shvačaš? :20:
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/10/2016, 09:53

amper1950 wrote:
sitting_bull wrote:
da?

:fpalm: :fpalm: :fpalm: :rofl: :rofl: :rofl:

Da završim pošto si je jasno da si totalna budala. Kako si ti piskarao da je meta hajdukovaca bio Fernandes, ja sam ti nalipija par video i napisao da tako ja mogu reći da je meta dinamovaca bio Ohandza koji je u dsadašnjoj karijeri ionako imao puno problema s ozljedama. I na što si ti onda sveo daljnu raspravu? Na to kako je Ohandza igrač za 30 minuta, koliko je odigrao, bla, bla. S tobom je teško išta raspravljati, virujem da malo tkoima volju...

Btw. zovi Milku Dabović pa s njom nastavi dalje... :;):
s tvojom se pameću ne more niko mirit.

na navedene činjenice o očigledno pripremljenoj taktici igranja u kost na fernandesa ti uzvraćaš usporedbom sa ohandzom koji zbog bolesne noge svoju masu (koja mu je, kako je rajko točno naveo, i sjebala zglobove koljena) koristi kako bi ostvario prednost u duelu i koji pada u nesvijest kad mu se uzvrati istom mjerom.
za cijele utakmice sa ozbiljnim ekipama ohandza je druga klasa i općenito igrač manje na terenu, ali za vas je on još uvijek klasa obzirom na ono čime u igračkom kadru raspolažete.

uostalom, kad već pokušavaš ismijavati moj upis, pokušaj onda ismijati i ohandzinu statistiku ove sezone:

hnl:  nastupio u 9 utakmica, odigrao 473 minute, prosjek 52,5 minute po utakmici

el kvalifikacije: nastupio u svih 6 utakmica, odigrao 216 minuta, prosjek 36,5 minuta po utakmici
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2016, 11:36

sitting_bull wrote:
amper1950 wrote:
SHVAĆAŠ idiote, SHVAĆAŠ... ;) Jeli shvačaš? :20
Hahaha... Piše se s mekim...Ć ali to nije bitno, neću se naslađivati ka idiot sportić...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics