Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
i kakav je rezultat tog pretrčavanja bio?amper1950 wrote:Očito nisi pogleda videa. Pogleda kako Benković to radi kad ga pretrči... :;):sitting_bull wrote:
je.
na jednoj jedinoj utakmici mu je to uspjelo i sad tovari vječno sretni k'o tranzistori...
zabio je gol?
namjestio šansu?
imao je svoje blistave trenutke odmah kad je došao u hajduk i početkom ove sezone u kvalifikacijama za el i na početku prvenstva.
gdje je tu kontinuitet? koliko je cijelih utakmica odigrao?
ohandza je igrač za 30 minuta dobre igre. neka vrsta džokera pa ako upali...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
[size=55]NAJBOLJE MOMČADI LIGE PRVAKA SVIH VREMENA Uefa sastavila vječnu listu: Dinamo ispred PSG-a, Rome, Marseillea, Manchester Cityja...[/size]
, 30. mjesto na vječnoj listi našao se Dinamo Valja napomenuti kako su se iza Dinama našli velikani poput Marseillea, PSG-a, Monaca, Rome, Schalkea, Lazija i trenutačno vodeće momčadi Premier lige Manchester City.
, 30. mjesto na vječnoj listi našao se Dinamo Valja napomenuti kako su se iza Dinama našli velikani poput Marseillea, PSG-a, Monaca, Rome, Schalkea, Lazija i trenutačno vodeće momčadi Premier lige Manchester City.
Hajduk zauzeo 74., Zagreb 350., a Rijeka 456. mjesto.
mamić namjestiomuckodjubre wrote:[size=55]NAJBOLJE MOMČADI LIGE PRVAKA SVIH VREMENA Uefa sastavila vječnu listu: Dinamo ispred PSG-a, Rome, Marseillea, Manchester Cityja...[/size]
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:mamić namjestiomuckodjubre wrote:[size=55]NAJBOLJE MOMČADI LIGE PRVAKA SVIH VREMENA Uefa sastavila vječnu listu: Dinamo ispred PSG-a, Rome, Marseillea, Manchester Cityja...[/size]
Guest- Guest
operw wrote:kuracodigraca wrote:mamić namjestiomuckodjubre wrote:[size=55]NAJBOLJE MOMČADI LIGE PRVAKA SVIH VREMENA Uefa sastavila vječnu listu: Dinamo ispred PSG-a, Rome, Marseillea, Manchester Cityja...[/size]
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
sitting_bull wrote:i kakav je rezultat tog pretrčavanja bio?amper1950 wrote:Očito nisi pogleda videa. Pogleda kako Benković to radi kad ga pretrči...sitting_bull wrote:
je.
na jednoj jedinoj utakmici mu je to uspjelo i sad tovari vječno sretni k'o tranzistori...
zabio je gol?
namjestio šansu?
O bože... Ljepo ti kažem da pogledaš snimku. Ti pričeš o rezultatu? Pa ovaj ga je složio na travu...
Guest- Guest
Svaki put kad zaigra pokaže da je klasa. Nisu uopće bitni golovi toliko kad gledaš njegovu cjelokuno igru...sitting_bull wrote:
imao je svoje blistave trenutke odmah kad je došao u hajduk i početkom ove sezone u kvalifikacijama za el i na početku prvenstva.
Nije odigrao puno cijelih utakmica jer kad imaš igrača koji je toliko dugo bio van terene zbog teške ozljede kolina, onda valjda tribaš dozirati njegove nastupe...
Guest- Guest
2.HNL: Gorica slavila protiv Dinama II. pojačanog s 8 prvotimaca
Cico isključivi krivac...
Guest- Guest
da?amper1950 wrote::rofl: :rofl: :rofl:sitting_bull wrote:i kakav je rezultat tog pretrčavanja bio?amper1950 wrote:Očito nisi pogleda videa. Pogleda kako Benković to radi kad ga pretrči... :;):sitting_bull wrote:
je.
zabio je gol?
namjestio šansu?
O bože... Ljepo ti kažem da pogledaš snimku. Ti pričeš o rezultatu? Pa ovaj ga je složio na travu... :;):
koji je efekat tog slaganja na travu?!
kaj ohandza igra "umjetnički nogomet"?
da zovemo milku babović kao komentatoricu???
sitting_bull-
2015-09-28
i milevskij je bio klasa.amper1950 wrote:Svaki put kad zaigra pokaže da je klasa. Nisu uopće bitni golovi toliko kad gledaš njegovu cjelokuno igru...sitting_bull wrote:
Nije odigrao puno cijelih utakmica jer kad imaš igrača koji je toliko dugo bio van terene zbog teške ozljede kolina, onda valjda tribaš dozirati njegove nastupe...
koliko je igrao?
koliko ohandza može igrati protiv ozbiljnih protivnika?
10 minuta?
pola sata?
poluvrijeme?
gdje ti tu vidiš igrača na kojeg možeš računati kad ti treba?
dobro, možete vi njega držati i plaćati zato što mislite kako će vam se to isplatiti, a ove sezone vam se isplatilo jer bez njega bi ispali već u prvom kolu kvalifikacija za el, ali to nema neku perspektivu budući da je do sljedećih kvalifikacija cijela sezona hnl-a ispred koju možete i s njim i bez njega.
uostalom, jeste li mu produžili, ili ponudili novi ugovor?
sitting_bull-
2015-09-28
zolja je bucko i to je glavni razlog njegovih ozljeda. i zato nikad ništa od njega. kad naiđe na jaču ekipu i bolje stopere ne može ni loptu primiti. što je i razumljivo, jer danas nogomet ne možeš igrati bez vrhunske fizičke pripremljenosti. to se najbolje vidi na slučajevima andrije balića, očiju čačinih, ili ante ćorića, maloj ljigici koja se ulizuje navijačima, koji ne mogu 3 km istrčati kako spada. zato je čista suprotnost jedan pjaca ili rog ili pak taj mario pašalić.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Uuuuuu, prejebeno. Ovi dinamovi prvotimci su sigurno dušu na terenu ostavili. Al' dobro, napredak je kod tebe vidljiv. Pomalo SVAĆAŠ razliku između Dinama II i Lokomotive.amper1950 wrote:2.HNL: Gorica slavila protiv Dinama II. pojačanog s 8 prvotimaca
Zeko-
2015-08-26
Tak' je. Treba mi pomoć u prijevodu riječi "SLIJA" jer stvarno nemam pojma kaj to znači. Protresao sve hrvatske riječnike i toga nema, jebiga.amper1950 wrote:Zeko wrote:Riječ "slija" je čudna... Treba ti prijevod? hahaha... Treba tebi pomoć a ne prijevod...
Ideš u Skadar? Oćeš siditi u loži kao na Poljudu, ili si među orjunašima?
Nevjerojatno je kol'ko tebe jebe ta "moja" poljudska loža, blebećeš o njoj već nekoliko godina.
Zeko-
2015-08-26
sitting_bull wrote:
da?
Da završim pošto si je jasno da si totalna budala. Kako si ti piskarao da je meta hajdukovaca bio Fernandes, ja sam ti nalipija par video i napisao da tako ja mogu reći da je meta dinamovaca bio Ohandza koji je u dsadašnjoj karijeri ionako imao puno problema s ozljedama. I na što si ti onda sveo daljnu raspravu? Na to kako je Ohandza igrač za 30 minuta, koliko je odigrao, bla, bla. S tobom je teško išta raspravljati, virujem da malo tkoima volju...
Btw. zovi Milku Dabović pa s njom nastavi dalje...
Guest- Guest
SHVAĆAŠ idiote, SHVAĆAŠ... Jeli shvačaš?Zeko wrote:amper1950 wrote:SVAĆAŠ
Guest- Guest
http://www.index.hr/sport/clanak/hamilton-zbog-novinara-napustio-presicu-mercedesa/924498.aspxsitting_bull wrote:
i milevskij je bio klasa.
koliko je igrao?
koliko ohandza može igrati protiv ozbiljnih protivnika?
10 minuta?
pola sata?
poluvrijeme?
gdje ti tu vidiš igrača na kojeg možeš računati kad ti treba?
dobro, možete vi njega držati i plaćati zato što mislite kako će vam se to isplatiti, a ove sezone vam se isplatilo jer bez njega bi ispali već u prvom kolu kvalifikacija za el, ali to nema neku perspektivu budući da je do sljedećih kvalifikacija cijela sezona hnl-a ispred koju možete i s njim i bez njega.
uostalom, jeste li mu produžili, ili ponudili novi ugovor?
Guest- Guest
Zeko wrote:Tak' je. Treba mi pomoć u prijevodu riječi "SLIJA" jer stvarno nemam pojma kaj to znači. Protresao sve hrvatske riječnike i toga nema, jebiga.amper1950 wrote:Zeko wrote:Riječ "slija" je čudna... Treba ti prijevod? hahaha... Treba tebi pomoć a ne prijevod...
Ideš u Skadar? Oćeš siditi u loži kao na Poljudu, ili si među orjunašima?
Nevjerojatno je kol'ko tebe jebe ta "moja" poljudska loža, blebećeš o njoj već nekoliko godina.
Treba tebi pomoć,to sigurno...
Idiote, kad poćmeš tu pisati tečno i pravopisno na hrvaskom jezikku,onda bum i ja razmeš? A dotad slobodno glumi (ili možda ne glumiš ) većeg idiota nego što si sam pa da posebno istićeš svaku rić (pardon riječ) koja nije tako napisana u hrvatskom riječniku (ti fala bogu sve pišeš točno i tečno na hrvatskom književnom jeziku ).
Šta se tiće poljudske lože, pa idiote preglupi mene to jebe? Hahahaha Jesi glup... Je, ne mogu zaspati zbog toga. Kažeš prije par dana da ideš Skadar, spominjanjem poljudske lože ti šaljem poruku da mene (a virujem i ostale) boli kurac di ti ideš i da ti ne virujem ama baš ništa jer si notorni lažljivac. Zašto bi vjerovao lažljivom idiotu koji je jednom pisao da je bio u loži Poljuda, sjedio blizu Šukera (još pričao da se nešto Šuker za glavu hvatao i komentirao neke igrače) da bi kasnije u drugoj raspravi demnatirao sam sebe i pričao da nikad nije bio u loži Poljuda. Tko bi tebi lažljivom idiotu išta vjerovao, svaćaš, pardon SHVAĆAŠ?
Guest- Guest
amper1950 wrote:SHVAĆAŠ idiote, SHVAĆAŠ... :;): Jeli shvačaš? :20:Zeko wrote:amper1950 wrote:SVAĆAŠ
sitting_bull-
2015-09-28
s tvojom se pameću ne more niko mirit.amper1950 wrote::fpalm: :fpalm: :fpalm: :rofl: :rofl: :rofl:sitting_bull wrote:
da?
Da završim pošto si je jasno da si totalna budala. Kako si ti piskarao da je meta hajdukovaca bio Fernandes, ja sam ti nalipija par video i napisao da tako ja mogu reći da je meta dinamovaca bio Ohandza koji je u dsadašnjoj karijeri ionako imao puno problema s ozljedama. I na što si ti onda sveo daljnu raspravu? Na to kako je Ohandza igrač za 30 minuta, koliko je odigrao, bla, bla. S tobom je teško išta raspravljati, virujem da malo tkoima volju...
Btw. zovi Milku Dabović pa s njom nastavi dalje... :;):
na navedene činjenice o očigledno pripremljenoj taktici igranja u kost na fernandesa ti uzvraćaš usporedbom sa ohandzom koji zbog bolesne noge svoju masu (koja mu je, kako je rajko točno naveo, i sjebala zglobove koljena) koristi kako bi ostvario prednost u duelu i koji pada u nesvijest kad mu se uzvrati istom mjerom.
za cijele utakmice sa ozbiljnim ekipama ohandza je druga klasa i općenito igrač manje na terenu, ali za vas je on još uvijek klasa obzirom na ono čime u igračkom kadru raspolažete.
uostalom, kad već pokušavaš ismijavati moj upis, pokušaj onda ismijati i ohandzinu statistiku ove sezone:
hnl: nastupio u 9 utakmica, odigrao 473 minute, prosjek 52,5 minute po utakmici
el kvalifikacije: nastupio u svih 6 utakmica, odigrao 216 minuta, prosjek 36,5 minuta po utakmici
sitting_bull-
2015-09-28
Hahaha... Piše se s mekim...Ć ali to nije bitno, neću se naslađivati ka idiot sportić...sitting_bull wrote:amper1950 wrote:
SHVAĆAŠ idiote, SHVAĆAŠ... Jeli shvačaš?
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50