Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
kako šamara amper sve po spisku i mamićoglaviće, svaka čast za majstora s mora
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zadovoljan odgovorom...Zeko wrote:
Bilić = Cicek, Cicek = Bilić.
Loža na stadionu Poljud = fotelja u obiteljskom domu
Guest- Guest
Tu se slažem s tobom. Samo eto s kojim sredstvima i kako pitanje je sad...jasambrend wrote:
Dovoljno je Vrsaljkovu ruku spomenuti...kad je s poda glumio golmana...ni crveni, ni penal, a institucije HNS-a nijeme...ali ja se cudim ljudima u Splitu koji kao zive za Hajduka...pa to treba doslovce silom razbucati, baš brutalnim nasiljem...od kmečanja i zazivanja institucija tzv. pravne države nema ništa...znaju se odgovorni za ovo sranje i još se svima smiju u lice...pa jebo ga led to je davno trebalo rješavati svim sredstvima ili prestati s kmecanjem skroz...
I nije problem Bebek, problem je cijeli HNS i sudačka organizacija. Bebek je 2009-e odsudio jedan od najbolji debrija, a što je doživio poslije toga - već sam spomenuo. Poslje je imao katastrofalna suđenja na štetu Hajduka (ko i ta utakmica poznata po čuvenoj blokadi Vrsaljka) i nikad nije ima problema, naprotiv često i s pozitivnim ocjenama. To je problem i to je bitno u svoj priči.
Što se tiće ove zadnje utakmice, miljun pogrešaka. Svi pričaju kako nije dao crveni Kožulju,ok ali on nije prije toga opomenuo (dao žuti karton) Ismajliju, Machadu, Jonasu i Stojanoviću nego je pustio grublju igru, umisto da je odma umirio strasti kako se kaže...
Šta se tiće nekih priča da je meta hajdukovaca bio Fernandes, eto ja ću sebi dozvoliti (kako kaže šitingsvetina ) kazati da je onda meta dinamovaca bio ozljedama sklon Ohandza:
https://streamable.com/h2s7
https://streamable.com/2l7j
https://streamable.com/soup
Pogotovo ovo drugo namjerno udaranje po nogama u trenutku kad je već bio prekid igre.
Guest- Guest
Mamićoglavič ti je u gubici.End1899 wrote:kako šamara amper sve po spisku i mamićoglaviće, svaka čast za majstora s mora
Zeko-
2015-08-26
Ma kakvi. Nije ta loža ni izbliza k'o moja fotelja. Fotelja u obiteljskom domu.amper1950 wrote:Zadovoljan odgovorom...Zeko wrote:
Zeko-
2015-08-26
Kak znaš kakva je loža na Poljudu, si bil tamo?Zeko wrote:Ma kakvi. Nije ta loža ni izbliza k'o moja fotelja. Fotelja u obiteljskom domu.amper1950 wrote:Zadovoljan odgovorom...Zeko wrote:
Guest- Guest
Iz sličica životinjsko carstvo.amper1950 wrote:Kak znaš kakva je loža na Poljudu, si bil tamo?Zeko wrote:Ma kakvi. Nije ta loža ni izbliza k'o moja fotelja. Fotelja u obiteljskom domu.amper1950 wrote:Zadovoljan odgovorom...Zeko wrote:
Zeko-
2015-08-26
Na toj razini slija iz životinjskog carstva si i ostal... Samo te sad pod stare dane i amnezija uvatila...Zeko wrote:
Iz sličica životinjsko carstvo.
Guest- Guest
Tak je. SLIJA iz životinjskog carstva sam ostal. Ma što god to u prijevodu značilo. Ti amneziju imaš od rođenja i nikad te nije napustila, ja sam ipak 50-ak godina proživio bez nje, a ti niti dana.amper1950 wrote:Na toj razini slija iz životinjskog carstva si i ostal... Samo te sad pod stare dane i amnezija uvatila...Zeko wrote:
Zeko-
2015-08-26
Hahaha... Napisal sam ti na toj RAZINI. To nisi videl... Problemi i s vidom? Stvarno si u kurcu...Zeko wrote:Tak je. SLIJA iz životinjskog carstva sam ostal. Ma što god tou prijevodu značilo. Ti amneziju imaš od rođenja i nikad te nije napustila, ja sam ipak 50-ak godina proživio bez nje, a ti niti dana.amper1950 wrote:Na toj razini slija iz životinjskog carstva si i ostal... Samo te sad pod stare dane i amnezija uvatila...Zeko wrote:
Čuj, ja još uvijek, fala bogu, znam di sam i gdje bio u kojem trenutku. Nisam kao ti pisao da sam bio na nekom mjestu pa par mjeseci poslije da nikad nisam bio tamo... Toliko o amneziji...
Guest- Guest
Viš kak si glup. Napisal si : "Na razini SLIJA ......". E ta riječ SLIJA mi je malo čudna i ona je POANTA i za nju mi je potreban prijevod. Ovo drugo sam razmel. Sad idem, a ti razmišljaj pa mi to prevedi, ak' znaš naravno. Imaš do petka popodne vremena, valja buš nekaj smislil. Ja upravo krećem u Skadar da vidim našu reprezentaciju. Zbog vas majmuna, mi normalni navijači nemremo ju gledati kad igra doma pa moramo putovati na gostovanja. No došel bude i vama kraj, kad-tad.amper1950 wrote:Hahaha... Napisal sam ti na toj RAZINI. To nisi videl... Problemi i s vidom? Stvarno si u kurcu...Zeko wrote:Tak je. SLIJA iz životinjskog carstva sam ostal. Ma što god tou prijevodu značilo. Ti amneziju imaš od rođenja i nikad te nije napustila, ja sam ipak 50-ak godina proživio bez nje, a ti niti dana.amper1950 wrote:Na toj razini slija iz životinjskog carstva si i ostal... Samo te sad pod stare dane i amnezija uvatila...Zeko wrote:
Čuj, ja još uvijek, fala bogu, znam di sam i gdje bio u kojem trenutku. Nisam kao ti pisao da sam bio na nekom mjestu pa par mjeseci poslije da nikad nisam bio tamo... Toliko o amneziji...
Zeko-
2015-08-26
pošto se opet vrti priča o vrsaljkovoj ruci samo podsjetnik da te ruke ne bi bilo da je sviran očigledan tovarski prekršaj u istoj akciji trenutak prije.amper1950 wrote:Tu se slažem s tobom. Samo eto s kojim sredstvima i kako pitanje je sad...jasambrend wrote:
Dovoljno je Vrsaljkovu ruku spomenuti...kad je s poda glumio golmana...ni crveni, ni penal, a institucije HNS-a nijeme...ali ja se cudim ljudima u Splitu koji kao zive za Hajduka...pa to treba doslovce silom razbucati, baš brutalnim nasiljem...od kmečanja i zazivanja institucija tzv. pravne države nema ništa...znaju se odgovorni za ovo sranje i još se svima smiju u lice...pa jebo ga led to je davno trebalo rješavati svim sredstvima ili prestati s kmecanjem skroz...
I nije problem Bebek, problem je cijeli HNS i sudačka organizacija. Bebek je 2009-e odsudio jedan od najbolji debrija, a što je doživio poslije toga - već sam spomenuo. Poslje je imao katastrofalna suđenja na štetu Hajduka (ko i ta utakmica poznata po čuvenoj blokadi Vrsaljka) i nikad nije ima problema, naprotiv često i s pozitivnim ocjenama. To je problem i to je bitno u svoj priči.
Što se tiće ove zadnje utakmice, miljun pogrešaka. Svi pričaju kako nije dao crveni Kožulju,ok ali on nije prije toga opomenuo (dao žuti karton) Ismajliju, Machadu, Jonasu i Stojanoviću nego je pustio grublju igru, umisto da je odma umirio strasti kako se kaže...
Šta se tiće nekih priča da je meta hajdukovaca bio Fernandes, eto ja ću sebi dozvoliti (kako kaže šitingsvetina :): ) kazati da je onda meta dinamovaca bio ozljedama sklon Ohandza:
Pogotovo ovo drugo namjerno udaranje po nogama u trenutku kad je već bio prekid igre.
jasno je, još jednom, kako tovari pamte selektivno i samo ono što njima ide u prilog.
jednako tako kao što ismaili nije dobio karton u prvoj minuti jer je ekipa u hajduku dobro procijenila da bebek neće dati taj karton, a poruka fernandesu će biti odaslana. sve poslije je posljedica takve bebekove odluke. sjećam se kako je panj Anderson u jednoj tekmi u splitu izletio nakon dvije minute zbog bezazlenijeg starta od ovoga.
ohandza je tip igrača koji maksimalno koristi svoju masu i fizičku snagu i gotovo u svakom duelu prije nego li dođe do lopte radi sitni prekršaj kojim stiče početnu prednost. kad mu se uzvrati onda počinje previjanje, valjanje i preuveličavanje kontakta što je i inače odlika svih tovara nakon što je talijan kao tovarski trener taj dio uveo u obavezni trening. uz ohandzu još gori je glumac i prevarant tudor koji vuče i udara bez milosti, a kad se njega takne slijedi previjanje i simuliranje. degutatntno sportsko nepoštenje kojim za svoju ekipu želi ostvariti prednost, a protivnika hendikepirati žutim kartonom, ili isključenjem.
izgledalo je kako će odlaskom brbljića prestati cirkus oko izmišljanja razloga zašto hajduk, čak i kad je najbolji, nije ravnopravan dinamu pa i onda kad je dinamo u očiglednoj krizi, ali sad je jasno kako se tovari mogu linjati dok im ćud i dalje ostaje ista...
sitting_bull-
2015-09-28
Riječ "slija" je čudna... Treba ti prijevod? hahaha... Treba tebi pomoć a ne prijevod...Zeko wrote:
Viš kak si glup. Napisal si : "Na razini SLIJA ......". E ta riječ SLIJA mi je malo čudna i ona je POANTA i za nju mi je potreban prijevod. Ovo drugo sam razmel. Sad idem, a ti razmišljaj pa mi to prevedi, ak' znaš naravno. Imaš do petka popodne vremena, valja buš nekaj smislil. Ja upravo krećem u Skadar da vidim našu reprezentaciju. Zbog vas majmuna, mi normalni navijači nemremo ju gledati kad igra doma pa moramo putovati na gostovanja. No došel bude i vama kraj, kad-tad.
Ideš u Skadar? Oćeš siditi u loži kao na Poljudu, ili si među orjunašima?
Guest- Guest
O jebote led... Od cijelog posta nadrobljenih gluposti, ovo je stvarno vrh vrhova...sitting_bull wrote:
ohandza je tip igrača koji maksimalno koristi svoju masu i fizičku snagu i gotovo u svakom duelu prije nego li dođe do lopte radi sitni prekršaj kojim stiče početnu prednost.
Dakle u pravdanju prekršaja na Ohandzi pričaš neku priču kako on koristi svoju masu, fizičku snagu i da u gotovo u svakom duelu prije nego dođe do lopte radi sitan prekršaj...
Guest- Guest
ohandza je roba sa greškom i ne može izdržati više od jednog poluvremena. za vas je ekstra igrač tako da se glatko možete pridružiti bogomoljkama pred bolnicama kako bi mu koljeno izdržalo i suci bili blagonakloni prema njegovom naguravanju s obranama...amper1950 wrote::rofl: :rofl: :rofl: O jebote led... Od cijelog posta nadrobljenih gluposti, ovo je stvarno vrh vrhova... :20:sitting_bull wrote:
ohandza je tip igrača koji maksimalno koristi svoju masu i fizičku snagu i gotovo u svakom duelu prije nego li dođe do lopte radi sitni prekršaj kojim stiče početnu prednost.
Dakle u pravdanju prekršaja na Ohandzi pričaš neku priču kako on koristi svoju masu, fizičku snagu i da u gotovo u svakom duelu prije nego dođe do lopte radi sitan prekršaj... :hail: :hail: :hail:
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:pošto se opet vrti priča o vrsaljkovoj ruci samo podsjetnik da te ruke ne bi bilo da je sviran očigledan tovarski prekršaj u istoj akciji trenutak prije.amper1950 wrote:Tu se slažem s tobom. Samo eto s kojim sredstvima i kako pitanje je sad...jasambrend wrote:
Šta se tiće nekih priča da je meta hajdukovaca bio Fernandes, eto ja ću sebi dozvoliti (kako kaže šitingsvetina ) kazati da je onda meta dinamovaca bio ozljedama sklon Ohandza:
jasno je, još jednom, kako tovari pamte selektivno i samo ono što njima ide u prilog.
jednako tako kao što ismaili nije dobio karton u prvoj minuti jer je ekipa u hajduku dobro procijenila da bebek neće dati taj karton, a poruka fernandesu će biti odaslana. sve poslije je posljedica takve bebekove odluke. sjećam se kako je panj Anderson u jednoj tekmi u splitu izletio nakon dvije minute zbog bezazlenijeg starta od ovoga.
ohandza je tip igrača koji maksimalno koristi svoju masu i fizičku snagu i gotovo u svakom duelu prije nego li dođe do lopte radi sitni prekršaj kojim stiče početnu prednost. kad mu se uzvrati onda počinje previjanje, valjanje i preuveličavanje kontakta što je i inače odlika svih tovara nakon što je talijan kao tovarski trener taj dio uveo u obavezni trening. uz ohandzu još gori je glumac i prevarant tudor koji vuče i udara bez milosti, a kad se njega takne slijedi previjanje i simuliranje. degutatntno sportsko nepoštenje kojim za svoju ekipu želi ostvariti prednost, a protivnika hendikepirati žutim kartonom, ili isključenjem.
izgledalo je kako će odlaskom brbljića prestati cirkus oko izmišljanja razloga zašto hajduk, čak i kad je najbolji, nije ravnopravan dinamu pa i onda kad je dinamo u očiglednoj krizi, ali sad je jasno kako se tovari mogu linjati dok im ćud i dalje ostaje ista...
darth_vader-
2014-04-17
Ohandza ima problema s koljenima, nije jedini na svijetu. Baš zato je bio meta dinamovaca, zbog toga i zbog toga što ih takav kakav je (ozljedama izmučen) uvik može poslati po čevape ili pretrčati...sitting_bull wrote:
ohandza je roba sa greškom i ne može izdržati više od jednog poluvremena. za vas je ekstra igrač tako da se glatko možete pridružiti bogomoljkama pred bolnicama kako bi mu koljeno izdržalo i suci bili blagonakloni prema njegovom naguravanju s obranama...
Guest- Guest
jasambrend wrote::mid:sitting_bull wrote:pošto se opet vrti priča o vrsaljkovoj ruci samo podsjetnik da te ruke ne bi bilo da je sviran očigledan tovarski prekršaj u istoj akciji trenutak prije.amper1950 wrote:Tu se slažem s tobom. Samo eto s kojim sredstvima i kako pitanje je sad...jasambrend wrote:
Šta se tiće nekih priča da je meta hajdukovaca bio Fernandes, eto ja ću sebi dozvoliti (kako kaže šitingsvetina :): ) kazati da je onda meta dinamovaca bio ozljedama sklon Ohandza:
ća si odmah popizdija. ionako je to sve između dalmatinskih ljudi koje strani čovik ne more razumit.
malo vas jebe što više od pola momčadi isto ne razumi koji je kurac tovarima...
sitting_bull-
2015-09-28
je.amper1950 wrote:Ohandza ima problema s koljenima, nije jedini na svijetu. Baš zato je bio meta dinamovaca, zbog toga i zbog toga što ih takav kakav je (ozljedama izmučen) uvik može poslati po čevape ili pretrčati... :;):sitting_bull wrote:
ohandza je roba sa greškom i ne može izdržati više od jednog poluvremena. za vas je ekstra igrač tako da se glatko možete pridružiti bogomoljkama pred bolnicama kako bi mu koljeno izdržalo i suci bili blagonakloni prema njegovom naguravanju s obranama...
na jednoj jedinoj utakmici mu je to uspjelo i sad tovari vječno sretni k'o tranzistori...
sitting_bull-
2015-09-28
Očito nisi pogleda videa. Pogleda kako Benković to radi kad ga pretrči...sitting_bull wrote:
je.
na jednoj jedinoj utakmici mu je to uspjelo i sad tovari vječno sretni k'o tranzistori...
Guest- Guest
i kakav je rezultat tog pretrčavanja bio?amper1950 wrote:Očito nisi pogleda videa. Pogleda kako Benković to radi kad ga pretrči... :;):sitting_bull wrote:
je.
zabio je gol?
namjestio šansu?
imao je svoje blistave trenutke odmah kad je došao u hajduk i početkom ove sezone u kvalifikacijama za el i na početku prvenstva.
gdje je tu kontinuitet? koliko je cijelih utakmica odigrao?
ohandza je igrač za 30 minuta dobre igre. neka vrsta džokera pa ako upali...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50